Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
azzal h rosicky-t is gyanúsítják szinte tuti h kamu. igaz, h pocsékul játszott, de ez akkor is nonszensz, h több millió ember által nézett meccsen bundázna vki, fõleg egy olyan ember aki milliókat keres hetente...
legvalószínûbb, h csak berágott ránk a bíró miután Cesc beszólt még a keddi játékvezetõnek.

hát ha rosycki képes volt a saját csapatát a háttérbe folytani a pénz miatt akkor szánalmas és tiltsák el örökre a focitól! ha persze mindez igaz, és remélem h csak kamu 😞

http://gaborszantai.co.uk/

Kaplan

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

összefoglalót valaki majd linkelne?
arsnl
hmm az kering a neten, h az Interpol elkezdett nyomozni a meccsel kapcsolatban miután érdekes pénz mozgás volt fogadóirodákban. Dowd-t és Rosickyt vizsgálják, bár ez nem biztos, mivel nem tok franciául.
elég nagy az esélye mondjuk, h egy óriási kamu az egész.. és igazából remélem is nem kéne átmenni digóba..

ja meg az emirates kupa is már megvan ^^
szal mondom eddig
1/1
+ döntõben vagyunk
+ PL-ra van esély
+ bl-re is még van 😄
+ fa kupa is ott van
Kaplan
A BL-t szerintem be kellene "áldozni" mindannyian tudjuk, hogy alapvetõleg nagy lutri a BL és még sajnos a jelenlegi TOP4-ben sem vagyunk benne nemzetközileg. A Ligakupa, FA kupa és a PL viszont nagyon fontos lenne. Az is egy triplázás, becsülendõ volna.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nyerni kéne, mert jövõhéten manchesteri derbi
minimize
majd kiderül. bízom benne én is, szerintem a bl kieshetne, Carling, meg PL.erre kellene figyelni, és kellett volna egy középsõ védõ is.

No one can stop Death!

jaja hazai pályán verni kéne a wolver-t de nem lesz sétagalopp!
bár azokat a csapatokat mi verni szoktuk akiktõl a nagyok kikapnak xD
minimize
Milyen a hangulat az öltözõben? Megbomlott a csapategység?
"Mindenki szomorú. Talán csak a Wolves gyõzelme vidíthat fel minket egy kicsit. Nem bomlott meg a csapategység. Nem engedhetjük meg magunknak. Ha meg akarjuk nyerni a bajnokságot, nem szabad sírnunk, meg kell vizsgálni a hibákat és levonni a megfelelõ következtetéseket. Ezen már túl vagyunk. Most a következõ bajnokira kell koncetrálnunk, ami a Manchester Unitedet legyõzõ Wolves ellen lesz."
forrás: arshavin.eu
<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
nem ügyetlen!<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
Miyaichi 1.meccse Feeyenoordban:

Kaplan
Na a Chelsea a forduló vesztese.

minimize
nem lett itt egy pontocska sem, nem három.remélem a következõ fordulóra jobban felszívjátok magatok! a guriga már megy nektek is, de a befejezés ma hiányzott.

No one can stop Death!

minimize
némileg javult a meccs képe a 70.perctõl.addig majdnem elaludtam.<#rolleyes>dobálják be a neveket, de jó foci...

No one can stop Death!

minimize
köszi a véleményed, de majd Én eldöntöm, jó?<#oooo>

No one can stop Death!

minimize
ha becserélik.
akkor is nevetgélek, nem hiszem, hogy 2ellenlábas is buktázik a 7végén, de a dobott 2ponttért kárpótolt a Wolves.

No one can stop Death!

suarez nincs a kezdõben 😞
Sabcsee
na akk most Go Pool!
remélem Suarez betalál a Chelsea-nek is

kaka

hedonist
majd meglátjuk ki nevetgél!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

dragon11
hót fölöslegesen teszed

arsnl
Ramsey gólpassz. JET is bejött 15percre

ezzel kivételesen nem leszel egyedül 😊

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
"HA nyertek ma".
ez is ott állt, ellenségeskedés nélkül. azért ma a Pool-nak szurkolok, tudom, egészségemre...<#wave>

No one can stop Death!

minimize
<#nevetes2><#nevetes2>
ezeket kár kommentálni. de így ebéd után jól esik ez a nevetés.😊

No one can stop Death!

