31698
-
#22590 nyugi ez az egész egy kamu, vki nagyon unatkozhatott. mondjuk az meg topfocit minősíti, h ezt hírként leadják.... -
#22589 se eurobarcán,se fcb.cat.-on,se marcan,se AS-en nincs kint a cikk,ez a része a legnagyobb hápikacsa:
Amikor aláírtam a Barcelonához, Guardiola azt ígérte, hogy a automatikusan a kezdőcsapatban kapok helyet
Ilyet egész egyszerűen nem mondhatott neki Pep,Fabregas meg (ha mondta volna is) nem hihetné el,mert nem reális. -
Balázs 17 #22587 nem tudom mi és mennyi igaz ebből, mindenesetre én jót mosolyogtam -
#22586 Kamunuel Moneybayor a Tottenham-nél kölcsönben
Odavaló szegény. Azok után, amit művelt a szurkolóink előtt az ellenünk szerzett gólja után, meg sem lepődöm, hogy itt kötött ki. -
#22585 -
#22584 á,ha Wenger nem vesz senkit,nem is jutunk tovább,ez fix. a hétvége meg min. 2gólos bukta lehet.
-
Dean Winchester #22583 hát mindennek mondanám de ennek nem :D a barca kapott sztem egy kurva lájtos csoportot...
legjobb meccsek az a,d,e csoportokban lesznek
ezen kívül az arsenal-dortmund ami fasza ill. arsenal-marseille -
#22582 így mégse olyan hűde könnyű, de tovább kell menni. -
Dean Winchester #22581 rosicky hazalátogat :DDD
azért nem lesz ez olyan könnyű meccs!
én azt mondom a 2.hely meglesz már örülök..
kemény lesz ez de reméljük nem esünk ki a bl-ből -
#22580 Dortmund -
#22579 lájtosnak tűnik eddig -
#22578 Olympiakos. -
#22577 -
Dean Winchester #22576 lucho jöhetne aztán találkozna a klubjával megint xD
Arsenal-Marseille
verhető... -
#22575 Marseille. Az jó, aránylag erős ellenfél jó meccsek lesznek. -
Dean Winchester #22574 milan kéne , az olaszokat mindig kiszoktuk verni :D -
#22573 F csoport -
Dean Winchester #22572 utoljára sorsolták ki a csoport betűszmát , reméljük elsők leszünk a legvégén xD -
#22571 Eurosport-on BL sorsolás, minket még nem húztak ki. -
#22570 Kaká személyes feltételei túl magasak, a Milánhoz menne,akár fizucsökkentés mellett is. Hazardot meg Nasri árának kétszeresére taksálja a Lille elnöke,nem valószínű, hogy meg tudja szerezni Wenger.
elég jó, hogy ennyire felnyomták az árakat a rongyfejűek,normálisabb neveket nem is mutogatnak min.20miliió alatt.
talán mi is kérhetnénk egyik szponzorunk segítségét, mint teszi azt az egyik Angol "nagy".(már akinek az) -
#22569 téged kellett volna csecsemőként a vonatsínre. már ha megy egyáltalán arra vonat... -
#22568 neked mindig van egy 1 játékos aki nem tetszik?:D tavaly Wilshere most Jenki, remélem hasonlóan jól fog akkor játszani, mint Jack. amúgy durva, h ez a gyerek fél éve még 6.(!!) osztályban nyomta, fél profi csapatnál, most meg BL-ben játszik, nem is szarul. -
Dean Winchester #22567 érdekes :D előbb még nem tölött be teljesen láttam vmi csapatképet is most meg nem :D mind1
ez a jenkinson annyira unszimpatikus!
a mozgása a játéka , a kinézete valahogy nagyon nem csipem de mind1 hajrá
este sorsolás! -
#22566 walcott elég jó formában van úgy látom -
karajjj #22565
-
#22564 Remélem a csoportban ott lesz egy Genk a Plzen azokat talán elverjük! -
#22563 *14 -
geo91 #22562 sok sikert kívánok ki a galatával! -
Dean Winchester #22561 Eboue gólpasszt adott és így vezetnek a real ellen :D -
#22560 na ti is csatlakoztatok:);)
grat! -
Dean Winchester #22559 na ez megvan de azért szerencsénk volt...
udinese odavágón is kapufa most is kapufa plusz büntetőt kurtak el
plusz most 2 kapufa :D
mind1 , túlmentünk rajtuk
hétvégén szerintem a MU ellen nagyon szopni fogunk... 2 góllal vernek minket de ne legyen igazam és sikerüljön valami meglepetés eredményt elérni az Old Traffordon -
#22558 Tizenötödjére is BL! Grat a csapatnak! -
#22557 na jöhetnek az igazolások! -
#22556 Ha így eltudunk jutni egy-kettőből a kapu elé, miért nem csináljuk? Gervinho amúgy úgy mozog mint a higany, ha visszavesz az önzőségéből akkor nagyon jól jártunk vele! -
#22555 Nagyon kellett! -
karajjj #22554 na megvan a csoportkör -
#22553 Én a csapatom mellett neked is drukkolok ma, hogy meglegyen a két hiányzó elakadásjelző. Láttam mindent megtettél értük az elmúlt napokban, de eddig nem sikerült :( -
#22552 Nembaj..majd rajzolok nektek egy kupát aztán kitehetitek a topikba ha gondoljátok. -
Dean Winchester #22551 udinese azért ma is meglőtte a szokásos kapufáját :D -
geo91 #22550 pedig nem kezdtük rosszul...