Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ez a Martins már akasztott halott is volt😄 nem volt nehéz belõnie. Ekkora hibát te jó ég...1:41 nél hogy leütik már a srácot😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Az már 100% hogy õ nem sikerhajhász szarik bele,de akkor minek égeti még magát.Ennél lejjebb már nincsen.
Next PC upgrade: 2022
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
viszont amondó vagyok,hogy a fa kupába játszanak a csírák azt a bajnokságra és bl-re kell koncetrálni!
én bízom benne h kiejtjük a barcát,és ez a vereség is erõt ad a csapatnak,hogy ott mégjobban tudjanak bízonyítani
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Február 12
Február 16
Február 20
Február 23
Február 27
Március 2
Március 5
Március 8
EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.
remélem a nyáron mindenki elgondolkodik, mit akar elérni, és megérdemeljük. mi kell egy kupához, ha egy döntõ nem elég??!
ez gusztustalan volt.
No one can stop Death!
de a vicc,hogy ezeket 3-0ra vertük idegenben jan. 1-én 😞
egyébként vicc h ilyen taktikával még kupát lehet elérni. mi meg mekkora lúzerek vagyunk már😞
Next PC upgrade: 2022
amúgy szerintem a kapus nem tehet róla, de azt nem értem, hogy miért nem szóltak egymásnak
Az egész bagázst elküldeném a gecibe aszfaltot burkolni. HÁT MI A FASZOMAT KÉPZELNEK MAGUKRÓL? HÁLÁTLAN FASZSZOPÓ GECI BANDA! EZT A BIRMINGHAMET 3-4 GÓLLAL ÜTNI KELLETT VOLNA.. KIBASZOTTUL KI VAN A FASZOM! MEGINT EGY TRÓFEA NÉLKÜLI ÉV? ELMENTEK A FASZOMBA MOST MÁR.
nekem nagyon úgy tünik ,viszont ez már kész bazdmeg h egy ikszre nem bírjuk kihozni egy döntõben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
egy kibaszott döntõben X-re nem bírjuk hozni ??? :S ááá
most kurva mérges vagyok, itt voltunk közel hozzá h legyen végre egy kibaszott kupánk erre semmi
ez a játék a barca ellen rohadt kevés lesz.
rosicky szar volt
bendtner mintha pályán se lett volna
wilsh jó volt ,távolról is rálõtte amikor úgy érezte szal õ jó volt bár mint tudjuk én alapból nem bírom õt
nasri is fasza volt!
ARSENAL&POKER
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
de ne bassza már meg a kurva ég,hogy 1 gól egy játékosba kerül fõleg a bl vv elõtt 😞
fordítunk!
3:1re nyerünk <#pias>#pias>
LIGAKUPA DÖNTÕ
Arsenal - Birmingham
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
17.00 Arsenal-Birmingham
tv : Sport1 hu/ro
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream
https://www.facebook.com/ferfiklubb/