31698

• karajjj
    mert nem mozdítaná előre a csapatot... :D
    amúgy szívesen megnéztem volna, hogy Frimponggal mit alkot
  • Dean Winchester
    ez kurva nagy :?AS:?D:?AS:D?:ASD?
    én még nem láttam xD
  • Steve Downie
    :D
  • WuFraZselic
    mert átlagos focista, nem érted?!?!?!
  • báttyó02
    diarra spusrbe ment 10millióért beszarás h mi MIÉRT nem igazolunk mikor ilyen fogások lehetnének ennyi pénzért
  • Balázs 17
    volt, de remélem nemsokára megáll:D
  • szucsy89
    sorry, lehet vótmá, de ez nagyon nagy :D
  • Kaplan
    Mata elkelt, hivatalos.
  • Balázs 17
    már igen :D
  • Effe88
    hülye ez az ember
    pl, mertesackert szerintem egy 8-10 milláért ellehetett volna hozni és akkor még mindig maradt volna 30 milla de lett volna egy stabil védő.......de hát ő tudja
  • Dean Winchester
    ezek szerint még nem is bíztos a mata go to chelsea hír...

Brit lapértesülések szerint a Chelsea hamarosan megszerezheti Juan Manuel Matát, a Valencia világbajnok spanyol labdarúgóját.

A The Telegraph beszámolói alapján a londoniak 25-ről 31 millió euróra emelték a középpályásért kínált összeget, ezt pedig már elfogadják a spanyolok.
  • geo91
  • minimize
    esze lenne az igazoláshoz, de nincs olyan kvalitású játékos a piacon,aki nekünk megfelelne. ez egy különleges klub, még nem vágod??!
  • minimize
    Verma újabb 4éves szerződést írt alá-ill. hosszabbított velünk!
    Verminátor-
  • minimize
    arról nem beszélve, hogy Hazard NEM hozható el 15-20misiért.
    akciósan csak a barsza tud vásárolni-ahol hagyják bizonyos klubok-menedzserek...
  • Balázs 17
    én mást látnék inkább, nem pedig olyan embert, aki kiugródeszkának használná a csapatot...
  • bakkerman
    de gecííííí NEM AKAROK MEGINT BELESZÓLNI de egy Eden Hazard-ot például lazán eltudna hozni 15-20 misiért,fiatal is,és nagyon technikás játékos,illene az arsenalba,igazi irányító típus,pár éven belül lazán 2-3 szorosát fogja érni,ha továbbra is jól tolja,most kéne elhoznia wengernek,vele nagyon jól járna
  • 5w0rdf15h
    Én már kajak azt kívánom hogy szar legyen a szezon első fele, hátha felébrednek a vezetők és felállítják Wengert a padról.... mert ami most itt megy az már kabaréba illő, szar a játék, bénákat rak a kezdőbe és még eszében sincs igazolni....
  • Dean Winchester
    a nyilatkozatán szakadok a nevetéstől
    ha találna olyan játékost akkor költene nyugodtan , de ő nem szeretne vagyonokat kiadni átlagos focistákra :D?:S?D:?ASD
    Azért vette meg pl. jenkinson-t is mert nem átlagos játékos , pfff bazdmeg szerintem ő se hiszi el azt amit mond -.-

Arséne Wenger költene, de nincs kire!

Arsene Wenger boldogan kiadna akár 40 millió fontot is ezen a nyáron, de egy fillért sem fog költeni, ha nem talál olyan játékost, aki előremozdíthatná az Arsenalt.
    Egyre türelmetlenebbek az Ágyúsok szurkolói, már a meccseken skandálva is azt követelik, hogy igazoljon végre valakit a klub.
    Valóban jól jönne az erősítés a londoniaknak, hiszen többek között a csapat ikonja, Cesc Fabregas is távozott. Wenger eddig nem a méregdrága igazolásokról volt híres, de most akár 40 millió fontot is költene, persze csak jó játékosokra.
    “Ha megfelelő játékosokat találok, akár 30 vagy 40 millió fontot is el fogok költeni" - kezdte nyilatkozatát a francia szakember.
    “Egyáltalán nem a pénzen múlik, hogy igazolunk-e valakit, hanem, hogy találunk-e megfelelő futballistákat. Sokan nem szeretnek, amiért nem szórom két kézzel a pénzt, de nem szeretnék vagyonokat kiadni átlagos focistákra. Egyáltalán nem félünk nagy összegeket kiadni, és költekezni is fogunk, ha megtaláltuk akit kerestünk. Nem értem a szurkolókat, sokkal több okuk lenne boldognak és büszkének lenni, mint haragudni a klubra."
  • Dean Winchester
    Az Ágyúsok megszerezték a Deportivo Saprissa fiatal csatárát.
    Azt, hogy Joel Campbell az Arsenalnál folytatja, már jó pár napja tudni lehet, Arséne Wenger menedzser ugyanis megerősítette a dolgot, de most már hivatalosnak is tekinthető a transzfer, miután a klub a weboldalán számolt be róla.

