Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We do not buy superstars. We make them.
We do not buy superstars. We make them.
(W'Brom-Wolves 1-1)
No one can stop Death!
holnap 1:3 😄
tõlem akár hogyan élhet, nálunk SENKI nem nyilatkozik, senkivel kapcsolatban.
No one can stop Death!
de tökmind1... nekem szimpatikus srác ez a messi, nincs semmi média balhéja és ugyanolyan alázatos tudott maradni még most is mint mikor "felfedezték"
No one can stop Death!
de mind1... szted nagyképû sztem meg nem!
legalább olyan amit szeretek:_)
és mit fognak helyette adni??<#boxer>#boxer><#boxer>#boxer>
miért ezt minek lehetne nevezni?
de ja akkor tök véletlen nyerték meg a 6 kupát amire még senkise volt képes :S
nem kell egybõl negatívan nekiállni az "ellenfélnek", ha igaza van elkell ismerni! én csak abban bízom h idén rácáfolunk erre a hírre 😄
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Biztos vagyok benne, hogy ide akar jönni, mert tisztában van vele, hogy ennél a klubnál van reális esélye arra, hogy címeket nyerjen."
elég trágya duma,nem??!
<#oooo>#oooo>
No one can stop Death!
este megnézem a Real meccsét, kíváncsi vagyok Adebayor-ra, mire képes spanyolban!
No one can stop Death!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Clichy párszor mentett középen, de rohangáltak az oldalán jó párszor,Eboue meg a lelkesedés 5ös-mellett lehetne határozottabb.remélem Sagna kezd majd.
Wilshere meg ha így tolja idegenben is, a nyáron bejelentkeznek érte(is) a katalánok...
No one can stop Death!
nem emlékszem pontosan, hány milliószor esett meg uez velünk, mégis csak mosolygott mindenki-most mi mosolygunk miatta.
No one can stop Death!
ARSENAL&POKER
forrás
nagyon telhetetlen vagyok 😄DDDD jó lenne fa döntõt is tolni xD
Arról, hogy az Arsenal-e a favorit...
“Nem így van. Hisszük, hogy van esélyünk. A Barcelona továbra is a favorit, de a ma este után tudjuk, hogy képesek vagyunk legyõzni õket - ezt tavaly nem tapasztalhattuk meg. Mostantól fontos, hogy kiverjük a meccset a fejünkbõl, hiszen a hétvégén fontos FA Kupameccs jön. Koncentráltnak kell lennünk.”
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
az elsõ 20perc után megijedtem,de a végére nem volt gond az alvással...😊
No one can stop Death!
visszavágóig még sok idõ van és Piqué nem lesz az már biztos...
ARSENAL-ANIME-SP-SG1-NOTV-ROCK-TES-ME
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Amúgy meg a szõröstalpú román digenyó sport igazán bekaphatja a heréimet amiért ócska streamezésre szorítottak a hatalomvágyuk miatt. 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
egyáltalán nem vtunk alárendelve a meccsen, sokat tartotta a labdát a barca, de a kontráink naon jók vtak. Van Persie gólja naon genyó és okos volt, Arshavin meg elképesztõ higgadt. A védelem a bekapott gólt leszámítva remekelt, Eboué kellemes meglepetés volt, Koscielny lemészárolta a BOLHÁT(na jó kicsit túlzás😄), középpályán Cesc szenvedett, Nasrin látszik, hogy most tért vissza, Song ideges volt, Walcott elszürkült, de Wilshere egy isten, így megszorongatni 19 évesen Xaviékat, elképesztõ.
Nem érdekel, hogy mi lesz a hatalmas Nou Camp-ban, nekem ez mindennél többet jelent, hogy legyõztük végre a Barca-t😊
kaka
am bentdner meg befele húzta a labdát aztán rálõtte amibõl szöglet lett (végülis jó megoldás volt mert ha visszapasszolt volna akkor lehet kontra és gólt kaptunk volna ,de én tuti az utobbit csináltam és rvp meg esetleg kapásból beverhette volna 😄
na szép volt mostmár koncentrálni kell a hétvégére!
aztán 2 hét múlva meg tök fasza lesz,hogy nem kell stream-t keresni aztán lehet nézni a tv-ben mert tuti ezt a meccset fogja adni a tv2!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
vv-n bõven jó lesz a 2-2 persze 0-2rõl 😄