Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaplan
Alapvetõlen nem értem neked miért jó itt az Arsenal topikban a megmondó ember szerepét játszani. Mindenki tisztában van a saját csapatának reális tudásával és a futball az futball, amit te itt leírsz feketén-fehéren az nem szentírás. Nem szeretem ha valaki ilyen stílusban fogalmazza meg a dolgokat, el lehet ismerni, hogy jelenleg a Barcelona nagyobb játékerõt képvisel mint mi. Ettõl függetlenül én azért megtartanám a jó modorom egy olyan topikban ahol én vendég vagyok.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

már nem is tudom kit utáljak jobban... a barcát, mint csapatot vagy az átlag barca drukkereket? egyre jobban az utóbbi felé hajlok...
G man
De ti nem vagytok az inter 😄 õk meg tudják csinálni,vagyis meg tudták murinnyóval,nektek ez kétlem hogy menni fog...na de mindegy,várjuk a márciust nagyon.

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

arsnl
8gól? ja persze ha nem lenne kapus mi is lõttünk volna 10et.😄D még több kapura lövésünk is volt, egyáltalán nem volt ien Barca lehengerlõ fölény. max labdabirtoklásban. barca passzolgatása meg semmire se volt jó.

persze ha fele is bemegy akkor nekünk annyi ez így igaz!
viszont ha mi meg máshogy játszunk és nem hagyjuk játszani a barcát akkor még a vezetés sem elképzelhetetlen 😄
sztem a tv2 mindenképp ezt a meccset adta volna ,de várom már nagyon!

arsenal tj-ra 2.95 a szorzó -> köszi ,hogy szóltál! tuti pakolom 😊
G man
Ja bocs,aszittem arshavin,rosicky,bendtner PL-be való játékosok,és nem 3. osztályú szar ellen 1 helyzetig jutnak...ja bocs kettõ mert az egyikbõl gól lett a másikból pedig arshavin kapufa.

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

G man
12-õt? Bocs de én kb 3 helyzetet láttam arsenal részérõl,abból 2 gól lett...a többi idõ meg azzal telt el hogy néztétek ahogy passzolgat a barcelona.
Ezért is mondom hogy 2-1 és 2-1 között is van különbség,mert lehet arsenal fölény 80 helyzettel,de mindössze két góllal és egy mákos barcelona góllal..VAGY a mostani esetben 8 barcelona ajtó-ablak és 2 arsenal gól,és ha ezeknek a fele is bemegy a visszavágón akkor is kampec.

G man
Nem írtam le senkit,egyik csapatnak sem vagyok a szurkolója,és örülök hogy kikapott a barcelona idegenben,mert így legalább szinte biztos hogy a tv 2 fogja adni a visszavágót ami nem kicsit lesz izgalmas.😊
De attól még 2-1 után is bõven a Barcelona az esélyesebb,ezt mindenki tudja (konkrétan a fogadóirodáknál 1.20ról 1.40-re emelkedett a szorzó,arsenalnak meg még mindig 3 feletti odds).Nem mintha ez bármit is számítana mert nyilván elõnnyel mentek a camp nou-ba,csak hogy 90 percet nem lehet kibekkelni,fõleg nem nektek.

barcának hol van tartalék kerete? akkor miért vannak elfáradva februárra a játékosok...?
"özötök nem volt a meccshez a 75. percig kb..ezek után azt mered mondani hogy a top 3-ban benne se lenne?"

bocs most egy szóval se hoztam fel az arsenal-barcelona mérkõzést 😄
és nem ezek után hanem ezek elõtt is tartottam magam hozzá ,hogy a barca a top 3ba se kerülne be 😄
de kaphattunk volna 8gólt ,de ha úgy alakult volna akkor ti is 12õt 😄DDD
kitudja mi lesz jövõhéten? 😄 lehet 4-0ra nyertek most ,de nemtudhatod!
most is az odavágóra barca sikert mondott mindenki és mi lett? vereség...
szóval nem kell itt elõre nagyképûsködni és az ilyen emberkék miatt is mondom ,hogy bárcsak kiesne a barca!

