31698

• Steve Downie
    Liam Brady is az Álomcsapatban:

Liam Brady
  • Tyler1
    gádzsi? nő a tulaj?
  • bakkerman
    ők legalább ésszel teszik,és nem rögtön a nagyhalakra mennek
  • bakkerman
    manszúr geci virágról virágra száll,alexis sanchez lekoptatta őt,mondván csak a pénz miatt nem igazolna a cityhez,most jöhet a nasri ügy...undorító
  • Dean Winchester
    azért figyeltiek ,hogy a malaga is kiket igazolt :DD (az arab gádzsi belenyúlt a tárcájába :O)
  • arsnl
    Nasri is City lehet...

#City offer #Arsenal £20m + and Samir Nasri £180k per week. Goodbye Samir, you traitorous snake.
  • minimize
    a hír igaz, de Wilshere "csak" kikezdett a lánnyal, a balhénál inkább csitította a haverjait. nem lesz ebből semmi a részére szerintem.
    friss hír, h Nasri az ügynöke szerint 25millió font körül mehet(ne).
    engedjük el Fabregast, aztán adjuk el Nasrit is...hurrá.
  • minimize
    mond meg a Főnöknek.
  • Steve Downie
    Én úgy látom, igaz... link
    Ha tényleg van felvétel a térfigyelő kamerák által, a kiscsaj meg tényleg nem csinált semmit és mégis maradandó sérülést szenvedett, akkor ebből komoly gondok lehetnek azért... bár nem vagyok jogász :)
  • Steve Downie
    Végre jó hírek. Tényleg jó lenne pontot tenni az ügy végére addig, amíg a többiek nyaralnak, hogy teljesen tiszta lappal, és már egy új kapitánnyal kezdhessük meg a felkészülést, a nyafogókat pedig elengedni, ami a csapatmorál szempontjából fontos lenne.
    Gervinho szegény meg minden nap bejelenti, hogy nagyon szeretne jönni már, igazoljuk már le végre :D
  • Balázs 17
    Lansburyt nem kéne elpasszolni inkább játszatni kéne
  • minimize
    ja, hétfőn kezdődik a felkészülés, addigra pontot tenne egy-két ügy végére Wenger. elmehet Nasri,de kap egy új, 100ezres ajánlatot(Fabregas fizuja után),ha mégis menne, NEM angol klubnak adja el a Főnök.
    a Cahill-bizniszbe bevonna 2fiatalt(Lansbury&Miquel), és lehet, hogy Bendő is Coyle csapatában köt ki, mert Elmander eligazolt tőlük.
  • minimize
    Alvarez az Arsenal-t választja:
    ""I'd love to play for the Arsenal. It's a dream for me. I wish to God it can be realised."
    A PSG 15milliót ajánl(eur) Clichy-ért;Fabregas "calm&optimistic";közben új ajánlatot tettek érte a katalányok, 32millió font+add-ons(37millió font össz.);holnap bejelenthetik az átigazolást.
    "cserébe" jön nagy valószínűséggel Gervinho, és Alvarez-egyenlőre.
    Diaby-t a Galata vitte volna 10millióért.
  • Balázs 17
    linkben kaptam én nem követem ezt az alja hírportált, de erről tavaly nem hallottam:S

ez most igaz?:D
  • Steve Downie
    Megvan az Arsenal álomcsapat első középpályása:

Patrick Vieira
  • Steve Downie
    Az nem jó, mert Denilson-ért nekünk kellene fizetni :D
  • minimize
    ahogy telik az idő, és jönnek-mennek mindenféle hírek, rájöttem, hogy egy, azaz 1embert tisztelek igazán az idősebbek közül a keretben, vPersie-t.
    sérülékeny(sajnos), de igazi Ágyús, nem nyafog, hol lenne jobb, meg a "gyökerek", meg kupák, bérezés siratása...dolgozik, küzd, és bízik.
    a sok nyáladzó fiatal nyugodtan példát vehetne tőle, nálam ő a ríl csk...
  • minimize
    amúgy ha az 50milliót ajánló Real vihetné el, akkor??!
    élő szerződése van, vagy marad, vagy Real-lehet, hogy bunkóság, de...az új szerződése is az volt ezek szerint, már akkor is ment volna, de a 90/hét jobban hangzik, mint a 60...?!
  • minimize
    vigyék Denilsont, meg Bendőt Fabregassal egy csomagban 60millióért.
  • Dean Winchester

Más.-> szokásos fabregas hírmorzsa

Kedd éjjel a Barcelona új, javított ajánlattal kopogtatott az Arsenal ajtaján, a célpont természetesen Cesc Fabregas volt, de az Ágyúsok nem csak miatta aggódhatnak, a katalánok állítólag Samir Nasrit is magukkal vinnék. A Daily Mail szerint a páros akár a héten a spanyol bajnoké lehet.

Az állandó témát jelentő világbajnokért néhány napja első körben 27 millió fontot kínáltak fel, de azt a londoniak visszadobták, mondván 40 milliót szeretnének látni érte.