A 19 esztendős Costa Rica-i válogatott futballistát a Fiorentina is vitte volna.
  • Dean Winchester
    Az Anderlechttel történt megegyezés után a Romelu Lukakuval is megállapodott a Chelsea szerződtetésének részleteiről, így a 18 éves balga válogatott csatártehetség immár hivatalosan is a Kékek játékosa A támadó a 18-as számú mezt kapta új csapatánál, és akár már a hétvégén, a West Bromwich Albion elleni bajnokin debütálhat a Chelsea-ben Sajtóhírek szerint 23 millió euróért szerződteti a londoni egyesület a belga válogatott csatárt

foci24:DD viszont nem volt még a padra se nevezve , ergo lehet még nem is igazolták le csak egy kacsa a hír? :O
  • Dean Winchester
    zarate,l. gonzalez igazolásával kapcsolatban olvastam cikket!
    Campbell meg elvileg megvan!!!
  • báttyó02
    :ASddaads persze wenger pont őt hozná
  • Steve Downie
    Wenger Kaka-t hozná kölcsönbe
  • Steve Downie
    Úgy látom, ezúttal mindenkinél elszakadt a cérna. Én most értem haza meccsről, holnap meg dolgozom, úgyhogy csak hétfőn tudom megnézni, de ez már tényleg sok. Azt kéri Wenger, hogy bízzunk benne annak ellenére, hogy lényegében senkit nem igazol, közben elengedi a legjobb játékosainkat, a játék meg nem megy. Nagyon kíváncsi leszek, mi lesz az Udinese ellen. Ha kiesünk, nem szólhat egy szót sem, mert megvolt a pénz, hogy igazoljon, de nem tette.
    A Liverpool most megmutatta, hogy visszatért a legjobb 4-be, a City már biztosan ott van. Akkor mi hol leszünk? Ő sem akarhatja, hogy innentől úgy menjünk neki egy Tottenham elleni meccsnek, hogy "hátha nyerünk".
    Azt viszont én sem hinném, hogy megbolondult az öreg, vagy hogy senki nem szól neki a vezetőségben, hogy ez nem lesz jó. Talán tényleg van olyan anyagi probléma, amiről mi nem tudunk, és nem szeretnék, hogy nyilvános legyen. Csak erre tudok gondolni, mert az nem lehet, hogy mindenkinek feltűnjön, hogy Wenger hülyeséget csinál, csak egyedül neki nem.
  • Balázs 17
    szar WBA is csak minket tud megverni :)

amúgy nem Ramseyé volt öngól?
  • Dean Winchester
    Mikor neveztek minket rutintalannak?:DD

A Liverpool emberelőnyben bedarálta a rutintalan Arsenalt

A Premier League második fordulójának legnagyobb rangadója volt a csapatok nevei alapján az Arsenal-Liverpool mérkőzés, amelyen azonban úgy tűnt, a minden eddiginél fiatalabb "Ágyúsok" egyelőre nem rendelkeznek elég rutinnal ahhoz, hogy komolyan felvehessék a versenyt az angol bajnokság legjobbjaival.

Nem mondhatjuk, hogy izgalmasan kezdődött volna a mérkőzés, a 20. percig kellett várni az első helyzetre, addig inkább a mezőnybeli harc dominált. Akkor egy bal oldali beadás után Andy Carroll fejelhetett tisztán, Szczesny azonban szépen védett a bal alsó elől. Kicsivel később Kuyt emelt középre, szintén a bal oldalról, ezúttal Henderson bólintott, de gyengén, így az Arsenal lengyel kapusa könnyedén fogta meg a labdát.

Az első félóra végén kezdett éledezni a hazai csapat, egy szöglet után kifejelt labdából Frimpong indult a kapu felé, a szétnyíló védők között laposan lőtt, Reina (képünkön) pedig bravúrosan védett. A 35. percben Nasri következett, ő lendületesen végigvitte a játékszert a pályán, kibillentette Aggert, majd nem sokkal a jobb alsó mellé lőtt.

Ezzel a jelentősebb események le is zajlottak az első félidőben, a másodikat pedig érdemben Kelly kapufája nyitotta. Az 55. percben a jobb oldalról találta el a bal oldali oszlopot a jobbhátvéd.

A 68. percben először villant Arsavin és van Persie: előbbi passzából utóbbi teljesen egyedül próbálkozhatott a Liverpool kapujának közelében, de Reina újra nagyot védett. Ekkorra azonban összességében már fölényben voltak a "Vörösök" - ezúttal fekete mezben -, és a 70. percben úgy tűnt, még jelentősebb nyomásra lesznek képesek, mivel Frimpong második sárga lapja után kiállni kényszerült. A középpályás Lucast talpalta le feleslegesen a kezdőkörben, és akár azonnali pirosat is kaphatott volna.

Ahogy várható volt, a vendégek fölénye fokozódott, és a 78. percben érett góllá. Igaz, a csereként beállt Suárez lesen indult, és előle próbálták tisztázni a labdát a védők, amikor az Miquelről a hálóba pattant. (0-1)

A hajrában maga Suárez is eredményes volt, miután Meireles önzetlenül kihagyhatatlan helyzetbe hozta, így 0-2-vel ért véget a találkozó. A Liverpool tehát stabil csapatjátékot mutatott, az Arsenal azonban úgy tűnik, nagy bajban van. Ezen a találkozón sérülés miatt elvesztették Koscielnyt, és továbbra is valószínűnek tűnik, hogy Samir Nasri is eligazol, azaz Arséne Wengernek valóban az alapoktól kell felépítenie tizenévesekből álló csapatát.

