31698
-
#22309 Bartont utólag eltilthatja az FA, mert szerintük(is) vagy 2sárga, vagy 2piros lett volna a jogos, nem a megadott ítélet.
alakul a banner! -
Dean Winchester #22308 pár hsz-al ezelőtt már mutatták :D
a csapat egyébként mikor szerepelt utoljára europa ligaban ? -
#22307 Udinese se lesz olyen egyszerü így nektek... -
#22306 tényleg örömteli. -
barcames #22305 Gervinho pár meccs eltiltás! :) -
Balázs 17 #22304 -
#22303 legalább ez jókedvre derített -
#22302 93.perc környéke: "spend some money". irányító, meg befejező kellene. -
#22301 nem volt ki irányítsa a játékot, meddő volt minden próbálkozás, olyan volt a csapat mint a szezon végén szokott lenni, szenvedés volt az egész, "jó kezdet ez gyerekek" -
Dean Winchester #22300 nevetséges :D barton reakcióideje meg elég magas :DDD
pár másodperc eltelt az arcához éréstől az esésig...
-
#22299 Szánalmasan gyengék vagyunk sajnos, Wenger meg képtelen bármi másra a reklamáláson kívül. Gervinho (Aki a ma pályára lépettek közül leginkább hasonlított egy focistára) gondolom off három meccsre. -
Balázs 17 #22298 nem emlékszel tavaly is ugyanez volt?:DD ott is Barton volt a "bűnös" és még is tőlünk kapott pirosat Diaby :) -
#22297 Ez most így egy az egyben megmutatta az angol játékvezetés rákfenéjét. Vicc. -
Dean Winchester #22296 lol bazdmár meg a kurva istenit azt
fax kivan
barton odamegy keménykedni
gervinho épp hogy hozzáér az arcához ez meg eljátsza a színész vizsgán bemutatottakat
fax kivan
tök jogtalan a piros
ő bezzeg csak sárgát kap :S
azt közben barton rángatta fel gervinhot.
remélem így is nyerünk ! Még azért is adjunk a pofájuknak! -
Balázs 17 #22295 nagyon jók vagyunk :D -
#22294 ja,iagzából most már megtalálják egymást passzokban, de hiányzik még egy igazi befejező vPersie mellé, meg szerintem egy irányító se ártana, Ramsey nem az... -
#22293 lol
helyzet nélkül mondjuk nem könnyű meccset nyerni.. -
#22292 Ígyse ugyse fog semmit csinálni. 6-12 helyre jók lesznek talán. -
#22291 amúgy szerintetek egy vereség, vagy egy győzelem tenne jót Wenger igazolásainak a maradék 3hétben? mert ha esetleg nyerünk ma,nem tudom, mennyire nyitja ki a bukszát a Főnök... -
#22290 Fabianski, Djourou, Chamakh, Frimpong, Jenkinson, Walcott és Oxlade-Chamberlain a padon. kiváncsi leszek,mire megyünk Fabre,Nasri, ill. Wilshere nélkül a középpályán. -
#22289 -
#22288 Szczesny; Sagna - Koscielny - Vermaelen - Gibbs; Song - Rosicky; Gervinho - Ramsey - Arshavin; RvP.
-
Dean Winchester #22287 én meg azt olvastam ,hogy jövőre fog távozni... elvileg a közeli ismerősöknek árulta el :D de ez is hülyeség.. -
#22286 18.30 Newcastle-Arsenal
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 2 ro
streamek : -
#22285 szerintem hülyeség. a goal.com nem a legmegbízhatóbb site,ha a híreket vesszük alapul. -
geo91 #22284 http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/arsenal-majusban-a-man-city-akarta-wengert-aki-tavozik-a-klubtol-sajtohir-2090381 -
#22283 kell, de valószínűleg hamar megkapja, felnőtt válogatott volt több meccsen is.
André Ayew, és Martin Marvin az új kiszemeltek, Jadsonért a Főnök 7,5milliója kevés a Shakhtar-nak(egyenlőre)... -
#22282 azt nem tom, h kell-e neki munkavállalási. -
#22281 Kis ismertető Campbell-ről -
#22280 "Campbell who is recorded to have the most powerful shot in professional football (139 mph) dead ball and can run the 100 metres in just under 10 seconds". jobb-bal lábas, miegymás.
-
#22279 Mata nem valószínű,hogy jön -
#22278 most hajlandó volt megjelenni az orvosin?! -
#22277 Arsenal agree deal to sign Joel Campbell -
#22276 Wenger a csapata ázsiai túrája előtt úgy nyilatkozott: az Arsenal többé nem tekinthető nagy klubnak, ha ezen a nyáron eladja Fabregast és Nasrit, "mert a nagy klubok megtartják a nagy játékosaikat, ezzel üzennek a többi nagy klubnak, hogy nem portyázhatnak nála." -
#22275 most komolyan...."we have four central defender, we not need more..."
Wenger, Kickernek adott mai nyilatkozatából. -
#22274 Eboue is valszeg megy ezek szerint. Galatasaray a lehetséges célpont -
Dean Winchester #22273 G - 27
C - 15
R - 31
:D -
#22272 off: new 125th Anniversary Banner ;D -
#22271 azé csaknem hülyült meg teljesen Wenger. minőségre se vmi eget verő ez na meg Diaby és Rosicky 2meccset nem tud egymás után játszani. viszont ha igaz h 30m fontért ment el, akkor kurvára megérte eddig húzni... -
Balázs 17 #22270 szerintem ne álmodozz
song-wilshere-ramsey szerintem ez lesz a középpályánk jövőre cserének meg frimpong, rosicky meg diaby:)