Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez jobb:

We do not buy superstars. We make them.

Team: Almunia, Sagna, Rosicky, Denilson, Song, Squill, Arsh, Gibbs, Cham, Miguel, Bendt. Subs: Cesc, Kos, Nasri, Jack, Clichy, Eboue, Szcz

We do not buy superstars. We make them.

minimize
Vela egyenlített a Farkasok ellen a 90.'percben,17perc játék után!<#eljen>
(W'Brom-Wolves 1-1)

No one can stop Death!

grebber
Lehet tudni a kezdõ 11-et?

Next PC upgrade: 2022

mit nyilatkoznának 😄DD
holnap 1:3 😄
minimize
remélem holnap kiizzadunk egy 0-1et mi is.<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
senki nem mondta, hogy szarok. de gusztustalan ez a lenézõ mód, ennyi.
tõlem akár hogyan élhet, nálunk SENKI nem nyilatkozik, senkivel kapcsolatban.

No one can stop Death!

ya meg 6 kupát 😄
de tökmind1... nekem szimpatikus srác ez a messi, nincs semmi média balhéja és ugyanolyan alázatos tudott maradni még most is mint mikor "felfedezték"
minimize
elég lenézõ. abban a kétcsapatos bajnokságban nem nehéz. mer' nyertek BL-t? hahh...

No one can stop Death!

lol messi nem csak a jelenre gondolt sztem hanem a jövõre 😄
de mind1... szted nagyképû sztem meg nem!
nah az jó<#eljen>
legalább olyan amit szeretek:_)
arsnl
nõi kézilabdát. hurrá!

???????
és mit fognak helyette adni??<#boxer><#boxer>
arsnl
de azért lenézni se kéne az ellenfelet. jókor arcoskodik miután ez a nyerésre képtelen csapat elverte õket... még azt se tudja h ott vagyunk a CC döntõben, ahol is teljesen un reális h megnyerjük. barom

"ennél a klubnál van reális esélye arra, hogy címeket nyerjen"

miért ezt minek lehetne nevezni?
most miért lenne már ez nagyképû?azért mert kimondja amit gondol és ez az igazság?
de ja akkor tök véletlen nyerték meg a 6 kupát amire még senkise volt képes :S
nem kell egybõl negatívan nekiállni az "ellenfélnek", ha igaza van elkell ismerni! én csak abban bízom h idén rácáfolunk erre a hírre 😄
banok
A (magyar) Sportklub holnap nem adja élõben a Leyton-Arsenal (17.30) FA-Kupa meccset.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

elég nagyképû kicsit
minimize
"A Fabregas-sagában megszólalt Lionel Messi, a gránátvörös-kékek legnagyobb csillaga is, a kétszeres aranylabdás biztos benne, hogy hamarosan csapattársak lesznek Cesc-el.
Biztos vagyok benne, hogy ide akar jönni, mert tisztában van vele, hogy ennél a klubnál van reális esélye arra, hogy címeket nyerjen."
elég trágya duma,nem??!
<#oooo>

No one can stop Death!

arsnl
ha szerencséd van Wellington-t is láthatod. Chelsea meg összeszedethetné magát MU elleni meccsekre😄

minimize
vetélytársak, lehetne káröröm, de õk szimpatikusabbak, mint a többi ellenlábas, kisebb az arc arrafelé játékos-és szurkolói körben is. a mai meccset nem láttam, de az "odavágón" jó volt az Everton, most meg szép gólt lõttek.
este megnézem a Real meccsét, kíváncsi vagyok Adebayor-ra, mire képes spanyolban!

No one can stop Death!

úgy érzem idén a Chelsea siker nélkül marad
Szevasztok!Valaki tud HDs linket adni mert leszeretném szendi a meccset!De ne .ts kiterjesztésû legyen mert vlc azt nem játssza le!
a két "legjobb"

<#szeret><#pias>
bakkerman
grat a tegnapi meccshez,sok sikert a visszavágóhoz,remélem mi nyerünk,de legyen egy jó meccs!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

<#worship><#worship><#worship>
arsnl
lehet bejelentkeznek, de rábasznak mert Jacknek Arsenal DNS-e van(Xavi szavaival élve)

arsnl

minimize
amúgy Pique egyszer hibázott nagyot, a gólnál, én a visszavágón kezdetném Arshavint,RvPersie-vel, ill. Walcott, mögöttük meg Cesc.
Clichy párszor mentett középen, de rohangáltak az oldalán jó párszor,Eboue meg a lelkesedés 5ös-mellett lehetne határozottabb.remélem Sagna kezd majd.
Wilshere meg ha így tolja idegenben is, a nyáron bejelentkeznek érte(is) a katalánok...

No one can stop Death!

minimize
erre mondják, hogy nem fújta be.amúgy szabályos volt a gól.
nem emlékszem pontosan, hány milliószor esett meg uez velünk, mégis csak mosolygott mindenki-most mi mosolygunk miatta.

No one can stop Death!

hát vitatható volt a szitu de végre velünk voltak a bírók...megérdemeltük már.

