31698

• Solidus
    Remélem is...
  • Balázs 17
    wow legalább lesz balvédőnk:)
  • Dean Winchester
    azért nem gyenge
    nasri 3 gólpassz
    cesc 1 gólpassz , 2 gól
    :O
  • arsnl
    twitter infók alapján:
    Traore -> QPR
    Andre Santos Fener-> Arsenal
  • Dean Winchester
    elnézést a sok postért!
    ez lemaradt..
    A TIZENEGY LEGFÖLÉNYESEBB PREMIER LEAGUE-GYŐZELEM
    1995. március: Manchester United–Ipswich 9–0
    2009. november: Tottenham–Wigan 9–1
    2010. május: Chelsea–Wigan 8–0
    1999. szeptember: Newcastle–Sheffield Wednesday 8–0
    2008. május: Middlesbrough–Man. City 8–1
    1999. február: Nottingham Forest–Manchester United 1–8
    2010. április: Chelsea–Stoke 7–0
    2005. május: Arsenal–Everton 7–0
    1995. november: Blackburn–Nottingham Forest 7–0
    1997. október: Manchester United–Barnsley 7–0
    2006. január: Arsenal–Middlesbrough 7–0
  • Dean Winchester
    Az összes közül ez tetszik a legjobban! ITt az idő , hogy ez a régi sorozat is megszakadjon és történelmet írjunk :)
    "Amióta 20 csapatos a Premier League még egyszer sem végzett a legjobb négyben olyan csapat, amely az első három meccsén mindössze egy pontot szerzett. Az Arsenal ugyebár most egy egységnél jár."

• Balázs 17
    legalább rekordokat döntögetünk:D
  • Dean Winchester
    Guardiola után Alex is megvédte AW-t..

Egy érdekes statisztika!

Az Arsenal – természetesen leginkább a mostani nyolcasnak köszönhetően – már tíz kapott gólnál jár ebben a bajnokságban. A Premier League történetében nem sokan „büszkélkedhetnek" azzal, hogy a szezon első három mérkőzésén tíz vagy annál több gólt kaptak. Mindössze 2001-ben a Leicester, 2003-ban a Bolton és a Wolverhampton, 2010-ben pedig a Wigan kezdett ilyen rosszul.

Ezzel szemben a Manchester United a lőtt gólok tekintetében a második legjobb Premier League-rajtot produkálta. Wayne Rooneyék 13 találata csak egy góllal marad el a Chelsea 2010-es teljesítményétől.

Az Arsenal átlagban 0.87 gólt kap meccsenként augusztusban a Premier League-ben. Ez az átlagszám ebben a hónapban 3.33-ra emelkedett a nyolcas miatt.

A Manchester United most harmadszor szerzett legalább nyolc gólt egy Premier League-mérkőzésen. Legutóbb 1999 februárjában volt képes hasonló bravúrra.

Az Arsenal az első csapat, amelyből a PL-szezon első három meccsén egyaránt kiállított valakit a játékvezető.

Száztizenöt éve, 1896-ban kapott legutóbb nyolc gólt bajnoki mérkőzésen az Arsenal. 1896-ban a Loughborough győzte le 8:0-ra az akkor még a Division 2-ben szereplő londoniakat.

Ez volt a negyedik PL-meccs, amelyen legalább 10 gól született: korábban egy Tottenham–Wigan (9–1), egy Tottenham–Reading (6–4) és egy Portsmouth–Reading (7–4) összecsapáson volt kétjegyű a gólok száma.

A Premier League történetében ez a győzelem nincs benne a tíz legnagyobb különbségű sikerben. Ennek ellenére a Man. United tarja a rekordot: a „vörös ördögök" 1995-ben 9–0-ra győztek az Ipswich ellen.

Amióta 20 csapatos a Premier League még egyszer sem végzett a legjobb négyben olyan csapat, amely az első három meccsén mindössze egy pontot szerzett. Az Arsenal ugyebár most egy egységnél jár.

