Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hát kíváncsi leszek erre az Abidal-Busquets középsõ védelemre =)
G man
😄DD Na jól van.Akkor várjunk még 24órát (esetleg többet<#pias>)

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

arsnl
hopsz

arsnl
ja már rájöttem

G man
Ja mert akkor jön a 0-0 után hirtelen az 1-0? 😄D
Na akkor összefoglalva.:Ha az arsenal jut tovább akkor mákkal csak,ha a barca akkor természetes.<#ravasz1>..

bjbkkjjknjknnnnnnnnnnnnnnnnnnnnjjjjjjjjjjjjjjjnkjbbbbbbbbbbbbbhbkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkgctc[[[7{8]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]][njnkjklmkmlkmlmlk

<#zavart2>

ok 😄
örülünk még szép ,hogy örülünk és milyen örömboldogság lesz holnap 22:45kor xDDDDD
(kop-kop-kop-lekopogom) 😄
G man
Minden topikba megyek egy jót vitázni 😄,realéknál is voltam jó sokáig az 5-0 után^^,barcat is meglátogattam hercules 0-2 bravúr után stb.

G man
Ja mert egy gyengélkedõ sunderland-nek IDEGENBEN nem voltak "ajtók-ablakai"?-.- bocs egyértelmû volt az arsenal siker végig,aztán csodával határos módon lett 0-0.

Nincs olyan h megmagyaráZZUK.Nincs rajtam barca mez,csak azért nem kell annyira ugrálni egy szerencsés kimenetelû 2-1 után..persze lehet örülni nem azt mondom,de a tények azok tények és hogy köze nem volt a meccshez az arsenalnak a 75. percig az is biztos.

lájkolom ezt a hozzászólásodat <#puszis>
Sabcsee
ez minek jön ide mindig faszkodni...😄

kaka

hétvégi meccset sztem nem láttad és az elõzményeket sem tudod 😄DD
de ezen írásod után sztem elmehetsz a sunyiba 😄DD

"KÖTELEZÕ lett volna a gyõzelem,de a végén örülhetett h nem kaptak ki OTTHON?"
igen örülhetünk,hogy nem kaptunk ki fõleg azok után h
volt 1 kapufánk
1 gól ami majdcsak nem volt les de mind1
egy jogos büntetõt sem kaptunk meg a 86.percben de valóban a sunderland közelebb volt a gólszerzéshez és tényleg örüljünk,hogy nem kaptunk ki <#eljen><#worship>

a legszebb az egészben,hogy az odavágón kikapott a barca és azt is megmagyarázzátok!
1. Ha nyert volna akkor milyen szar az arsenal
2. kikaptatok.: milyen szarok vagyunk,mákos gólt lövünk,tkp a barca engedte h nyerjünk 😄DDD
thx

de lehet igazad lesz siman kikapunk!
am nem volt példa még a fociba arra,hogy pl. félidõben vezessen egy esélytelenebb csapat? sztem volt..

no de én az ilyen drukkerek,véleményezõk miatt is mondom h ha most kiejtenénk a barcát akkor is kivételesen nem ugy lennék vele mint eddig miszerint a bl döntõt nem nyerjük meg akkor tökmind1 mikor esünk ki mert ez nekem már fél trófea !
Most kilehet nevetni de nekem ez kurva nagy örömet fog okozni,fõleg ha látom / látnám a sok barca drukker beképzelt,öntelt,magabíztos pofáját (tisztelet a kivételnek)

G man
Ok rendben akkor ti fogtok továbbjutni félidei 0-2es vezetéssel,persie mesterhármassal.

arsnl
mostantól offolom énis

minimize
.

No one can stop Death!

arsnl
még jó hogy fociról beszélünk, ami teljesen kiszámítható és mindig az lesz ami a papírforma. azért jó lenne a világot nem csak gránátvöröskékben látni. persze h 3-0 lett volna ha nincs kapusunk, és a mi helyzeteinket nem számoljuk.
kár h nincs ignore gomb vagy vmi...

G man
Senkinek sem szurkolok,de az azért finoman szólva is nevetséges hogy majd a félidõben vezetni fogtok,és majd csak aztán fog a barca támadni.😊
Azt is el kell ismerni hogy jelenleg a barcanal nincs jobb,és csak egy jó adag mákkal lehet esélyetek -ami persze benne van,mert mindig benne lehet,kérdés hogy ez 3-0 után fog bekövetkezni,vagy 0-0 után-

#361 néztem a meccset,nem véletlen mondtam hogy HA messi a felét is berúgja a visszavágón akkor is minimum 3-0ról beszélünk...és igen is ha valdez nem alszik el akkor már a visszavágóra se kell eljönni.

minimize
minek reagáltok le ilyen kommentet? divatcsapatok, divatszurkolókkal...

No one can stop Death!

arsnl
komolyan mondom az ien degeneráltak miatt örülnék ha kiesne a Barca. komolyan nyárig a klubbal se volt még bajom, aztán jöttek ezzel a Fabregas-sagaval, na de a szurkolók...

te nézted is a meccset vagy csak láttad? jó h még megengedik nekünk, h azért kiálljunk meccsre nem? miaz h közünk nem volt 75.percig? rVp ziccerei? hmhm? jobb napjain 1-2t bevágott volna, barcanak se volt komoly helyzete h itt 2-3 -0ákról beszélj, max Messi mellé emelése. Valdez benézte, RvP zseniálisan megoldotta. szétesett védelem -> mégse oan szuperüberfasza A Barca? õ góljuk is elég nevetséges ien alapon: 3 védõnk kilépett, Villa 1mres lesen lett volna, ha Clichy nem kolbászol ott-> még ez az isteni csapat is csak egy kapitális védelmi hiba után képes gólt lõni.

