31698
-
#22349 RvP lett az új kapitány, Vermaelen a helyettes. jó választás mind2 -
Balázs 17 #22348 -
Dean Winchester #22347
Song 3 mérkőzés, Gervinho 3 mérkőzés, Barton 0 -
#22346 Afobe, Traore lesérült közben azért:D Gibbs az egyedüli balhátvéd, aki ugye igazi acélember -
Dean Winchester #22345 Tartalék mérkőzésen !
Arsenal - MU
2:1 -
Gaba94 #22344 Érdemes elolvasni :) -
#22343 blikken írták, Rooney 15milliónyit adott a károsult boltosoknak. -
#22342 Song, és Gervinho is 3-3meccs ban.
Frimpong&a labda együtt...Gevinho helyett jöhet Oxlade, vagy mi....:) -
#22341 amúgy nehogy csúnyán járjunk...! -
#22340 á, az Öreg megnyugodott, hogy jók vagyunk. nem nagyon jön senki már. -
#22339 szerencsére ilyen esetekre van egy atombunkerem. látszat-vak vagyok a meccs után 2napig.amennyi barom ilyenkor megnyilvánul, bázz'... -
#22338 mertesackerrel pedig nem járnátok szarul -
Dean Winchester #22337 idén is velünk nyitja a bl közvetítést a tv2 :)
holnap élőben az udinese-arsenal-t láthatjuk a tv2n!!!!!! -
#22336 még annyit a "Fabregas-ügyről"(aztán én befejeztem a velük való foglalkozást)értem, hogy kupákat akar nyerni, erre otthon a (max.)2csapatos bajnokságukban nagyobb esélye is lesz, Spanyol kupa dettó,a BL-ben meg majd kiderül. -
#22335 ahhoz értenek.amennyi címert ezek összenyalogatnak pályafutásuk alatt, csoda, hogy szájrákot nem kapnak.
látjuk évről-évre, mennyit jelent ez a gesztus a klub&a szurkolók felé. -
Dean Winchester #22334 barca topikban már ott a Fabregas bemutatásáról szóló videó :)
Érdekes látni ahogy megcsókolja a barca mezt :S -
#22333 gondolom arra alapozzák, hogy elvihették(!!)azt a játékost,akiért nem bírtak normál árat fizetni, közben felesleges is lett szerintük Thiago miatt, de itt BL-t érő helyet bukunk nélküle. nem agyasabbak, mint az "ördögimádók", sőt... -
#22332 "elvileg 200 milla a kivásárlási ára.." röhejes. ők maguk a normál árát sem bírták kiköhögni,de ehhez értenek.
még Nászrika lelép gondolom(ő meg a zseton miatt...), ill. Eboue péntekig eldől(de 95%, és 3és fél millió fontot kapunk érte...).
a pénz meg mehet a bankba. -
#22331 Szegény barcatopiknak nem lesz miért átjárni hozzánk ezentúl
Bár látom az átig topikban csináltak még egy utolsó trollpartit, ahol például el lett döntve, hogy jövőre az európa ligában sem indulunk. -
#22330 Megnéztem a meccset, szerintem nem volt rossz. A védelem teljesen jól működött, Song is küzdött rendesen a középpályán, viszont nekem úgy tűnt, mintha Gervinho és RvP kissé flegmán játszana. Meg még talán Arshavin is. Voltak nagy helyzetek, amiknél szerintem ha odateszik magukat kicsit, beakad 1-2. Gervinho csinált szép cseleket, de a végére sosem lett belőle semmi.
A piros lapnál meg érdekes, hogy a bírónak milyen jó szeme lett hirtelen, mikor ezt a kis pofont kellett észrevenni, előtte meg se kép se hang. Barton sportágat tévesztett.
Ja meg még annyit, hogy szerintem ez a csapat kevés lesz a nagyok ellen, mindenképp kellene még néhány minőségi igazolás. Csak azt nem tudom, mire vár ennyit Wenger. -
Dean Winchester #22329 elvileg 200 milla a kivásárlási ára.. 5évre szerződött a barcához
-
Dean Winchester #22328 -
ml85ml #22327 sajna nem láttam a meccsünket, gervinho-t miért állították ki? esetleg vki be tudna linkelni egy youtube videot? -
#22326 -
Balázs 17 #22325
Köszönjük amit eddig tett! -
#22324 bye bye Cesc -
#22323 bár most szopnak 3-0-ra :DD -
#22322 engem az érdekel, ki jön még, és hová. lehet ez egy ütőképes csapat,kiderül.
ha meglettek volna a befejezések, sima vendég a szombati is... -
#22321 hülye ha nem megy el az anzsihoz -
Dean Winchester #22320 :D
A sokszoros orosz futballválogatott Andrej Arsavin kijelentette: soha nem lenne a Real Madrid játékosa, mert sokkal inkább a Barcelona játékának a csodálója. Az orosz támadó cáfolta azokat a híreket, melyek szerint Dzsudzsák Balázs csapatához, az Anzsi Mahacskalához igazolna.
Az angol Arsenalban légióskodó támadó középpályás felettébb sarkos álláspontját a moszkvai Szport Ekszpressz tette közzé szerdai számában. Az interjúban Arsavin így fogalmazott:
"Nincs az a pénz, amiért elmennék a spanyol csapathoz!"
Hozzátette, hogy ő hosszú ideje a spanyol bajnok, Bajnokok Ligája-címvédő FC Barcelona csodálója.
