31698

• Dean Winchester
    végre végeeeeeeeeeeee
    nem lesz több fabregas join to barca cikk :DDD
    még jöhet a nasri go to city cikk és minden okés
    aztán meg reméljük nem kell sokat várni az igazolásokra akik minket fognak erősíteni
  • báttyó02
    jaja,mostmár szinte biztos
  • arsnl
    Cesc ma lesz Barca játékos. spanyol lapok szerint már leigazolták, BArca játékosok is mondják már + Frimpong tweetje (@EmmanuelF4Bye Bye :().
  • csocso14
    ELMENT :D
  • Balázs 17
    azért 7-8évadot megért volna a sorozat:D
  • minimize
    még így is olcsóbban viszik el, de örülök, ha vége lesz már ennek a huzavonának.
    gondolom nagyobb ünneplés lesz otthon, mint a tavalyi BL-győzelem után...
  • Dean Winchester
    Bakker!4
    CESC elmenne annak örülnék és pláne milyen szép lenne ha jönne Mata :D
    Jadson-t bíro én is szóval hajrá!
    Jagielka-cahill-samba vagy dann is jöhet
    ááá az a baj ,hogy sok a hír és még egyik sem valós!
    kapjunk már arról hírt hogy cesc végleg a barcához igazol és kész végre békén hagynak :D
  • Balázs 17
    hát érdekes szezon lesz az biztos =)
  • minimize
    Korábban Wenger bizakodó volt, hogy Nasri akár az utolsó évét még kitöltheti az Arsenalnál, megkockáztatván, hogy jövőre 20 millió fonttól rövidíti meg az ágyúsokat, ám úgy tűnik, a francia játékos menni akar, s a Manchesterbe költözést már számos válogatott csapattársának is elújságolta.
    Amennyiben még a hétvége előtt megszületik a megállapodás mind Nasri, mind Fabregas ügyében, úgy az átigazolási szezon utolsó három hetére az Arsenal több, mint 50 millió fontja lesz a további transzferekre. A BBC újságírójának egy nevét elhallgatását kérő klubon belüli forrás elmondta: valamennyi, a játékosokból befolyt pénzt új emberekre fogja költeni Wenger.

"Egyértelmű jelet kaptam Arséne Wengertől a szezonkezdés előtt, hogy én leszek az első számú kapusa az Arsenalnak".- mondta Szczesny a szerdai válogatott meccse előtt a helyi sajtónak.
    jó döntésnek érzem, bírom a "gyereket".
    még egy befejező csatár képben van, hamarosan kiderül, vajon kit is akarunk pontosan...
  • minimize
    jósághalom délutánra:
    Andrey Arshavin a saját weboldalán erősítette meg, hogy nem súlyos a szerdai válogatott meccsen elszenvedett fejsérülése.
    Wenger csak akkor fogja megvenni Scott Dannt, ha nem sikerül leigazolnia a Jagielka-Cahill-Samba trió egyik tagját.
    Jadson, a Shakhtar játékosa már Londonban van tárgyalni az Arsenallal, a megállapodás gyorsan megszülethet!!!!!(jó spíler, csípem is)
    Spanyol források szerint megállapodott a Valencia és az Arsenal, hogy Fabregas távozásával Mata érkezik az angol klubhoz.
  • minimize
    ok, mi meg azért szorítunk, hogy végre elmenjen....oda.
  • bakkerman
    el mundo barcelonai,szóval semmi nincs lefutva remélem,mert én már abban a táborban vagyok,akik ellenzik cesc hazatérését.
  • arsnl
    Thiago Alcanatara 4es mezszámát lecserélte 11esre (El Mundo Depotivo). ez sokat mond..
  • arsnl
    úgy néz ki eddig:
    Cesc, Na$ri OUT
    Dann, Jádson, Mata IN
    legalábbis pletykák szerint
  • Steve Downie
    Végre...
    Sajnos viszont a sajtóban szinte ugyanilyen biztosra írják, hogy Nasri 48 órán belül aláír a Cityhez :(
  • báttyó02
    napi fabregas:

Ahogy a Dallas, és a Szabó család is véget ért egyszer, úgy a Fabregas-sagának is elérkeztünk az utolsó epizódjához. További hasonlóság a szappanoperákkal, hogy már ez is rohadt unalmas volt. Az El Mundo Deportivo - a barcelonai székhelyű sportlap a klub háziújsága tkp - szerint még ma, de legkésőbb holnap bejelentik az üzletet, és Cesc Fabregas két és fél év vergődés után hazatérhet nevelőegyesületéhez.

