31698
-
Gaba94 #21828 Erről ennyit. -
Gaba94 #21827 Nem fogja, nem meri bevállalni a Realt. Ha mégis, akkor rosszabb fogadtatást fog kapni a Camp Nouban, mint Figo. Erre azonban nem fog sor kerülni szvsz :) -
#21826 sajnos ez így van,és ha minket elutasít az arsenal,a realt meg elfogadja,akkor nincs választása Cescnek,50 misi nem kis pénz -
#21825 hallottunk már sok ilyen nyilatkozatot sok játékostól,aztán puff... -
Gaba94 #21824 Ajánlhat bármennyit a Madrid, ha Cesc nem akar odamenni. Tavaly is nyilatkozta, hogy, ha elhagyja az Arsenalt, akkor csak a Barca jöhet szóba :) -
#21823 na mostmár kajak kiváncsian várom milesz,az lenne igazán nagy csavar,ha a real ajánlatát igen,a miénket meg elutasítaná az arsenal. azért 50 misi meg 38 misi közt van különbség... -
Dean Winchester #21822 Brit sajtóértesülések szerint a Barcelona mellett immáron a Real Madrid is szeretné leigazolni
Cesc Fabregast, az Arsenal labdarúgócsapatának világbajnok spanyol futballistáját.
A katalánok gyakorlatilag egy éve próbálják megszerezni a 24 éves középpályást - aki náluk kezdte pályafutását -, ám nem tudnak megegyezni a londoniakkal a vételárban.
Ezzel szemben a Sky Sport honlapja arról számolt be, hogy a madridiak hajlandóak lennének kifizetni a futballistáért az 50 millió eurót is.
Fabregas 2003 óta több mint 200 mérkőzésen szerepelt az Ágyúsoknál.
:D :D :D -
#21821 -
#21820 Gervinho has agreed a four-year deal with £60,000-a-week wages, and is likely to sign on Monday. (The Times) -
#21819 Wow, erről nem is tudtam :) Ez így tényleg érdekes :D -
#21818 mondjuk hivatalosan még senki se ment el. amúgy érdekes, h Clichynek, Nasrina, Cescnek is ugyanaz az ügynöke(aki mellesleg David Dein fia). nem rég RvPnek is ő lett, jött egyből az elmegy innen cikk, ami amúgy egy nagy faszság. -
Dean Winchester #21817 kb elmegy 5 játékos és jön ide 3 :DDDD -
#21816 na... XD -
#21815 Nem kell izgulni, Wenger megnyugtatott minket, szurkolókat, hogy lesznek igazolások, legyünk türelemmel :)
Csak mire eljön a július vége, addigra a fél csapat lelép tőle :D -
#21814 Eszerint a hír szerint Cahill helyett most Scott Dann-t szeretné elhozni Wenger a kieső Birmingham-től.
Én azt hittem, a Cahill transzfer már szinte biztos... -
#21813 Baines nem ér meg(nekünk)15milliót,úgyhogy J.Enrique a következő célpont-adnánk is érte kemény 6millió fontot.középre Cahill kérdéses, az új menedzser a kékeknél dettó vágyik rá-állítólag.
más: "R.vPersie is considering his future at Arsenal and could force a MOVE AWAY this summer.He is deeply worried at the prospect of the club’s big players being sold and promising prospects – rather than star names – being signed to fill their places."
ez nem egy sima átigazolási szezon lesz számunkra, hanem meghatározza a következő pár évet, ha ezek a balf***ok gy folytatják Londonban. -
#21812 Arshavin szerződése is lejár jövőre,jött is a Galata, 13,5millió fontot adnának érte.
-
#21811 Nasri visszatért Las Vegas-i nyaralásából, állítólag most az Inter érdekli.
HA ez igaz, akkor mára megint kész vagyok: áll. a barsza 34milliójából a nyáron csak 8,5millió lesz elérhető, a többi később-részletekben...
Gervinho papírok rendben,12Mkörül(euro)jön jövő 7en.
