31698
-
Dean Winchester #22269 végre végeeeeeeeeeeee
nem lesz több fabregas join to barca cikk :DDD
még jöhet a nasri go to city cikk és minden okés
aztán meg reméljük nem kell sokat várni az igazolásokra akik minket fognak erősíteni -
#22268 jaja,mostmár szinte biztos -
#22267 Cesc ma lesz Barca játékos. spanyol lapok szerint már leigazolták, BArca játékosok is mondják már + Frimpong tweetje (@EmmanuelF4Bye Bye :(). -
#22266 ELMENT :D -
Balázs 17 #22265 azért 7-8évadot megért volna a sorozat:D -
#22264 még így is olcsóbban viszik el, de örülök, ha vége lesz már ennek a huzavonának.
gondolom nagyobb ünneplés lesz otthon, mint a tavalyi BL-győzelem után... -
Dean Winchester #22263 Bakker!4
CESC elmenne annak örülnék és pláne milyen szép lenne ha jönne Mata :D
Jadson-t bíro én is szóval hajrá!
Jagielka-cahill-samba vagy dann is jöhet
ááá az a baj ,hogy sok a hír és még egyik sem valós!
kapjunk már arról hírt hogy cesc végleg a barcához igazol és kész végre békén hagynak :D -
Balázs 17 #22262 hát érdekes szezon lesz az biztos =) -
#22261 Korábban Wenger bizakodó volt, hogy Nasri akár az utolsó évét még kitöltheti az Arsenalnál, megkockáztatván, hogy jövőre 20 millió fonttól rövidíti meg az ágyúsokat, ám úgy tűnik, a francia játékos menni akar, s a Manchesterbe költözést már számos válogatott csapattársának is elújságolta.
Amennyiben még a hétvége előtt megszületik a megállapodás mind Nasri, mind Fabregas ügyében, úgy az átigazolási szezon utolsó három hetére az Arsenal több, mint 50 millió fontja lesz a további transzferekre. A BBC újságírójának egy nevét elhallgatását kérő klubon belüli forrás elmondta: valamennyi, a játékosokból befolyt pénzt új emberekre fogja költeni Wenger.
"Egyértelmű jelet kaptam Arséne Wengertől a szezonkezdés előtt, hogy én leszek az első számú kapusa az Arsenalnak".- mondta Szczesny a szerdai válogatott meccse előtt a helyi sajtónak.
jó döntésnek érzem, bírom a "gyereket".
még egy befejező csatár képben van, hamarosan kiderül, vajon kit is akarunk pontosan...
-
#22260 jósághalom délutánra:
Andrey Arshavin a saját weboldalán erősítette meg, hogy nem súlyos a szerdai válogatott meccsen elszenvedett fejsérülése.
Wenger csak akkor fogja megvenni Scott Dannt, ha nem sikerül leigazolnia a Jagielka-Cahill-Samba trió egyik tagját.
Jadson, a Shakhtar játékosa már Londonban van tárgyalni az Arsenallal, a megállapodás gyorsan megszülethet!!!!!(jó spíler, csípem is)
Spanyol források szerint megállapodott a Valencia és az Arsenal, hogy Fabregas távozásával Mata érkezik az angol klubhoz.
-
#22259 ok, mi meg azért szorítunk, hogy végre elmenjen....oda. -
#22258 el mundo barcelonai,szóval semmi nincs lefutva remélem,mert én már abban a táborban vagyok,akik ellenzik cesc hazatérését. -
#22257 Thiago Alcanatara 4es mezszámát lecserélte 11esre (El Mundo Depotivo). ez sokat mond.. -
#22256 úgy néz ki eddig:
Cesc, Na$ri OUT
Dann, Jádson, Mata IN
legalábbis pletykák szerint -
#22255 Végre...
Sajnos viszont a sajtóban szinte ugyanilyen biztosra írják, hogy Nasri 48 órán belül aláír a Cityhez :( -
#22254 napi fabregas:
Ahogy a Dallas, és a Szabó család is véget ért egyszer, úgy a Fabregas-sagának is elérkeztünk az utolsó epizódjához. További hasonlóság a szappanoperákkal, hogy már ez is rohadt unalmas volt. Az El Mundo Deportivo - a barcelonai székhelyű sportlap a klub háziújsága tkp - szerint még ma, de legkésőbb holnap bejelentik az üzletet, és Cesc Fabregas két és fél év vergődés után hazatérhet nevelőegyesületéhez.
