Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gratulálok az évezred potyagóljához...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

megmondom õszintén örülök a Birmingham sikerének, mégha itt is vagyok, egy kis csapat életében mindig nagy siker a kupa és ezek az igazi szép és egyedi pillanatok nem pedig, amikor az úgymond nagycsapat papírforma szerûen nyer

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Effe88
hát ide vezet ha spórolnak pl. egy minõségi kapuson

gólok

ez a Martins már akasztott halott is volt😄 nem volt nehéz belõnie. Ekkora hibát te jó ég...1:41 nél hogy leütik már a srácot😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

minimize
koncentrálni. ezt gondold végig.

No one can stop Death!

vmvr

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

OMG most nézem a birmingham 2004ben vert meg minket utoljára , 9mérkõzéssel ezelõtt :S ááááááhh és pont most kell megint egy döntõben , nem térek magamhoz
nem vagyok ideges...... <#gunyos1>
grebber
Wengert meg nem értem mi tartja ott ennél a klubbnál.
Az már 100% hogy õ nem sikerhajhász szarik bele,de akkor minek égeti még magát.Ennél lejjebb már nincsen.

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
azt hiszem azt már megtudhattuk, hogy csapatunk esetében a demagóg dumák semmit sem érnek.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

yah azért végülis ez a csapat verte meg a barcat és ez a csapat van versenyben még a kupában és bajnokságban!
viszont amondó vagyok,hogy a fa kupába játszanak a csírák azt a bajnokságra és bl-re kell koncetrálni!
én bízom benne h kiejtjük a barcát,és ez a vereség is erõt ad a csapatnak,hogy ott mégjobban tudjanak bízonyítani
minimize
ott a pont. ez a csapat, így, kevés.<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
sajna ezzel a vereséggel ez szinte borítékolható. bár ne lenne így!

Kaplan
nem akarok károgó lenni, de most már nem tudok a realitások talajáról elvonatkoztatni. manchesterben kiesünk az fa kupából és katalóniában pedig a bl-bõl. a pl gyõzelem pedig csak szokásosan nem lesz meg.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

azért ez már sorozat és a következõ 1,5 hét alatt mindent elbukhatunk<#eljen>

Február 12
Február 16
Február 20
Február 23
Február 27
Március 2
Március 5
Március 8
DAFFANGER
<#idiota>

EasyNote LJ75 Intel@Core i5 processor 430M,6 GB Memory,500 GB HDD,ATI Radeon HD 5650 Graphics 1 GB,19\" HD+LED LCD Packard Bell.HDMI Multi Card.

minimize
akkor nem 3ember akart, mint most.
remélem a nyáron mindenki elgondolkodik, mit akar elérni, és megérdemeljük. mi kell egy kupához, ha egy döntõ nem elég??!
ez gusztustalan volt.

No one can stop Death!

Kaplan
gyerekek, én helyettetek is keservesen szégyellem magam rendben? ki ellen kellene játszanunk, hogy kupát nyerjünk? siófok?

bl , bajnokság még meglehet :S

de a vicc,hogy ezeket 3-0ra vertük idegenben jan. 1-én 😞
arsnl
húzhatsz anyádba.
egyébként vicc h ilyen taktikával még kupát lehet elérni. mi meg mekkora lúzerek vagyunk már😞

vmvr
ilyen nincs bazmeg

grebber
Remélem Fabregas belátja el kell innen menni a vérbe mert amíg ez a csapat így maradt soha büdös életbe nem nyernek más semmit se!

még háromra van esély 😊

amúgy szerintem a kapus nem tehet róla, de azt nem értem, hogy miért nem szóltak egymásnak
egyébként ha foster nincs ilyen kurva jó formában mint ma akkor már rég megnyertük volna a meccset! rohadt nagyokat védett
Kaplan
EZ VAN? 😄DDD

Az egész bagázst elküldeném a gecibe aszfaltot burkolni. HÁT MI A FASZOMAT KÉPZELNEK MAGUKRÓL? HÁLÁTLAN FASZSZOPÓ GECI BANDA! EZT A BIRMINGHAMET 3-4 GÓLLAL ÜTNI KELLETT VOLNA.. KIBASZOTTUL KI VAN A FASZOM! MEGINT EGY TRÓFEA NÉLKÜLI ÉV? ELMENTEK A FASZOMBA MOST MÁR.

minimize
ezt sem tudták hozni?!
SZÉGYEN.<#gonosz3>

No one can stop Death!

az nem lehet,hogy ha KOS nem kapadozik oda elé akkor simán fogja cseznyi a labdát ?????????
nekem nagyon úgy tünik ,viszont ez már kész bazdmeg h egy ikszre nem bírjuk kihozni egy döntõben!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444
egy kibaszott döntõben X-re nem bírjuk hozni ??? :S ááá
most kurva mérges vagyok, itt voltunk közel hozzá h legyen végre egy kibaszott kupánk erre semmi

ez a játék a barca ellen rohadt kevés lesz.
rosicky szar volt
bendtner mintha pályán se lett volna
wilsh jó volt ,távolról is rálõtte amikor úgy érezte szal õ jó volt bár mint tudjuk én alapból nem bírom õt
nasri is fasza volt!

nem mentek be a helyzetek ez van
ennyit arról hogy ez a kapus nem potyázik. rajta ment el...

ARSENAL&POKER

arsnl
hát igy sose nyerünk semmit

Lcapitant
murvaélet 😞

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

arsnl
istenem....

hahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahah
FOSter!<#gun>
foster kurva nagyokat véd :S
grebber
Hát ez eddig egy nagy <#levele>

ha úgy játszunk, ahogy a félidõ vge fele akkor meg lesz
wilshire bazz lepasszolhatta volna azt kész

de ne bassza már meg a kurva ég,hogy 1 gól egy játékosba kerül fõleg a bl vv elõtt 😞
arsnl
jellemzõõõõõ

és megsérül???:!?!
1-1
na legalább a birmingham is örülhet a döntõben 😄 csak hát a végsõ örülés az a miénk lesz 😄
fordítunk!
arsnl
faszba

hajrá srácok! megkell nyerni ezt a meccset!

3:1re nyerünk <#pias>

LIGAKUPA DÖNTÕ
Arsenal - Birmingham

hedonist
hiába riválisok vagytok, drukkolok az Arsenalnak, mert már megérdemel a csapatotok, no meg wenger végre vmi silverware-t 😉

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

banok
LIGAKUPA DÖNTÕ
17.00 Arsenal-Birmingham
tv : Sport1 hu/ro
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

vmvr
nagy nap ez a mai😊

minimize
nem lesz egyszerû, az tuti...

No one can stop Death!