Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

de így mégfaszább h az everton-t õk se bírták elverni
Sabcsee
szerencsétlenek karácsonykor elsõk lehettek vna...😄

kaka

persze
azt akartam írni, csak elírtam... -.-
sincs
most nézem, még a kispadon nincs <#vigyor1>
az everton verni készül kamubayorékat <#taps>
no én örülök h elmarad a mu-chelsea meccs!
hiszen késõbb játszák le ,ergo több mecccsük lesz majd késõbb ami lehet jó lsz ránk nézve mert fáradtabbak lesznek XD
arsnl
éppenséggel ott is játszhatna, de még ráér bõven. majd jövõre ligakupa meccseken.

Lcapitant
azt hittem már a nagyokhoz 😊
csak mindenhol ott volt a hír...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize
á,tarcsiba, majd Arsha helyére.

No one can stop Death!

Lcapitant
õ amúgy a nagycsapathoz érkezett?

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

minimize
videó is, az még nem volt.
ahelyett, hogy januárban erõsítenénk...

No one can stop Death!

katt

úgy látszik wenger fel akarja frissíteni a japán nyelvtudását... 😄
ki õ hány éves , vmi infot dobj már 😄
arsnl
januárba jön Ryo Miyaichi. ha már Wellington Silva nem kapott munkavállalásit

fasza
<#szomoru1>
arsnl
mai meccs elmarad a havazás miatt

szerdán kezdnk hazain...legszarabb
jah jó tényleg 😄
elfelejtettem h a vv másik napra esik!

am arsenal mikor kezd ? mert ha kedd akkor tuti ezt adják és nem a bayern meccset
nincs
keddi nap tv2, szerdai nap digisport ha jól emlékszem😊
olyan van,hogy a tv2 az oda és visszavágón is ugyanazt a meccset közvetíti? 😄
minimize
minimize
igazából mindegy volt, kit kapunk, szerintem innen már mindenki túl erõs ellenfél számunkra. furcsa,hogy megint õk, mások meg ismét "belenyúltak", de ez van.
holnap kell figyelni, a Stoke-ot verni kellene!!!

No one can stop Death!

Sabcsee
na bazdmeg úgy látszik van persie kívánsága teljesült...

kaka

hát ja kiderül tavalyhoz képest mire megyünk a barcával...
reális esélyeket nézve 10% h továbblépünk és 90% h nem...
mind1 én ilyenkor valamiért várom a csodát és bízok a csapatban 😄
ezaz ezt vártam (Y), na most kiderül mit változott a csapat, ha nagy cumi lesz ideje lenne Wengernek(en) elgondolkozni
hedonist
hát ti szoptatok a legnagyobbat, nekünk meg nagy szerencsénk van a KoppenhágávaL😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
Na akkor viszlát nekünk a BL-ben.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

tudtam bazdmeg .D na ha továbbjutunk akkor óriási lépést teszünk a bl-ben 😄
real könyebb lett volna :S
viszont realnak most rohadt nagy esélye van h túllépjen a bûvös 8ad döntõn 😄
5w0rdf15h
hát a Barca lesz....fasza

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

tuti egyik spanyolt kapjuk :S
5w0rdf15h
Délben BL sorsolás....Real, Bayern, Barca vagy Schalke.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Lcapitant
Srácok!
Nektek nincs véletlen meg az Arsenal Away Boyz összes albuma?

minimize
megnéztem hazautazás után 2x a hétfõ esti meccset, megint rossz felállásban, és teljesen rossz taktikával álltunk elõ.
nem tudom, a Fõnök hogy-hogy nem veszi észre, mit kezdünk magunkkal a rangadókon(a meccs színvonala messze volt tõle mondjuk...), mert a negatívumokon(rengeteg labdaeladás, fizikai kontaktusok bukása, stb)kívül egyedül a bányászok maradtak meg az emlékezetemben-szép gesztus volt, egy színházhoz méltó.
az ugyancsak felvételrõl nézett T'ham-Chelsea sokkal jobb-nézhetõbb meccs volt, igyekeznünk kell, mert a télen(velünk ellentétben)erõsítéseket tervez minden ellenlábas.
a védelem középen vicc(Kosci&Sq dettó), középen nincs egy labdatartó-irányító, elõl meg egy igazi befejezõ csatár. Chamakh-al mit akarunk kezdeni egyedül-4védõ közt pl.??!
egy-két megmozdulást Webb nem vett észre, a pálya állapota meg vicces volt. gondolom ez a megszokott ott.
mindemellett õk betaláltak, mi meg szokás szerint bénáztunk, az átlag gyenge forma alatt kettõvel. egy A.Villa-elleni játékkal döntetlen lehetett volna a meccs, de így...:/

