31698

• minimize
    még egyszer, látom elsőre nem jött át a lényege:
    "a "mikiegér-kupa" melyik volt, amelyiknek a közelében sem volt egyik nagy szuper-PL-csapat sem, rajtunk kívül??!"
    a vigyor miatt vagy Birmingham-szurkoló vagy, vagy olyan "ellenlábas" csapaté, aki el sem jutott a döntőig. így már dereng valami?
  • Effe88
    öööö
    ligakupa
    aztán jött A B'HAM:)
  • minimize
    osztom, hírezünk, erre jönnek az "okosak" non-stop...
  • minimize
    a "mikiegér-kupa" melyik volt, amelyiknek a közelében sem volt egyik nagy szuper-PL-csapat sem, rajtunk kívül??!
    miért, a Chelsea, Pool, City mit nyert? a mu-meg kikönyökölte, szó szerint.
    a BL-döntő Nekem volt égés, nem is nekik, ahhoz túl nagy az arc odaát...akkor??!
  • Balázs 17
    mondom 20hsz biztos jött vmi fasza átigazolás, erre értelmetlen kommentek
  • Dean Winchester
    jajj Istenem most ezt senkise mondta ,hogy ezért vagyunk valakik...
    olyan gáz ha valaki büszke egy ilyen nehezen megismételhető tettre ? :DDD
    lépünk előre ne félj, csak menjen wenger nyugdíjba :DD
  • Effe88
    jajj istenem most tényleg ezért vagytok valakik???:S:S:S
    7éve volt idén még egy mikiegér kupát se tudtatok nyerni sajnos
    azért előre is léphetnétek néha!!!
  • minimize
    ja, amúgy Wenger nyilatkozott, fixen 60millió font van játékosokra a nyáron.
    ebben nincs benne az esetleges eladások értéke, azzal (értelemszerűen)növekedne ez az összeg.
    60millió font
  • minimize
    a statisztikákban nem. de jöjjön egy BL-győztes a PL-be, és legyen veretlenül bajnok-sok sikert hozzá.
  • WuFraZselic
    valóban nagy tett, nem vitatja senki, de azért 2-3 BL győzelemmel nem ér fel :)

azt nézik, ki lett a bajnok, nem pedig, hogy hogyan (idén pl senki nem érdemelte volna meg kb a PL címet :D)
  • minimize
    már ne mtudom linkelni, délelőtti hír volt, pénz akarnak gyűjteni, hétfőn aláír(?)Sanchez, de kell Cesc-re a lóvé-komolyan.
  • Dean Winchester
    nem ezt mondtam , nem elég ez a veretlen szezon ! csupán azt mondtam hogy nekem - és lehet ezzel egyedül vagy - nekem nagyon nagy dolognak számít veretlenül megnyerni egy angol bajnokságot...
    de ha ez lófax akkor hajrá próbálja meg más is véghez vinni :D Pl. barca kerete is milyen erős már és nekik se sikerül ez pedig azért a spanyol bajnokságo jóval gyengébb az angolnál, de mind1 :D mondom ezzel én vagyok egyedül így más mindenki leszarja a veretlen bajnokságot xD

-----------------------------------------
    Lehmann most jött rá a veretlen szezon jelentőségére
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

2011-02-09 16:50 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
    Jens Lehmann bevallja, hogy pályafutása befejeztéig nem vette észre a veretlen szezon jelentőségét.

A karizmatikus német kapus tagja volt a 2003-2004-ben veretlenül bajnokságot nyerő csapatnak. 38 mérkőzésen 14-szer nem kapott gólt, és az egész szezonban is csak 26-ot. Ez volt az első szezonja a klubnál.

Lehmann 5 évet töltött az Észak-Londonban, de csak most tudja felfogni igazán a veretlen szezon jelentőségét.

"A veretlen szezon egy nagy eredmény volt, és csak most jöttem rá a nagyszerűségére." - mondta.

"Csak bajnokok akartunk lenni, ezt ráadásul a White Hart Lane-en értük el."

"Akkor mondták, hogy hajtsunk a veretlen szezonért, előtte senki. Szerencsére sokáig tartott ez a veretlen időszak."

Lehmann élvezi az életet a közel 20 éves pályafutása után. Annak ellenére, hogy a közelmúltban elutasította egy csapat felkérését, az nem jelenti azt, hogy el akar szakadni a futballtól.

"Egy idő után unatkozni fogok és akkor elkezdem az edzői képesítés megszerzését. Majd meglátjuk."

"Jövő áprilisban kezdek el tanulni Németországban. Nemcsak a kapusságot, hanem a menedzseri szakmát. Volt egy ajánlatom karácsony előtt, de egy kicsit távol voltak tőlem, minden nap látni szerettek volna, ezért nem vállaltam."

"Hiányzik a foci, nagyon nehéz találni 10-20 embert, aki játszana velem."

forrás: arsenal.com

• Effe88
    hát akkor ezt tartatok ott ahol:D:D
    nektek akkor már nem kell semmi elég az ami 7 éve volt egy veretlen szezon:D:D:D
  • bakkerman
    lehet veretlenül 2. is a csapat,vagy nyerhet egy szezonban blt bajnokságot 5-6 vereséggel :D
  • limperatore
    :DSAD:ASDAS:: hallod ekkora baromságot ne írjál már dean :D azt hittem komolyodtál kicsit de látom semmi :D

meg ez is
    Viszont nem mindenki mondhatja el ,hogy játszott egy olyan klubnál amely képes volt több mint egy szezonon keresztül veretlen maradni...

