31698
-
Balázs 17 #22429 a stadiont pedig elképszető iramban törlesztik és ez már így volt tavaly is, de ő mindig erre fogja -
Dean Winchester #22428 a durva , hogy az a kibaszott pénz idén nagyon ott van! Ugye most eladtunk pár játékost és abból is maradt pénz szóval kurva szánalmas dolog skótoskodnia...
ja mehetne a levesbe , de hát ugye a körülményekhez képest kurva jók vagyunk ( a vezetőség szerint) és ezért AW-nek maradnia kell :D
Egyébként meg AW már megmondta nem egyszer , hogy a minőségi játékosokra érdemes várni :A?SD:?:AS?D?:AS?:D
Csak szerintem ő se hiszi el amit nyilatkozik... -
#22427 De baszki, pedig van 2 milliárdos tulajotok, elvileg Wengernek szabad keze van, csak vmi gond van az agyával, na meg fransziaaa....
Esküszöm rajtatok már csak az segít, ha kirúgják végre... -
#22426 a Londoni Kékek meg Matára ajánlottak 27millió fontot, ő ott köthet ki... -
Dean Winchester #22425 XD
azért vicces , hogy más csapatok mélyen a zsebükbe tudnak nyúéni mi meg tökölünk!
Szép az ilyen híreket is olvasni , és ugye a madrid se valami full pénzes egyesület...
"Az Atlético Madrid hivatalos honlapja megerősítette, hogy megegyezett a Portóval Radamel Falcao (25), illetve Rúben Micael (25) átigazolásában. A kolumbiaiért 40 millió, míg a portugál válogatott futballistáért ötmillió eurót fizetnek a piros-fehérek." -
geo91 #22424 hát nem gondoltam volna, hogy jobban is megutálhatom moneybayort :D -
#22423 ja,holnapig,amire bezárom a boltot,mancity-kékben vigyorog majd.Flamoney,Casley C,Casbayor,...Cashri? -
Dean Winchester #22422
Az Arsenal francia középpályása nem érti, mi szükség van a szidására.
Mint az ismert, Cesc Fábregas és Samir Nasri sem volt ott az Arsenal keretében a Newcastle United elleni bajnokin (előbbi már alá is írt az FC Barcelonához), és a találkozón nem éppen kedves dolgokat lehetett hallani a londoni drukkerek egy részétől Nasrival kapcsolatban.
"Hallottam, hogy a szurkolók mit énekeltek rólam vasárnap, és ez nagyon tiszteletlen dolog, mivel még mindig (beteg) Arsenal-játékos vagyok" - írta Twitter-oldalán a 24 esztendős játékmester, akinek leigazolásához egyes hírek szerint közel áll a Manchester City. -
Dean Winchester #22421 Bazdmeg , ezek mennyire szarják a pénzt -.-
A Manchester City hajlandó lenne állni Emmanuel Adebayor fizetésének több mint a felét, ha a Tottenham Hotspur kölcsönvenné a csatárt.
A City menedzsere, Roberto Mancini mielőbb szeretné az Etihad Stadium kapuin kívül tudni az előző szezonban a Real Madridot is megjárt togóit.
Már a felkészülési meccseken sem játszatta az afrikait, és azt is kilátásba helyezte, hogy a 25 fős bajnoki keretbe sem fogja nevezni, ha nem viszi el időben egy másik csapat.
A Tottenham élénk érdeklődést mutat a csatár iránt, de nem szeretnének és nem is tudnának heti 170 ezer fontot fizetni neki, de a City hajlandó lenne besegíteni. Úgy tudni, a manchesteriek heti 90 ezer fonttal vennék ki a részüket a játékos fizetéséből, így a Spursnek már "csak" 80 ezret kellene a számlájára utalni.
