Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
semmi rendkívülit nem láttam, amit ne szoktam volna meg az utóbbi évek bírói ténykedésében a PL-ben. 11es-befújható volt,Luiz kiállhatott volna,Vidic meg épp eléggé hülye volt az utolsó 6percben a piros laphoz.
semmi extra, Fergie-nek nehéz lenyelni,de most már érezheti,miért van szidva a bíráskodás jó párszor.tegnap nem arra fújtak.
majd vezeti Webb a Pool-elleni meccset, aztán kész.

No one can stop Death!

minimize
remélem "páros táncot" most nem dobnak Gibbs-el, mint a múltkor.

No one can stop Death!

legalább Miguel játszhat (gondolom) 😊
minimize
"Alex Songnak, a jelentések alapján, kisebb térdsérülése van. Õ a Leyton Orient ellen nem játszhat, és arra is van esély, hogy a szombati Sunderland-elleni találkozón sem szerepelhet. Ugyanakkor a Barcelona ellen már visszatérhet.
Koscielnynek térdín sérülése van, emellett egy picit a fáradság miatt is pihennie kell, szóval egy meccsig õ sem fog játszani, ahogy Wojciech sem. A lengyel kapus jól van, ott lesz a padon, de Almuniának is kellenek a meccsek.
Diaby elõvigyázatosság miatt hagyta ki a vasárnapi döntõt. A meccsek jelentõs többségén nem léphetett pályára kisebb-nagyobb sérülések miatt, szóval nem akartam vele kockáztatni, már csak a döntõ intenzitása miatt sem. Az azonban biztos, hogy szerda este játszani fog."
A.W.- arsenal.com

No one can stop Death!

minimize
ha ma nem lesz egy meggyõzõ teljesítménnyel elért gyõzelem,megnézhetjük,hogy zuhan össze a csapat, és felejtheti el a "3kupában még állunk" dolgot.egy nagyarányú gyõzelem kellene, az talán helyre tenné a csapatot-és a szurkolókat. este kiderül...

No one can stop Death!

jussunk tovább FA-ben, hétvégén pedig vegyük át a vezetést a bajnokságban =)
minimize
elsõ félidõt láttam, a másodikat megnézem ma felvételrõl.olvasgattam, 11est, meg az új védõ kiállítását kérdõjelezi meg Fergie, nem tudom...

No one can stop Death!

hedonist
na azért, csak rég láttunk "odaát" 😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

ideje váltani 😄
Oziris666
???bebaszna
kék vagyok majd 15éve

hedonist
amúgy te arsenal "drukker" lettél?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
mint mark van bommel?😄DD

Oziris666
Olyan mint robben ezek a hollandok üvegbõl vannak...

sovány (?) vigasz:
chelsea - man.u. 2-1
Kaplan
Ha jelenleg nem értékelném a csapat morális képességeit a béka segge alá és nem tudnám, hogy vége a szezonunknak most õrjöngenék örömömben, hogy az MU megint 3 pontot ejtett el...

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
pontosan. sajnos kezdõdik.

No one can stop Death!

kezdõdik...
arsnl
legalább nyertünk volna meg, akkor lett volna értelme, de így..
na majd Bendõõ😄

hát uhhh bazdmeg pedig azt kértem,hogy robin ne sérüljön le egy jó darabig erre tessék :S
azértn nem gondoltam,hogy ennek a kibaszott gólnak ilyen nagy ára lesz :S
Sabcsee
minket az ág is húz basszameg...Robin klasszisának(kellett hozzá Valdes balfaszsága, de a helyzet felismerés bravúros vt) vt köszönhetõ, h a Barca ellen felálltunk a hátrányból, szóval nem tudom, hogy mit fogunk kezdeni a Nou Campban Bendter-rel/Sámákkal...
jahm és ugye Walcott se lesz<#levele>

amúgy Vermaelen-rõl nincs hír?

kaka

<#sir>
arsnl
barom Ferguson..

