Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ahogy néztem, minden hazai csapat gyõzni tudott, kivéve a kora délutáni meccset. remélem az esti mérkõzés után a nyitó-záró vendéggyõzelemrõl beszélünk majd. minõ meglepetés, Dj játszik Squila helyett...
No one can stop Death!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
BÚÉK minden Arsenal-fannak, reménykedjünk minden jóféleségben!!
kupákat ide, Fõnök!
No one can stop Death!
<#bohoc>#bohoc>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
de megutáltam 😄 ezek utan mégjobban fogok örülni ha a MU-t szétverjük
mit kell ennyire védeni a fiát :S szarul végezte a munkáját ennyi...
szánalmas <#levele>#levele>
No one can stop Death!
.jpg)
nem is tudom talán a birmingham elleni meccs miatt lehetett a rotálás, de nem értem a 2. félidõben a csapatnak köze nem volt a játékhoz, nem tudom mért kell várni a cserével a 80xedik percig....
bíró...szóra se érdemes, jogtalan tizi (mondjuk utána lett volna még1, de azt nem adta meg-oké), de Nasri szabadrúgásánál az kéz volt...
hihetetlen, vhogy túl kell tenni magát a csapatnak, mert megvernek egy chelsea-t, utána meg semmi...
egyik nagy se bírt velük, ugye az evertonnal se csak mi 😄 jó lenne ha itt is kivételek lennénk...
ezt a meccset megkellett volna nyerni siman, emberelõnyben meg fõleg 2-3 góllal! szóval játékvezet minusz 1 gól és akkor is nyernünk kellett volna -.-
az ilyen meccseken rengeteg múlik sajnos...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
remélem még 1-2gólt lövünk a második félidõben is.
No one can stop Death!
arsha meg fasza most 😄 1 gól meg 1 gólpassz