No one can stop Death!

minimize
ha ennyire vicces, ne muszáj ide járni. Nasri meccsek óta jól játszik, szép megoldásai vannak, pillanatnyilag õ a "gólfelelõs" a csapatnál.
ez nem a "Rooney-effektus", meg a "Berbatov-menjen"-mûsor, amit odaát adtatok elõ a szerencsés(és talán 1x elõforduló)5gólos meccse elõtt. azóta persze isten megint. EZ a vicc.
ha nem jönne át(asszem manapság így "nyilvánulnak meg" a menõk...), ez is eléggé messze van az "arany középúttól", de a temetéstõl is.
ami olvasható, az inkább az elkeseredettség, egy olyan meccs miatt, ami legalább x-re hozható lett volna, ha össze vannak rakva fejben is a fiúk. 11rangadóból(Chelsea+MU)11et buktunk, magyarán nem tudjuk magunkat összekapni ezekre a találkozókra-sajnos. ennyi, nem több.
amúgy az évek során nem egyszer zártuk az élet télen a tabellát, attól még "elfogytunk" a végére. persze HA idén mi támadunk fel tavaszra, mint ahogy amott szokás, fene vigye a téli elsõséget...

No one can stop Death!

Sabcsee
-fiúknak

kaka

Sabcsee
Srácok! Bízzunk abban, hogy most az lesz velünk, ami az elmúlt pár évben sose történt meg: szezon második felére megtáltosodunk, Francesc és Robin visszanyerik a formájukat, többnyire elkerülnek minket a sérülések, nem pukkadunk ki április-májusra,és sztem Vermaelen visszatérése majd nagy lökést fog adni mentálisan mindenkinek fiúknak!

kaka

jójó ez igaz de a mostani döntetlen vagy az esetleges gyõzelem rohadt nagy mentális erõt adott volna a csapatnak sztem...
arsnl
Nasri az év francia játékosa <#eljen>

arsnl
pontosan. simán vállalható az OT-n az egy gólos vereség, persze fõképp akkor ha WBA meg 'Castle ellen hazain nyertünk volna...

Cabell
2007-ben ellenetek odavissza pl.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
sztem az ot-n kikapni még nem akkora vétek😊

nem itt dõl el, hogy valaki esélyes-e, hanem a rengeteg középcsapat elleni meccsen.

mi 2szer is voltunk úgy bajnokok, hogy kikaptunk a big4bõl csapatoktól..

csak 1-2 hsz-t idézz már amibõl arra utalsz h itt valakinek is nagy az arca 😊
itt nem a kikapásról van szó hanem,hogy pont most kéne megmutatnunk h esélyesek vagyunk a bajnoki címre és ilyenkor vérzünk el 😞

balázs.: sztem nem szánalmas, az egy dolog h megpattant de attól független szép gól volt! ha az a gól nincs akkor lett volna másik!
már elõtte is Nani éppen a léc mellé lõtte a labdát,rooney kihagyott büntetõje is kurva közel volt a gólhoz...
mi meg még ilyen közel se jutottunk (bár elsõ 17percet nem láttam)
végülis jogosan kaptunk ki 😞
vv-n visszakéne vágni , addig meg a meccseket nyerni és bízni h bukni fog a többi nagy is!
Cabell
vicces ez a topic. Nasri csinál 2 cselt, megnyertek 1 meccset, és nektek van a legnagyobb arcotok, aztán miután vezetitek a bajnokságot, kikaptok valakitõl, aztán már temetõi hangulat...

mit mondd az, hogy arany középút?

ilyen szánalmas gólt istenem