Az átigazolás lezárása már inkább az Arsenal érdeke volt, hiszen a londoniak jövő kedden már BL-selejtezőt játszanak, és fogy az idő is az átigazolási szezonból, amikor el lehet költeni a Fabregasért kapott jelentős összeget, vagyis meg lehet próbálni pótolni a játékost. Az ajánlat nem változott semmit, a Barcelona tartotta 34 milliós ajánlatát, a vita már csak azon ment, hogy a két Londonba tartó barcelonai szupertehetség, Bellerín Jon Toral és Hector mennyit ér. Végül Wenger elfogadta, hogy hat milliót, és pont került az ügy végére: Fabregas kvázi 40 millió euróért tér haza Barcelonába. -
#22253 Hát ez nagyon nagy :D:D
Pat Rice :D -
pilboy #22252 arsenal és hotspur fanok együtt védik londont!!!
-
Dean Winchester #22251 gyönyörű :DDD
remek szezonkezdés!!! -
#22250 elfelejtettem, a feje vérzett elég rendesen, agyrázkódás-gyanúja áll fenn.
(nem vagyok rendőr) -
#22249 Arshavin megsérült, most cserélték le a 31'percben. a szezon meg lassan kezdődik.(Oroszo.-Szerbia 1-0, 89'.min)
jó, nem? -
#22248 k**va jó a szöveg, szívesen elküldeném Wenger Blackberry-jére, hogy tisztában legyen azzal, amit(rajta kívül)már mindenki világosan lát.
nem véletlen, hogy a "régi" arcok mind mennek-mennének, hisz soha nem változik semmi csapaterősítés-szinten a Főnök fejében...pedig "olcsó húsnak híg a leve", mint tudjuk. -
#22247 Fabregas-Nasri cécó folytatás -
#22246 pedig ő mekkora fogás lenne.... :( -
geo91 #22245 kemény wenger kritika :D
-
#22244 na akkor Mata-ról is lemondhatunk...
-
#22243 Ezt a kezdőt olvasva, ég a lelkem bassza meg... Úúúúristen.. -
geo91 #22242 szuper, nasri húzhat is a citybe -
#22241 Jó hír: Miyaichi megkapta a munkavállalóit! -
#22240 egy profi nem csinálhat olyat mint nasri,hogy cicázik a munkaadójával. ha maradni akar,akkor hosszabbítson,és mondja ki 10000%-ra hogy maradok,ha menni akar,akkor se húzza az időt,és az idegeket. ebből a szempontból fabregas se profi,amit ő művel az is elitélendő -
#22239 "ha a hír igaz akkor Nasri is ugyanolyan hibás mint a city! Mindenhez két fél kell! Simán mondhatta volna , hogy kapják be és ha kell ő akkor tárgyaljanak a klubbal illetve ha meg maradna akkor fuck és hagyják békén..."
ez teljesen áll, persze.értem én, hogy zajlanak a dolgok mostanában, de nagyon eluralkodott a "pénz beszél-kutya ugat effektus", és ennek előbb-utóbb csúnya vége lesz.jön még egy rongyfejű a PL környékére,aztán 2csapatos bajnokság lesz, mint Európában egyre több helyen.
teljesen elveszik az ember kedvét "öreg fejére" a PL-től.
Nászrika meg megmutatta, hogy egy újabb-Wenger által-minőségibb ligába hozott franszia ficsúr mennyire pénzéhessé tud válni pár év alatt-megjegyzem, nem ő az első nálunk, aki (az amúgy sem gyenge fizujánál)bőven többre vágyik-a kupa-szöveg meg lazán nevetséges, nem más. -
Dean Winchester #22238 pfffffff
elvileg eto't is leakarjak igazolni :DDD
A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerződtetni akarja az orosz Andrej Arsavint (képünkön) és a szerb Danko Lazovicsot.
A RIA-Novosztyi orosz hírügynökség értesülése szerint az Anzsi elöljárói már meg is kezdték a tárgyalásokat az érintettek egyesületeivel, az angol Arsenallal, illetve a szentpétervári Zenittel, amelynek egyébként alkalmazásában áll Huszti Szabolcs is.
