Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Úgy is fordítani fognak, hányok már tõlük..
Mi meg tuti benne vagyunk abban, hogy 4-0ról 4-4 lett, de ha az a két tizenegyes tényleg nem volt jogos, akkor az nem túl korrekt.. (a meccset nem láttam)

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
az.
most áldozok érte fekete kecskét a szobában.
remélem bejön.

No one can stop Death!

egy kérésem lenne

ma ne sikerüljön már MU-nak az egyenlítés sem!!!!!!!!!!!
wolver megverte a liverpoolt-chelsea-t akkor verje már le a MU-t Is
nagy kérés ?
banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
hoppá.vezet a Wolves. lehet, hogy néznem kellene?!<#heureka>

No one can stop Death!

minimize
""Nagy meccs volt egy csomó érdekes mozzanattal és fordulóponttal, de a kiállítás és néhány további ítélet rendkívül hátrányosan érintett minket. A második félidõben komoly nyomás alatt voltunk, és nem tudtuk értékesíteni a helyzeteinket. Néha ennyire kiszámíthatlan egy meccs, egyszer csak nagyon megnehezedett minden, 1-4-nél be is pánikoltunk. Le kell nyelni a kellemetlenségeket, a pozitív oldalát kell nézni a dolgoknak ilyenkor. Más kérdés, hogy szerencsénk sem volt. Nem igazán láttam pontosan Diaby kiállítását. De ha már kiküldték, Bartonnak is mennie kellett volna. Egy biztos, két pont elveszett" - nyilatkozta Arsene Wenger a meccs után.

No one can stop Death!

minimize
ezen a meccsen két akciógól volt, Ti meg nem rúgtatok semmit. akkor mirõl beszélsz? Dawson-t nem bántották, Diaby lába hajlott, ember...

No one can stop Death!

nem kell itt veszekedni 😊 értem a viccet.

Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)

minimize
próbáltam finoman válaszolni, nem kellene a flegma a végére, vagy ha nagyon dühös vagy, irj privátot.
ne rombold a topikot, pörgesd a Tiéteket inkább, amúgy is nagyrészt felesleges, amit írsz itt...

No one can stop Death!

arsnl
amúgy gól gazdag forduló ez, kár h a GK-nk maradt ua mint volt..

arsnl

szó sincs ellentábort képviselõ egyénrõl 😊 megértem a dühödet a bíró ellen. nap mint nap szembesülünk ezzel a problémával. fulham-spurs meccs, ugyanez volt a helyzet.

Sabcsee
csak a csapatomat😊
és ha ennyire nem vagy képben:

csirke=spurs logó
katalánt pedig hadd ne magyarázzam...

kaka

így van. szégyen volt. de az arsenal ágyúja ma csak egy szeles puska volt.

minimize
kedves ellentábort képviselõ Barátom!(ha megengeded...)
HA mi tettük volna azokat a szabálytalanságokat, miegymást, félõ, hogy a bíró úr jókedvében még kiszórt volna 1-2embert, hogy tutira egy x meglegyen. ha nem tûnt volna fel, és errõl van szó, nem igazán mérlegelt megfelelõen a játékvezetõ, ez a problémánk. nem elõször idén, és félõ, hogy nem utoljára. ennyi.
köszi, ha megértetted.

No one can stop Death!

arsnl
ebbe még az a legjobb, hogy laikus futball szurkolók akik nem látták a meccset még azt hiszik, h a Catsle vmi hõstettet hajtott végre.....

City meccs összefoglalót majd vki linkeljen ha tud, mert kíváncsi vagyok ott milyen tiziket adtak...
minimize
a vasárnapi meccsetek, az volt szégyen.(Fulham 4-0 T'ham)

No one can stop Death!

lakatos vendel barátom!

milyen duma a csirke katalán? bántottalak én valamivel ?

itt nem errõl van szó. 25perc után 0:4rõl, 4gólt összeszedni. és szó mi szó az utolsó 25percben nyomott a newcastle. ez nem kellett volna hagyni!

nem kell gyerekeskedni öreg! elhiszem hogy nagy arsenal fan vagy, én egyik se. ezt az arsenal szúrta el!!!

arsnl
ennél jobb párosítás nem is létezik😄😄

Sabcsee
nézd már meg a 2 megadott "11est",Mr. barton pirost érõ becsúszásait, te yid armys, csirkés katalán

kaka

minimize
RvPersie is egyvonalban volt a 93'.ban, a múltkor 1méter sem számított lesnek-akkor?!

No one can stop Death!

arsnl

minimize
butaság volt, tény, de lap lett volna az elõzmény is. meg az a 2vicc-11es...komolytalan, nem más.
mind1, lehet rá rej**olni az Elleneknek.!<#beka3>

No one can stop Death!

azárt mindenki álljon le a bíró szidással, mert egy jogos gólt nem adott meg a bíró a newcastlenak. csakis az arsenal okolható hogy 0:4rõl elba..ta a meccset. nevetséges!!! szégyen.

