Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#eljen>
minimize
Várható összeállítás: Szczesny,-Sagna,Djourou,Koscielny,Clichy,-Song, Wilshere,Diaby,-Arshavin,R.v.Persie,Nasri
remélem nem rúgnak le senkit a "megvalósulhat egy álom" hevében a B'hami mészárosok.esély van rá, nem kevés...

No one can stop Death!

Sabcsee
amúgy hnap a döntõben, Cesc sérülése miatt Whilshere lesz az irányító! sztem ez a lehetõ legjobb megoldás, csak remélni tudom, h Song párja meg Diaby lesz😊

kaka

Sabcsee
áhh nagyon jó hír😊

kaka

szuper! <#eljen> remélem sokáig tart még ez a jó formája.
minimize

No one can stop Death!

Sziasztok!
Lehet off-nak veszitek ezt a post-t de szeretnénk ha végig olvasnátok. : )
Belevaló fiatalokat illetve kitartó embereket keresnénk Arsenal témában. Nem bocsátkoznánk a magyarázásba, mert mégse akarjuk szétoffolni a fórumot illetve a meglepetés erejével élnénk. Maradjunk annyiban hogy egy nagy durranás.
De ha valakinek is megmozgattuk a fantáziáját levélben jelentkezzen. Ott kifejtjük a dolgokat.
Köszönjük, dizajn (nemtetszõ hozzászolásokat nemkérek,köszi)

Megcsillan a fény az Emirates-en,átszáguld a labda a gólvonalon,együtt forog a labda és a lélek,Arsenal-os leszek amíg élek!

na takarodj máshova trollkodni te internet szégyene!
<#wow3><#idiota>
thx
tavaly volt😊
mivan??? bl döntõ az a santiago bernabuban lesz nem????? :S baszki nemond már h nem a bernabeuban lesz a bl döntõ 😄 (vagy az jövõre???
G man
Ja bocs nem tudtam,csak nehogy elpicsazzon valami nb4-es szintü csapat.<#ravasz1>

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

arsnl
Wembleyben, ahol a BL döntõ is amúgy😄

lol vazze, nem a bl döntõre gondoltam hanem a ligakupa döntõre mert vágod mi már most hétvégén egy kupa döntõt játszunk 😉
G man
Az teged ne izgasson xDDDD ..de ha nagyon erdekel akkor majd kövesd a barcasok repcsijet.

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

a döntõ melyik stadionban is lesz? :$
minimize
Fabregas kiválása után szorosabb lett, ez tény.
a Stoke meg évente ledarál vkit,(tavaly Ramsey ugye...) bár sem Fabre, sem Walcott esete nem volt szándékos(Cesc húzódott, Walcottra "ráestek")szerintem, de Sagna esete pl. durvaság volt.hiába Pulis nyilatkozata, a játékosai nem érettek egy PL-re, csak favágók, mint a B'ham-sajnos.
MU még lóg egy meccsel, de a Chelsea pl. 7napot pihenhet a találkozó elõtt-remélem behúzzák majd...

No one can stop Death!

félidõben tudtam csak nézni a meccset,szóval valaki egy összefoglalót betolhatna 😊 THX!

de ugyanugy játszottunk? mert ha igen akkor sztem elég szarok voltunk 😄
hétvégén ennél jobb teljesítmény kéne
Wenger elmondta, Walcott bokája kificamodott, a szélsõ biztosan kihagyja a Birmingham City elleni vasárnapi Ligakupa-finálét. A francia szakember szerint Fabregas combizomsérülést szenvedett, csütörtökön kivizsgálják, így akkor tudnak többet mondani arról, mennyi kihagyásra számíthat.
csak 1 meccsel kevesebbet játszott a MU 😞
de megvan ez is, bár féltem ettõl a meccstõl :S
szóval volt egy kapufánk is? 😄 akkor sima a gyõzelem 😄
arsnl
megvan ez is! 1pont hátrány

találjunk már 1gólt áááááá
arsnl
le is sérült Walcott. faszaa 2sérült eddig. kurva anyádat Stoke City

arsnl
baromarcú bíró mit néz? mert h nem a meccset az tuti

xDDD
arsnl
mondjuk lehet csak elõvigyázatosságból hozzuk le, pont legjobbkor bmeg. hihetetlen ez

arsnl
fuck yeah, Cesc lesérült! persze h a favágók ellen...

arsnl
SQ most éppen lõtt 1et😄

arsnl
fuckk 1.p theo kapufa

Squ & Denilson a pályán 1gólt biztos kapunk 😊
minimize
a legtöbb, mi adható.

No one can stop Death!

arsnl
Szczesny, Sagna, Squillaci, Djourou, Clichy, Fabregas, Song, Wilshere, Walcott, Bendtner, Nasri. Subs: Almunia, Rosicky, Denilson, Arshavin, Eboue, Gibbs, Chamakh.

minimize
ahogy az is tudott, hogy nem minden menedzser nyilatkozik ennyire tisztelettel az ellenfélrõl.

No one can stop Death!

