Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
RvP 2011ben eddig 7 bajnoki meccs 10 gól. új PL rekord<#eljen>

minimize
ha fejben erõsek lesznek,miért ne?!
én még mindig azt mondom, PL, nagyobb(?)rá a sansz.
mindenkit vertünk, aki verte a nagyokat(is),akármi lehet.
fejben vagyunk sokszor gyengék.

No one can stop Death!

arsnl
Nasri lehet lesz Barca ellen. azért erõs csapat lesz most, nem úgy mint tavaly

arsnl
magabiztos, sima meccs, nem a legjobb helyzetkihasználással. pont jól jött ez a Barca elõtt.

minimize
fogatlan Farkasok voltak ezek.
de!!!! köszönjük az elmúlt forduló pontjait!
tetszett a végén a gólhelyzetek 16-2es kiírás!

No one can stop Death!

Gunnersboy
Vela padon a West Brom - West Ham meccsen, jelenleg a West Brom vezet 3-2re

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Kaplan
Fááán Pörszííí dupla.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
Wilshere-nek nincs kidolgozott gólöröme, vagy csak szimplán nem akar gólt rúgni ma??!

No one can stop Death!

én meg azt hittem direkt nyomtad be kétszer 😄DDd
Lansbury góljával vezet Norwich
szép gól volt

ARSENAL&POKER

arsnl
bombaformában továbbra is

arsnl
RvP!!! szééép😄

faszom... hiányzik ilyenkor a vip 😄
nem kis gólt lõtt a pulykatojás képû 😮nem kis gólt lõtt a pulykatojás képû 😮
minimize
45percig romboltam vele az emésztésem, aztán kikapcsoltam. annyi elég is volt a "rangadóból". szerintem a City itt is egy pontért ment, mint ellenünk.

No one can stop Death!

arsnl
Team in full: Szczesny, Sagna, Djourou, Koscielny, Clichy, Wilshere, Song, Fabregas, Arshavin, Walcott, Van Persie

Subs: Almunia, Denilson, Squillaci, Eboue, Gibbs, Chamakh, Bendtner

Rooney nagy ollozós gólt vert 😊
tudom nem szép de valamiért ennek a gólnak örülök mert kurva szép volt a megoldás ! viszont drukkolok a 2-2ért!
banok
16.00 Arsenal-Wolverhampton
tv: Digisport hu/ro/sk
streamek:
http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
guszta.nekem kissé unalmas ez az összeállítás lassan...

No one can stop Death!

A Deloitte üzleti tanácsadó cég felmérése szerint a labdarúgóklubok közül az elmúlt idényben a Real Madrid termelte a legnagyobb bevételt, a spanyol királyi klub az elõzõ szezonban (azaz 2010. június 30-ig bezárólag) 438,6 millió eurót könyvelt el.
A madridiak komoly elõnnyel állnak a lista élén, ugyanis a második, az õsi rivális FC Barcelona "csak" 398,1 millió euróval gazdagodott.
Az elsõ hat helyen nem volt változás az elõzõ rangsorhoz képest, így a harmadik a Manchester United, amelyet a Bayern München, az Arsenal és a Chelsea követ.

A legnagyobb bevételt elérõ klubok:
1. (1.) Real Madrid (spanyol) 438,6 millió euró
2. (2.) FC Barcelona (spanyol) 398,1
3. (3.) Manchester United (angol) 349,8
4. (4.) Bayern München (német) 323
5. (5.) Arsenal (angol) 274,1
6. (6.) Chelsea (angol) 255,9
7. (10.) AC Milan (olasz) 235,8
8. (7.) FC Liverpool (angol) 225,3
9. (9.) Internazionale (olasz) 224,8
10. (8.) Juventus (olasz) 205
arsnl
Djourou, Cesc, RvP, Denilson mind felépültek holnapra, Song még egy teszt elõtt áll, Rosicky nem lesz, Diaby eltiltott.

arsnl
új mez?

http://www.youtube.com/watch?v=3wabbQnt57U

Miért nincs egy ilyen játékosunk? 😞 legnagyobb volt.

ARSENAL&POKER

arsnl
Walcott & Wilshere kezdõ angoloknál. de rég volt már 2 arsenalos a kezdõben😄

ugyanmááár 😄 kinek kell, pláne ennyiért...
arsnl
😄DD aki ismeri Wengert egy minimálisan is, az tudja, h ennyit még Messiért se adna😄😄

Sabcsee
elvileg vinnék Pepét a Reaálból, 30 milláért...😄

kaka

végre valami jó hír!
minimize
"A svájci labdarúgó szövetség hivatalosan is megerõsítette, hogy Johan Djourou sérülése nem olyan súlyos, mint ahogyan arra korábban számítottak, így a védõ akár már a jövõ héten visszatérhet az edzésekre."
<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
ez miért lehet fontos? állítólag a nyáron frissíti Wenger a keretet, pár névtõl elbúcsúzunk.1-2t nem bánnék, ha menne.

