Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

no bocsi lehet engem szidni de vhogy örülök ennek a vereségnek!
lehet azért mert magyar vagyok és pont egy magyar lõtte a gyõztes gólt + 1 magyarnak nem bírtunk gólt lõni 😊 + vv-n ugye nem lesz az h szarozunk azt egyszercsak beszopunk egy gólt hanem keményen kell játszani és gólt/gólókat lõni hiszen gólkényszerben fogunk játszani !
itt is ez volt a baj semmi motiváció,semmi hajtás 😄 komolyan elsõ félidõben mikor sszcseny kirugáshoz készült azt hittem h kajak megdagasztok egy kenyérnek való tésztát 😄 bazz ilyen lassan elvégezni egy kibaszott kirugást? ebou is mit összeszerencsétlenkedett :S
gibbs alig birt átvenni egy normális labdát :S
ma fabregassal nem volt baj, volt jó pár szép passza, szép elgondolása, ugye ziccerbe is került csak nem volt szerencséje
szó mi szó vv-n siman 3-0ra nyerni kell aztán a döntõbe apait anyait beladni és kész...
azért viccesnek tartom,hogy egy chelsea-t siman 3-1re verünk! egy kurva jó city-nek lövünk 3 kapufat meg lejátszuk a pályáról aztán annak az ip-nek meg nem bírunk 1 gólt lõni akinek a chelsea 7et rámolt , hát szép nah :/
ha kövi meccsen idegenben lõtt góllal kiesünk akkor viszont komolyan nemtudom mit fogok csinálni! (sõt akkor legyen az h leeds is kipicsáz minek aztán nincs az fa kupa se :S sõt barca ellen essünk ki és végül marad a PL aztán bajnokság végén meg lehet jönni a dumával h csak 1 kupa maradt de arra se voltunk képesek -.- na jó ez rossz poén de komolyan borzasztó amit itt folyik
arsnl
2 másodosztályú csapat ellen 1 rúgott gól (Y) wtf

Kaplan
én máshogy látom, motivációs és taktikai szempontból is a béka segge alatt vagyunk, de a képességekkel sem vagyok megelégedve.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
ez itt már egyáltalán nem játékos kérdés. ez a keret már simán alkalmas lenne a bajnokság megnyerésére, fõleg a többi csapat játékát látva, erre meccsrõl meccsre ien szart produkálnak. motiváció nélkül.. AW már nem tud úgy motiválni, meg a taktikai repertoár se túl nagy..

eza mai meccs csak feltette az i-re a pontot.. nekem ég a pofám h egy hulladék traktoros csapat lever, amelyben ráadásul a csodacsatár Priskin lövi a gólt, míg a remek hálóõr Fülöp királykodik a kapuban..

Sabcsee
miért csak a chelsea-t legyõzõ kezdõ 11-ünk tud normális játszani és nyerni?

kaka

Kaplan
semmi alázat nincs ezekben.. ki kell nyitni azt a kurva pénztárcát végre.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
de azé 6 év nyeretlenség után így telibeszarni egy kupa elõdöntõt...

Kaplan
szerintem viccelõdés helyett szégyelnünk kéne magunkat, hogy akárhova megy a csapat szégyenteljesen teljesít.

áááá chelsea fülöpnek vert 7et mint tavaly XD ez a chelsea-fülöp párharc volt csupán ^^
Kaplan
megérdemeltük akár les akár nem.

arsnl
méteres lesrõl persze..

arsnl
na már csak ez a nyominger kellett

Kaplan
ezt az ipswichet a szar formában lévõ chelsea kitömte egy hetessel. lehet konzekvenciát vonni.

arsnl
DJ nyújt egyedül elfogadhatót

Kaplan
amúgy nem tudom mit ragaszkodtok annyira ceschez. addig kéne eladni amíg jó pénzt látunk belõle... indiszponált hosszú idõ óta gyengén játszik. esik az ára.

legyen 1-0 😄
õk is örülnek mi is szokásosan bosszankodhatunk aztán vv-n nyerünk 😄 remélhetõleg nem 2-1re és idegenben lõtt góllal esünk ki -.-
arsnl
ezt rossz nézni

Kaplan
érik a vereség, ötlettelen szar játék, támadójátékról meg ne is beszéljünk. 😊 (de már meccsek óta...)

Kaplan
miért kell agyonjátszani a dolgokat amikor nem tudjuk...? lõni soha nem fogunk?

Lcapitant
nem ismerik a lövés kifejezést????

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
Theo nehogy a kapu fele menjen, inkább kifele vezeti...

