Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Team in full: Szczesny, Eboue, Squillaci, Djourou, Gibbs, Denilson, Song, Rosicky, Arshavin, Chamakh, Bendtner
Subs: Fabianski, Fabregas, Vela, Walcott, Ramsey, Clichy, Miquel
Ramsey és Miquel<#eljen>#eljen>
Subs: Fabianski, Fabregas, Vela, Walcott, Ramsey, Clichy, Miquel
Ramsey és Miquel<#eljen>#eljen>
1. és dettó
<#eljen>#eljen>
A meccset is tudom nézni ha az asszony telefonja nem szól bele, szóval minden adott egy gyõzelemhez ma! 😊
A meccset is tudom nézni ha az asszony telefonja nem szól bele, szóval minden adott egy gyõzelemhez ma! 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Sportklub
13:45
Labdarúgás (élõ)
FA-kupa, Arsenal - Leeds
13:45
Labdarúgás (élõ)
FA-kupa, Arsenal - Leeds
Ez komoly? 😄
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
figy ha az évezred legjobbja akkor sztem az évtízed legjobbja is egyben 😄
mind1 örüljünk h idén már besöpörtünk két trófeát xD
jöhet a következõ <#hawaii>#hawaii>
mind1 örüljünk h idén már besöpörtünk két trófeát xD
jöhet a következõ <#hawaii>#hawaii>
az évtized....úgyhogy Ferguson
jólvan 😄 gratula de ez vicces 😄 sztem JM a legjobb edzõ ehhez kétség sem fér 😊
minden ilyen szar kamu...
minden ilyen szar kamu...
ja, állítólag a Fõnök Aggeren (is)gondolkodik, aki bal oldalon is bevethetõ lenne, magas, tapasztalt, és csak 26éves. kiderül...
No one can stop Death!
Jack Wilshere: „Meg kell tanulnunk feltörni a csapatokat. A City hozzáállása a mi és a stílusunk dicsérete volt. A csapatok idejönnek és félnek, ezért beállnak védekezni. Sok csapat lesz, akik így érkeznek majd hozzánk, ezért meg kell tanulnunk feltörni a védelmeiket.”
Eurosport.Yahoo.com
Eurosport.Yahoo.com
No one can stop Death!
meg sem néztem a kommenteket, gondolom egy-kettõ veri a szokásos szintet is nso-n...<#lama>#lama>
viszont Zabagép piros lapját törölte az FA a fellebbezés után.
Sagna-ét a Fõnök jogosnak érezte-nem tudom, ha õt faragnák 3-4forduló óta non-stop, akkor is bírta volna-e aggyal ezt!
viszont Zabagép piros lapját törölte az FA a fellebbezés után.
Sagna-ét a Fõnök jogosnak érezte-nem tudom, ha õt faragnák 3-4forduló óta non-stop, akkor is bírta volna-e aggyal ezt!
No one can stop Death!
játszon a c csapat azt mondom 😊
elég idén a PL meg a ligakupa (esetleg bl XD) nem vagyok nagyravágyó! az FA-t nyerje meg más 😛
elég idén a PL meg a ligakupa (esetleg bl XD) nem vagyok nagyravágyó! az FA-t nyerje meg más 😛
jjja, megkövetem magam...😊 vagy kövezem, még eldöntöm késõbb.
Nasri, RvP szombaton kimarad tutira, Eboue lesz Sagna helyett, és valószínûleg Gibbs is játszik.
egyéb rotálásról eddig nem tudni, de lesz, azt mondta a Fõnök.
Nasri, RvP szombaton kimarad tutira, Eboue lesz Sagna helyett, és valószínûleg Gibbs is játszik.
egyéb rotálásról eddig nem tudni, de lesz, azt mondta a Fõnök.
No one can stop Death!
tudod íronia 😊
köszi! 😊 kár a tegnapi meccsért, a City úgy tûnik megelégszik egy BL-t jelentõ pozícióval, gyáván játszottak. Sose rosszabb ellenfelet! 😊
¡Hala Madrid!
ez pont ide illik: 11emberrel védekezõ világoskék mezes csapat szemben a támadólag fellépõ piros mezesekkel
ugyan olyan jogos a lap neki, mert õ provokált-(hajolt oda gondolom szép szavakkal)de a piros azért vicces.
No one can stop Death!
"Csalódottak vagyunk a kiállítás miatt"
loool 😄 mintha nem tudnák pótolni :S illetve mintha a mérkõzést annyira befolyásolta volna ez a lapocska -.-
loool 😄 mintha nem tudnák pótolni :S illetve mintha a mérkõzést annyira befolyásolta volna ez a lapocska -.-
a lényeg, hogy az elmaradt meccsen nyerni kell, aztán jön(remélem) a ponthullás az ellennek a WHL-en, meg a Stamfordon, az már mínusz 6lehet...
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
a tegnapi meccshez annyit-balszerencse halom+a szokásos "nem láttam ott 11est"-eset. gratulálok a csapatnak, számomra(is)frusztráló találkozó volt, egy focizni se nem tudó-se nem akaró ellenféllel.
Wenger Mata ára után érdeklõdik-jön a szélsõ??
Wenger Mata ára után érdeklõdik-jön a szélsõ??
No one can stop Death!
kár, h ilyenekre nem merek fogadni tippmixen :/
http://www.powerplaymanager.com/r57633
velük nemhiszem h kell foglalkozni 😄
mind1 sztem city ellen az iksz nem rossz ,idén elég jók lesznek! de hát a 3 kapufából 1 gól lehetett volna igazán!
errõl van szó, a MU-nak idén rohadt mákja van 😄 szóval nekik nem kapufa lett volna ha nem gól, ha picivel több szerencsénk van akkor most megvan a 3 pont!
mind1 sztem city ellen az iksz nem rossz ,idén elég jók lesznek! de hát a 3 kapufából 1 gól lehetett volna igazán!
errõl van szó, a MU-nak idén rohadt mákja van 😄 szóval nekik nem kapufa lett volna ha nem gól, ha picivel több szerencsénk van akkor most megvan a 3 pont!
ma kurvára balszerencsések voltunk, 3 kapufa, felesleges kiállítás, a citynek köze nem volt a meccshez, de fõleg a vége felé, nem is naon akartak játszani a rohadékok...
a mai meccs a szerencsén múlott sajnos.:/
a mai meccs a szerencsén múlott sajnos.:/
kaka
ez a bíró egy baromarcú volt.. de simán verni kellett volna az arabolaszokat.. semmi veszélyt nem jelentettek... és ezek állnak a 2.helyen, szégyen ez ránk nézve...
ezt a meccset be kellett volna húzni...
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
omg<#boxer>#boxer>
nehogy megsérüljön:@
találjunk már egy gól ez ellen a szarul játszó city ellen
faszomba már, ez is kezd behalni...
bíróra xD
agyfaszt kapok ha chelsea megint hibázik és nem használjuk ki
ez most mire? 😄
most nézem vezet a wolves a félidõben 😄
😄SSD:AD:asd:SA
vicc bazdmeg, kompany akkorát kezezett, mint a ház...
egy normális streamet valaki :S köszi