31698

• minimize
    Bendő meg a Benfica-ba mehet, ha Cardozo tényleg lelép.
    Wenger bá' meg keménykedik, hogy marad Nasri...
  • minimize
    Valóban.
    megvan az első (nekem)fájó veszteség.
  • geo91
  • arsnl
    Clichy Citynél
  • Steve Downie
  • Steve Downie
    Nem tudom, mennyire friss ez a Nasri-s hír, de ezen a linken például ma pont azt írják, hogy a City-t választja. Hát ha a United-hoz menne, az csúnya lenne...
  • Kaplan
    Nem tudom miért kellene pozitív gondolatokban kavarognia a fejemben ha csak azt olvasnám, hogy melyik focistának értékelhető játékosunkat adjuk el melyik közvetlen riválisunknak. Ezenkívül az eddig lehetséges érkezők nevétől sem dobtam magam hanyatt, még akkor is nehéz lett volna a bajnoki cím, hogyha mindenki marad és így jönnek melléjük. Most, hogy eladjuk a legjobb játékosainkat és hivatalosan még senkit nem igazoltunk kb. vissza fogunk esni a középmezőnybe de ha valami csoda folytán ott leszünk az első négybe akkor sem lesz reális esélyünk a bajnoki címre...

Nem vagyok boldog mert nincs jövőképe a klubnak.
  • Dean Winchester
    ezt nem is tudtam :O

u19es csapat alapembere volt??? valaki tud róla valamit? tényleg ennyire jó volt a srác?

"
    Egyéves szerződést kötött az Arsenaltól az idény végén elküldött Roarie Deaconnel a Premier League-et a 10. helyen záró Sunderland.
    A 19 éves angol csatárt az idény végén tették ki az "ágyúsok", pedig az U19-es csapat egyik alapembere volt.
    Steve Bruce menedzser még lát fantáziát a támadóban, akinek ad egy esélyt, hogy bemutatkozhasson a Premier League-ben.
  • Dean Winchester
    :D :D

Angol lapértesülések szerint az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger nem viccelt, amikor azt mondta, hogy Cesc Fabregas távozása esetén szívesen látná csapatában a Newcastle United középpályását, Joey Bartont.

Az angol futball fenegyereke, a 28 éves Joey Barton most éppen elégedetlen klubjával, a Newcastle-vel, mert új szerződésében csökkentenék bérét.

Bartonon kívül a spanyol balhátvédet, Jose Enriquét is kiszemelte magának Arsene Wenger a "Szarkák" közül, akár csak a kőkemény védekező középpályást, az elefántcsontparti Cheik Tiotét.

Az Arsenal francia középpályásnak, Samir Nasrinak ügynöke ugyanakkor kijelentette, hogy védence a Manchester Unitednél folytathatja 28 millió euró ellenében. Az ügy hátterében az állhat, hogy Nasri kontraktusa jövőre lejár, és az általa kért heti 111 ezer eurós fizetésre az Arsenal első körben nemet mondott.
  • Dean Winchester
    igaza van! ez már rég nem a pénzről szól, vna pénz csak skót a fönök h kiadjon egy jó játékosért x összeget! fabregast eladta volna aztán vett volna belőle másik játékost :D
    jött a jenki , kivácsi vagyok mit fog nyujtani :D félek tőle ő lesz az új KOS aki miatt elbukunk valami faxa kupát...
  • Steve Downie
    Kaplan, te mostanában ritkán írsz, de akkor is csak a vezetőséget illeted indulatos jelzőkkel :D
  • arsnl
    Clichy ma volt orvosin Citynél. sok sikert neki, rá nem haragszok egyáltalán, minden meccsen maximumot hozott, igaz sokszor kapitális hibákkal, meg béna beadásokkal.
  • arsnl
    egy ideig sztem még nemfog változni a klub mentalitása, max besurran 1-2 kupa vmi csoda folytán. sok-sok pénz kéne még
  • Kaplan
    Hát pont ez a baj, te már megelégedsz ennyivel. Szerintem pedig kapják be.
  • arsnl
    Nasri túlértékelt, Fabregas-nak már csak a teste van itt, RvP meg innen fog visszavonulni. pont

és amúgy is 3-4éve folyamatosan mondják, h nem leszünk 4be, érdekes módon mindig benne voltunk. még veszélybe se forgott soha. na jó egyszer mikor BL döntősök voltunk. de egyszerű a képlet, aki nem akar itt játszani az nyugodtan mehet, inkább nézek gyengébb játékosokat akik 100%ot adnak mindig.
  • Oziris666
    Hát ha ő illetve Fabregas netán elmegy akkor a 4be se lesztek ez boritékolható...
  • Steve Downie
    Pires lett a befutó