ARSENAL&POKER

elsõ félidõben streamet kerestem meg néha leállt ezért válltani kellett, szóval a lényeg lemaradtam róla h a barca egy szabályos gólt nem kapott meg 0:1 nél?
forrás
hát beszarok ha kikapunk hétvégén 😄
nagyon telhetetlen vagyok 😄DDDD jó lenne fa döntõt is tolni xD
minimize
a Fõnök:
Arról, hogy az Arsenal-e a favorit...
“Nem így van. Hisszük, hogy van esélyünk. A Barcelona továbra is a favorit, de a ma este után tudjuk, hogy képesek vagyunk legyõzni õket - ezt tavaly nem tapasztalhattuk meg. Mostantól fontos, hogy kiverjük a meccset a fejünkbõl, hiszen a hétvégén fontos FA Kupameccs jön. Koncentráltnak kell lennünk.”
<#eljen>

No one can stop Death!

Jah hát és kihagytam a legfontosabb láncszemet a csapatban. A KAPUS Wojciech Szczêsny. Amikor kellett hatalmasakat védett és nem félt egyszer sem semmitõl.
Hatalmas gyõzelem volt.Én is gratulálok a csapatnak.Mindenki jól játszott különösen Wilshere,Kosci,RVP és Arsha. Nasri remélem minél hamarabb visszaszerzi a formáját. És ha még Cesc is a legjobb formáját nyújtja akár még a továbbjutás sem elképzelhetetlen. És aki még meg kell dicsérni az nem más mint Arsene Wenger. Ekkora kockázatot bevállalni,hogy Songot lehozta. Le a kalappal. Csak így tovább!!!! Go gunners!
minimize
gratulálok a csapatnak, a visszavágón nagyon ott kell lenni megint.
az elsõ 20perc után megijedtem,de a végére nem volt gond az alvással...😊

No one can stop Death!

Wilshere csúnyán levette a pályáról Xavit és Iniestát azért ez nagy szó!Nagy kedvenc lesz a srác csak maradjon is itt😊

visszavágóig még sok idõ van és Piqué nem lesz az már biztos...
csocso14

ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME

hedonist
Szívbõl gratulálok! 😊

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Kaplan
Azért én óvatosan dobálóznék ezekkel a szavakkal, hogy "nem érdekel, hogy mi lesz a Nou Camp-ban".. Gyerekek, egyik Arsenal szurkoló se szeretné ha továbbjutna a csapat? Nekem egy pillanatig nem fordult meg a fejemben ezután a gyõzelem után az, hogy oké fasza nyertünk ennyi nem is érdekel, hogy kikapunk katalóniában. Azt AKAROM, hogy továbbjusson a csapat mert semmit nem ér ez a gyõzelem ha nincs továbbjutás.

Amúgy meg a szõröstalpú román digenyó sport igazán bekaphatja a heréimet amiért ócska streamezésre szorítottak a hatalomvágyuk miatt. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sabcsee
áhh srácok elképesztõ boldog bagyok!😄
egyáltalán nem vtunk alárendelve a meccsen, sokat tartotta a labdát a barca, de a kontráink naon jók vtak. Van Persie gólja naon genyó és okos volt, Arshavin meg elképesztõ higgadt. A védelem a bekapott gólt leszámítva remekelt, Eboué kellemes meglepetés volt, Koscielny lemészárolta a BOLHÁT(na jó kicsit túlzás😄), középpályán Cesc szenvedett, Nasrin látszik, hogy most tért vissza, Song ideges volt, Walcott elszürkült, de Wilshere egy isten, így megszorongatni 19 évesen Xaviékat, elképesztõ.
Nem érdekel, hogy mi lesz a hatalmas Nou Camp-ban, nekem ez mindennél többet jelent, hogy legyõztük végre a Barca-t😊

kaka

igazad van , am sokan szidták arsha h menjen még pénzt kapunk érte, no azért megéri ez a gyerek h itt legyen mert akkor lõ gólt amikor égetõen fontos!

am bentdner meg befele húzta a labdát aztán rálõtte amibõl szöglet lett (végülis jó megoldás volt mert ha visszapasszolt volna akkor lehet kontra és gólt kaptunk volna ,de én tuti az utobbit csináltam és rvp meg esetleg kapásból beverhette volna 😄
na szép volt mostmár koncentrálni kell a hétvégére!

aztán 2 hét múlva meg tök fasza lesz,hogy nem kell stream-t keresni aztán lehet nézni a tv-ben mert tuti ezt a meccset fogja adni a tv2!
Kaplan
RVP gólja Valdesé, de Arsha találata védhetetlen volt. Tökös, Arshavin visszalõtte a hosszúba, nem volt már Valdesnek ideje rámozdulni mert õ még lendületben volt a rövid felé.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Sabcsee
hát ez az. arsha gólja elképesztõ okos volt, meg az egész kontra is

kaka

kapusnak fognia kellett volna 😄 ,de rvp nél is a röviden ott kellett volna lennie, mind1 nem érdekel csak az h megvan a gyõzelem!
vv-n bõven jó lesz a 2-2 persze 0-2rõl 😄
sztem mindenkinél van olyan,hogy ránéz egy játékosra és valami oknál fogva ellenszenvet vállt ki , nos õ nekem ilyen 😄 (de ide tartozik még Torres,Villa duo is 😄

vmvr
arsha gólja hol volt szerencsés?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix