31698
-
Dean Winchester #22469 az egy dolog , hogy rossz de még a győzni akarás legkisebb jelét se láttam!
pingpong legalább próbált tenni valamit...
de mind1 , a pool nem bírt gólt lőni ezért Ramsey és Miquel összehozta nekik a vezető gólt!
MU ellen is 1 piros lesz? Ott meg lehet Jenkinson varázsolja a labdát a saját kapunkba -
Dean Winchester #22468 bazdmeg
szopjanak le !
menjenek el a faxomba egytől egyig!!!!!
most mivan ? arra gyurunk ,hogy ne lőjjünk gólt és minden meccsen kapjunk legalább 1 pirosat?
Bakker komolyan szánalmas!
udinese 1 kapufa
liverpool 2 kapufa 2 gól
mi lesz még???
85.perctől de lehet még hamarabb is kb azt láttam mintha mi vezetnénk kb 3 góllal és a pool hajtana azért hogy szépítsen!
94.perc reina kijön és bedobás! bakker egyből kérni kellett volna a kibaszott labdát és bedobni és belőni üres kapuba ehelyett tögyögtünk!
de a 85.percben is mi már ,hogy hátul passzolgatunk tök nyugodtan???????????????
komolyan bekaphatja az egész brigád , élen AW kurvahudejó mesterrel!
Most is mondhatom, szép volt fiúk -
#22467 125 éve alapították az Arsenal hát szépen ünnepeljük ezt az évet én mondom, kellett is ilyen új logós mez, ilyenben szép kikapni. Tudom még csak most kezdődött az idény nem szép már most temetni a csapatot, de eddig még nem láttam ilyen rossz Arsenalt. -
#22466 Na jó ez most már szánalmas. Én befejeztem a meccsek követését amíg nem igazolunk normálisan és nem küldjük ki a pelyhedző faszú fiataljainkat akik egy forintot nem érnek vagy azokat akiket spar budget áron vettünk. Vicc! -
baca01 #22465 Nem ért a labdához, szóval nem volt les. -
#22464 ez les vót -
#22463 Na jó, kibaszottul edzőváltást szeretnék. Elegem van már ebből az állandó lúzer szerepből. -
#22462 Még egy meglátás. Szerintem megtaláltuk a kapusunkat egy pár évre. :) -
#22461 Több probléma is van amúgy.
- Egy az egyben egyedül Nasri tudja megcsinálni az emberét.
- A cseréink tapasztalatlan, csúnyán mondva névtelen kis senkik.
- A támadásokban én már nem látok elképzelést, még kis kényszerítők is alig vannak. -
#22460 Jól van, kezdjük elérni, hogy középcsapat legyünk. A középszerű védői a Liverpoolnak simán leszerelnek minket, ez a Frimpong gyerek meg annyira egyszerű, hogy az már szó szerint fáj. -
Balázs 17 #22459 ha tavaly nem sérül meg, már alapember lenne:D -
#22458 hát előrefelé még mindig nem az igazi, bár már jobb, mint Castle ellen. Frimpong egy állat, de jobb lenne, ha lenyugodna kicsit:D
Arshavin nc, mintha most kezdettel volna focizni profi szinten.. -
#22457 már várom mikor érik be és jelentkezik érte a barca, hogy vissza venné :D -
Balázs 17 #22456 már tavaly is játszott:D -
Dean Winchester #22455 ki ez a miguel?? :O -
#22454 Köszi! -
#22453 13.45 Arsenal-Liverpool
tv: Digisport hu/sk/cz, Digisport 1 ro
streamek: -
Balázs 17 #22452 Ricky Alverez...csak arsenal ment folyamatosan mégis más igazolta le :D -
#22451 Szczesny, Sagna, Vermaelen, Koscielny, Jenkinson, Frimpong, Ramsey, Nasri, Arshavin, Walcott, Van Persie
Nasri-t vajon, h fogadják? -
Dean Winchester #22450 a legszebb ebben ,hogy velünk kapcsolatba hozták vagy 100 cikkben :D a chelseahez igazolásáról meg volt vagy 2 cikk ,ebből az egyik szinte hivatalos ,hogy oda szerződik xD
azért ez is jelent valamit... :( -
#22449 még nem bejelentett, de itt olvashatod, hogy áll az ügy:
Mata->Chelsea? -
Balázs 17 #22448 apokalipszis -
geo91 #22447 ne bazd má meg... hivatalos? link? -
#22446 Mata közben a Chelsea-é, 27m fontért.k -
geo91 #22445 -
#22444 Angol fórumokon olvasom hogy a szurkolók "megbeszélték", hogy ha hátrányba kerül a csapat, akkor ellenük fognak fordulni... Hamar vezetést kell szereznie a csapatnak különben "kő kövön nem marad semmi".