:D etoo elmondhatja h egymást követő két évben 2x nyert bl-t bajnokságot kupát :D
  • Dean Winchester
    nem vettem kötekedésnek :D
    nem adnak érte trófeát de nekem egy veretlen bajnokság felér 2-3 bl győzelemmel is mert szerintem kurva nagy teljesítmény egy angol bajnokságot veretlenül megnyerni - és ugye ez még senkinek sem sikerült , pedig tudjuk a többi csapat is milyen erős kerettel rendelkezett és rendelkezik -
  • WuFraZselic
    nem kötekedésből, de veretlenségért nem osztanak trófeát :)

amúgy Eto'o nem hiszem, hogy elmenne a Citybe (MU, Pool, Arsenalt tartom "esélyesnek" > esélyes szó alatt maximum 15%ot értek), szerintem neki nem számít a fizetés, ellenben az, hogy egy jelentős csapatban játsszon. ugyanakkor csak a City tudná megfizetni az árát, mert ha Cesc 35-40, akkor jelenleg Eto'o inkább 45-50
  • Dean Winchester
    egyszer a trófea nyerés is elkezdődik és lehet pont jókor csatlakozik... talán tagja lehet egy veretlen csapatnak? :) Viszont nem mindenki mondhatja el ,hogy játszott egy olyan klubnál amely képes volt több mint egy szezonon keresztül veretlen maradni...
  • Effe88
    :D:D
    hát ha trófeákat szeretne nyerni akkkor nyílván az arsenalba megy:D:D:D:D
  • Dean Winchester
    ha ide jön majd akkor nyomok erre egy faxa postot ASD
  • limperatore
    biztos arsenalba menne amúgy :ASD:D
  • bakkerman
    na ehhez kaphatok egy linket mielőtt kétszer összefosom magam?
  • Dean Winchester
    egyértelmű ,hogy cesc elmegy :DDD én ezt 99.99%-ra veszem... azon fogok meglepődni ha marad :S
  • minimize
    borulhat Cesc maradása, Villa-t ajánlgatják a Citynek, ill. a Chelsea-nek a katalánok 40millióért, hogy legyen pénzük az igazolásokra.
  • minimize
    örülök a híreknek, hogy áll. Fabregas marad, jövőre tutira kileheli a lelkét, hogy megmutassa!
  • minimize
    Eto'o a Cityhez kerülhet, Tevezt adnák cserébe.
    "Ha Arséne még igazol egy pár játékost, biztos vagyok abban, hogy nagyon hamar FOGUNK valamit nyerni." -Samir Nasri-
  • Dean Winchester
    http://www.sabotagetimes.com/football-sport/gervinho-could-be-arsenals-new-robert-pires-says-french-scout/
  • Dean Winchester
    pici szokásos hírecske...

Trófeákra vágyik, leginkább ezért kívánkozik el Cesc Fabregas az Arsenal labdarúgócsapatából, amely már hat éve nem nyert semmit.
    "Az a játékos, amelyik azt mondja, hogy nem zavarja, ha nem nyer kupákat, hazudik" - mondta a 24 éves világbajnok középpályás, akiről ezen a nyáron is "megszellőztették", hogy visszatér nevelőegyesületéhez, a Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelonához.
    "A Barca a világ legjobb csapata, ez pedig garancia a trófeákra" - tette hozzá a játékos.

Gyere Eto'o :D

Az Inter labdarúgója nem tagadja, hogy elgondolkodott egy kalandon a Premier League-ben.

Az Inter kameruni támadója egyelőre bizonytalan a jövőjét illetően, Samuel Eto’o már nem annyira elhivatott az Inter iránt. A labdarúgó eddig még nem beszélt konkrétumról, most viszont elárulta, hogy gondolataiba befészkelődött a Premier League.

"Még nem döntöttem, egy hónapot adok magamnak az elhatározásra. Ha nem maradok az Internél, akkor Angliában folytatom. 30 éves vagyok, szóval most nagyon fontos gondolnom a jövőmre. Könnyen lehet, hogy már csak egy szerződés fér bele a karrierembe, és azután, hogy bizonyítottam Olaszországban, megtenném ugyanezt Angliában is" - jelentette ki Eto’o.
  • minimize
    a második mondat nem neked szólt természetesen.
  • geo91
    ja értem
  • green6k
    2:15-nél nagyon lecsúszott neki (amúgy nagy gól).De nagyon jó kis játékos.Kérdés az 160 cm-vel mit tudna Angliában(nem tudom milyen magas de a videóbol ennyit saccolnék)
  • Tyler1
    Costa qrva jó, tavaly még mi akartuk elhozni a Grémioból, nem engedték, erre feleannyiért odaadták Shaktarnak...

most már 20m fölött kacsintgat az ára, tavaly 8-ért vitte a Shaktar asszem.
  • penge96
    Randall, Cruise, Deacon----> Free agent, azaz nem hosszabítottak, elhagyták a klubbot.
  • minimize
    arról volt szó alapból, Denilson+4 millió.
    senki nem mondta, hogy egy szint,ha kell, Denilsont saját kocsin viszem a köv. klubjához. majd leírom az adómból...
  • geo91
    nem kéne szarozi, hozzácsapni denihez még pár millát aztán ég vele :D
  • bakkerman
    azért denilson meg douglas costa nem egy szint valljuk be

• minimize
    "A Daily Mail értesülései szerint a Shaktar visszautasította az Arsenal csere ajánlatát, amely a következő lett volna: Denílson Ukrajnába, míg Douglas Costa Londonba költözik."
  • minimize
    ...ez meg nem az igazolásainkon múlik...
  • minimize
    30éves paliért 2-3évre nem fog kiadni 18milliót a Főnök.
    Douglas Costa&Gervinho oké, meg a védelembe jön sztem valaki, aztán ennyi...
  • Steve Downie
    Meg akkor talán te sem szarháziznál minket a Barca topikban.