31698

• bakkerman
    na akkor lenne súlya az arsenalnak a MU meg a Che szemében
  • arsnl
    + BL selejtező köztük. fasza:DD
  • Dean Winchester
    newcastle-liverpool-mu
    fasza kezdés lesz... ha 9 pont meglesz akkor nagyon boldog leszek ^^

2011/2012-es szezon Premier League menetrendje.
  • Dean Winchester
    ne máááárr én örülnék Eto'o-nak , mekkora lenne már :S Nasri maradna , gervinho , eto meg jönne ááááhhhh , erre mondják " túl szép hogy igaz legyen"
  • Kaplan
    Eto - RVP csatár duó, úristen. De jó lenne..
  • Steve Downie
    Bárcsak...
    Arsenal seriously considering move for Cameroonian striker
  • minimize
    Gervinho jön, Nasri,& Fabregas maradnak egy évet. erősítés is lesz, odaérhetünk.
    Samba bejelentése vagy holnap, vagy hétfőn.
    Bendtner 12millió alatt nem mehet el. fontban.Besiktas,Bayern is vinné többek közt.
  • Dean Winchester
    ja ilyenkor azt a nyilatkozatot adják amit hallani akarnak az emberek :D erre én nem adok semmit mert simán eltudom képzelni,hogy akár már holnap barca mezben fog játszani és akkor jöhet a következő nyilatkozat....

Nasri.:
    többet kér akkor simán kikell fizetni! Igaza van ,ha valaki jobban dolgozik akkor a minőségi munkáját díjazni kell és ha ennek ára van akkor megkell fizetni!
    Hétköznapi szar példa.. ha van egy kocsamtöltelék munkás 400ft órabérért de van egy minőségi megbízható ember aki a szívét is odateszi az elvégzett feladatért 600ft-os órabérért akkor melyiket éri meg választani? Azt aki 400ért ellébecel és ellazsálja a napot vagy aki 600ért minőségi , mennyiségi munkát végez ?! Szerintem egyértelmű ,hogy nasri megéri a pénzét és most meg főleg amikor így is kevés a minőségi jó játékosunk! Ne adjuk el mert őrá nagy szükség van!

Fabregas meg menjen máááááááááááááááááááááááááááááááár

Gunners legend talks transfer strategies
    Arsenal - Ray Parlour believes Gary Cahill would be a top signing for the London club
  • minimize
    egyértelmű, Fabregas&Nasri is maradjon, fizut megadni, és erősíteni a kívánatos posztokon, mint mindenki teszi. a lelépők árából, és a Kroenke által adott plusz 40millió fontból lehet egy szép keretet összerakni, és bizakodni, nekünk már volt veretlen csapatunk...
  • bakkerman
    itt is az egész herce-hurcát az ügynöke csinálja,több pénzt akar látni a védencéből,persze hogy tárgyalgat már fűvel-fával,az arsenalnak meg kell adnia neki amit kér,ha nem akarják el veszteni pár milkáért
  • penge96
    Ennyi! Többet akar? Többet akar. Mi meg adjuk meg neki, basszus, mindenhol ez van, nem kell felháborodni, hogy többet kér, minél jobb lesz annál nagyobb elvárásai lesznek. Sajnos ez természetes, de akkor is megkell tartani!
  • geo91
    déjà vu...
  • geo91
    nasri megéri a pénzét, nem kéne heti rongyos pártízezer fonton zsidóskodni...
  • minimize
    Nasri menedzsere:
    "Valóban van egy pár klub, amelyek érdeklődnek Samir iránt, de teljesen felesleges megnevezni őket. Mielőtt meghallgatjuk az ő ajánlatukat, az Arsenallal akarunk, és kell is tárgyalnunk.
    Azt azonban szeretném tisztázni, hogy a tárgyalások nem szakadtak meg köztünk és az Arsenal között a hosszabbítás ügyében, sőt, a közeljövőben újabb egyeztetések lesznek Arséne Wengerrel."
  • minimize
    Fabregas:
    "Nagyon boldog vagyok. Az Arsenal egyik játékosa lehetek. Bár nem beszéltem Wengerrel már hata hete, így nem tudom, hogy mi a jelenlegi álláspontja, hogy el akar-e adni, vagy maradjak. De ezek már mind csak spekulációk.
    Természetesen frusztráló, hogy nem sikerül trófeákat nyernünk, én is ambíciózus vagyok. A Barcelona pedig egy remek csapat, a legjobb a világon, náluk játszani egyfajta garancia a sikerre - de én az Arsenal része vagyok.- árulta el.
    Ugyanakkor nem fogok előállni és azt mondani, hogy oda akarok igazolni. Nyolc évet töltöttem el az Arsenalnál, nem akarok kárt okozni a klubnak. Ez a jelenlegi helyzet. - mondta Fabregas, akinek a jelenlegi szerződése 2015-ig szól."
  • Balázs 17
  • Steve Downie
    Újabb tehetséget hoztak velünk szóba: Alexander Milosevic
  • bakkerman
    mondjuk ez alap kéne hogy legyen minden sport embernek,pláne aki kisrácok százezreinek a példaképe
  • báttyó02
  • geo91
  • Dean Winchester
    "Emmanuel Riviére megtiszteltetésnek tartja, hogy Arséne Wenger, az angol élvonelbeli bajnokságban szereplő Arsenal menedzsere komolyabban figyeli őt.
    "Fiatal játékos vagyok, szóval számomra fantasztikus, hogy szóba hoznak egy olyan klubbal, mint az Arsenal" - kezdte a Sky Sportsnak az AS Saint-Étienne francia U21-es válogatott támadója.
    "Ha Arséne Wenger érdeklődik irántad, az azt jelenti, hogy megvan benned a potenciál ahhoz, hogy egy remek futballista legyél. Az emberek gyakran Thierry Henry-hoz hasonlítanak, és ez egy nagy bók. Ha feleannyit elérnék, mint ő, akkor már boldog lennék.""
  • Dean Winchester
    "Az Arsenalt erősítő Robin van Persie az angol játékosok életstílusát kritizálta, szerinte a hajnalig bulizó futballisták karrierje idő előtt véget ér.