a bl nyolcaddöntõn tuljutó csapatokra azt szokták mondani,hogy akkor ér valamit a továbbjutás ha a döntõig jut a csapat! Nos idén én ugy érzem,hogy a nyolcaddöntõn túljutni fel ér egy bl döntõvel hiszen az emberek 99%-a azt mondja, a barca fog továbbmenni tök siman 😄
szóval hajrá,~ 1 hét múlva kiderül 😉
erre csak azt tudom mondani, hogy ilyet nem kell mondani hogy kapunk 4et. Lehet ti kaptok annyit lehet mi kapunk 8at, elõre senki nem tudja megmondani még te sem😊 majd alakul valami és kész utána lehet róla már beszélni. De ez csak az én véleményem, de nemszabad leírni senkitsem elõre.

ARSENAL&POKER

G man
Ne röhögtesd ki magad öregem-.-
Közötök nem volt a meccshez a 75. percig kb..ezek után azt mered mondani hogy a top 3-ban benne se lenne?Kb 8 gólt kaphattatok volna,és a visszavágón a felét meg is fogjátok kapni ezen nincs mit szépíteni...mint ahogy a tavalyi 4-1 után sem volt.
Abban igazad van hogy csak két nagy csapat küzd a bajnoki címért,és valóban a többi csapat nincs olyan erõs mint a premierL-ben..
A legnagyobb különbség viszont az hogy a barcelona tartalékos kerettel is veri a 3. osztályú csapatokat 5-0ra,az arsenal meg ugye leXel az utolsó utáni pillanatokban,meg 4-0ról ad le meccseket.

a spanyol bajnokság kb egyenlõ a skóttal 😄
spanyolba van a real és barca , skótoknál a celtic és rangers 😊
angoloknál meg szinte mindenki kurva erõs , elég ha a keretre ránézel...
ne legyél elfogult de ezt minden épeszû ember megmondja,hogy az angol bajnokság a legerõsebb 😊
barcanak hol kell helytállnia most? kupa,bajnokság,bl
arsenalnak hol kell helytállnia most?
fa kupa,liga kupa,bajnokság,bl
igen nekünk +1 kupa van xD
ya és szerintem ha a barca bekerülne az angol bajnokságban ,bizony bizony lehet nem lenne benne az elsõ 3ban sem erre mérget vehetsz!
minimize
"Miért, semmivel nem gyengébb a spanyol bajnokság, mint az angol. Sõõt! Inkább erõsebb!"
<#nevetes2><#taps><#nevetes2>

No one can stop Death!

Az a helyzet, hogy amikor megnyert mindent 2 éve, akkor korántsem olyan sokat. Nagyságrendekkel kevesebbet, mint pl. a Reál, akik több száz milliót költöttek az elmúlt években játékosokra, és szart sem nyertek...
Pont a Barcát kell felhoznod a méregdrága igazolásokra... Aki drága volt, és ér is valamit, az Villa. A többiek csak pénzkidobások voltak, élükön az idegbeteg svéddel...

Barcelona mennyit ölt bele az elmúlt években?<#nezze>
Miért, semmivel nem gyengébb a spanyol bajnokság, mint az angol. Sõõt! Inkább erõsebb! Elmúlt évben pl. ki nyerte az Euro Ligát? Az Atletico Madrid, aki az általad lesajnált spanyol ligában csak középcsapat. És kit vert meg a döntõben? Bizony, angol csapatot. Akkor az általad szintén lesajnált Barca az elmúlt 2-3 évben végigment az angol "kirakatcsapatokon". Chelsea (bár szenvedve, de továbbment), utána iskolajátékkal a Manchestert verték, és tavaly meg pont titeket. Ennyi bizonyíték talán elég arra, hogy a Barca megállná a helyét nálatok is. Amúgy az angol bajnokság sem több 2 csapatosnál. Manchester, és minden évben valaki más, hol a Chelsea, hol az Arsenal. Ennyi. A többiek messze lemaradva. Most ugyan a City felzárkózóban, de meg lehet nézni, mennyi pénzt öltek bele a játékosokba, így azért nem annyira nehéz.

arsnl
a fantasztikusan nehéz és kiegyensúlyozott spanyol ligában. bravó!