Arsavin a sportlapban tagadta, hogy busás pénzről - az újság szerint 8 millió eurós évi fizetésről - szóló szerződési ajánlatot kapott az orosz élvonal dagesztáni alakulatától, a - többek között Dzsudzsák Balázst is foglalkoztató - Anzsi Mahacskalától, s azt is cáfolta, hogy az Arsenalnak és a brazil világbajnok Roberto Carlos fémjelezte Anzsinak a vezetői között bármilyen kapcsolatfelvétel történt volna esetleges átigazolása ügyében.
"Az ember mindenfélét olvas az interneten. Én annyit mondhatok: ebben az idényben bizonyos, hogy az Arsenal színeiben fogok játszani" - jelentette ki Arsavin. -
Dean Winchester #22319 Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere nem akar több középhátvédet.
Per Mertesackert, a Werder Bremen játékosát már több alkalommal kapcsolatba hozták az "Ágyúsokkal", ám a francia szakember nem kívánja leigazolni őt.
"Momentán négy középső védőnk van, és nem akarunk többet" - hangzott el Wengertől.
A 26 esztendős labdarúgó nemrégiben lenyilatkozta, hogy szívesen folytatná pályafutását külföldön.
----------
Pep Guardiola, a Barcelona vezetőedzője szerint már csak egy papír hiányzik Cesc Fabregas leigazolásához, de a középpályás jelenleg még az Arsenal játékosa.
"Információm szerint nagyon jól haladnak a tárgyalások, de még nem zárult le az ügylet, egy dokumentum még hiányzik. De még mindig az Arsenal játékosa. Ha nem így lenne, már bejelentettük volna érkezését" - mondta Guardiola.
Minden jel arra mutat, hogy a 24 éves, Európa-és világbajnok középpályás érkezését hétfőn jelentik be, mert most kizárólag a vasárnapi, Real Madrid elleni Szuperkupa-döntőre szeretnének koncentrálni. A katalánoknál állítólag nem örültek Carles Puyol, Gerard Piqué és a többiek Twitter-megnyilvánulásainak sem, amelyekben már Fabregas érkezését üdvözölték, mert ezzel megalázó helyzetbe hozták az Arsenalt.
Fabregas 34-36 millió euró közötti összegért válthat klubot, ebből 5 milliót maga a futballista áll, és bizonyos feltételek teljesülése esetén további milliókat kap az angol egyesület.
Yah nagyon megalázó :DDDDD -
Dean Winchester #22318 a mu ott folytatja ahol tavaly abbahagyta? :DDD
ha nem a bíró segít vagy nem a szerencse van velük akkor az ellenfél lő egy gólt és öngóllal nyernek :DDDD
-
#22317 csak nehogy ők is beikszeljenek a wba otthonában :DD -
#22316 közben olvasom másutt,hogy "leszerepeltünk tegnap egy szép 0-0-al". -
#22315 Jadson-ért tényleg "kaparunk", egy kis összehasonlítás Fabregas-szal:
Champions League & Europa League combined:
Cesc v Jadson Mins/goal 142-321 Mins/Shot 31-43 Mins/Assist 249-257 Mins/Chance Created 37-49 Mins/open play CC 52-51 Pass% Opp half 77%-82%
If you take Europa League out Jadson stats are M/G 330 M/S 47 M/A 220 M/CC 51 M/CCOP 55 P%OH 81%, so as you'd expect, not quite as good."
nem gyenge Jadson sem, sőt... -
Balázs 17 #22314 Paulo Henrique jólenne, ő legalább fiatal megfelelne Wengernek
-
#22313 én mondjuk nem bánnám ha nyakunkon maradna Nick. persze csak akkor ha nem jobbszélsőt játszik..
amúgy Gervinho valszeg hiányzik majd Pool, MU, Swansea ellen. Arsha összekaphatná magát.
Cesc + Nasri pénzéből remélem vmi kreatív, irányító fajta is jön, mert hát tegnap finoman szólva se voltunk jók előre fele. Kos + Verma tanár volt legalább.. -
#22312 Sajnos lemaradtam a meccsről, melóztam, de majd letöltöm valahonnan.
Kíváncsi vagyok, mert ahány értékelést láttam, annyiféle volt, de főleg a középpályát szidták.
Az Arsenal Tevez-t is bevonná a Nasri traszferbe
Erről eddig még nem olvastam, mindig csak 30 milliós összeget említettek, nem bánnám annyira, ha így kapnánk azt a 30-at :)
Ami viszont hihetetlen, az az, hogy Bendtner ennyi ajánlat után (aminek a nagy része mondjuk kamu volt) még mindig nálunk van, és továbbra is csak a [URL=http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-2024942/Newcastle-eye-Arsenal-striker-Nicklas-Bendtner.html]"lehet hogy" hírek kerülnek vele szóba.[/URL] -
#22311 Gary Neville: "So they haven't won a trophy for six years? Well, Manchester United went 26 years without winning the league, Liverpool have now gone 21 years without the title and Manchester City went 35 years without winning a trophy. Tottenham have gone 50 years without winning the league."
azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy a szurkolóknak nem kell(ene)bántani Wengert.
néhány "szurkolójuk" átláthatná a helyzetet,az állandó(és unalmas) "mióta nem nyertetek semmit", meg a többi hülyeség helyett...jobb is, ha az ARSENAL nem divatcsapat. -
#22310 2000-ben,mondjuk akkor döntőig jutottak,de olyan nevekkel mint seaman,bergkamp,keown,adams,henry,overmars,vieira....