Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
viszont ha mi meg máshogy játszunk és nem hagyjuk játszani a barcát akkor még a vezetés sem elképzelhetetlen 😄
sztem a tv2 mindenképp ezt a meccset adta volna ,de várom már nagyon!
arsenal tj-ra 2.95 a szorzó -> köszi ,hogy szóltál! tuti pakolom 😊
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Ezért is mondom hogy 2-1 és 2-1 között is van különbség,mert lehet arsenal fölény 80 helyzettel,de mindössze két góllal és egy mákos barcelona góllal..VAGY a mostani esetben 8 barcelona ajtó-ablak és 2 arsenal gól,és ha ezeknek a fele is bemegy a visszavágón akkor is kampec.
De attól még 2-1 után is bõven a Barcelona az esélyesebb,ezt mindenki tudja (konkrétan a fogadóirodáknál 1.20ról 1.40-re emelkedett a szorzó,arsenalnak meg még mindig 3 feletti odds).Nem mintha ez bármit is számítana mert nyilván elõnnyel mentek a camp nou-ba,csak hogy 90 percet nem lehet kibekkelni,fõleg nem nektek.
bocs most egy szóval se hoztam fel az arsenal-barcelona mérkõzést 😄
és nem ezek után hanem ezek elõtt is tartottam magam hozzá ,hogy a barca a top 3ba se kerülne be 😄
de kaphattunk volna 8gólt ,de ha úgy alakult volna akkor ti is 12õt 😄DDD
kitudja mi lesz jövõhéten? 😄 lehet 4-0ra nyertek most ,de nemtudhatod!
most is az odavágóra barca sikert mondott mindenki és mi lett? vereség...
szóval nem kell itt elõre nagyképûsködni és az ilyen emberkék miatt is mondom ,hogy bárcsak kiesne a barca!
a bl nyolcaddöntõn tuljutó csapatokra azt szokták mondani,hogy akkor ér valamit a továbbjutás ha a döntõig jut a csapat! Nos idén én ugy érzem,hogy a nyolcaddöntõn túljutni fel ér egy bl döntõvel hiszen az emberek 99%-a azt mondja, a barca fog továbbmenni tök siman 😄
szóval hajrá,~ 1 hét múlva kiderül 😉
ARSENAL&POKER
Közötök nem volt a meccshez a 75. percig kb..ezek után azt mered mondani hogy a top 3-ban benne se lenne?Kb 8 gólt kaphattatok volna,és a visszavágón a felét meg is fogjátok kapni ezen nincs mit szépíteni...mint ahogy a tavalyi 4-1 után sem volt.
Abban igazad van hogy csak két nagy csapat küzd a bajnoki címért,és valóban a többi csapat nincs olyan erõs mint a premierL-ben..
A legnagyobb különbség viszont az hogy a barcelona tartalékos kerettel is veri a 3. osztályú csapatokat 5-0ra,az arsenal meg ugye leXel az utolsó utáni pillanatokban,meg 4-0ról ad le meccseket.
spanyolba van a real és barca , skótoknál a celtic és rangers 😊
angoloknál meg szinte mindenki kurva erõs , elég ha a keretre ránézel...
ne legyél elfogult de ezt minden épeszû ember megmondja,hogy az angol bajnokság a legerõsebb 😊
barcanak hol kell helytállnia most? kupa,bajnokság,bl
arsenalnak hol kell helytállnia most?
fa kupa,liga kupa,bajnokság,bl
igen nekünk +1 kupa van xD
ya és szerintem ha a barca bekerülne az angol bajnokságban ,bizony bizony lehet nem lenne benne az elsõ 3ban sem erre mérget vehetsz!
<#nevetes2>#nevetes2><#taps>#taps><#nevetes2>#nevetes2>
No one can stop Death!
Pont a Barcát kell felhoznod a méregdrága igazolásokra... Aki drága volt, és ér is valamit, az Villa. A többiek csak pénzkidobások voltak, élükön az idegbeteg svéddel...
A lenyeg h a barca 1x-2x hibazik egy idenyben,az arsenal meg minimum 10x,es a kupa meccseket nem szamoltam bele.

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
két mérkõzés sem egyforma és inkább játszunk itt kurva szarul mint a bl-ben! sztem rövid idõn belül kétszer nem fog a csapat ugyanolyan szarul játszani , szóval én örülök ennek nah...
No one can stop Death!
igen ez kellett<#eljen>#eljen>
örüljön a kiscsapat 😊
vv-n 3-0 kb
oké, hogy B-sor, de a visszavágóra összerakhatnák magukat, ennél csak a kiesés lenne nagyobb gáz.az utolsó 5percet végigröhögtem, az elején még csak mosolyogtam.!
a különszám ehhez a Miguel-Gibbs tánc volt az egyenlítõ gól elõtt.<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Miguelrõl vélemény?😊
Squ helyett már látnám is😄
Next PC upgrade: 2022
No one can stop Death!
No one can stop Death!