Az Arsenal egyetlen ellenfelét sem kell szerintem figyelmeztetni hogy figyeljen az Arsenal játékosokra 😊 És elõrelátható hogy mindig lesznek problémái az ellenfeleknek.

ezaz mikor nem becsülik le az ellenfelet 😊
szép!
minimize
ja, Ramsey tegnap gólt lõtt a Leicester elleni meccsen(Cardiff-Leicester 2-0)<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
A Stoke City menedzsere figyelmeztette játékosait, hogy ha nem figyelnek kellõen oda, akkor problémáik lesznek az Arsenal ellen.
Pulis megerõsítette, hogy az Arsenal egy másik szint, mint amin õk vannak, miután a helyszínen megnézte az Arsenal-Barcelona BL-mérkõzést. A Fazekasok szerdán az Emiratesbe látogatnak egy decemberbõl, a rossz idõjárás miatt elhalasztott mérkõzés pótlására.
"Kilátogattam a Barcelona elleni mérkõzésükre. Egy fantasztikus meccs volt. Végig a Barcelona dominált, de az Arsenalnak is voltak lehetõségei. Robin van Persie mesterhármast lõhetett volna."
"Az Arsenal örülhet a 2-1-es gyõzelemnek, és így kedvezõbb helyzetbõl várhatja a visszavágót. Az a mérkõzés is nagyszerû lesz."
"A meccset nézve elmondhatjuk, hogy nem vagyunk az õ szintükön, ezt megerõsítheti mindenki."
"Csak elutazunk Londonba és megpróbáljuk a legjobbunkat nyújtani."
szimpatikus nyilatkozat.

"Nagyon figyelnünk kell. Tudjuk, hogy nehéz mérkõzés lesz, de a legjobbunkat kell nyújtani, mert ha nem ezt tesszük, akkor nagy pácban leszünk."

forrás: premierleague.com

No one can stop Death!

minimize
"A Stoke ellen fontos, hogy nálunk legyen a labda. Ha legtöbbször nálunk van, akkor nem lehetnek veszélyesek a levegõben."
"Megpróbáljuk dominálni a meccset, mert ha nálunk van a labda, akkor nem lehetnek veszélyesek."
A.W.

No one can stop Death!

minimize
„Diaby, Van Perise és Koscielny sem bevethetõ.”- mondta kedden Wenger az Arsenal TV-nek. „Mindenki más egészséges”
„Diaby eltiltott. Van Persie térdinje nincs rendben, valamint Koscielnynek is fáj a háta. Mindkét sérülés gyorsan helyre fog jönni, így esélyes, hogy játszanak vasárnap.”
Közben Johan Djourou visszatért a Stoke City ellen készülõ kerethez.
<#wow3>

No one can stop Death!

minimize
honnan máshonnan. ott is értenek hozzá, szó se róla!<#lama>

No one can stop Death!

aki szeretne nevetni az olvassa ezt el (mu topicból copyztam ki)
->

"a szezon nagy mákosa valójában az Arsenal.
- a Chelsea a nagy menetelése után szétpukkadt elõlük
- a United eredményei kezdenek közelíteni a mutatott játékához,
tehát végsõ soron úgy nyerik meg a bajnokságot, hogy semmi extrát nem nyújtanak, csak õk az élmezõny legkevésbé gyenge tagjai jelenleg. olyan ez, mintha komoly csapatok nélkül rendeznének Premier League-t. nem véletlen, hogy az idén befutnak az Ágyúsok (mert sajnos befutnak)."

A saját csapatában nem bízik , szép ez ilyen! 😄
Adja Isten,hogy igaza legyen!
vmvr
srácok, csitt. gyõzelmet nem magyarázunk😊

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

<#eljen>
+1
gyönyörû! be is raktam háttérnek!

minimize
1.igazad van. köszönjük, hogy láthattunk egy Arsenal-gyõzelmet, megengedtétek, ez szép.a visszavágót feladjuk, túl szép lenne, tudod.
2.erre nem lennék ilyen büszke, de ez(is) magánvélemény.

No one can stop Death!

minimize
ezen hezitáltam kb.4-5éve MU-ügyben, de amióta belépett a körbe ez a (de)generáció, akinek fele abszolúte elszállt valami szertõl,vagy nem tudom, eldõlt.50-50%.<#wink>

No one can stop Death!

Kaplan
Szerintem a szurkoló dolga, hogy szurkoljon, reménykedjen, álmodozzon (még akkor is ha nincs reális esélye) Én voltam az az ember aki "rászólt" a többiekre, hogy ne elégedjenek meg azzal, hogy otthon nyertünk és ennyi. Igenis az a cél, hogy továbbjussunk, szarok az esélyekre. Mi szurkolók vagyunk, nem bukmékerek. Szóval nem szeretném és most csak a magam nevében nyilatkozok, ha megszabnád nekem, hogy mennyit ábrándozok a továbbjutásról. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

G man
1.Tegnap felidegesitettek a kupa meccsen.
2.Jobb inkabb a földön maradni,es 2-1es hazai siker utan nem rögtön a tovabbjutasrol abrandozni miközben meg mindig az ellenfel az eselyesebb.
3.Nyugi,ha kiesik a barca megyek a topikjukba hergelni a nepet😄D