Egyes hírek szerint a londoniak menedzsere, Daniel Levy azt is megpróbálja kiharcolni, hogy csapata a szezon végén 12 millió fontért véglegesíthesse a 27 éves gólzsák szerződését. -
Dean Winchester #22420 Hopp, ezt most találtam! Na mi fene , barton is megkapta a büntetését??? És még ők fellebbeznek? :DDDDD háháh
Az Angol Labdarúgó-Szövetség egyaránt három-három mérkőzésre szóló eltiltást szabott ki az Arsenalban játszó elefántcsontparti Gervinhóra (képünkön) és a Newcastleben szereplő Joey Bartonra.
Mint ismert, a két játékos a Premier Leauge 1. fordulójában esett egymásnak csapatuk Newcastleben megrendezett bajnokiján. A két labdarúgó mellett a klubok is büntetésben részesülnek, mindkét alakulat 25-25 ezer angol fontot lesz kénytelen befizetni a FA-kasszájába.
A hírek szerint a "Szarkák" nem fogadják el a szövetség döntését és fellebbeznek az ügyben, a londoniaknál még egyelőre fontolóra veszik az ítélet megtámadását. -
Dean Winchester #22419 Eboueról tudjuk de íme a cikk...
Négyéves szerződést kötött a török Galatasaray együttesével Emmanuel Eboué, az angol Arsenal elefántcsontparti játékosa. A 2005 óta a londoniakat erősítő játékos Gael Clichy és Cesc Fabregas után a nyár harmadik "neves" távozó Arséne Wenger csapatából.
Cesc Fabregas Barcelonába való távozása után újabb játékostól kell búcsúznia az Arsenal szurkolótáborának: a 28 éves Emmanuel Eboué négy évre az isztambuli Galatasaray csapatához igazolt.
Az elefántcsontparti védekező középpályás 2005-ben érkezett az "Ágyúsokhoz" a belga Beveren együttesétől, ahol azóta 214 alkalommal húzta magára az Arsenal szerelését.
Az afrikai játékos - aki védőként és középpályásként is bevethető - 3,5 millió euróért vált csapatot, de a két fél megállapodásának értelmében a törökök további 4,7 milliót fizetnek majd az angoloknak az elkövetkező négy évben.
A tavalyi évben gyatrán szereplő Galatasaray Unal Aysal elnökké választása óta már megszerezte a cseh válogatott Tomás Ujfalusit a spanyol Atlético Madridtól, a Copa América-győztes uruguayi Fernando Muslerát a Laziótól, a brazil Felipe Melót a Juventustól valamint Johan Elmandert a Boltontól.
Ebouén kívül nem az Arsenal színeiben lép majd pályára a mexikói Carlos Vela és a brazil Botelho sem: előbbit a Real Soceidadnak, utóbbit a Rayo Vallecanónak adja kölcsön Arséne Wenger és stábja. -
#22418 Zarate Londonban van,tárgyalunk vele.
Nasri->ManCity, holnap bemutatják.
jó lesz az a 6-10.hely valamelyike asszem. őszintén, ki hisz még nevek igazolásában? ez a keret meg egyszerűen vicc. csapategység ide, fiatalság oda, meg oda még egyszer. ez kevés.jövőre meg elvisznek minden használható embert, mind idén. ennyi. mint az Ajaxnál. tökéletes távlati tervek. -
Dean Winchester #22417 "A Newcastle ellen remek eredmény született,"
még ha azt mondja , hogy éppen elfogadható eredmény akkor oké! de , hogy remek eredmény a 0-0 ??? akkor ha nyertünk volna az milyen eredmény?? szenzációs? :O
Ennyire szarul se álltunk még a bajnoki rajt közben -.-
többen mentek mint jöttek , sőt jobb játékosok mentek el mint akik jöttek!
-
#22416 még ennyit,aztán befejezem: Traore pl. egy MU-elleni TARTALÉKMECCSEN sérült le anno. nincs normális bal bekkünk,de tartalékok közt kell lerúgatni a meglévő 2gyerek közül az egyiket.
ez megint csak nekem furcsa, gondolom...WENGER, bazz'... -
#22415 nem para, szerintem az utolsó héten még jön helyette két francia tizenéves szupersztár.amúgy is jók vagyunk, Walcott is így látta kedden.(náluk valami agymosás zajlik,vagy passz, de ekkora sületlenségeket,amit néha a játékoso is összehordanak....)