Valami elkezdődött Londonban??! -
#22443 [URL=http://www.skysports.com/story/0,,11670_7112969,00.html]Újabb 16éves "jövő csillaga" várható...[/URL] -
Dean Winchester #22442 vagy máshol elég ha pár mérkőzésen keresztül leszerepel a csapat és már hopp megy is!
JM is a chelseaből mikor ment el... :D -
#22441 nyilván ha a tulaj elégedetlen lenne, akk Wenger már nem lenne itt. nem is biztos, h szabadkeze van, elvégre a tulajokon múlik, h mire van pénz, és milyen koncepcióik vannak a jövőre nézve.
pl. nálatok elég 1 sikertelen szezon, már repül a menedzser. kitudja itt mi a helyzet a háttérben.
és nézhetjük a másik oldalát is, h Wenger egy kurvajó edző, mert minden évben a minimálból hozza össze a BL-t, vagy (jobb esetben) a dobogót. tavaly végig versenybe voltak az első helyért(majdnem végig). aki 7-8 éve értett a csapatvezetéshez, az nem hiszem, h csakúgy elfelejti... -
#22440 Hát igen, ez pedig csak hab a tortán, hogy scum-ék lassan erősebb kerettel rendelkeznek, mint mi... -
#22439 Diarra a T'ham-hoz mehet. -
#22438 erre példa az,amit korábban írtam. júl. elején Ushmanov írt egy 100milliós csekket, nem hívták vissza, nem jelentkeztek. ezek szerint nekik oké minden.
ez a baj. hogy nem lépnek Wenger tökére. J.Enrique-Pool. Cahill-Pool?,Mata-Chelsea? nem akarom folytatni, de holnap szerencsémre fél ötig angol felsőfok magántanár, (elutazik,majd. szept.-ben folytatjuk, október Anglia.)
így majd valamelyik 4órás meccs helyett nézem meg.addigra lenyugodottan...
remélem. -
#22437 mondjuk az tényleg abszurd lenne, kapna egy 150 milliós csekket, és abból 7 millát elköltene fiatal tehetségekre, a maradékot meg tisztelettudóan visszaadja :) -
#22436 Erről én is olvastam, de nem tudom elképzelni, hogy mit kezdene a PSG-ben Wenger. A katari tulajdonos nyomná neki a százmilliókat, hogy költse el szupersztárokra, ő meg nem költene belőle semmit, mert "If we find quality, we'll add quality to our squad and we work very hard on it I must tell you", mondaná nekik is :D -
#22435 az a pálya, hogy a fejeseken kívül mindenki vágja, mi lenne jó nekünk.
ezzel csak azt akarom mondani, ide hiába okosít bárki,MI, szurkolók nem tehetünk semmit-max. télen elzavartatja az az(eddig) kilátogató 60ezer ember Wengert...nem offenz, csak leírtam. -
Dean Winchester #22434 azért szerintem gervinho elég normális meg jó játékos...
de tény és való , hogy jelenleg a 3 távozó és 1 érkező minden csak nem normális! És ezek a számok alatt a meghatározó játékosokat értem -
#22433 lehet másik stadionra gyűjtenek, az mégiscsak presztízs :D -
#22432 Majd akkor is arra fogja fogni mikor már kifizették.... tényleg ennyire hülyék a vezetők??? Nem létezik hogy nem veszik észre hogy minden jó játékos elpályázik és kurvára 0 esély lesz bármit is nyerni de még a nemzetközi szereplés hely is álom marad. -
#22431 szerintem az lenne a legjobb (számotokra), ha a PSG Bendtnerrel együtt vinné Wengert is (volt róla szó)
tegyük fel elmegy ő is, lesz több mint 60m euró bevétel, és normális játékos még nem jött idén... -
#22430 Úgy hírlik, hogy a PSG 11 millió euró ellenében leigazolná Bendtnert. A dán játékosért állítólagosan a Fiorentina is érdeklődik.
remélem eladják, mehet ez a pénz is a BANKBA.
majd vetetünk valami utángyártott kupát törökben, Eboue szívesen elpostázza nekünk szerintem.