RvP 3 hétre offos. jújdejó és milyen váratlan(Y)

visszajöhetne és megkockáztatom,hogy tudna olyan jól játszani mint anno 😊 hiszen benne van a gunners vér XD
arsnl
vmvr
az a baj, hogy esélyes, hogy nálunk továbbra sem fog úgy teljesíteni, ahogy az elvárható lenne, és akkor úgyis le fog lépni egy kisebb csapatba, ahol valszeg jó lesz ismét. de persze ne legyen igazam

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

b+ ,hogy ez a Vela milyen fontos gólókat lõ újabban 😄 múltkor a gyõztes találat 90.percben most meg 1:1 az õ góljával a 88.percben
múltkor 7 perc kellett neki ,hogy gólt lõjjön most meg 3perc 😄

a csodacsere <#worship>
remélem edzõbár rájön,hogy ez a gyerek a kezdõbe való és akkor nem csak pontokat rabolna a wba 😄
arsnl
Bartley vs Sporting

Rash87
Az durva,ezt nem is láttam hétvégén,örülhet hogy megúszta...

Glory, Glory Man. United!

na igen,oké h a meccsen nem vette észre de útólag min. 3 meccses eltiltást adnék..
szigorítani kell baszki mert ennyi erõvel mindenki legyalul mindenkit -.-
arsnl
de amúgy ez akkora fasz, már nem azért. 8.percbe 0-0ás állásnál még nagyon idegbeteg se lehetett..

arsnl

hedonist
Ez vmi törlesztés volt, mi történt?

arsnl
SkySports
most ezt nem csak azért mondtam mert MU-s(...), de ezek akkora gyökerek, h nem képesek elismerni ha hibáztak és mindig vannak kivételezett játékosok, akikkel szemben elnézõek. Gerrard, Rooney, Terry, Lampard, Scholes vhogy sokszor más elbánásban részesül, mint mások..

remélem ezért Chelsea elver titeket😄

Kaplan
Én pl. indexen olvastam.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Cabell
de egyébként ezt honnan tudod, hogy megúszta?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Cabell
jogos, 1etértek.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

minimize
szerinted hagyták volna, hogy kihagyja a holnapi rangadót??! ugyan már...ez Anglia, meg az FA.

No one can stop Death!

arsnl
Rooney megúszta a hétvégi könyöklését. vicc ez az FA. nem elég h a meccsen Clattenburg lefújja és NEM ad semmit neki, még utólag se tiltják el. ez jobban felidegesít, mint tegnapi balfaszkodásunk.

minimize
Cesc a twitteren, a meccs után:
"Congratulations to Birmingham. This team has great potential and there r still great targets to play for this season.
"Thanks for ur support."
HA elmegy, nem lesz véletlen.

No one can stop Death!

minimize
"jól" zártuk a hetet, kezdjük is jól:
v.Persie kihagyhatja a Barca elleni visszavágót
<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
most már nem kell kapus egy jó darabig, Lehmann után kellett volna vki.
2005 óta meg jött Abramovics, Manszur sejk is itt van már, meghát egy teljes csapatcsere ment végbe, az meg nem megy egyik reggelrõl a másikra. persze ha van egy milliárdos a háznál megkönnyíti dolgokat. sebaj, most már csak a triplázás jöhet össze😄

Effe88
errõl van szó!!!
meg hát mindennek az alapja hogy végy egy jó kapust most nem fukarkodott volna wenger annyit jó pár pontal illetve lehet kupával több lenne nektek
jó lehet zecsszni vagy ki beválik majd nektek ezt ti érzitek

"a Birmingham története során másodszor megnyerte a Ligakupát, míg az Arsenal továbbra sem tudott trófeát nyerni."

az-arsenal-mar-megint-a-trofeaszerzes-kapujaban-bukott-el-2066493/

azért az csak szembetûnõ, hogy egy ilyen patinás klub miért nem tud nyerni szinte semmit 2004 óta...2005-ben még FA kupát nyertek ez volt az utsó nagy trófea? na meg a 2006-os BL döntõ maradt emlékezetes, de vmi nem oké már elég régóta

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

arsnl
hát nem is kéne mindig sztárokat venni, bõven elég lenne feltölteni a lyukas posztokat még ha nem is világsztárokkal..

tényleg jó, úgy általában, de ma egyszerûen rá sem ismertem...
Effe88
nem tudom ti ismeritek a játékosaitokat nekem kivûl állóként mindig az az érzésem wengerrel kapcsolatban hogy egy skót azt hiszi mindig kinevelhet sztárokat a semmibõl és olcsón megúszhatja az igazolásokat és így is megnyerhet mindent

arsnl
Szczesny igenis jó kapus. idén kb nem is hibázott, persze mikor máskor hanem most...