"A keddi eredmény nagyon pozitív kicsengésű, és reméljük, a szurkolóknak is segíteni fog. Biztos vagyok abban, hogy vannak ötletei afelől, hogy kit lehetne leigazolni, máskülönben nem engedte volna el a klub legjobb játékosait.- mondta Walcott a keddi, Udinese elleni győzelmet követően.
"A csapaton belüli hangulat nagyon jó. A Newcastle ellen remek eredmény született, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy 10 emberrel is kellett játszanunk. Az elmúlt két mérkőzést kapott gól nélkül fejeztük be, ráadásul egy pár fiatal játékos már a Bajnokok Ligájában is kipróbálhatta magát. A hétvégén megint nehéz meccs vár ránk, aztán indulhatunk Olaszországba."- tekint egy kicsit a jövőbe Walcott.
-
Balázs 17 #22414 -
#22413 Nasri állítólag(!)orvosin van-volt a Citynél. -
#22412 a tavaszi "piss off" után is simán borsot tör Wenger orra alá Dalglish, közel a megegyezés Cahill-el...van még miről beszélni??!
(Cahill közel a Pool-hoz...) -
#22411 zsigerből. Marcelo-nál előfordul néha. -
Balázs 17 #22410 csak tudnám minek... -
#22409 Jah, pont ezen gondolkozott ő is szerintem, amikor egyszer csak belészállt Marcelo :D -
Dean Winchester #22408 cesc itt sok éve vár egy trófeára , most barcában pár nap alatt sikerült begyűjtenie egyet :DDD
-
#22407 :)
Az aláírásod meg -
#22406 ja, meg Zarate 10millióért, pluszban Valbuena, aki áll. itt is van már...hiszi a PC. -
geo91 #22405 hozzuk el könyörgöm!!!! -
#22404 Hazard-ot hozná Wenger 25 millióért
Gondolom ebből sem lesz semmi, és tényleg annyi fog még történni augusztus 31-ig, hogy hozunk két 17 éves tehetséget. Hazard is csak 20, szóval átmenne Wenger szűrőjén, de ennyit úgysem fog kiadni egy játékosért.
De én reménykedem.
Ez a telefonos ügy meg... tavasszal az El Clasico-n Mourinho is küldözgette a cetliket meg az sms-eket az asszisztensnek - nem emlékszem, hogy akármit is kapott volna, pedig az is BL meccs volt. Bár ott lehet, hogy nem volt ideje még ezért is büntetgetni az UEFA-nak, bőven elég volt neki az, amit a nyilatkozataiért kapott :D -
geo91 #22403 -
#22402 dehogy nem!
Csak a Kispest! -
geo91 #22401 ezekre már nem is tudok mondani semmit... -
#22400 Az Arsenal közleménye szerint mind Gibbsnek, mind Djourounak apró ínsérülése van, de a Liverpool elleni bajnokit mind a kettejüknek ki kell hagyniuk. -
#22399 ez meg a szokásos produkció tőlünk:
"Marseille have rejected a loan offer from Arsenal for Argentine midfielder Lucho Gonzalez, according to L'Equipe. Jose Anigo, L'OM's sporting director, said they rejected the offer because they wouldn't be able to find a replacement in less than 15 days."
érdemes nézni az utolsó mondatot,elutasították, mert kevés a hátralévő idő minőségi pótlásra.
mi-természetesen-még pöcsölünk, amíg 2-3nevesincs valaki ide nem csapódik az utolsó 1hétben. tegnap írtam is, bízok-bíznék én, de lehet, hogy a fejesek mind meghülyültek Londonban, így meg nehéz normálisan hozzáállni a dolgokhoz.
