31698

• Effe88
    hát srácok azért rezeg a léc:D:D:D

remélem nekünk azért simább lesz a zürich ellen...
  • Balázs 17
    itt a gól
  • Steve Downie
    Hát izgalmas lesz a jövő szerda :)
  • grebber
    Sajnos nézem ez de gyenge.Egy videoton megszorította volna ezeket

Ez kevés lesz még a bajnokságban is4
  • Balázs 17
    és hogy nagyon szabálytalanok vagyunk:S
  • Balázs 17
    nem nézem, mert nem vagyok otthon, de olvasom, hogy udinesenek 3x annyi kapuralövés:DD

hát ez pff
  • Steve Downie
    Egyetértek. Ez nagyon kevés, simán benne van a meccsben, hogy nyerjen az Udinese. És akkor még lesz egy meccs idegenben...
  • Dean Winchester
    majd el alszok :D
    rohadt szarok vagyunk bakker :S örüljünk és szerencsénk van , hogy nem 1:1 az állás...
    ha esetleg 2-0 lesz akkor az nagyon nagy mák!
    visszavágón bármi megeshet
  • [HUN]FaTaL
    Hajrá nektek!

Kurva jó meccs egyelőre :)
  • Balázs 17
    hajrá!
    Theo idén is jól kezd remélem, aztán majd megsérül :)
  • Steve Downie
    Gyors volt :D
  • szabii98
    1-0 nektek :DDD
  • Dean Winchester
    pfff bazz 70%os kiarusiatas??? nyalokat is arulnak ?!
    kenyerpiritot mar eladtak XDDD
  • arsnl
    kezdő ua mint Castle ellen kivéve h RvP helyett Chamakh, Arsha helyett Walcott van.
  • Grove4
    Remélem jó meccset játszotok, évek óta (értsd: mióta a Juve nincs ott) az Arsenal a legszimpibb csapat a BL-ben.
  • minimize
    még annyit, aztán lépek kutyázni, ma talán nyerünk, nagy erőlködve...
  • minimize
    fellebbeztünk Gervinho miatt, nem törölték el a 3meccses bant, de szokás szerint idén sem vették elő barton-t a cselekedete miatt. minő meglepetés, az FA sem változik. vajon a kedvencek is maradtak u.azok erre a szezonra??!
    szép kilátások.
  • minimize
    nem mintha az a 30milla(ami a nyár elején min. 40millió font volt...)sok lenne. a stadionrészlet 2017-ben jár le, vagy ha ügyesen adogatunk el, előbb pár évvel. adósság nélkül is könnyebb lesz, ez is igaz.
  • minimize
    még így is túl nagy a keret,26fő, egyenlőre be sem férne új ember(lassan igen, most ezzel már -4fő,plusz ha Nasri is lelép)Almu,Bendő még "mehetne"...
    amúgy várjuk a Lille minimálárát, mennyiért adnák el Hazard-ot?!
    gondolom sokan nem tudjátok, de ő Vermaelen unokatesója, remélem nyom valamit a latba ez is...:))
  • Dean Winchester
    ezaz , hogy lenne pénz! plusz amennyiért eladtuk idén a játékosokat abból is siman igazolhattunk volna normálisan!

Vela-t meg kurvára sajnálom mert sztem rohadt jó játékos és csereként bőven lehetett volna rá számolni :(
  • WuFraZselic
    ha a Juvénak sikerül jól kijönnie az új stadionból, akkor remélem az Inter vezetői is ismét elgondolkodnak ezen... mondjuk nem szeretném, hogy mi se igazoljunk 3-4 éven át (mert a csapat magja 30 felett van...), de hosszútávon biztos jó befektetés lenne