A holland támadó úgy látja, az igazi klasszisokat nem bolondítja meg a pénz és a hírnév, számára például nagyon fontos, hogy minden reggel a gyermekeivel reggelizzen, ez pedig nem lenne lehetséges, ha egész éjjel diszkóban mulatozna."

• Effe88
    ja aztán nehogy egy Piquionne legyen...
  • minimize
    [URL=http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2002987/Emmanuel-Riviere-welcomes-Arsenal-link.html]Tőlem jöhet az "új-Heny is...[/URL]
  • minimize
    Gervinho meg állítólag a szavát adta Wengernek, hogy ide igazol. az tény, hogy a T'ham ajánlatát visszautasították...
  • minimize
    Az első barca-ajánlat visszautasítva
  • minimize
    úgy tűnik Samba Londonba járt-remélem orvosin...:)
  • grebber
    Erre van eszük bmeg!
  • Dean Winchester
    még1 XD

• Dean Winchester
    Asia Tour

• Effe88
    ááá nem hinném "mi" belső védőre vadászunk( J.Boateng) nem egy Ribery klónra!!!
  • Steve Downie
    A Bayern is vinné Nasri-t...

Usmanov pedig nem mond hülyeségeket szerintem, lehet, hogy mégis komolyabban részt kellene vennie a klub mindennapi működésében. Bár én ebből a cikkből azt veszem ki, hogy az elnökség nem ad már pénzt Wenger-nek 6 éve, pedig én abban a hitben voltam, hogy Wenger az, aki a felkínált pénzt nem szeretné semmi áron elkölteni. Volt például az a Kroenke-s 40 millió font. Akkor most melyik az igaz?
  • Dean Winchester

"A Real Madrid 80 millió fontot fizetett a Manchester Unitednek 2009-ben Cristiano Ronaldo játékjogáért, és úgy hírlik, most ennek a dupláját kasszírozhatja a Manchester City jóvoltából.

Az égszínkékek 150 millióért vinnék az aranylabdást, aki bizonyos feltételek mellett visszatérne Manchesterbe.

Egyik barátja a Sunday Mirror brit lapnak elmondta, Ronaldo néhány megkötéssel igent mondana. Követelései a következők: heti 400 ezer fontot keressen – egyúttal ő legyen ottléte alatt a csapat legjobban kereső játékosa –, és kapja meg a 7-es számú mezt, illetve a csapatkapitányi karszalagot.

A City a hírek szerint heti 350 ezer fontig partner lenne, CR7 viszont a spanyolnál kedvezőtlenebb angliai adószabályok miatt 50 ezerrel többet kér – mit kér, követel!

A manchesteriek ugyanakkor tagadják, hogy felvették volna a kapcsolatot 2008 aranylabdásával, és a hivatalos álláspont szerint nem tervezik a játékos szerződtetését.

A City arab tulajdonosai állítólag már tárgyalni is hívták Abu-Dzabiba Ronaldót, aki viszont ad annyira a külsőségekre, hogy ebbe nem ment bele. "
  • arsnl
    azért az a 400ezres fizu no comment
  • Steve Downie
    Ez egy vicc :D Már előre látom, hogy a City-s átigazolási híreken jókat fogunk röhögni a nyáron.
    "...az angolok azonnal 30 milliónál kezdték az alkudozást." :D

Találtam pár friss hírt:
    - Manchester City join the race to sign former United striker Rossi‎
    - Manchester City join the hunt for Tottenham star Luka Modric
    - Cristiano Ronaldo is keen to hear from Manchester City - if they're willing to pay him 400000-a-week pounds!
    - Manchester City target Sergio Aguero
  • arsnl
    Jones még nem a MU-é, Pool most tett érte 22m-os ajánlatot
  • Dean Winchester
    nem mostani de ...
  • Dean Winchester
    A MU ugye már leigazolta Jones-t
    most meg Ashley Young-ot is :S
    A city itt is képbe jön :DDD - csak ugye itt előjött "a pénz nem minden" efektus :P

"Youngért egyébként többek közt a United városi riválisa, a Manchester City is erősen érdeklődött, sőt, még a "Vörös Ördögök" által kínált fizetésnél is többet adtak volna a 15-szörös angol válogatottnak, de ő inkább a friss bajnokot választotta."
  • Dean Winchester
    city pffffeeeeeeejjjjjjjjjjj

A hírek szerint a Manchester City kész felüllicitálni a Barcelonát Alexis Sanchez megszerzéséért.

"az olasz híradások szerint azonnal élre állt a versengésben, miután jócskán ráígért a Barca ajánlatára. A spanyolok állítólag 18 millió eurót és Bojan Krkicet ajánlották fel Sanchezért, míg az angolok azonnal 30 milliónál kezdték az alkudozást. Az olasz lapok szerint ezzel az ajánlattal a Manchester City azonnal a legesélyesebb vevőjelöltté lépett elő, várhatóan a következő hét folyamán pedig végleg eldől a labdarúgó sorsa."
  • Balázs 17
    nem is fogsz(unk)

benne meg volt minden ami egy tökéletes támadóhoz szükséges