31698
-
#21788 Liam Brady is az Álomcsapatban:
Liam Brady
-
#21787 gádzsi? nő a tulaj? -
#21786 ők legalább ésszel teszik,és nem rögtön a nagyhalakra mennek -
#21785 manszúr geci virágról virágra száll,alexis sanchez lekoptatta őt,mondván csak a pénz miatt nem igazolna a cityhez,most jöhet a nasri ügy...undorító -
Dean Winchester #21784 azért figyeltiek ,hogy a malaga is kiket igazolt :DD (az arab gádzsi belenyúlt a tárcájába :O) -
#21783 Nasri is City lehet...
#City offer #Arsenal £20m + and Samir Nasri £180k per week. Goodbye Samir, you traitorous snake. -
#21782 a hír igaz, de Wilshere "csak" kikezdett a lánnyal, a balhénál inkább csitította a haverjait. nem lesz ebből semmi a részére szerintem.
friss hír, h Nasri az ügynöke szerint 25millió font körül mehet(ne).
engedjük el Fabregast, aztán adjuk el Nasrit is...hurrá. -
#21781 mond meg a Főnöknek. -
#21780 Én úgy látom, igaz... link
Ha tényleg van felvétel a térfigyelő kamerák által, a kiscsaj meg tényleg nem csinált semmit és mégis maradandó sérülést szenvedett, akkor ebből komoly gondok lehetnek azért... bár nem vagyok jogász :) -
#21779 Végre jó hírek. Tényleg jó lenne pontot tenni az ügy végére addig, amíg a többiek nyaralnak, hogy teljesen tiszta lappal, és már egy új kapitánnyal kezdhessük meg a felkészülést, a nyafogókat pedig elengedni, ami a csapatmorál szempontjából fontos lenne.
Gervinho szegény meg minden nap bejelenti, hogy nagyon szeretne jönni már, igazoljuk már le végre :D -
Balázs 17 #21778 Lansburyt nem kéne elpasszolni inkább játszatni kéne -
#21777 ja, hétfőn kezdődik a felkészülés, addigra pontot tenne egy-két ügy végére Wenger. elmehet Nasri,de kap egy új, 100ezres ajánlatot(Fabregas fizuja után),ha mégis menne, NEM angol klubnak adja el a Főnök.
a Cahill-bizniszbe bevonna 2fiatalt(Lansbury&Miquel), és lehet, hogy Bendő is Coyle csapatában köt ki, mert Elmander eligazolt tőlük.
-
#21776 Alvarez az Arsenal-t választja:
""I'd love to play for the Arsenal. It's a dream for me. I wish to God it can be realised."
A PSG 15milliót ajánl(eur) Clichy-ért;Fabregas "calm&optimistic";közben új ajánlatot tettek érte a katalányok, 32millió font+add-ons(37millió font össz.);holnap bejelenthetik az átigazolást.
"cserébe" jön nagy valószínűséggel Gervinho, és Alvarez-egyenlőre.
Diaby-t a Galata vitte volna 10millióért. -
Balázs 17 #21775 linkben kaptam én nem követem ezt az alja hírportált, de erről tavaly nem hallottam:S
ez most igaz?:D -
#21774 Megvan az Arsenal álomcsapat első középpályása:
Patrick Vieira
-
#21773 Az nem jó, mert Denilson-ért nekünk kellene fizetni :D -
#21772 ahogy telik az idő, és jönnek-mennek mindenféle hírek, rájöttem, hogy egy, azaz 1embert tisztelek igazán az idősebbek közül a keretben, vPersie-t.
sérülékeny(sajnos), de igazi Ágyús, nem nyafog, hol lenne jobb, meg a "gyökerek", meg kupák, bérezés siratása...dolgozik, küzd, és bízik.
a sok nyáladzó fiatal nyugodtan példát vehetne tőle, nálam ő a ríl csk...
-
#21771 amúgy ha az 50milliót ajánló Real vihetné el, akkor??!
élő szerződése van, vagy marad, vagy Real-lehet, hogy bunkóság, de...az új szerződése is az volt ezek szerint, már akkor is ment volna, de a 90/hét jobban hangzik, mint a 60...?! -
#21770 vigyék Denilsont, meg Bendőt Fabregassal egy csomagban 60millióért. -
Dean Winchester #21769
Más.-> szokásos fabregas hírmorzsa
Kedd éjjel a Barcelona új, javított ajánlattal kopogtatott az Arsenal ajtaján, a célpont természetesen Cesc Fabregas volt, de az Ágyúsok nem csak miatta aggódhatnak, a katalánok állítólag Samir Nasrit is magukkal vinnék. A Daily Mail szerint a páros akár a héten a spanyol bajnoké lehet.
Az állandó témát jelentő világbajnokért néhány napja első körben 27 millió fontot kínáltak fel, de azt a londoniak visszadobták, mondván 40 milliót szeretnének látni érte.