Végezetül pedig álljon itt a mérkőzés statisztikai mutatója, ami olyan mint a bikini: mindent megmutat, de a lényeget takarja el...
  • Effe88
    új igazolásotok
  • minimize
    "Arsene is also missing David Dein who was his confidant. David wouldn't have let this situation arise where Arsene hasn't been proactive in the transfer market. Sir Alex Ferguson did his business two weeks into the close season, whereas Arsene has left it late and has put himself under pressure." kezdem tisztelni a palit.
  • minimize
    ha minden összejön a két napban Wengernek, a visszavágón (ha nem is ennyi lőtt góllal,őszintén )megverjük őket.
    meglátjátok hamarosan.
  • Balázs 17
    ebből a játékosból se lett semmi, de azért legalább volt 1 balhátvédünk, most így marad gibbs?
    tuti verma-t fogja elbaszni majd baloldalra és akkor középpen kos-dj :)
  • Dean Winchester
    yah én is gondoltam felnézek van-e valami átig. hír :D
    erre persze ,hogy van csak nem hozzánk jön vki hanem megy el , elvileg...
    szép!
  • arsnl
    sztem mindannyiunk továbbra is szurkolni fog a csapatnak, de ez akkor is fekete nap lesz a történelmünkben. (kapusunk meg igenis jó, arról nem tehet h nincs semmi védekezés előtte, mondjuk 2.szabad gólban benne volt).

Wenger remélem idény végén feláll a kispadról magától, bármennyire is védtem én meg mellette voltam, de ez nem mehet tovább, taktikusként, edzőként sajna már-már középszerűnek tűnik.
  • Gunnersboy
    A Sky Sports információi szerint Armand Traoré, az Arsenal angol élvonalbeli labdarúgócsapatának balhátvédje hamarosan orvosi vizsgálatokon fog részt venni a Buzsáky Ákost is foglalkoztató QPR-nál...............
  • Dean Winchester
    Ez még a mérkőzés előtti cikk :D

Sir Alex Ferguson (képünkön) már nem bírálja Arséne Wenger munkáját, azonban úgy gondolja, hogy a Manchester Uniteddel hat éven át nem szabad trófea nélkül maradni.

Wenger már 15 éve irányítja az Arsenal együttesét. Utoljára 2005-ben tudtak nyerni trófeát, akkor az FA kupa serleget emelhették a magasba.

A nyáron Arséne több kulcsjátékosától is megvált. Cesc Fabregas-t a Barcelonának, míg Samir Nasri-t a Manchester Citynek adták el az "Ágyúsok".

Wengerék a múlt hétvégén 2-0-s vereséget szenvedtek el a Liverpooltól. Emiatt sok kritika érte a francia menedzsert, ugyanis sokan úgy látják, hogy a 60 millió eurót, melyet átigazolásokra költhet, nem veszi igénybe.

A mai nap folyamán az Old Traffordra látogat az Arsenal. Ferguson megdicsérte a francia szakembert, módszereit illetően.

"A klub történetének legjobb munkáját végezte Wenger az Arsenalnál az elmúlt 15 évben."

Mindazonáltal a Manchester United szurkolók megnyugtatása végett hozzátette:

"Nem engedtem volna, hogy ez nyeretlenségi sorozat megtörténjen - mondta Sir Alex. - Arséne és én különböző utakon járunk. Ő teljesen másképpen irányítja az Arsenal-t, mint én a Manchester United-et."
  • Dean Winchester
    ez nem off :D egyetértek...

őt meg igazoljuk le b+ xDD
    "
    Ahogy arról korábban beszámoltunk, Owen Hargreaves különös módon, az Internet segítségével is keresett klubot magának nyáron. A 30 esztendős labdarúgó szokatlan, de modern útját választotta a klubkeresésnek, hiszen az Internetet segítségül hívva próbál meg új egyesületet szerezni magának. A Bayern Münchennél tíz (1997-2007), a Manchester Unitednél pedig négy (2007-2011) évet lehúzó, még mindig csak harminc éves játékos idén tavasszal vált létszámfelettivé az angol bajnoknál. Elsősorban sérülékenységének volt köszönhető, hogy a United nem ajánlott neki új kontraktust.
    "Felajánlottam, hogy ingyen játszok, csak, hogy maradhassak az MU-nál. Ők erre azt mondták: te nem akarod ezt! Valószínűleg igazuk is volt. Nem haragszom rájuk, hogy hagytak távozni, megértem a döntésüket. Azért tettem fel a videóimat a Youtube-ra, mert e-mailben a terjedelmük miatt nem tudtam elküldeni az adott személyeknek, kluboknak. Így feltettem őket Youtube-ra, ahol mindenki hozzáférhetett. Tudom, hogy ebből egy kisebb sztori kerekedett, de semmi különös nincs benne szerintem" - mondta a 30 esztendős labdarúgó, aki hozzátette, szeretne visszatérni az angol élvonalba. Bár több csapattal is szóba hozták, egyelőre továbbra sem talált magának klubot a középpályás."
  • Solidus
    Természetesen tovább erősödtek azok a hangok, mely szerint a francia szakembernek mindenképpen igazolnia kellene még az átigazolási időszakban. Ezzel kapcsolatban Wenger a következőket mondta:

