Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mi a picsa? hazaérek és vezet eza fos wigan, akit hazai pályán alázta meg a mu és a chelsea...<#levele>#levele>
kaka
Nyerjetek wazze mert fogadtam rátok.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Diaby remélem megsérült, Chamakh meg 5sárgás, a következõ meccset kihagyja. eddig jó.
No one can stop Death!
nembaj 😄
inkább mi fordítsunk minthogy 0-1rõl legyen 1-1 vagy 2-1 😊
inkább mi fordítsunk minthogy 0-1rõl legyen 1-1 vagy 2-1 😊
húha érdekes kezdõ, ismét 4-4-2-ben toljuk...
Fabi,-Eboué,Squillaci,Koscielny,Sagna,- Rosicky,Diaby, Denilson(-.-),Arshavin, -Chamakh,Bendtner
Fabi,-Eboué,Squillaci,Koscielny,Sagna,- Rosicky,Diaby, Denilson(-.-),Arshavin, -Chamakh,Bendtner
kaka
nso lecikkezte Vela valószínûsíthetõ távozását, Nordtveidt meg már a B'Mgbach-nál van...
No one can stop Death!
a 3pont kell(ene), a két manchesteri team meg majd elvitázgat, ki a kakas a szemétdombon.
No one can stop Death!
ajj de jó lenne gyõzelemmel zárni az évet, elsõ hely úgy se lesz meg, nem hiszem h 6ot lövünk😄
próféta beszéljen belõled!
jó volt ez a kör 😄
mu most végre nem mákolta be a gyõzelmet XD
holnap nyerni kéne 😄
mu most végre nem mákolta be a gyõzelmet XD
holnap nyerni kéne 😄
Webb megint miket fúj össze(az amúgy szokásosan jó iramú W'Ham-Everton((1-1))meccsen.<#lama>#lama>
No one can stop Death!
általában a rangadókat felvételrõl megnézem, alapból is.
a mi meccseinket 2-3alkalommal, másodjára jobban megfigyelhetõ, ki-mit-hol cseszik el, vagy old meg jól.tökéletes elemzésre a 2-3ismétlés.
a mi meccseinket 2-3alkalommal, másodjára jobban megfigyelhetõ, ki-mit-hol cseszik el, vagy old meg jól.tökéletes elemzésre a 2-3ismétlés.
No one can stop Death!
azért messze volt ez a kurva jó kategóriától 😄
minimaze.: hogy tudod megnézni kétszer ezt a meccset? 😄
minimaze.: hogy tudod megnézni kétszer ezt a meccset? 😄
most néztem másodszor, felvételrõl a meccset, megérdemelt gyõzelem volt, jó játékkal,félelem nélkül.
messze a bajnokság vége, és sok az éremesélyes csapat idén...de ott leszünk mi is, ebben biztos vagyok.öt csapat közt dõl el, a végsõ sorrend a kérdés.(Arsenal,MU,Chelsea,M'City,T'ham)
messze a bajnokság vége, és sok az éremesélyes csapat idén...de ott leszünk mi is, ebben biztos vagyok.öt csapat közt dõl el, a végsõ sorrend a kérdés.(Arsenal,MU,Chelsea,M'City,T'ham)
No one can stop Death!
kurvajó meccs volt, végre úgy játszottunk ahogy azt kell. 😊
remek meccs volt! amikor Ferreirát megláttam a kezdõben tudtam, hogy gólt tuti fogunk lõni😄
Nasri kezdi súrolni a világklasszis szintet, attól függetlenül, hogy ma nem lõtt gólt.
Djourou-t a kezdõbe!Clichy-ék is remekül játszottak, Koscielny hatalmas kérdõjel, nagyon hullámzó teljesítményt nyújt, de még így is jobb mint Squila.
Van persie ma nem volt nagyszám, de benne ígyis sokkal több a potenciál, mint Chamakh-ban
Fabregas alakulgat, viszont ma visszakaptuk a régi Songot😊
azon csodálkoztam, hogy a Chelsea ellen egy csomó fejpárbajt,1-1 ellenit nyertünk, a Mu ellen pedig szinte egyet sem...
mind1,köszi fiúk a remek karácsonyi ajándékot!😊
Nasri kezdi súrolni a világklasszis szintet, attól függetlenül, hogy ma nem lõtt gólt.
Djourou-t a kezdõbe!Clichy-ék is remekül játszottak, Koscielny hatalmas kérdõjel, nagyon hullámzó teljesítményt nyújt, de még így is jobb mint Squila.
Van persie ma nem volt nagyszám, de benne ígyis sokkal több a potenciál, mint Chamakh-ban
Fabregas alakulgat, viszont ma visszakaptuk a régi Songot😊
azon csodálkoztam, hogy a Chelsea ellen egy csomó fejpárbajt,1-1 ellenit nyertünk, a Mu ellen pedig szinte egyet sem...
mind1,köszi fiúk a remek karácsonyi ajándékot!😊
kaka
gartula,csak az a kár h 3-1 utan megszeppentünk és nem is akartunk gólt lõni 😞
ha beleadunk mindent akkor 4-1 5-1 is lehetett volna :S
mind1 , chelseat ritkan verjük, de most sikerült és ez a lényeg!
holnap nyer a spurs akkor a chelsea az 5.helyen lesz XD
ha beleadunk mindent akkor 4-1 5-1 is lehetett volna :S
mind1 , chelseat ritkan verjük, de most sikerült és ez a lényeg!
holnap nyer a spurs akkor a chelsea az 5.helyen lesz XD
ezt szépen behúztuk. Nagy taps a védelemnek, végig jók voltak, és végre sikerült Drogbat leszedni a pályáról. Mindenki nagyot játszott!!!
ááááh és ilyenkor kell dolgoznom😞(
legalább nem DROGBA lõtte azt az egy gólt😄
el se hiszem, hogy rangadót nyertünk és ilyen simán(eredmény láttán)
legalább nem DROGBA lõtte azt az egy gólt😄
el se hiszem, hogy rangadót nyertünk és ilyen simán(eredmény láttán)
a kontrát jobban is kihasználhattuk volna 😞
azt látom h gólt nem is akarunk már lõni ,pedig szép lenne 4:1re nyerni :S
---> Chamakh
<--- RVP
<--- RVP
-> Diaby
<- Walcott
<- Walcott
whilsire , fabregas lemehetne már
arsha-chamakh be 😄
arsha-chamakh be 😄
Ott volt a lehetõség Nasri elõtt..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nasri papa megérdemelne egy gólt 😄
jó adjunk nekik esélyt h örüljenek picit xD de gyorsan lõjjünk egyet 😄
5:0 de szép lenne xDDD mi is cukkolhatnánk a kékeket XDDDD
3-0! 😊))
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
régen örültem egy gólnak annyira mint most 😊
ezaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444444444444444444444444
mifaszért kell hátul cselezni? bazdmeg bikázd ki a g**be azt kész. ne hátul baszakodjunk már -.-
csak annyit kérek h ne csináljuk azt amit már egy jópárszor h vezetünk azt nem tudjuk az elõnyt megtartani!
huh most nézem nasri lövése a 41ben siman beakadhatott volna 😮