31698
-
#21908 Usmanov egyre közelebb a 30%-hoz.
"A 30 percent stake would give Usmanov the same access to management accounts as any Arsenal director."
Ez nekünk jó lehet, mert nagyobb reformokat szeretne, mint Kroenke, például a jelentősebb összegekért történő játékosvásárlásokat támogatná. -
#21907 -
#21906 engem igazából nem hat meg a nyilatkozata. ez nem RÓLUNK, hanem RÓLA állít ki képet. ami eddig is megvolt, most max. megerősítette. -
#21905 "Meg vagyok róla győződve, hogy Cesc csatlakozni fog hozzánk. Az Arsenal egy turistaosztály, a Barcelona meg az üzleti osztály és minden játékos hozzánk akar igazolni."
ha tényleg ezt mondta,és nem félrefordítás,akkor én szégyellem magam a helyében. ilyet nem nyilatkozhat egy profi futballista,egyszer fent,egyszer lent,mi is leszünk lent,és akkor neki sem esne jól,ha akárki úgy nyilatkozna a csapatáról,hogy turistaosztály hozzá képest... -
#21904 "Eközben Dani Alves tovább szította a haragot az Arsenallal, amikor kijelentette, hogy a Bajnokok Ligája címvédője nincs egy osztályban az Arsenallal.
A brazil válogatott játékos elmondta, hogy a tehetséges középpályás a katalán óriáshoz fog igazolni a nyáron és az észak-lonodoni klubnak még fejlődnie kell.
"Meg vagyok róla győződve, hogy Cesc csatlakozni fog hozzánk. Az Arsenal egy turistaosztály, a Barcelona meg az üzleti osztály és minden játékos hozzánk akar igazolni."
nem semmi, mekkora arcuk van, tény, van benne igazság, de ezt ki lehet jelenteni kevésbé bunkó módon is. persze, akkor nem ő mondta volna... -
#21903 Nem tudom, a Ths Sun nem biztos, hogy... -
#21902 Hát igen már csak ez maradt az Arsenalból a múlt semmi más jövője nincs! -
#21901 Kész a csapat!
Thierry Henry
-
Dean Winchester #21900 Nicklas Bendtner apja és ügynöke szerint a Borussia Dortmund szeretné leigazolni az Arsenal csatárát.
A dán torony egy nagyon frusztráló szezont tudhat maga mögött, mivel sokszor csak csereként számítottak rá, éppen ezért valószínűleg távozni fog az Emirates stadionból.
Bendtner távozása nem lenne nagy veszteség, de Cesc Fabregas vagy Samir Nasri hiányát az Arsenal biztosan megérezné.
A top ligákból a Dortmund, a Bayern München és a Sporting Lisabon is érdeklődik a csatár iránt.
"Érdeklődik néhány német klub. Meg tudom erősíteni, hogy a Dortmund szeretné megvenni őt."-mondta Thomas Bendtner, aki a fia ügynöke.
"Sajnos nem tudom kommentálni, hogy elkezdődtek-e már a tárgyalások a Dortmund és Nicklas, vagy a Dortmund és az Arsenal között."
Alex Song, az Arsenal 23 éves középpályása állítólag megütött egy diákot Doulában egy szórakozóhelyen június 7-én, miközben szabadságát töltötte odahaza, Kamerunban, írja a The Sun.
A játékost nem tartóztatták le, de augusztus 18-án meg kell jelennie az ügyészségen, hogy beszámoljon a történtekről.
Song állítja, nem ért az egyetemistához:
"Ludovic Achille Mouaha robbantotta ki a perpatvart az autogramvadász rajongók között, a testőrök csak a rendet próbáltak fenntartani."
A megütött diák viszont azt állítja, a barátnője miatt került bajba:
"Kiment a mosdóba, de negyedóra múlva sem tért vissza. Utánamentem, két testőr állta az utamat, nem engedtek be a mosdóba, mert Song is ott volt, aki utána kijött, és láthatóan mérges volt. Váratlanul megtámadtak, végül a kórházban kötöttem ki." -
#21899 :DDDD -
#21898 Wenger csúszkál.. a jégen.
-
#21897 #21891 & #21895
:DDD
Mégiscsak jöhetne az a fotó :D -
#21896 Itt is a cáfolat a menedzserétől -
#21895 ...."Wenger azonban minderre fittyet hányva Korzikán(Calvi) nyaral párjával, és mint arról a képek tanúskodnak, „szexi" fürdőnadrágjában vidáman csúszdázott az igazán beszédesnek tűnő Vedd könnyedén! nevű jacht oldaláról a Földközi-tenger hullámai közé.