Ezután érkezett a vélt második ajánlat, amely 34 millió fontot tartalmaz, ez pedig sokkal inkább elgondolkodtathatja Arsene Wengert.
Hogy végülis ez vezetett-e oda, hogy Fabregas lemondta a keddi, hazájában, Torderában rendezett megjelenését, nem tudni, csak azt, hogy nem jelent meg a rendezvényen.
Az üzlet másik részét a francia képezné, akit hírbe hoztak a Manchester Uniteddel is, de az is valószínű, hogy az Arsenal bolond lenne megválni egyszerre két legnagyobb értékétől.
Nasri esetében nem is tudott konkrétumról beszámolni a lap, így a Barcelonába igazolás lehetőgése is minimális, ám Fabregast nézve annál reálisabb. -
#21768 Ő lett az év elefántcsontparti játékosa. 25 újságíróból 25 rászavazott, míg a szurkolóknál 12ezerből több mint 7000 szavazatot szerzett
-
Dean Winchester #21767 bár a forrás a sporthíradó de reméljük igazat írnak :D
Csaknem kéthetes tárgyalássorozat végén megegyezés született a Lille és az Arsenal között, így Gervinho Londonba költözik - állítja a tekintélyes L'Equipe.
Több sikertelen ajánlat után az Ágyúsok végül egy 12 millió eurós csomaggal győzték meg a francia bajnokot, az elefántcsontparti válogatott tehát az Emiratesbe tart.
A lap szerint még szerdán bejelenthetik Gervinho érkezését, akinek szerződése 2012-ig szólt a Lille-nél, míg az Arsenalhoz négy évre kötelezi el magát.
A 24 éves robosztus támadó 33 bajnokin 15 gólt és 11 gólpasszt jegyzett az OSC-nél az elmúlt szezonban.
-
#21766 Eto'o nagyobb ász, ő az ezt követően elmulasztott edzésért sem kapott semmit.
kiváncsi vagyok, hogy állnak ellen a 20milliós Nasri-ajánlatnak Londonban... -
Dean Winchester #21765
A Kameruni Labdarúgó Szövetség pénzbüntetést szabott ki Alexander Songra, mert a válogatott játékos nem volt hajlandó kezet nyújtani csapattársának, Samuel Eto'o-nak.
A fegyelmi bizottság egymillió kameruni frank (2159 dollár) megfizetésére kötelezte Songot, mert nem akart kibékülni.
A két futballista a tavalyi dél-afrikai világbajnokságon veszett össze.
A kameruni alakulat mindhárom csoportmeccsét elvesztette a vb-n. -
#21764 évről évre drágulnak a mezek,annyi csilivili bizbasz technológiával csinálják...nekemis az utolsó Barca mezem még 06-07-ből való... -
#21763 Bergkamp lett Frank de Boer segédje az Ajax-nál -
#21762 Wengernek az 5 is sok lenne...rájöhetne, hogy 19évesekkel nem lehet bajnokságot,BL-t nyerni. kell az erős mentalitás, és a tapasztalat is, ami a fiatalokból hiányzik még. -
#21761 Találtam az arsenal.com-on egy olyan dolgot, hogy összeállítanak egy álomcsapatot, bár azt nem tudom, pontosan meddig visszamenően a történelemben. Eddig már nyilvánosságra hozták a kapust és a védelmet :)
David Seaman
Lee Dixon
Nigel Winterburn
Tony Adams
Sol Campbell
-
#21760 Cahill nagyon jól fog jönni a védelembe, akkor viszont lemondunk Samba-ról, ha jól sejtem. Vidal-nak szintén nagyon örülnék, de szerintem a 15 millió sok lesz Wenger-nek :) -
karajjj #21759 kár, hogy így is lesz vagy 15 ezer :D -
#21758 Arturo Vidal 15millió körül jöhetne a Bayer Leverkusenből.
meglátjuk. -
#21757 ..."Cahill meghozta döntését, az Arsenalban folytatja pályafutását. Az angol védő állítólag azért választja az Ágyúsokat, mert szerinte a Manchesteri csapatnál(City) nem lett volna biztos az, hogy hétről-hétre a kezdőben kap majd szerepet, míg az Ágyúsoknál erre elég nagy sansza lenne."
ne is menjen falura, ha ott a főváros... -
#21756 áhá -
#21755 125 éve alapították az Arsenal-t. -
#21754 Igazad van :)
De nekem a kedvenc játékosom is Bendtner például, pedig ő sem egy gólzsák :D -
#21753 mit ünnepeltek hogy ilyen ünnepi címer van? -
#21752 ennek örülök. nagyjából 5éve ezt magyarázza már.
jó az anyagi stabilitás, de hiányolok néhány dolgot...velem együtt gondolom még jó páran. -
#21751 Ez nagyon király mez -
#21750 Kurvajó mezeitek vannak :D -
#21749 amúgy ez a mez újrahasznosított műanyag palackokból készült