Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
faszom kivan komolyan
kezdtem örülni h félidõt legalább 0-0ra kihozzuk
No one can stop Death!
msn:[email protected] bárki felvehet
am büntetõt nem kaptak meg kapufajuk volt
de bazdmeg itt gólt kéne lõnie bassza meg
We do not buy superstars. We make them.
No one can stop Death!
áááá...
No one can stop Death!
ARSENAL&POKER
Go Gunners!!!
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"RvP passed a fitness test this morning, as we told you earlier this afternoon. He should play the majority of the game."
külön gratula, ezt még nem hallottam...<#levele>#levele>
No one can stop Death!
asszem holnap délutánig erre se nézek.<#levele>#levele>
No one can stop Death!
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Dean te aztán tudsz hétrõl hétre olyat szólni😄DD
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
este hajrá srácok!!!!!!!!4
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
ha kikapunk, annak is meglesz az oka, meg ha x lesz annak is, illetve ha (esetleg!)gyõzünk idegenben is, ugyan úgy nem ok nélkül lesz az sem...
ennyi. én csodát nem várok, tisztes helytállást viszont igen, MINDEN játékostól.ha így veszítünk, nincs mit szégyellni,magam is gratulálni fogok a Barcelonának.
egy "El Classico-s" végeredmény viszont rettentõen felbosszantana, az tény!
No one can stop Death!