Premier League, 2. forduló

Arsenal-Liverpool 0-2 (0-0)

Gólszerző: Miquel (78., öngól), Suárez (90.)

Kiállítva: Frimpong (70., Arsenal)
  • minimize
    én a tavalyi Juvés pletykának sem hittem, nem akar ő elmenni innen. jó lenne, ha egészséges maradna, mert őt nehéz megtartani, ha megy a játék.
    szerintem még aláír egy 3-4évet.
  • minimize
    ja, a meccs:Nasri, Verma(ma is), és a kis kapuska tetszett, a többi meg az utolsó kommentem első sora,semmi egyéb.
    a Pool is unalmas volt, mi meg egyszerűen semmik.tudtuk, nem lesz középpálya,de a támadósor is...Walcott csak lendületből,indításból jó 1vs1 ben,Ramsey-t egy ideje emlegetem már, Rosy max. 60perc, de olyan, mint Arsha-ha 3x lepattanik valakiről, egyszerűen elmegy a kedve...ez egy vicc,nem hozzáállás. Sagna a jobb bekk helyén...hagyom is,aki látta, tudja amúgy is,miről beszélek.Miquel meg még 1évet lehetett volna tarcsis.
  • Dean Winchester
    nem hinném , hogy itt fogja befejezni :)
  • minimize
    most néztem meg a meccset felvételről, a keret, és a pad jó része sem PL-szintű emberekből áll. nem tudom, még mi jön ebben a szezonban, de szerintem legkésőbb jövő nyáron elküldik Wengert. nagyon jó szakember, de nem tudja(akarja?)követni a bajnokságban felgyorsult játékot, és eseményeket sem, nem lát reálisan-szurkolói szemszögből mondom-emiatt nem visszük semmire kupaszinten(sem).
    lehet,hogy 1,másfél hónap régen elég volt ahhoz,hogy a keresett játékost elhozzuk, ma ez nagyon nem így működik.könnyelműen "elszórja" a jobb játékosokat, és folyamatosan bízik azokban, akik végül cserben hagyják adottság hiányában, vagy érzelmi okokból. senkiért nem küzd, mondván "azok focizzanak itt, akik az Arsenal-ért fociznak".
    nos, ők azok,akik évről-évre lelépnek, ezért ikon nálam v.Persie. ő innen fejezi be,kár,hogy az utóbbi években folyamatosan ellenlábasokat erősítünk a nyári megfigyelésekkel.megfigyelünk, szuper. kár, hogy mindenkit más visz végül...
  • karajjj
    nem kell sírni :D ilyenkor mindig dobogó szokott lenni a vége
    egyébként ez a Frimpong gyerek szimpatikus, kár a pirosért
  • Balázs 17
    volt 3-4 ember akiért csak meg kellett volna adni a kért árat, de nem ő 1-2millión kezdett el baszakodni, na ezt a 3-4 embert már el is vitte más csapat...
  • Dean Winchester
    ezek után cseppet sem csodálkoznék ha nasri lelépne a fenébe ...
    nagyon nagyon kíváncsi leszek vajon kit fog igazolni Arsene az Arsenalba :D
  • banok
  • grebber
    Most jön a 49 meccses nyeretlenségi széria.
    Wenger szerintem nyugodtam kiadhatna egy könyvet "Hogyan kurjunk el egy jó csapatot x év alatt"Abszolút bestseller lenne!
  • Balázs 17
    én európa liga helyezést vártam, de most már azt se :DD

11nap és bezár a piac :)

• Kaplan
    Nekem úgy tűnt Jenkinson is húzta a lábát a végénél már. Tehát ne vegyünk mérget arra, hogy játszik a következő meccsen.
  • Dean Winchester
    meglátjátok az udinese tuti megszopat minket és nem lesz szerencsénk ,hogy csak kapufáig jutnak ...

De igazolni nem kell!!!!!
    Kos kíváncsi vagyok mennyi időre dőlt ki
    Manchester United - Arsenal 11 1.62
    aki teheti pakolja a MU győzelmét! szerintem hendikeppes vereségre számíthatunk!!!
    3-0 , 4-1 minimum!
    szóval az udinesei vereséggel ráhangolhatunk a MU elleni derbire :DDDD
    Jó persze nem kell temetni a csapatot , és nem is temetem mert bízom ,hogy verjük az udineset idegenben is 2 góllal meg a MU ellen képesek leszünk egy meglepetés győzelemre de ez most kikívánkozott belőlem!
  • arsnl
    ez rém gyenge. 3.meccs is már elfogyott a csapat. ma debütált 4 játékos, egyik sincs még 20 éves.. Frimpong tetszett meg Vermaelen, Nasri hajtott még (aki ugye menni akar..). nagy gáz lesz ha nem jön még 3-4 ember.