„Tudom, hogy Angliában, amikor elveszítesz egy mérkőzést, egyből mindenki úgy véli, hogy csak az igazolások jelenthetnek megoldást. De mindenkit emlékeztetek, hogy nyolc játékosunk nem volt ma bevethető. Ennyi futballista hiányát pedig minden csapat megsínylette volna” – tette hozzá a francia szakember."
    95 óta szurkolok a csapatnak,és az eredmények ellenére most is így teszek.ez a 8-2 volt a legnagyobb szégyen amit eddig megéltem...
    a nyilatkozatról csak annyit,ha IDŐBEN igazoltak volna(ami szerintem is a tulajdonos/ok miatt nem jött létre,profit címén),nem lenne most semmi gond... Bergkamp visszavonulása óta ez megy,de most egyszerre több meghatározó játékos is elhagyta a klubbot,amit igenis pótolni kellett volna,akár a legmagasabb áron is.Most csak azt látom hogy nincs szive a csapatnak,nincs irányítója aki üvölt ha kell,biztat és erőt ad a többinek,és magabiztosságával mindenkire hatással van.Ez nem Cescel kezdődött,nekem a legjobban a vieira-pires-ljungberg trió hiányzik,mert most még a csíráját sem látom egyetlen játékosban sem a foci szeretetüknek... Ezek beszart tinik,akik néha cél nélkül futkároznak,nem érzik a klub biztonságát,és nincs aki biztassa őket,edzésen nincs kitől tanulni... Ez így harmat gyenge,a kapus kérdést meg már fel sem hozom,ezek semmik Seamanhez képest.Ilyen gyenge kapusokat alsóbb osztályokban látni. Nade go gunners,akármi lesz,én tovább szorítok értük,mert nem csak a játékosoknak szurkolok hanem a klubbnak is,egyszer fent,sokszor lent. Bocs az offért,ez személyes vélemény,és elnézést kérek ha valakit megbántottam ezzel.
    GO GUNNERS :)
  • Steve Downie
    Egyébként most nézem a meccset, az 50. perc körül járok, ahol épp azt mondta a kommentátor, hogy a 3-1-nek nem nagyon örülhetnek az Arsenal szurkolók. Nem tudta ő még, mi következik :D
  • Kaplan
    Csodálatos, akkor irány az utolsó helyek egyike! :)
  • webibebi
    hát nagyon nagy csapás ez a vereség a csapatra nézre! de sztem az elnöknek kézbe kéne venni a játékos vásárlást és vásárolni nem pedig wengerre hagyni az egészet mer semmmi nem lesz:S ha most kirúgják akkor meg sztem az egész szezon mehet kukába vélemnyem szerint, mer akkor már senkit nem fognak igazolni és mire találnak egy új edzőt az nagyon sok időt vesz igénybe:..
  • Steve Downie
    Wenger nem mond le a kínos vereség ellenére sem
  • Kaplan
    Ez bazdmeg egy kibaszott nagy szégyen!