No one can stop Death!

minimize
"A Mail on Sunday mai értesülései szerint Alex Oxlade-Chamberlane szerdán írhatja alá új, profi szerzõdését az Arsenallal.
A lap úgy tudja, a 17 éves angol tehetség már járt az Arsenal edzõközpontjánál, ahol Arséne Wenger mellett a csapat ügyvezetõjével, Ivan Gazidisszel is találkozott.
A 10 millió font összeértékû szerzõdés aláírására a jelek szerint már nem kell sokat várni, s remélhetõleg a Manchester City sem fogja az utolsó pillanatokban meggátolni a transzfer létrejöttét.
Oxlade-Chamberlane így a harmadik fiatal lehet, akit az Arsenal idén januárban leigazol a brazil Wellington Silva és a japán Ryo Myiaichi után, s csakúgy a másik két játékos, az angol is kölcsönbe megy - illetve marad - a szezon végéig."
ez miért fontos?

No one can stop Death!

arsnl
Újabb videók kölcsön játékosokról:
Vela vs Man City

Ramsey vs Swansea

minimize
"There's a foul the referee doesn't blow up for, Abou reacted badly - although I understand it because he's been injured so much due to tackles like that.
"I don't condone his reaction, but I understand it. If Barton had broken his leg everyone would have said it's a red card, luckily he didn't break it, it twisted a lot. You always have to be in control of your actions and maybe he wasn't and maybe it penalised us."
Koscielny a N'castle elleni meccsrõl-remélem elolvassák azok is, akik azt sem tudják, mi történt, csak vagdalkoznak. mondjuk amennyire "ismerem" õket, tök mind1, nem ezen, hanem a felfogáson múlik, azt meg alakítani kell(ene)...

No one can stop Death!

minimize
akkó' majd hazamegy levezetni,mire az új ászok lelépnek.
szerintem marad a nyár után is Londonban.

No one can stop Death!

próféta szóljon belõled
bakkerman
nem fog visszajönni még nyáron,mert akkor felesleges volt Afellay leigazolása...no meg a kis Thiago is nagyon fejlõdik,ha jönne Cesc,még kevesebb perc jutna neki.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

na meg, hogy az árából veszünk e valakit...
50millát kapnánk érte???? 😮
am tuti nem megy oda 😄DD
barcába akar õ visszamenni és ezt mindenki tudja 😊
szóval vagy barca vagy marad, de 99% h menni fog a nyáron tuti, én ezt már elkönyveltem...
a kérdés mennyiért
minimize
nem hiszem, hogy pont oda eladnánk.majd vesznek valaki mást, még drágábbal, max. Abra 10méterrel rövidebb jachtot építtet idén...

No one can stop Death!

ha visszamegy egyszer a barcába, azt még valamilyen szinten megértem, de ha egy rivális klubhoz leigazolna, az nagyon felidegelne...
minimize
Sabcsee
Djourou ezt írta twitteren:
"Hello. Thanks for the support. I was hit on my knee on saturday as you saw it. I'm feeling better. For more infos check arsenal.com. Cheers"

kaka

minimize
csak 9és felet. nyugi, legalább egyel kevesebb teher, meg nem valami "5éve azt sem tudtam, hogy mi az a BL"-csapattól kapunk ki-azért a Barca más kategória.
Djourou sokkal jobb, mint Sqilla, aki néha azt sem tudja, hol van, nagy érvágás, mint Nasri. ez benne van sajnos, a 7vége még mindig jobban fákk...

No one can stop Death!

hát ez csodálatos
Barcától kapunk 10gólt aztán végképp megzuhan a csapat😊
arsnl
persze így nehéz lesz... basszameg, jöhet a francia védelem. Laci összekaphatná magát, nehogy Silvestre-i mélységekbe kerüljön

arsnl
4.góljuk egy kamu szabad után jött, 1. tizi is elég erõsen vitatható, na de legfõbb, hogy-hogy Barton még lapot se kapott az meccsen? csupán kiállítatta Diaby-t meg 3gólban alaposan benne volt. azt meg se jegyzem h amiért Diaby pirosat kapott, Nolan még a sárgát is alig kaptameg.. persze mi is alaposan benne vagyunk, de ilyen ítéletek után azért nehéz talpra állni.. nademind1 lépjünk túl rajta

no most néztem meg az összefoglalót
hát lehet a bíróra kenni de azért õk lõtték a bomba 4.gólt
egy lesgólt is lõttek ami nem volt les
ok a bíró adott 1 kurvára jogtalan büntetõt ,de aztán õk lõttek két gólt amit védeni lehetett volna
szóval én azt mondom ok a bíró is hibás de mi is ,hogy képesek voltunk ennyire elbaszni az elõnyt!
ez kurva jó, még az hiányzott volna h a jövõheti bl meccsre lesérüljenek :S
tökre örülök 😄
arsnl
Cesc és RvP és annyira lebetegedett, h hét közbe nem utazik teljesen értelmetlen barátságos meccsre<#eljen>