31698

• minimize
    Bartont utólag eltilthatja az FA, mert szerintük(is) vagy 2sárga, vagy 2piros lett volna a jogos, nem a megadott ítélet.
    alakul a banner!
  • Dean Winchester
    pár hsz-al ezelőtt már mutatták :D

a csapat egyébként mikor szerepelt utoljára europa ligaban ?
  • Oziris666
    Udinese se lesz olyen egyszerü így nektek...
  • minimize
    tényleg örömteli.
  • barcames
    Gervinho pár meccs eltiltás! :)
  • Balázs 17
  • Solidus
    legalább ez jókedvre derített
  • minimize
    93.perc környéke: "spend some money". irányító, meg befejező kellene.
  • csocso14
    nem volt ki irányítsa a játékot, meddő volt minden próbálkozás, olyan volt a csapat mint a szezon végén szokott lenni, szenvedés volt az egész, "jó kezdet ez gyerekek"
  • Dean Winchester
    nevetséges :D barton reakcióideje meg elég magas :DDD
    pár másodperc eltelt az arcához éréstől az esésig...
  • Kaplan
    Szánalmasan gyengék vagyunk sajnos, Wenger meg képtelen bármi másra a reklamáláson kívül. Gervinho (Aki a ma pályára lépettek közül leginkább hasonlított egy focistára) gondolom off három meccsre.
  • Balázs 17
    nem emlékszel tavaly is ugyanez volt?:DD ott is Barton volt a "bűnös" és még is tőlünk kapott pirosat Diaby :)
  • Kaplan
    Ez most így egy az egyben megmutatta az angol játékvezetés rákfenéjét. Vicc.
  • Dean Winchester
    lol bazdmár meg a kurva istenit azt
    fax kivan
    barton odamegy keménykedni
    gervinho épp hogy hozzáér az arcához ez meg eljátsza a színész vizsgán bemutatottakat
    fax kivan
    tök jogtalan a piros
    ő bezzeg csak sárgát kap :S
    azt közben barton rángatta fel gervinhot.

remélem így is nyerünk ! Még azért is adjunk a pofájuknak!
  • Balázs 17
    nagyon jók vagyunk :D
  • minimize
    ja,iagzából most már megtalálják egymást passzokban, de hiányzik még egy igazi befejező vPersie mellé, meg szerintem egy irányító se ártana, Ramsey nem az...
  • arsnl
    lol
    helyzet nélkül mondjuk nem könnyű meccset nyerni..
  • grebber
    Ígyse ugyse fog semmit csinálni. 6-12 helyre jók lesznek talán.
  • minimize
    amúgy szerintetek egy vereség, vagy egy győzelem tenne jót Wenger igazolásainak a maradék 3hétben? mert ha esetleg nyerünk ma,nem tudom, mennyire nyitja ki a bukszát a Főnök...
  • minimize
    Fabianski, Djourou, Chamakh, Frimpong, Jenkinson, Walcott és Oxlade-Chamberlain a padon. kiváncsi leszek,mire megyünk Fabre,Nasri, ill. Wilshere nélkül a középpályán.
  • minimize
  • arsnl
    Szczesny; Sagna - Koscielny - Vermaelen - Gibbs; Song - Rosicky; Gervinho - Ramsey - Arshavin; RvP.

• Dean Winchester
    én meg azt olvastam ,hogy jövőre fog távozni... elvileg a közeli ismerősöknek árulta el :D de ez is hülyeség..
  • banok
    18.30 Newcastle-Arsenal
    tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro
    streamek :
  • minimize
    szerintem hülyeség. a goal.com nem a legmegbízhatóbb site,ha a híreket vesszük alapul.
  • geo91
    http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-majusban-a-man-city-akarta-wengert-aki-tavozik-a-klubtol-sajtohir-2090381
  • minimize
    kell, de valószínűleg hamar megkapja, felnőtt válogatott volt több meccsen is.
    André Ayew, és Martin Marvin az új kiszemeltek, Jadsonért a Főnök 7,5milliója kevés a Shakhtar-nak(egyenlőre)...
  • arsnl
    azt nem tom, h kell-e neki munkavállalási.
  • minimize
    Kis ismertető Campbell-ről
  • minimize
    "Campbell who is recorded to have the most powerful shot in professional football (139 mph) dead ball and can run the 100 metres in just under 10 seconds". jobb-bal lábas, miegymás.
  • minimize
    Mata nem valószínű,hogy jön
  • minimize
    most hajlandó volt megjelenni az orvosin?!
  • arsnl
    Arsenal agree deal to sign Joel Campbell
  • minimize
    Wenger a csapata ázsiai túrája előtt úgy nyilatkozott: az Arsenal többé nem tekinthető nagy klubnak, ha ezen a nyáron eladja Fabregast és Nasrit, "mert a nagy klubok megtartják a nagy játékosaikat, ezzel üzennek a többi nagy klubnak, hogy nem portyázhatnak nála."
  • minimize
    most komolyan...."we have four central defender, we not need more..."
    Wenger, Kickernek adott mai nyilatkozatából.
  • arsnl
    Eboue is valszeg megy ezek szerint. Galatasaray a lehetséges célpont
  • Dean Winchester
    G - 27
    C - 15
    R - 31
    :D
  • Juhiii
    off: new 125th Anniversary Banner ;D
  • arsnl
    azé csaknem hülyült meg teljesen Wenger. minőségre se vmi eget verő ez na meg Diaby és Rosicky 2meccset nem tud egymás után játszani. viszont ha igaz h 30m fontért ment el, akkor kurvára megérte eddig húzni...
  • Balázs 17
    szerintem ne álmodozz

song-wilshere-ramsey szerintem ez lesz a középpályánk jövőre cserének meg frimpong, rosicky meg diaby:)