Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

arsnl
am Wilsheret miért utálod?😄
lassan hozzászokhatsz, h még kb 15évig kezdõ lesz😄DD

elõbbit alapjáraton még mindig utálom,de valóban voltak szép megmozdulásai
KOS meg most jobb volt mint reméltem
kapusunk meg hát , Almunia szája sztem tátva maradt xD
arsnl
WIlshere és Koscielny voltak a meccs emberei. Kosci legjobb Arsenal meccse, Wilshere meg már lassan szokásos😄D GO GUNNERS!!

bazdmeg g**coooooooooo megvan 😄 de tudtam h megverjük a barcát xD de tudtaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

na vv-n gyerekek nem szabad nekilódulnunk , hanem szépen játszani és tartani az elõnyt!
azért mákunk is volt mert azért az arsha gól picikét szerencsés volt de mind1 meg a végén büntetõt kaphatott volna a barca!

cseznyi meg nagyokat védett ,szépen jött ki... <#taps><#eljen><#worship>
webibebi
grat a srácoknak😄 rvp nagy gólt lõtt😮

msn:[email protected] bárki felvehet

buldozer99
gratulálok srácok! 😮

Forca Barca

Kaplan
nagyon szép volt, végig nyomtunk, és megérdemelten gyõztünk. a következõ feladat: nagyon figyelni a camp nou-ban mert kegyetlenül nekünk fognak esni. mindenképpen kell egy gól ott is.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
ez akkora lökést adhat, amivel behúzzuk LIgakupát!!

vmvr
imádom arsene wengert meg az egész csapatot

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

arsnl
uramisten😄😄D:😄DD: GO GUNNERS!!

vmvr
fú bazeg😄

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

SLICK
Le a kalappal elõttetek! Öröm nézni! 😄D

2-1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ARSENAL&POKER

arsnl
Rooobiiiin

Robin van Persie egyenlít!!!!!!!!!! 1-1 hajrá srácok

ARSENAL&POKER

Amúgy összességében elégedett vagyok a játékkal fõleg a védekezéssel, helyzeteket ki kellene használni és jó lenne!

ARSENAL&POKER

ha így folytatjuk sajnos magunkkal baszunk csak ki. Változtatni kellene valamit

ARSENAL&POKER

tudom
és emlékszem a tavalyi meccsre + nem rég néztem meg az összefoglalóját de akkor se látok változást, max h a barca nem esett nekünk annyira

a lényeg 2 gólt verni kéne ezeknek aztán pá menni aludni majd 2 hét mulva megtartani az elõnyt :S ez mind szép és jó meg nem is lehetetlen sztem csak hát nem szabad teret hagyni nekik és kész
arsnl
hát tavaly kb lefociztak a szarba, csoda h 2-2 lett a 0-4, 0-5 helyett.. és ne csak eredményt nézd mindig. szép meg jó a statisztika de az nem minden..

mi a javulás? az,hogy most az elsõ 15percben nem lövöldözött annyira a barca meg h messinek most nme jött ugy össze a lépés mint azelõtt?:S
faszkivan , fordítani kéne a g*cibe 😄
arsnl
nos tavalyhoz képest látható a javulás. ezt a lesre állítást benézte Clichy, de legalább helyzeteink vannak és nem csak nézõk vagyunk

náluk meg messinek volt egy kurva nagy helyzete :S
bassza meg 0-1 és ilyenkor ugy elmegy a kedvem, hogy ilyen gólt kapunk :S
villa-t amugyis utálom és pont õ lövi , ááááh <#sir>
legalább ikszre hozzuk már hazai pályán de nem bánnám ha fordítanánk :S
vezet a barca...

ARSENAL&POKER

eddig nemrossz volt már 1 nagy helyzetünk csak a kapus kivédte sajna

ARSENAL&POKER

jól játszunk?
DAFFANGER
Köszönöm!Meg neked is #19999!

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

Rvp 2x Cesc 1x és egy öngól így lesz 3-1<#mf1>
arsnl
Szczesny - Eboue, Djourou, Koscielny, Clichy - Wilshere, Song - Walcott, Fabregas, Nasri - RvP.
Sagna és Vermaelen kivételével ez a legerõsebb kezdõ.
nekünk nicsn veszteni valónk, Go Gunners!

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
DAFFANGER
Sziasztok!azt szeretném kérdezni a mai bl meccset lehet valahol online nézni?free streames dologra gondolok!Elöre is köszi!

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

minimize
np.
a meccshez: a nagy rágörcsölésnek rossz vége lehet, remélem ezt is tudatosítja a Fõnök a pléjerekben.

No one can stop Death!

pfuuh ja ezt iggencsak benéztem, sorry
minimize
el vagy csúszva.(egy nappal kb.)
az tegnapi post volt, nem mára vonatkozott.

No one can stop Death!

hogyhgy nem az arsenal meccset nézed????? :|
ezt nem értem, ha én egy csapatnak drukkolok ráadásul bl meccs és nem is kis piszok meccs akkor is alapból azt nézném mint sem egy "idegen" mérkõzést
minimize
annyira megy a fogadkozás mindenhol, bízom benne, hogy nem megint egy Playstation-meccset látok holnap.
ma B'ham-'Castle meccset nézek, holnap felvételrõl a másik kettõt.(BL)

No one can stop Death!

Kaplan
azt nem vágom mikor fogunk mi pontot szerezni a barca ellen a kieséses szakaszban. 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

mixen is megtettem a gyõzelmünket + a mai meccsek félidejében iksz lesz + hamburg - st pauli félidõ h. 200-ból 7000-et hozna. másik szelómon meg úgy tettem meg, hogy nem kapunk ki + pool, zenit és cszka moszkva gyõzelem az el-ben. ez 200-ból 2700-at hozna.
hát ha tavaly 2-2re képesek voltunk és ugye ha nincs ibra nncs 0-2 😄 bár elsõ 15perc kegyetlen volt 😄 na remélem most mi fogjuk ezt véghez vinni mint amit õk akkor!
szóval én elfogultság nélkül kurvára látok potencialt a gyõzelemben és a pontszerzésben meg pláne!
1gólós siker nekem bõven jó csak wenger meg mondja meg a srácoknak h ha 2-1 az állás akkor ne akarjunk már mindenáron rohamozni mert szép nem szép kurvára örülnék ha huznánkaz idõt ezerrel XD
azaz: hiába lõ rvp meg theo együtt 2-3 gólt, ha ennyit vagy többet be is kapunk, ha nincs minden rendben hátul...
ebben a duóban bízom én is! csak legyen rendben a védelmünk és akkor baj nem lehet!
arsnl
enyhén nehéz lesz bár most talán ellehet kapni õket. tavalyinál szarabb úgyse lehet, legalábbis játékban. ha jól tudom Puyol nem lesz, így esélyes Abidal középen, meg Pique sincs éppen nagy formában. RvP + Theo kivégzi õket remélem😄

<#eljen><#eljen><#eljen>

jó lenne itthon nyerni, hogy adott esetben idegenben egy iksz is elég legyen.
Sabcsee
Nasri bevethetõ lesz hnapra<#eljen>

kaka

ráadásul 0 rúgott gól a csapatnál...

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Torres eddig remek vételnek bizonyul 2 meccs 1pont😊
minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl

szép, ez jelenti azt ha van a csapatnak csatára 😄

no sztetetek is gáz , meg szánalmas ha olyat kérek,hogy pl. messi sérüljen le a bl oda-visszavágó idõszakára?😄
minimize
<#worship>

No one can stop Death!