Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
KOS meg most jobb volt mint reméltem
kapusunk meg hát , Almunia szája sztem tátva maradt xD
na vv-n gyerekek nem szabad nekilódulnunk , hanem szépen játszani és tartani az elõnyt!
azért mákunk is volt mert azért az arsha gól picikét szerencsés volt de mind1 meg a végén büntetõt kaphatott volna a barca!
cseznyi meg nagyokat védett ,szépen jött ki... <#taps>#taps><#eljen>#eljen><#worship>#worship>
msn:[email protected] bárki felvehet
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
és emlékszem a tavalyi meccsre + nem rég néztem meg az összefoglalóját de akkor se látok változást, max h a barca nem esett nekünk annyira
a lényeg 2 gólt verni kéne ezeknek aztán pá menni aludni majd 2 hét mulva megtartani az elõnyt :S ez mind szép és jó meg nem is lehetetlen sztem csak hát nem szabad teret hagyni nekik és kész
faszkivan , fordítani kéne a g*cibe 😄
bassza meg 0-1 és ilyenkor ugy elmegy a kedvem, hogy ilyen gólt kapunk :S
villa-t amugyis utálom és pont õ lövi , ááááh <#sir>#sir>
legalább ikszre hozzuk már hazai pályán de nem bánnám ha fordítanánk :S
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
Sagna és Vermaelen kivételével ez a legerõsebb kezdõ.
nekünk nicsn veszteni valónk, Go Gunners!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
a meccshez: a nagy rágörcsölésnek rossz vége lehet, remélem ezt is tudatosítja a Fõnök a pléjerekben.
No one can stop Death!
az tegnapi post volt, nem mára vonatkozott.
No one can stop Death!
ezt nem értem, ha én egy csapatnak drukkolok ráadásul bl meccs és nem is kis piszok meccs akkor is alapból azt nézném mint sem egy "idegen" mérkõzést
ma B'ham-'Castle meccset nézek, holnap felvételrõl a másik kettõt.(BL)
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
szóval én elfogultság nélkül kurvára látok potencialt a gyõzelemben és a pontszerzésben meg pláne!
1gólós siker nekem bõven jó csak wenger meg mondja meg a srácoknak h ha 2-1 az állás akkor ne akarjunk már mindenáron rohamozni mert szép nem szép kurvára örülnék ha huznánkaz idõt ezerrel XD
jó lenne itthon nyerni, hogy adott esetben idegenben egy iksz is elég legyen.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
no sztetetek is gáz , meg szánalmas ha olyat kérek,hogy pl. messi sérüljen le a bl oda-visszavágó idõszakára?😄