Az orosz bajnokság élcsoportjához tartozó mahacskalai alakulat irányítói már korábban szerződtették a világbajnok brazil Roberto Carlost, s a csapaterősítés jegyében nemrég Dzsudzsák után megvásárolták az orosz válogatott középpályást, az angol Chelsea-től érkezett Jurij Zsirkovot is, aki szombaton írt alá.
Lazovics amúgy Dzsudzsák előző állomáshelyén, a holland PSV Eindhovenben már csapattársa volt a magyar válogatott futballistának.
minimaze.: ha a hír igaz akkor Nasri is ugyanolyan hibás mint a city! Mindenhez két fél kell! Simán mondhatta volna , hogy kapják be és ha kell ő akkor tárgyaljanak a klubbal illetve ha meg maradna akkor fuck és hagyják békén... -
#22237 a szabályok szerint ezt nem lehetne megtenni, nem csak itt, máshol sem...elég szar, hogy még senki nem lépett ez ügyben,érdekes mód pár klub megtalálja a módját, hogy megtartsa az "elvágyódó" játékosait, mindenféle negatív lépés nélkül.
de hajrá, öljük meg az egész tisztaságát,végül is pénzel a mai világban minden elérhető... -
#22236 mostanában már hamarabb egyeznek meg a játékossal,nálunk is így volt,alexis szerződéséről már júniusban megyeztünk,amiről persze tudott az udinese is. megkerülhetetlen,emailben fel lehet venni a kapcsolatot akármelyik játékossal,vagy élőben az ügynökökkel,és utána már csak a két csapaton a sor. szerintem már nasri biztos tudja milyen lenne az esetleges manchesteri szerződése -
#22235 "megegyeztek"? kivel? előbb nem a klubbal kell tárgyalni, aztán a spílerrel??! ezt nagyon nem értem, de mind1.egyébként Clichy eladása után nem erősíteném még jobban a City-t a vezetőség helyében.
Jövőre meg vinnék(egy esetleges jó szezon után) vPersie-t, vagy Wilshere-t, Walcott-ot, mittomén' kit...
Meg nem erősített hírek szerint Eboué szerdáig a Galatasaray játékosa lehet.
Spanyol források szerint Fabregas ügyében kedden folytatódhatnak a tárgyalások a Barcelonával, miután a spanyol csapat a hétvégéig le akarja igazolni őt.
Egyes források szerint az Arsenal és a Bolton még a hétvége előtt nyélbe akarják ütni az üzletet Gary Cahill ügyében.
Wilshere visszalépett az angol válogatottból, miután megvizsgálták a válogatott orvosai hétfőn reggel.
Az Arsenal középpályása egy bokasérülés miatt hiányzott a szombati Benfica elleni mérkőzésről és Fabio Capello behívója ellenére hiányzoni fog a szerdai Hollandia elleni mérkőzésről.
-
#22234 lehet elmarad az 1.forduló a zavargások miatt, bár nemtom Newcastle-t mennyire érinti ez az egész. a válogatott meccset lefújták mindenesetre -
Dean Winchester #22233 faxa középcsapatnak elmegyünk :D
mind1, reméljük hogy igazad lesz és bevállnak a srácok mert hát mást mit tehetünk?
vártam ,hogy lesz legalább 3-4 meghatározó , fasza igazolás helyette kaptunk egy normális embert aki nem mást Gervinho...
Nasri szerintem is megy ami a vicc ,hogy én már fabregast küldtem volna el a fenébe nem pedig nasrit :( -
#22232 sztem, sajnos most már egyre valószínűbb, hogy Nasri lelép a City-be. Egyre több forrás egybehangzóan állítja, hogy megegyeztek, egy esetleges szerződéshosszabbításról meg semmi+ tnap ugye hivatalos lett ez a Chamberlain gyerek, sanszos, h Nasri helyett hozta ide...hálátlan rohadék.
m1, reménykedjünk, hogy hoz még egy KH-t a vén csont, és hogy beválnak ezek az új fiatalok.
P.S.: sajnos, hétvégéig nem valószínű, hogy Jack felépül, szóval szerintem a helyére bekéne rakni Frimpong-ot, ő nyújtotta messze a legmeggyőzöbb teljesítményt a felkészülésen.
Szczesny- Sagna,Koscielny,Djourou,Traore -Frimpong,Song- Gervinho,Ramsey,Arshavin- Chamakh/Vela
-
#22231 akkor most már igazolhatnánk hiányposztokra is -