Robert Pires
  • Steve Downie
    Szerintem Bendtner biztos, hogy menni fog. Annyi csapat érdeklődik érte, hogy előbb utóbb valaki ki fogja fizetni azt a 7 milliót.
    A Benfica és a Fulham a két új érdeklődő
  • Steve Downie
    Wenger-nek be kell látnia, hogy nem működik a dolog
  • Balázs 17
    Wenger szereti a kihívásokat:D
  • geo91
    csak egy kibaszott kérdés:

miért játsszuk minden évben azt, hogy hogyan lehet minél gyengébb kerettel a top 4-ben maradni?
  • pilboy
    vsz, ha az alább felsorolt játékosoknak csak a fele elmegy, és nem lesznek pótolva (jelen helyzetben úgy néz ki), akkor nehéz lesz visszakapaszkodni
    még mindig inkább látnálak titeket az első 4-ben, mint a rohadt cityt
  • Dean Winchester
    hát ja :D mu igazol akit kell és kész , mi meg dunnyögön ülünk a babérokon vitázunk pár fonton a fizetés miatt ahelyett hogy régen túl lennénk minden ilyen szarságon...
    szokásos és már most elkezdhetjük hogy majd jövőre igazolunk rendesen jövőre lesz valami :O
  • pilboy
    eljutottam addig, h lassan jobban érdekel az idei arsenal átigazolási nyara, mint az mu-é... kíváncsiságból
  • Dean Winchester

Elege lett az Arsenal játékospolitikájából Robin Van Persienek, ezért a holland csatár elképzelhető, hogy elhagyja Arséne Wenger csapatát. A holland válogatott gólvágó úgy tűnik megelégelte ami jelenlegi csapatánál, az angol Arsenalnál az utóbbi hetekben folyik, ugyanis a 27 éves támadót a távozás gondolata foglakoztatja.
    Robin Van Persie-t 2004-ben igazolta le a Feyenoord csapatától Arséne Wenger,ahol érkezésének első évében az FA-kupát valamint az angol Ligakupát is sikerült megnyernie az "ágyúsokkal". Az azóta eltelt időszakban azonban az Arsenal nem tudott egyetlen trófeát sem nyerni, ráadásul a londoniak játékospolitikája miatt erre idén sem mutatkozik valami sok esély.

Az már biztos, hogy a francia Gael Clichy a Manchester City kedvéért elhagyja az Arsenalt, de honfitársa, Samir Nasri távozása is borítékolható. A fent említett két alapember mellett a spanyol Cesc Fabregas sorsa is igencsak kérdéses - az Arsenal csapatkapitányáért, a Barcelona mellett a Real Madrid is harcot indít - de a pletykák szerint a dán Nicklas Bendtner és az orosz Andrej Arshavin maradását sem vehetik biztosra a szurkolók.

Mivel az idei átigazolási szezonban - az elmúlt évekhez hasonlóan - inkább gyengülni látszik az Arsenal, mint sem erősödne, a holland csatár besokalt. Az angol Daily Star információi szerint a Hollandiával a dél-afrikai világbajnokságon ezüstérmet szerzett csatár ezért a távozás mellett dönthet.
  • grebber
    Első 10-be akárkivel ott lesznek nyugalom erre jó ez a csapat másra nem!
  • Kaplan
    Gyerekek, eladtuk már végre az egész csapatunkat, hogy a fakót felhozhassuk A csapatnak? Remélem jól haladnak a tárgyalások az értékes játékosaink eladásáról!
  • minimize
    milyen válságstáb ül össze? mi van?

• arsnl
    Downing nagyon vonal szélső, abban az esetben jöhet, ha 442 lesz újra. oda viszont tökéletes lenne
  • Steve Downie
    lol, tényleg. én azokat nem is figyeltem :D
    "You must be joking. We don't need any more technically good softies who too often fail to deliver." :D
  • Effe88
    nem túl pozitívak a kommentek:D:D:D
  • Steve Downie
    Stewart Downing is lehetséges igazolás
  • Steve Downie
    :D
  • bakkerman
    énis ezt mondom,és már nem is lennék csalódott (annyira),ha aláírna oda
  • banok
    Walcott az Arsenal nagy tehetsége vagy rosszul tudom?
  • minimize
    azt hittem, a barsza-topikban kötöttem ki közben. pedig még nem is ittam annyit...
    közben meg Walcott iránt érdeklődik a Chelsea, remélem lelép ő is...
  • Gaba94
    Nasri:
    „Sohasem a pénzt motivált, mindig a futball szempontjából hoztam meg a döntéseimet. Nem akarok olyan klubba igazolni, ahol nem olyan focit játszanak, amit szeretek, nem lennék boldog, csak azért mert sok pénzt kapok.”
    „Így is rengeteget keresünk. A karrier és a trófeák élveznek prioritást. Ez fontosabb mindennél, bár tudom, hogy mit jelent a pénz, és mi annak az értéke.”
    „Ha nem nyersz címeket, nem neveznek majd az Aranylabdára. Azért jöttem Angliába, hogy címeket szerezzek, ugyanis ez a karrierem során még nem történt meg kivéve az U-17-es EB-t 2004-ben.”
    „Mindannyiunknak ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy felnőhessük és tesztelhessük magunkat. Még ha nem is nyertem kupákat, úgy érzem már felnőttem. Ki vagyok éhezve a trófeákra. Azért focizom, mert imádom ezt a sportot, és szeretném érezni a győzelem izét.”
    „Együtt felemelni a kupát. Ez a szépsége és az értelme egy csapatjátéknak.”

• arsnl
    hát azért Cesc lassan elfog gondolkodni Real ajánlatán is, ha Barca csak mondja h mennyire kell nekik meg minden, közbe meg lófaszt nem akarnak adni érte...
  • banok
    Ezek a nyugati klubbok addig szarakodnak Fabregassal amig egy nap ki nem köt ő is a ruszkiknál.
  • Dean Winchester
    2011.07.03. 12:00
    erről ennyit :D

az átig. időszak mikor zárul le?