Az átigazolás lezárása már inkább az Arsenal érdeke volt, hiszen a londoniak jövő kedden már BL-selejtezőt játszanak, és fogy az idő is az átigazolási szezonból, amikor el lehet költeni a Fabregasért kapott jelentős összeget, vagyis meg lehet próbálni pótolni a játékost. Az ajánlat nem változott semmit, a Barcelona tartotta 34 milliós ajánlatát, a vita már csak azon ment, hogy a két Londonba tartó barcelonai szupertehetség, Bellerín Jon Toral és Hector mennyit ér. Végül Wenger elfogadta, hogy hat milliót, és pont került az ügy végére: Fabregas kvázi 40 millió euróért tér haza Barcelonába.
  • Steve Downie
    Hát ez nagyon nagy :D:D
    Pat Rice :D
  • pilboy
    arsenal és hotspur fanok együtt védik londont!!!
  • Dean Winchester
    gyönyörű :DDD
    remek szezonkezdés!!!
  • minimize
    elfelejtettem, a feje vérzett elég rendesen, agyrázkódás-gyanúja áll fenn.
    (nem vagyok rendőr)
  • minimize
    Arshavin megsérült, most cserélték le a 31'percben. a szezon meg lassan kezdődik.(Oroszo.-Szerbia 1-0, 89'.min)
    jó, nem?
  • minimize
    k**va jó a szöveg, szívesen elküldeném Wenger Blackberry-jére, hogy tisztában legyen azzal, amit(rajta kívül)már mindenki világosan lát.
    nem véletlen, hogy a "régi" arcok mind mennek-mennének, hisz soha nem változik semmi csapaterősítés-szinten a Főnök fejében...pedig "olcsó húsnak híg a leve", mint tudjuk.
  • Solidus
    Fabregas-Nasri cécó folytatás
  • 5w0rdf15h
    pedig ő mekkora fogás lenne.... :(
  • geo91
    kemény wenger kritika :D

• Sabcsee
    na akkor Mata-ról is lemondhatunk...
  • Kaplan
    Ezt a kezdőt olvasva, ég a lelkem bassza meg... Úúúúristen..
  • geo91
    szuper, nasri húzhat is a citybe
  • Steve Downie
    Jó hír: Miyaichi megkapta a munkavállalóit!
  • bakkerman
    egy profi nem csinálhat olyat mint nasri,hogy cicázik a munkaadójával. ha maradni akar,akkor hosszabbítson,és mondja ki 10000%-ra hogy maradok,ha menni akar,akkor se húzza az időt,és az idegeket. ebből a szempontból fabregas se profi,amit ő művel az is elitélendő
  • minimize
    "ha a hír igaz akkor Nasri is ugyanolyan hibás mint a city! Mindenhez két fél kell! Simán mondhatta volna , hogy kapják be és ha kell ő akkor tárgyaljanak a klubbal illetve ha meg maradna akkor fuck és hagyják békén..."
    ez teljesen áll, persze.értem én, hogy zajlanak a dolgok mostanában, de nagyon eluralkodott a "pénz beszél-kutya ugat effektus", és ennek előbb-utóbb csúnya vége lesz.jön még egy rongyfejű a PL környékére,aztán 2csapatos bajnokság lesz, mint Európában egyre több helyen.
    teljesen elveszik az ember kedvét "öreg fejére" a PL-től.
    Nászrika meg megmutatta, hogy egy újabb-Wenger által-minőségibb ligába hozott franszia ficsúr mennyire pénzéhessé tud válni pár év alatt-megjegyzem, nem ő az első nálunk, aki (az amúgy sem gyenge fizujánál)bőven többre vágyik-a kupa-szöveg meg lazán nevetséges, nem más.
  • Dean Winchester
    pfffffff
    elvileg eto't is leakarjak igazolni :DDD

A Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató Anzsi Mahacskala dagesztáni futballklub szerződtetni akarja az orosz Andrej Arsavint (képünkön) és a szerb Danko Lazovicsot.

A RIA-Novosztyi orosz hírügynökség értesülése szerint az Anzsi elöljárói már meg is kezdték a tárgyalásokat az érintettek egyesületeivel, az angol Arsenallal, illetve a szentpétervári Zenittel, amelynek egyébként alkalmazásában áll Huszti Szabolcs is.