viszont Velát nem értem, szerintem simán lenne helye
  • arsnl
    a stadion miatt kb 4-5évig kellett visszafognia magát(nem mintha előtte sokat költött volna), de elvileg idén már lett volna tisztán 30m font körül átigazolásokra. mondjuk az igazságot sose tudjuk meg, csak tippelni lehet.
  • WuFraZselic
    amúgy ez a nem-költekezés Wenger stratégiája vagy az új stadion miatt van meghúzva a nadrágszíj?
  • arsnl
    következő:
    Up next, Gunnersaurus will be loaned out to the London Zoo. :DD
  • Kaplan
    Itt a kulcsszó.
    Fogyunk, tökösök, hihetetlen, mintha egyszerűen csak annyi volna a dolgunk, hogy eladjuk az embereket aztán lesz ami lesz. Borzasztó...
  • WuFraZselic
    fogytok rendesen =/
  • arsnl
    Carlos Vela, Pedro Botelho
    Arsenal -> Real Sociedad, Rayo Vallecano (kölcsön mind2)
    hivatalos
  • minimize
    Eboué után a következő távozó Carlos Vela lehet, akit még a hétvége előtt bemutathatnak a Real Sociedad-nál, igaz, csak egy év kölcsön erejéig.
    benne is több van(volt?)sajnos.
  • minimize
    értelek én, de hidd el, pl. BL-győzelmet én sem tapasztaltam meg, közelebb a 40hez, de attól még nem mondanék le a (számomra)legjobb klub szeretetéről semmi pénzért, ha menő most, ha nem. saját melósok között tapasztalom, mennyire el vannak kenődve a Chelsea idei átig. szezonja miatt, de könyörgöm, lefutott egy forduló, a bajnokság nem a 10.fordulóban dől el,bármi lehet még...ha mi, szurkolók feladjuk fejben, mit várunk a játékosoktól?
    Wenger sajna olyan-amilyen, de pl. a tavalyi francia gólkirály(Moussa Sow,Lille) alig várja, hogy hozzánk igazolhasson. Wenger még mindig csáberő a játékosok számára, az Arsenal meg egy 13szoros angol győztes klubcsapat, múlttal, jelennel, és remélem-jövővel.
    a 20. PL-győzelemhez mennyi idő kellett? A Chelsea hányszoros bajnok, mennyi idő után??
  • minimize
    Ha a Barcelona a jövőben netán úgy dönt, hogy eladja Fabregast, az Arsenalnak előjoga lenne a játékos visszavásárlására ugyanannyiért, amennyiért most megvette őt a spanyol csapat. Minden más eladás esetén a vételár 50%-a az angol csapatot illetné meg.
    Az is egyfajta pozitívumnak tudható be, hogy az Arsenal kiharcolta a Barcelonánál, hogy engedjék el a két fiatal játékos, Hector Bellerin és Jon Toral kompenzációs díját. A két fiatal még a nyár elején csatlakozott az Arsenal akadémiájához, ám mivel mindegyikük 23 évnél fiatalabb, Wengeréknek ún. kompenzációs díjat kellett volna a Barcelona felé fizetniük az eddigi nevelésük okán.
    Végül pedig szó esett az azonnali kézhez kapott átigazolási összegről is, 14,5 millió fontot fizetett a Barcelona azonnal, és ugyanennyit fog októberben. Az elkövetkezendő 5 évben pedig Fabregas fog lemondani bizonyos pénzösszegről a fizetésében, ami szintén az Arsenal számlájára fog érkezni.
    ja,Rosell 3,5millió fontot akart/fő a két(fent említett) játékos miatt LEVONATNI az összegből. jó arc, sejtem egy ideje...
  • Dean Winchester
    jó persze de hát szerintem a spurstől és citytől mi jóval előrébb vagyunk :)
    azért nem szeretnék nyugdíjas koromban bl győzelmet ünnepelni :S
    jó lenne minél előbb még fiatalon és kurva nagy bulit csapni! Jó lenne megélni az arsenal első bl győzelmét! Látni az első Bajnokok Ligája győzelmet! Azért ezt se sok drukker mondhatja el :)
  • minimize
    okoskodni mindenki tud, itt viszont(sajnos eléggé váratlanul)egy generációváltás zajlott le, eleve nincs a klubot 10éve szolgáló emberünk, de vigasztal, hogy mindenhol eljön ez az idő, kiváncsi leszek, másutt hogy oldják meg, jelentősebb költekezés nélkül.még mindig azt mondom, mind több mint 20éve, nem lehet egy sikerszéria örökké tartó.
    aláírásomban ott van kerek-perec az igazság, a barsza sem lesz 5év múlva a top, de a MU-menetelés is véget érhet egyszer.
    attól még az Arsenal az, ami, eleve nem vitázok a későbbiekben sem olyan suhancokkal, aki egy klubot csak a jelenje alapján ítél meg, nem tiszteli a múltját...ha ők (MU)kibírták 26évig, a T'ham meg 50éve sehol, akkor minek a para azonnal??!
  • Sabcsee
    jahm, sanszos, hogy ez a szétkapott Udinese(jó, tudom, azért mi sem panaszkodhatunk) támadni fog idegenben, sőt még vezetni is fognak félidőben...tuti, hogy 10 emberrel fognak védekezni és abban reménykednek , hogy majd Di Natale villan egyet, vagy kihúzzák egy 0-0-al idegenben és majd otthon begyötörnek egyet, tipikus olasz mentality lesz szerintem.

amúgy, valami azt súgja nekem, hogy ma Chamakh magára talál(bár, én Gervinho-t is kipróbálnám középen).
  • Dean Winchester
    RVP még Henry mellett volt másodhegedűs...
    Most eljött az ő ideje, hogy megmutassa mire is képes valójában! Karján a karszalaggal kell győzelembe vinni a sereget XD
    félek ,hogy kikapunk de félidőben tuti az udinese fog vezetni ....
    a fordítás meg kérdés hogy sikerülnie fog-e...
    OLaszok ellen azért jók szoktunk lenni , szóval ezér még bízakodom de hát 5 olasz utoljára mindent kivégeztük
    8/8 a mérlegünk ebben a körben szóval megszakad a széria?!
    http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-wenger_lepjunk_tul_cesc_tavozasan_-53680
  • arsnl
    jah Eboue-> Galatasaray, hivatalos már
  • arsnl
    Vermaelen mitől sokat sérült játékos? azért, mert 1 db hosszú sérülése volt?
  • Balázs 17
    utolsó két szó
  • Oziris666
    RVP amilyen porcelán,nemsokat lesz rajta az a karszalag...
  • hedonist
    Mindenféle rosszindulat nélül mondom, h nálatok pont ebből látszik, h mi a baj.. Egyetlen ember van és az RVP akinek tényleg oda lehet adni a CSK szalag, de csak, mert régóta ott van, azt nem lehetne állítani, h vezéregyéniség, de rajta kiívűl nincs már ott senki, akinek lehetne, és Vermaelen, aki tényleg igazi vezéregyéniség, meg mióta van ott 1.5 éve? na meg sokat sérült.. szóval Wengernek vagy változtatnia kéne a politikáján, amin nyílván nem fog, vagy, ami lehet,h fájó, de távoznia kéne..

• Sabcsee
    én Vermaelen-t választottam volna, ő egy igazi vezéregyéniség, győztestípus, nem egyszer baszta le a fél csapatot, hogyha vmit nem csináltak jól. De ha azt nézzük, hogy Robin milyen régóta Ágyús, szívét-lelkét kiteszi a csapatért, akkor viszont jogos választás:)