Az Atletico vinné Almuniát, deGea helyére. nagy váltás, az tuti... -
Balázs 17 #21810 ebből egy José Enrique jó lenne, szerintem védekezésben jobb mint Clichy
persze úgy se lesz semmmi, majd Gibbs -
#21809 Clichy a hétvégén orvosin lesz, 7millió fontért távozik a M'Cityhez.
a 3lehetséges távozóból az egyik már lelépett. -
#21808 Stekelenburg jöhetne a kapuba, végre megoldódna a kapusgond. -
#21807 ez Cég, nem klub. a részvényeseknek jó, a jegyárakat emeljük, a jövő csapata meg épül...pár éve.
el kell gondolkozni, Vieira miért marad ott inkább, mint hogy "hazajönne" a stábba. -
#21806 ELMEGY A BÜDÖS TETVES REDVÁS KURVA ANYJÁBA AZ EGÉSZ KLUBVEZETÉS! -
#21805 Igaz :) -
#21804 max. megtoldják, lesz kispad is...:)) -
#21803 Jaja, én is. Bár szerintem két csatár lesz, és abban biztos vagyok, hogy Henry-t megszavazzák a drukkerek, viszont Bergkamp-nak például Ian Wright-ot kellene lenyomnia, aki azért egy legenda :)
Meg kíváncsi leszek a bal középpályára is, Petit vs. Pires. -
Dean Winchester #21802
Remélem bergkamp is jön... -
#21801 Freddie Ljungberg
-
Dean Winchester #21800 pont egyszerre :DDDD
"Az angol SkySports és a francia Infosport+ is úgy értesült, hogy az Arsenal francia középpályása, Samir Nasri a Manchester Cityben folytathatja.
A manchesteri egyesület Nasriért tett 22 millió eurós ajánlatára rábólinthatnak az Ágyusoknál, már csak azért is, mert a futballista szerződése a jövő nyáron lejár.
A középpályás ügynöke korábban elmondta, hogy tárgyalnak az Arsenallal a hosszabbításról, de az általa kért heti 111 ezer eurós fizetésre a klub első körben nemet mondott. "
meg a jó kurva anyját a klubnak ha nem adják meg neki a kért összeget -.- -
#21799 na fasza... -
geo91 #21798 ... -
#21797 Rosicky-nek is egy éve van a szerződéséből, de marad, kivetette a manduláit, ez lehetett a sérülékenységének oka, beszélt Fabregas-szal, de:
"Beszéltem vele telefonon, de nem tudom."
"Ha tudnám sem mondanám el."
"Szeretném, ha maradna, mert jó társ és kiváló futballista."
-
#21796 Denilson állítólag keresett lett végre, vagy Villareal, vagy Sao Paulo lehet a végállomás.
Clichy-4évre a City-é állítólag, ma meg megyünk(?)tárgyalni Benzemáért(?).
ez csak egy twitter-üzenet(FootballAgent-ITK's Twitter) -
#21795 Coyle meg visszadobta a Bendtner+cash=Cahill-ajánlatunk, Bendő idegbeteg lett egyből... -
#21794 egyébként a MCity nem csak a fizu miatt lehet nagy csáberő, ha figyelembe vesszük, hogy tudnak költeni, van ambíció(PL&BL-győzelmi vágyak).oké, hogy össze-vissza vásárolgatnak, de ki akarnak alakítani egy nyerő team-et, és ehhez megvan mindenük.nem írták alapok, de volt Fabregas felé is egy ajánlatuk, heti 170k-s fizuval, és magán jet-tel, amit elutasított-gondolom a hazatérése miatt.
nálunk ígérgetés van, fizuk úgy-ahogy, távlati célok? biztos akadnak, de nincs látszata akkor, amikor tenni is lehetne érte. -
#21793 :D -
#21792 tök mind1, merre csavarjuk, SEMMI nem változik az átigazolások terén, mert a vezetőség, és Wenger sem AKAR változtatni a hozzáálláson.
ez pedig elszomorító, és roppant bosszantó.
megyek, rendelek egy Pool-mezt, hátha jövőre egalizálnak a 19.-re. -
#21791 az sok(k) lenne ha Cesc és Nasri is menne.. de nem hiszem ezt el, mert nem az van h Nasri kijelentette, h elmegy hanem egy nyomorék szerződés hosszabbítást is képtelenek vagyunk gyorsan intézni. már rég alá kellett volna vele íratni aztán akkor nem lenne semmi probléma -
#21790 Nem kapkodunk az igazolásokkal
ezen behidaltam, az asszony most szed össze... -
#21789 most komolyan, ha 20ezer/hét pluszon múlik Nasri, és Fabregas elmegy, de Nasrit eladjuk a City-nek, én végeztem Wenger-rel,és amíg itt van, nem várok semmiféle kupát, maximum az Emirates-t aug.-ban.
talán az összejön.