Az orosz bajnokság élcsoportjához tartozó mahacskalai alakulat irányítói már korábban szerződtették a világbajnok brazil Roberto Carlost, s a csapaterősítés jegyében nemrég Dzsudzsák után megvásárolták az orosz válogatott középpályást, az angol Chelsea-től érkezett Jurij Zsirkovot is, aki szombaton írt alá.

Lazovics amúgy Dzsudzsák előző állomáshelyén, a holland PSV Eindhovenben már csapattársa volt a magyar válogatott futballistának.

minimaze.: ha a hír igaz akkor Nasri is ugyanolyan hibás mint a city! Mindenhez két fél kell! Simán mondhatta volna , hogy kapják be és ha kell ő akkor tárgyaljanak a klubbal illetve ha meg maradna akkor fuck és hagyják békén...
  • minimize
    a szabályok szerint ezt nem lehetne megtenni, nem csak itt, máshol sem...elég szar, hogy még senki nem lépett ez ügyben,érdekes mód pár klub megtalálja a módját, hogy megtartsa az "elvágyódó" játékosait, mindenféle negatív lépés nélkül.
    de hajrá, öljük meg az egész tisztaságát,végül is pénzel a mai világban minden elérhető...
  • bakkerman
    mostanában már hamarabb egyeznek meg a játékossal,nálunk is így volt,alexis szerződéséről már júniusban megyeztünk,amiről persze tudott az udinese is. megkerülhetetlen,emailben fel lehet venni a kapcsolatot akármelyik játékossal,vagy élőben az ügynökökkel,és utána már csak a két csapaton a sor. szerintem már nasri biztos tudja milyen lenne az esetleges manchesteri szerződése
  • minimize
    "megegyeztek"? kivel? előbb nem a klubbal kell tárgyalni, aztán a spílerrel??! ezt nagyon nem értem, de mind1.egyébként Clichy eladása után nem erősíteném még jobban a City-t a vezetőség helyében.
    Jövőre meg vinnék(egy esetleges jó szezon után) vPersie-t, vagy Wilshere-t, Walcott-ot, mittomén' kit...

Meg nem erősített hírek szerint Eboué szerdáig a Galatasaray játékosa lehet.
    Spanyol források szerint Fabregas ügyében kedden folytatódhatnak a tárgyalások a Barcelonával, miután a spanyol csapat a hétvégéig le akarja igazolni őt.
    Egyes források szerint az Arsenal és a Bolton még a hétvége előtt nyélbe akarják ütni az üzletet Gary Cahill ügyében.
    Wilshere visszalépett az angol válogatottból, miután megvizsgálták a válogatott orvosai hétfőn reggel.
    Az Arsenal középpályása egy bokasérülés miatt hiányzott a szombati Benfica elleni mérkőzésről és Fabio Capello behívója ellenére hiányzoni fog a szerdai Hollandia elleni mérkőzésről.
  • arsnl
    lehet elmarad az 1.forduló a zavargások miatt, bár nemtom Newcastle-t mennyire érinti ez az egész. a válogatott meccset lefújták mindenesetre
  • Dean Winchester
    faxa középcsapatnak elmegyünk :D
    mind1, reméljük hogy igazad lesz és bevállnak a srácok mert hát mást mit tehetünk?
    vártam ,hogy lesz legalább 3-4 meghatározó , fasza igazolás helyette kaptunk egy normális embert aki nem mást Gervinho...

Nasri szerintem is megy ami a vicc ,hogy én már fabregast küldtem volna el a fenébe nem pedig nasrit :(
  • Sabcsee
    sztem, sajnos most már egyre valószínűbb, hogy Nasri lelép a City-be. Egyre több forrás egybehangzóan állítja, hogy megegyeztek, egy esetleges szerződéshosszabbításról meg semmi+ tnap ugye hivatalos lett ez a Chamberlain gyerek, sanszos, h Nasri helyett hozta ide...hálátlan rohadék.

m1, reménykedjünk, hogy hoz még egy KH-t a vén csont, és hogy beválnak ezek az új fiatalok.
    P.S.: sajnos, hétvégéig nem valószínű, hogy Jack felépül, szóval szerintem a helyére bekéne rakni Frimpong-ot, ő nyújtotta messze a legmeggyőzöbb teljesítményt a felkészülésen.
    Szczesny- Sagna,Koscielny,Djourou,Traore -Frimpong,Song- Gervinho,Ramsey,Arshavin- Chamakh/Vela
  • minimize
    akkor most már igazolhatnánk hiányposztokra is
  • minimize