NYOLCAT KAPTUNK? ÚRISTEN BAZDMEG, REMÉLEM, HOGY AZONNAL LEMOND EZ A FASZRÁGÓ IMPOTENS PÖCS FRANCIA!
  • Steve Downie
    Az Arsenal 1984-ben, 27 évvel ezelőtt rúgott utoljára 1-nél több gólt egy mérkőzésen az Old Trafford-on.
  • pilboy
  • Dean Winchester
    Az Arsenal 1896-ban, azaz száztizenöt évvel ezelőtt kapott utoljára nyolc gólt egy mérkőzésen.
  • Steve Downie
    Azért az érdekes dolog, amiről már a múltkor is írtam minimize linkjével kapcsolatban, hogy a szurkolók más fórumokon ilyenkor nagyrészt nem Wenger-t szidják, hanem a tulajt és annak üzleti stratégiáját (egyébként szerintem helyesen).
    Olvastam most egy kommentet, amelyben párhuzamot vonnak a Liverpool utóbbi években történt hanyatlása és a mi mostani helyzetünk között, és ha utánaolvasunk annak az ügynek, igazuk van. Hicks és Gillett ott is beígért mindent, új szupersztárok igazolását, új stadiont, a klub adósságainak visszafizetését, végül semmi nem valósult meg ezekből. Aztán a szurkolók bojkottálni kezdték a tulajdonukban lévő egyéb vállalatok termékeit, aminek részben meg is lett a hatása, mert leléptek, igaz, akkorra már jóval gyengébb volt a keret, trófeákat ők sem tudták már mikor nyertek utoljára, továbbá kiesőhelyen volt a csapat.
    Remélem, hogy csak ránézésre hasonlít a két amerikai, Kroenke és Hicks politikája ennyire, és mi nem ezen az úton indultunk el éppen.
  • karajjj
    szép gólok voltak
  • Steve Downie
    Hát erre nem éppen kellemes hazaérni. El is kezdem tölteni a meccset, bár nem tudom érdemes-e.
  • Steve Downie
    Egyetértek!
  • Christian88
    Arsenal, Tottenham, mi történik észak Londonban?
  • grebber
    Ezután üzenem az Arsenal tulajdonosának menjen a jó .... anyjába.Ezt baszki képes valaki tétlenül végignézni.Mert jön a bevétel jön a pénz meg minden de a foci ne erről szóljon már!Takarodjon a picsába azt jöjjön olyan aki szereti a focit is nem csak a pénzt.
  • penge96
    Cesc szerintem nem nevet, mindent összevetve, ő jobb annál.
  • Dean Winchester
    Cesc és Nasri most meg jót nevet , és valóban jól döntöttek sajnos...
    itt egyről a kettőre kurva nehéz jutni még a wenger korszak véget nem ér , neki leáldozott sajnos
  • Dean Winchester
    Jenkinson meg mekkora egy tök :DD
    tudtam én , hogy nem kell ő ide , de legalább következő meccsen nem kell a képét bámulnom!
    Wengernek meg üzenem: Ne igazojon senkit mert tök felesleges , majd hozunk fel fiatal sztárok a tartalék csapatból -.-
    A jó öreg közmondás életbe lépett a mai napon
    " ez még gombócból is sok " :DDD
  • minimize
    ez valami U19,nem az Arsenal.
  • banok
    City-MU párharc lesz a bajnokságért jelen állapotok szerint. szerintem.
  • Dean Winchester
    jelenleg azt mondom a cityé lesz a bajnoki cím de a MUval keményen fog küzdeni...
    nekünk szerintem nem lesz beleszólásunk de ne legyen igazam
  • minimize
    ez kb. 2éve van nála divatban,volt egy jó(4-3-3as)periódus, aztán a hülyeségek sora. tényleg,néha olyanokat lép meg a Főnök,mintha baj lenne a padláson.
    meccset nézek,max. nem a miénket.
  • Dean Winchester
    bakker 4. gólnál a netem elment :D
    szal látom ,hogy készülődnek a szabadhoz és ronney arca a képernyőt azt csáh xD
    aztán mobilról követtem az eredményt és 6-1nél megnéztem kétszer is hogy vajon jól látok???
    8:2
    pozitivum , elkezdtünk gólókat lőni a PL-ben
    negatívum , továbbra is 1 pontot szereztünk 3 mérkőzés alatt és szépen lesöpörtek a pályáról !
    harmadik , már multkor mondtam vagyis kérdeztem! Mostmár az lesz ,hogy minden mérkőzésen hozzuk az 1 piros lap / mérk. statisztikai adatot? :O
    negyedik, ritka szarok :D szerintem emlékezetes lesz ez a 125.évforduló :DDD
    Komolyan mondom ezen eredmények után sajnálom ,hogy nem estünk ki a Bl-ből -.-