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Sabcsee
engem az is felbasz, hogy miért nem tud egyik játékosunk sem szabadrúgást lõni :'(

kaka

Lcapitant
nem látom mit akar játszani a csapat

arsnl
blõõ
megint a csak a nevek vannak a pályán, ennek sok értelme nincs. indiszponáltak, talán a szünetbe helyrerakja õket W, nem mintha errõl lenne híres.....

minimize
igen, eddig nagy gagyiság, ami megy.

No one can stop Death!

szar a meccs
igazai tragikomédia!
gibbs nyujtozkodik h kapjon labdát azt nem tudja átvenni tök egyedül 😄
nem is hajtunk , eljátszadozunk! komolyan kéne egy hazai gól h történjen valami!

cesc ma jó ,adott pár fasza passzt 😄
de eboue is hulladék , a többiek meg nem csinálnak semmit :S w
walcott keresztbelövése szar , rákellett volna tüzelni a kapura azt kész
arsnl
Szczesny - Eboue, Djourou, Koscielny, Gibbs - Denilson, Wilshere - Walcott, Fabregas, Arsavin - Bendtner.

elég erõs ez. COYG!!

arsnl
azért az szép h félévig szenvedett és csak most mûtik...

Sabcsee
no akkor a végére értünk az ügynek: Vermaelen-t megoperálják, valószínüleg már nem lép pályára, ebben a szezonban!<#rinya><#falbav>

kaka

már meg sem lepõdök...
Sabcsee
na mertesacker offos, ma nyilatkozta, hogy nem vált klubot...<#falbav>

kaka

Sabcsee
Vermaelen-nek felépülése megint eltolódik(:@), ezért egyre valószínûbb, hogy Wengernek igazolnia kell egy védõt:/

kaka

minimize
a st.Etienne vinné kölcsönben Sunu-t,Wellington Silva meg bukta a munkavállalásit(egyenlõre).
kár, hogy igazolások terén a szokásos csend honol...:/

No one can stop Death!

elvileg nyernünk kéne de a probléma az h ez 2 meccses párharc szóval 2-1es vereség is siman belefér aztán hazai pályán elgyepáljuk õket 😄
de jó lenne az odavágón bebíztosítani a tj-t 😊
1:3 tökéletes eredmény!
grebber
Rettegjetek megtettem tippmixen hogy gyõz az Arsenal.
Hogy ez miért lehet rossz? Ilyenkor általában bukom a szelvényt.

Next PC upgrade: 2022

😊
Talán azért, mert idén nem a kupák száma döntött, hanem az, amirõl ez az egész Aranylabda szól. Õ a világ legjobb játékosa, ezért kapta õ 😊

cesc fábregas

off:
Messié az aranylabda...kérdem én miért?
Voyager5
El Mundo kb annyira reális, mint boxkesztyûben hangyát szedni..

Ám itt egy hír:
Henry ismét az Arsenallal készül
minimize
ha kifizetik normálisan, mindenféle akciós csomag, meg miegymás nélkül, mehet. de könyörgöm-minõségi irányítót vegyünk a helyére, ha kell, fizessünk rendesen, de ne valami 20évestõl várjuk a csodát-szokás szerint...

No one can stop Death!

EL MUNDO pff
most akkor?
ezt mindenki tudja,hogy nyáron byby cesc 😄
Gunnersboy
pepsifoci:

Az El Mundo Deportivo szerint Cesc Fabregas elkötelezte magát a Barcelonához, és ha az Arsenal ismételten útját nem állja, akkor a nyáron csatlakozik Josep Guardiola együtteséhez. A spanyol lap már azt is tudni véli, a 23 éves középpályás a négyes mezt kapja és 2016-ig szóló szerzõdést ír alá a katalán óriással.

A Barcelonának már "csak" az Arsenallal kell megegyeznie az átigazolási díjat illetõen, bár vélhetõen az Ágyúsok egy 50 millió eurós ajánlat esetén hajlandóak lennének lemondani régóta hazavágyó középpályásukról.

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Sabcsee
bárcsak wenger végre megemberelné magát, és venne egy normális védõt(squillaci a felépülése után, akár el is húzhat a retekbe😊)

kaka

ónri pár napig visszatért a csapathoz😛
Sabcsee
minimize
OFF:én meg attól tartok, hogy a 7vége legszórakoztatóbb meccse a most folyó Real-Villareal számomra. a délutániak bealvósak, ez annyira nem.

No one can stop Death!

én tartok priskintõl
arsnl
ha ez a Chelsea képes volt nekik 7et lõni, talán a B csapat is megveri õket, fõleg 2 meccsen.. Sztem Ramsey, Vela, JET is játszani fognak

no chelsea-ipswich 5:0
sztem nekünk se lesz gond hétközbe a döntõbe jutni 😊