a tegnapi sérülések,és a jelenlegi játékosállomány képe alapján pedig óvakodhatunk egy ronda vereségtől mind Pool, mind a köv. heti Udinese-MU páros részéről. mert bedarálhatnak bennünket, nem kicsit... -
Balázs 17 #22398 ez is mekkora faszság már, komolyan mondom az egész UEFA egy vicc... :)
Arsene Wenger eltiltása miatt csak a lelátóról nézhette végig az Arsenal-Udinese Bajnokok Ligája-selejtezőt. A menedzser az UEFA szabályai szerint nem adhatott volna utasításokat, mégis folyamatosan beszélt a mellette ülő Arsenal-alkalmazotthoz, Boro Primorachoz, aki mobilon továbbította az instrukciókat a pálya mellett ténykedő Pat Rice másodedzőnek.
A francia úgy tudta, szabad utasításokat adnia a segédjének egy harmadik személyen keresztül, ám az UEFA a szünetben figyelmeztette, hogy semmilyen módon nem kommunikálhat a kispaddal. Ezzel együtt a második félidőben sem változott semmi, ami miatt az UEFA vizsgálatot indíthat a vezetőedző ellen.
Wenger a lefújás után nem nyilatkozott a sajtónak, mert úgy értelmezte, a tilalom erre is vonatkozik, ezért - ahogy Guardian írja - dühös lenne, ha megbüntetnék, mert nem állt a média rendelkezésére. -
Balázs 17 #22397 :S
hát egy két idős ember elférne minden posztra, de főleg középpályára kéne egy Vieira szintű játékos akin látnák többiek, hogy kell hajtani... -
#22396 úgy néz ki Pool ellen nem lesz Gibbs, Djourou, Gervinho, Song + Wilshere se százas, remek lesz.. -
#22395 pontosan ősszel sztem jól tolta, gólokat lőtt, 11eseket harcolt ki, aztán mi lett vele..
Rosicky már nem bír egy teljes meccset, 1.félidőbe még egész jól ment neki aztán elfáradt. Ramsey néha fölöslegesen cipeli labdát majd hátrapasszol. több kockázatot vállalna jó lenne. ide még mindenképp kell egy ember.
Gibbs persze, h akkor sérül le mikor ő az egyedüli balhátvéd. DJourou se húzta sokáig.
Sztem nem volt ez olyan vészes, de azért van még bőven hova fejlődni + 2-3 embert még elnéznék, lassan már mennyiségben se leszünk meg.. -
Balázs 17 #22394 szerintem tök jól nyomta amíg RvP fel nem épült na onnantól kezdve egy 0 :S
lehet nincs hozzá köze, de énn ettől kezdve figyeltem fel rá:D -
Dean Winchester #22393 nálam a meccs embere Walcott volt :)
Gól illetve a szép megmozdulás , a győzni vágyás, a legvégén a kihagyott ziccer igaz :D Meg az szép gyors előre sprint...
Legrosszabb jah, chamakh ... helyette bárki jobb lenne :(
vele ráfaragtunk szerintem , amit tavaly is mondtam h lehet a bordeauxban kurva jó volt de nem bíztos h itt is jól fog játszani!
-
#22392 vegyük már figyelembe, hogy se Van Persie, se Nasri, se Wilshere nem volt a pályán+normálisan fel sem tudtuk frissíteni a csapatot meccs közben cserékkel, mert elkellett pazarolni a sok sérültre. Rosicky botrány volt, Ramsey nem volt vészes, de még fényévekre van, meccs embere egyértelműen SAGNA, a meccs nyomorékja meg sajnos Chamakh. A visszavágót nagy nehezen behúzzuk szerintem. -
Dean Winchester #22391 ááá semmi gond :)
visszavágón idegenben is betalálunk , kérdés az udinese mennyit fog lőni!
2-0at eltudok képzelni majd 2-1 :D de azt is , hogy az udinese nekünk rohan és mi vezetünk aztán meg bármi lehet..
szóval ha innen elbukjuk a bl csoportkört akkor az már kurva égés lenne xD
bár nagy szerencsénk van ,hogy az udinese nem lőtt legalább 1 gólt -
Balázs 17 #22390 akkor linkben :)