Sabcsee
Diaby ha nem csinálja ezt a buta szabálytalanságot, akár a legjobbunk is lehetett volna, nagyon jól tolta az elsõ félidõben😞

kaka

arsnl
tényleg Everton meccs közvetlen ez elõtt volt. azért zsínorban 2 ennyire elfújt meccset...

amikor csellel elküldte a rárontó csatárt😄<#eljen>
arsnl
Diaby inkább ezt a baromarcút ütötte volna le, már jobban megérte volna..

minimize
miért nézné. én sem nézem a mu meccseit(mostanában...), de nem tudok mit osztani, mert fordított helyzet nem jön elõ, ott ül a padon a Sir, nem lehet, ugyan már.
nem mondom, hogy õket támogatják, de minket sem, az tuti.
Squillaci, Rosy szar csere volt(Squil helyett nincs más, tudom), de ma fejben igenis jók voltunk,sima meccs volt, a kiállításig, kiváncsi leszek, mennyire vágja tönkre a morált egy ilyen meccs(2, egy héten belül...), remélem semennyire.

No one can stop Death!

Sabcsee
amúgy a 4 gól ellenére is, nálam Szczesny a meccs embere, elképesztõ ez a magabiztosság, egy 20 éves sráctól(+amikor nem adta oda a labdát Bartonnak és Nolannek😉), szerintem Fabianskit simán kifogja szorítani😊

kaka

arsnl
na ja Squillacitõl mentsenek meg minket(nem akarok mindent rákenni, de az õ rossz passza után lett emeber hátrány..)

Sabcsee
ha Djourou lesérül nekünk végünk..😞

kaka

arsnl
persze gondolom meccset nem látta.. igaz egy bajnokesélyes csapat nem szór el 4gólós elõnyt, de ebbe kb 90%ig a bíró volta hibás. bezzeg õ könnyen beszél mikor 2-0ás szopónál nem adják meg az ellennek a 11est..

ez igaz... miután beállt azt se tudta hol van😊
minimize
szokásos társtopikban,a szokásosan emelt szintû komment a meccsrõl.
ezért rühellem nagy részüket...<#mf1>

No one can stop Death!

Sabcsee
azért annyiban igaz, hogy Squillaci beállítása után borzasztó lett a védelmünk. Emberhátrány ide vagy oda, egy félidõ alatt, egy bajnok jelölt csapat, NEM KAPHAT 4 gólt!

kaka

arsnl
hát de ember ezt nem mi adtuk le hanem a biró kb belõtt nekik 3gólt...

minimize
<#gonosz3>
salakmotor versenyt nézték közben a csehkettõn??
ezen mit adtunk el???!atyaég, Dean....

No one can stop Death!

arsnl
most BArton kajak még sárga lapot se kapott?? Nolan is megúszta 1el. a jókurvaanyjukat meg Dowdnak is.

banok
nyugi majd lesz.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

1-4ig néztem 😄 örültem h megvan a gyõzelem aztán mix miatt mert kurvára kelett a city-re kapcsoltam :S

egyébként

ez van basza meg ,ha ellen vezet tudunk fordítani de ha mi vezetünk leadjuk... komolyan ezért örülök én ha az ellenfél vezet 1-0ra mert akkor legalább érzem h tudunk fordítani 😄
láttad a meccset??????😮
arsnl
hát a bíró ezt megnyerte a MU-nak

adtuk már le 0-3ról is a meccset 11 vs 11be
most 11vs10 volt a felállás :S
de a durva az h pont a meggyengült newcastle ellen 4-0ás elõnyt nem bírunk megtartani?

mi 26perc alatt lõttük 4 gólt õk meg 20perc alatt
fasza
de szánalmas

most õszintén ezt nem kell kötelezõen a bíróra fogni ez már csapat probléma h 4gólós elõnyt így eltud baszni -.-
minimize
-1ember(abszurdum), 2ajándék 11es, aztán ennyi.
nem szeretnék egyesek, hogy bajnok legyen az Arsenal.
a baj annyi, hogy nagyon feltûnõen csinálják.

No one can stop Death!

1-1 ítéletre még azt mondaná az ember, h elfogult a szurkoló, de most már nagyon érdekelnének a szituk. látatlanban azt mondom, h nem elfogultságról szól a dolog, egy arsenal nem az a fajta csapat, amelyik fél óra alatt 4-0-ás vezetésrõl nem tud nyerni 😮
egyébként hihetetlen...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

látványos bunda, de gondolom nem lesz visszhangja