G man
Tavalyelötti meccset esetleg nem tudnal felhozni? xDDD
A lenyeg h a barca 1x-2x hibazik egy idenyben,az arsenal meg minimum 10x,es a kupa meccseket nem szamoltam bele.

<#idiota>
WuFraZselic
bocsánat, ha már volt, de ez krvajó 😊

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

arsnl
hátha ott is ez a csapat játszana akkor én is összetenném. de szerencsére nem ez fog...

én meg összetenném a két kezem ha csak 6gólt kapnátok olyan játékkal mint amit a hercules elleni odavágón nyujtottatok 😊
két mérkõzés sem egyforma és inkább játszunk itt kurva szarul mint a bl-ben! sztem rövid idõn belül kétszer nem fog a csapat ugyanolyan szarul játszani , szóval én örülök ennek nah...
G man
Ilyen jatekkal össze tennem a ket kezem ha csak 4 golt kaptok-.-

minimize
szeretek pozitívan csalódni.

No one can stop Death!

arsnl
pontosan, inkább ez lesz az elõvezetése a Barca kiverésének. úgyis kb ugyanez a csapat játszik, nekik meg nem ártanak a +meccsek, ráadásul még esélyes h SportKlub is adja, persze csak ha éppen nem curling selejtezõ meccset adnak...

mire jó ez a negatívizmus már megint? 😮
ne fesd már az ördögöt a falra... <#szomoru1>
minimize
max. rákészülünk a "hogyan essünk ki a BL-bõl, és a bajnoki pontversenybõl egy hét alatt" címû mutatványra.

No one can stop Death!

újrajátszás->sunderland->barcelona

igen ez kellett<#eljen>
ja meg legalább almuniának (és a többieknek) még1 lehetõsége tuti lesz a bízonyításra XD
örüljön a kiscsapat 😊
vv-n 3-0 kb
arsnl
legalább + pénz😄D

újrajátszás, fasza...
minimize
tyû, a végén micsoda ünneplés volt, bázz'.
oké, hogy B-sor, de a visszavágóra összerakhatnák magukat, ennél csak a kiesés lenne nagyobb gáz.az utolsó 5percet végigröhögtem, az elején még csak mosolyogtam.!
a különszám ehhez a Miguel-Gibbs tánc volt az egyenlítõ gól elõtt.<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
de ez vicc már... lehoztuk csere nélkül ezt a meccset. na meg ha Laci játszik a bekapott gól garantálható ...

Kaplan
Mikor néztem az eredményt a nyolcvanadik percben volt egy megérzésem, hogy ebbõl újrajátszás lesz. Nem vágom miért szopatjuk magunkat, kellett ez is megint mint egy falat kenyér. 😄D

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
de ez annyira benne volt.. persze 90.p van és még van 3 cserénk..

istenem..............
inkább az,hogy semmi pörgés nincs

Miguelrõl vélemény?😊
Squ helyett már látnám is😄
arsnl
teljesen összeszokatlan emberektõl ne várj gálát. ezért is szenvedünk FA kupában

hol marad a gála?
arsnl
ráadásul fejjel. elég ritkaság ez mostanában😄

arsnl
Rosicky góól. több mint 1 év után újra😄

grebber
Akkor nem rakok rájuk mert inkább itt essenek ki mint ott egy nagy zakó!<#eplus2>

Next PC upgrade: 2022

minimize
gondolom most magyarázza el a Fõnök nekik, hogy a MU-várna rájuk a köv. FA-meccsen, gondolják meg, mit akarnak...

No one can stop Death!

minimize
"nem beszélek saját-kínaiul".

No one can stop Death!

G man
Na de me vagytok ilyen szarok?

minimize
tudod "kis csapatok ellen mindig nehezebb játszani". ezt tõlem okosabbaktól olvastam...

No one can stop Death!

grebber
Ez eddig egy 0.

Next PC upgrade: 2022

meccsnapi fb fal... 😄