– Wenger igazán jókedvűnek, önfeledtnek tűnt – mesélte egy szemtanú. – Látszott, nem nagyon foglalkoztatja az a gondolat, hogy az Arsenal a szakadék szélén táncol.
a fotót inkább nem linkelem be...szóval no para, lehet, hogy haza sem ér 10napon belül, nem hogy ajánlatot tenne Cahill-re. -
#21894 szégyen, hogy a Bolton ad 10napot arra, hogy ajánlatot tegyünk 17millió font értékben Cahill-ér... -
#21893 mer' az Internek is jól jönne? hiszen nem ér annyit, mint tavaly, Rossel is megmondta...inkább Alvarez-nek örülnék helyettük+30milliónak. -
#21892 Thiago Mottát is szeretnétek, állítólag őt, Vivianot és 25-30 millió eurót tervez kínálni a vezetőség Cescért -
#21891 Bendőnek kemény volt az első edzésnap -
#21890 ja, Gervinho-nak megvan az orvosi is. -
#21889 Taarabt jönne, de egyenlőre a PSG kínál 12milliót érte, Nasri marad(muszáj neki...)Fabregas meg előbb megy a Real-ba, mintsem hagynának 7-8milliót a levegőben, legalábbis a klubvezetés ezt mondja.
Gourcuff&Ganso még, akiket emlegetnek,az Inter meg az új kapusát adná(Viviano...)Nasriért némi kp-val együtt.
-
#21888 mi nem bántjuk Őt, de azt hittük, Isten másfelé tereli...de tudjuk, az ő útjai kifürkészhetetlenek... -
Dean Winchester #21887 + közben rájött ,hogy egy leépítésben levő csapathoz inkább nem éri meg igazolni :DDDD -
#21886 egy millió euróval többet ajánlottatok érte, de többek közt a sok argentin miatt minket választott, és ezt tiszteletben tartotta az elnök, ezért nem tárgyalt veletek. szóval EZÉRT ne bántsátok Wengert, a többi miatt szabad :D -
geo91 #21885 betelni látszik a pohár nálam -
Dean Winchester #21884 na te is wenger ellen nyomulsz ? :DDD pedig hogy védted mindig... -
#21883 ahh, majdnem lemaradt, Fabre,Gazidis és Wenger most este ülnek le beszélni a spanyol jövőjéről.remélem őt meg nyolc-félért dobjuk oda a barszának. meg se lepne!
-
geo91 #21882 nem tartogatom tovább magamban: wenger egy töketlen vén balfasz, húzzon a picsába -
#21881 R.vPersie helyére 17millióért(???) most éppen Lavezzi-t hajtjuk.
persze csak ha távozna. -
#21880 nem, mi csak szerettük volna leigazolni, ha ingyen adták volna őt, meg még 2embert a Velez-ből. kabaré a vezetőség, és egyben Wenger is.
csak nem hagyják, hogy nyugodtan menjek nyaralni-ill. már megnyugodtam, hogy jövőre a sörös kupára hajtunk,az talán meglehet.
talán. -
#21879 komolyan kezdek dühös lenni Wengerre.
-
Balázs 17 #21878 Facepalm -
#21877 Na jól igazolunk, lehet azonnal továbbadtuk az Internek :DDD -
#21876 idézet a #21776 hsz-ból
Alvarez az Arsenal-t választja:
""I'd love to play for the Arsenal. It's a dream for me. I wish to God it can be realised."
szóval lehet úgy volt :DD -
#21875 "Ricky Álvarez
Vélez Sársfield > Inter
12m euró"
Átigazolások topikból.
Nem úgy volt, hogy mi vettük meg a srácot? :) -
#21874 “Usmanov would be willing to write out a £100m interest-free cheque and hand it over tomorrow but the club won’t even acknowledge or speak to him,” added the source.
k.
-
Dean Winchester #21873 édes- Istenem ...
nem jó jel ha ennyi cikk jelenik meg RVP távozásáról :S
Amennyiben a holland támadó távozik az "Ágyúsoktól", Arsene Wenger honfitársát igazolná le helyette. Ahogy arról beszámoltunk, könnyen lehet, hogy Robin van Persie látva az Arsenal keretének folyamatos gyengülését a távozás mellett dönt. Erre jó esély van, hiszen a holland mindenképpen trófeákat szeretne nyerni, de ezzel a kerettel ez lehetetlen küldetésnek tűnik az "Ágyúsoktól".
A holland vb-ezüstérmes támadó eligazolása esetére megvan Arsene Wenger vészforgatókönyve, a francia menedzser ugyanis honfitársát, Karim Benzemát (képünkön) nézte ki helyettesnek. A spanyol AS szerint a 23 éves csatár a Real Madridban könnyen létszám fölöttivé válhat, így nyár végén akár Londonban is kiköthet.
(Forrás: angol-foci.hu, Simonyi András - foci24.com) -
#21872 És tényleg jött :)
Dennis Bergkamp
-
#21871 Csak hogy a mai nap is jól induljon :D
Cahill-ért ajánlat sem érkezett Wenger-től
Song börtönbe kerülhet?
És egy szokásos, a helyzetünket elemző cikk, ezúttal valamelyest pozitív megvilágításból -
#21870 Gyerekek, sír a lelkem. Komolyan. Ennek az alagútnak nincs fény a végén.. -
#21869 hát igen, sajnos bebizonyosodni látszik az a gyanúm, hogy ezt a Jenkinson gyereket gondolta kezdő balhátvédnek a Wénember...de miért pont a közvetlen rivális Shitty-t kell megerősítenünk?!vagy legalább elcseréltük volna a mellőzött Boateng-re...