Ezután érkezett a vélt második ajánlat, amely 34 millió fontot tartalmaz, ez pedig sokkal inkább elgondolkodtathatja Arsene Wengert.

Hogy végülis ez vezetett-e oda, hogy Fabregas lemondta a keddi, hazájában, Torderában rendezett megjelenését, nem tudni, csak azt, hogy nem jelent meg a rendezvényen.

Az üzlet másik részét a francia képezné, akit hírbe hoztak a Manchester Uniteddel is, de az is valószínű, hogy az Arsenal bolond lenne megválni egyszerre két legnagyobb értékétől.

Nasri esetében nem is tudott konkrétumról beszámolni a lap, így a Barcelonába igazolás lehetőgése is minimális, ám Fabregast nézve annál reálisabb.
  • arsnl
    Ő lett az év elefántcsontparti játékosa. 25 újságíróból 25 rászavazott, míg a szurkolóknál 12ezerből több mint 7000 szavazatot szerzett
  • Dean Winchester
    bár a forrás a sporthíradó de reméljük igazat írnak :D

Csaknem kéthetes tárgyalássorozat végén megegyezés született a Lille és az Arsenal között, így Gervinho Londonba költözik - állítja a tekintélyes L'Equipe.

Több sikertelen ajánlat után az Ágyúsok végül egy 12 millió eurós csomaggal győzték meg a francia bajnokot, az elefántcsontparti válogatott tehát az Emiratesbe tart.

A lap szerint még szerdán bejelenthetik Gervinho érkezését, akinek szerződése 2012-ig szólt a Lille-nél, míg az Arsenalhoz négy évre kötelezi el magát.

A 24 éves robosztus támadó 33 bajnokin 15 gólt és 11 gólpasszt jegyzett az OSC-nél az elmúlt szezonban.
  • minimize
    Eto'o nagyobb ász, ő az ezt követően elmulasztott edzésért sem kapott semmit.
    kiváncsi vagyok, hogy állnak ellen a 20milliós Nasri-ajánlatnak Londonban...
  • Dean Winchester

A Kameruni Labdarúgó Szövetség pénzbüntetést szabott ki Alexander Songra, mert a válogatott játékos nem volt hajlandó kezet nyújtani csapattársának, Samuel Eto'o-nak.
    A fegyelmi bizottság egymillió kameruni frank (2159 dollár) megfizetésére kötelezte Songot, mert nem akart kibékülni.
    A két futballista a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon veszett össze.
    A kameruni alakulat mindhárom csoportmeccsét elvesztette a vb-n.
  • bakkerman
    évről évre drágulnak a mezek,annyi csilivili bizbasz technológiával csinálják...nekemis az utolsó Barca mezem még 06-07-ből való...
  • Steve Downie
    Bergkamp lett Frank de Boer segédje az Ajax-nál
  • minimize
    Wengernek az 5 is sok lenne...rájöhetne, hogy 19évesekkel nem lehet bajnokságot,BL-t nyerni. kell az erős mentalitás, és a tapasztalat is, ami a fiatalokból hiányzik még.
  • Steve Downie
    Találtam az arsenal.com-on egy olyan dolgot, hogy összeállítanak egy álomcsapatot, bár azt nem tudom, pontosan meddig visszamenően a történelemben. Eddig már nyilvánosságra hozták a kapust és a védelmet :)

David Seaman

Lee Dixon

Nigel Winterburn

Tony Adams

Sol Campbell
  • Steve Downie
    Cahill nagyon jól fog jönni a védelembe, akkor viszont lemondunk Samba-ról, ha jól sejtem. Vidal-nak szintén nagyon örülnék, de szerintem a 15 millió sok lesz Wenger-nek :)
  • karajjj
    kár, hogy így is lesz vagy 15 ezer :D
  • minimize
    Arturo Vidal 15millió körül jöhetne a Bayer Leverkusenből.
    meglátjuk.
  • minimize
    ..."Cahill meghozta döntését, az Arsenalban folytatja pályafutását. Az angol védő állítólag azért választja az Ágyúsokat, mert szerinte a Manchesteri csapatnál(City) nem lett volna biztos az, hogy hétről-hétre a kezdőben kap majd szerepet, míg az Ágyúsoknál erre elég nagy sansza lenne."
    ne is menjen falura, ha ott a főváros...
  • bakkerman
    áhá
  • Steve Downie
    125 éve alapították az Arsenal-t.
  • Steve Downie
    Igazad van :)
    De nekem a kedvenc játékosom is Bendtner például, pedig ő sem egy gólzsák :D
  • bakkerman
    mit ünnepeltek hogy ilyen ünnepi címer van?
  • minimize
    ennek örülök. nagyjából 5éve ezt magyarázza már.
    jó az anyagi stabilitás, de hiányolok néhány dolgot...velem együtt gondolom még jó páran.
  • Christian88
    Ez nagyon király mez
  • szucsy89
    Kurvajó mezeitek vannak :D
  • arsnl
    amúgy ez a mez újrahasznosított műanyag palackokból készült