"e légy olyan magabiztos, fogtok ti még idén mögöttünk lenni."

de ne légy olyan magabíztos, mert ott maradtok mögöttünk 😄DDD
dragon11
valszeg ez így lesz..

lol

de nem nyertek, most a pool mindenkit megfog verni a ligában... 😉
hedonist
ez puszta matek, én nem mondtam mást, mint, ha mi nyerünk és a riválisaink pontokat vesztettek, az azt jelenti,h mi jöttünk ki jól a fordulóból és innentõl kezdve ebbe elég nehezen lehet belekötni😊 de látom neked sikerült, amúgy meg ne légy olyan magabiztos, fogtok ti még idén mögöttünk lenni.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

-is
de ha nyernek akkor is õk jönnek ki a legjobban mert csökken a hátrány, ne ellenségeskedj már egyfolytában pls 😊
minimize
mert? maradtok a 4.helyen, HA nyertek ma.kettõre a Citytõl, 3ra tõlünk, a MU meg még így is messze lenne.

No one can stop Death!

hedonist
sztem inkább mi fogunk a legjobban kijönni ebbõl a fordulóból😊

Sabcsee
és mintha azt olvastam volna, hogy a gólnál sérült meg...de ÁÁÁÁÁÁ, õ nem sérülhet le, amint lement a pályáról ma is, Koscielny egy rakat fos lett, nagyon durván nem értik meg egymást Sebastiannal...:S
megint ugyanaz a helyzet, mint tavaly, csak csatár helyett védõ(Samba úgysem tudott vna ellenállni, egy top csapatnak)...Wenger megint megcsinálta<#levele>

de azért remélem, hogy rám cáfol!

kaka

arsnl
Dj-nek a térde sérült, ami miatt ugye tavaly kihagyta a teljes szezont =/
pocsék egy meccs lett ebbõl, minden szempontból. de lehet h még jól is elsülhet így, hogy a MU kikapott. fõleg másokra is ráragad Sagna mentalitása (sagna twitterõl: I'm even more hungry now..)

remélem machesteri részrõl most jönnek majd futószalagon a vereségek akár a chelsea-nek nem is oly rég
arsnl
mi meg elvertük õket idegenben már.
ha behúzzuk Ligakupát bajnokok leszünk.

arsnl
Go Gunners!

de érted a wolver kiverte a
liverpool-t
chelsea-t
MU-t
és ez szép a legszebb az lett volna ha nyerünk és akkor csak 1 pontra lett volna a manchester united 😞 na de mind1 még van vv-is ahol elkenhetjük õket

de én most bízom benne,hogy ezzel a vereséggel megszakad a sikerszériájuk és jönni fognak a sorozatos bukások <#mf1>
Sabcsee
am arsenal topik már benne van a top10ben 😄

kaka

Sabcsee
annyira,de annyira örülök ennek!!
óriási szívfájdalom lett volna, ha veretlenül lettek vna bajnokok

kaka

végreeeeeeeeeeeeee nem veretlenek<#worship><#worship>

20. helyezettõl<#idiota><#idiota><#idiota>
minimize
ja. felvettem a második félidõt, majd holnap megnézem.<#eljen>
így a ManCity után mi jöhetünk viszonylag jól ki a fordulóból.
ennek örülök. kiváncsi leszek, lesz-e magyarázkodás, lesz-e miért.ez még lehet 4csapatos hajrá.

No one can stop Death!

arsnl
hurrá. nem mi égtünk a legnagyobbat😄😄 végre kikaptak így még véletlenül se említik õket egy lapon az Invincibles-szel.

Kaplan
Kikapott a Manchester! Azért ha már másnak, ennek örülhetünk. 😊

minimize
építõt valamit, vagy hanyagolj, köszi.
az elsõ félidõ utolsó 5perce jó volt.

No one can stop Death!

meg mi az hogy Ti meg ? nem vagyok én newcastle szurkoló. nyisd ki a szemed !

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

te mirõl beszélsz ember ? békésen írom amit írok, te meg lázadozol itt. ki itt a flegma ?

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)