Nem is kell bekkelni, nem csak 0-0val lehet tovább menni...

G man
Akkor örüljünk együtt hogy ilyen erõs bajnokságban játszotok és amiért nem kaptatok 3-at már a félidõben?😊

De amúgy igazad van,angol bajnokság erõsebb ez tény kérdés hogy mire mentek vele.

Spanyol liga=Low
Angol Liga=High

Barcelona és Valencia között 20pont elég nevetséges egy bajnokság
G man
Na akkor most nézzük nem elfogultan a dolgot.:😄DDD
Elsõ meccsen HAZAI pályán 75. percig KÖZÖTÖK nem volt a meccshez,és összetehetitek a kezeteket amiért nem 2-3 nulla volt már a félidõben..na most innentõl kezdve mirõl beszélünk?
Elsõ gól - valdez hiba
második gól- szétesett védelem
Mindez miért? Azért mert az 1-0 után azt csináltak veletek (elõtte is) amit csak akartak és a védõknek már párnákat osztogattak a cserepadról.
Na most ez a visszavágón nem fog megtörténni,és azt is hozzátenném hogy CSAK 2-1rõl van szó,nem 3-1rõl mint az inter esetében,vagyis elég egy 1-0 és búcsú van..na most pont az Arsenal fog 90 azaz KILENCVEN percen keresztül bekkelni,ami még murinnyónak sem sikerült(1-0)?Az az arsenal aki egy harmadosztályú lószar ellen leX-el az utolsó pillanatban,az az arsenal aki 5 éven keresztül semmit nem nyer aztán az utolsó elõtti szart nem tudja megverni a döntõben,az az arsenal aki 4 pontra volt hétvégén a listavezetõtõl KÖTELEZÕ lett volna a gyõzelem,de a végén örülhetett h nem kaptak ki OTTHON? Folytassam még? Na most pont ti fogjátok kiejteni a Barcelonát hazai pályán úgy hogy egy 1-0 is elég nekik?Ne röhögtess...EGYETLEN EGY esélyetek van,ti lövitek az elsõ gólt és hátramentek imátkozni,csak ugye mint mondtam nem 3-1rõl van itt szó,és 2-1 bõven jó eredmény idegenben -annak ellenére hogy 0-4 is lehetett volna- Ámen.

minimize
<#ijedt>aztaq***a, ezt szépen összeraktad!

No one can stop Death!

ubazz ez kurva sokat jelent 😄
bízom a fiúkban!
szóval hajrá! MIxen 2.9ér megrakom tuti 😄 duplán akarok örülni vagy duplán szomorkodni de remélem elõbbi fog sikerülni...
félidõben sztem vezethetünk is de a 2.félidõre akkor (sõt már a gólunk után) a barca vmi eszméletlen nyomást fog gyakorolni ránk..
megmutatták nem egyszer ha hátrányba kerülnek vagy a tj forog kockán akkor kurvára tudnak küzdeni szóval odakell figyelni de piszkosul aztán hétvégén meg kiejteni a MU-t az fa kupából - ráadásul idegenben <#hawaii>
arsnl
fuck yeah!!
Robin van Persie has been added to the Arsenal squad for their Champions League clash with Barcelona
+ Cesc is lesz, csak Song nem utazott (meg ugye Walcott, Fabainski Vermaelen).
Barcanál Pique, Puyol nem lesz

minimize
a hétvége meccse volt.(3-3,örülhet a Wolves,volt Defoe-kapufa,meg örülhet a T'ham, mert jogos gólt nem adtak meg ellenük). kicsit sok erre a szezonra a rossz bíráskodás. a sok mûesõ anno elcseszte, most meg be se fújnak semmit, amit igen, azt meg rosszul...

No one can stop Death!

minimize
a T'ham mai vendégjátéka kötelezõ minden Gooner számára(17:00Wolves), lesz ellenük egy elmaradt meccs, ami közel sem lesz egyszerû.
részemrõl megnézem.

No one can stop Death!

most néztem meg a gólokat, Suarez mit mûvelt bazzzzzz
minimize
kb. úgy csinál, mintha odaát nem ugyan ez menne.
a sok lejárt lemez a kupa nélküli évekrõl, a többirõl...(megjegyzem, ez nem tudom, Nekik miért fáj)

No one can stop Death!

arsnl
jaja, legszebb öröm a káröröm

minimize
itt fáj igazán a tegnapi gól nélküli meccs.

No one can stop Death!

Kuyt mesterhármas <#worship>
azon ritka pillanatok egyike mikor örülök a pool sikerének XD
DONGUBA
jajjjjjjjjjj vegre orulsz mi?

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

hát ezt a szar hétvégét!!!!:@@@
arsnl
Kuyt tripla<#nyes>

minimize
rájöttem, megint nem jó bírót küldtek. gyalázat.<#beka3>

No one can stop Death!

minimize
látom a félidõ végére már nehéz volt megemészteni a 2kapott gólt.

No one can stop Death!

2-0BAZZZZZZZZZE áááá
arsnl
Nani is adott egy gólpasszt Kuytnek😄

arsnl
Suarez köszi😄 te jóég mit mûvelt😄

minimize
a lest a partjelzõ intette be, a bíró "csak" befújta.

No one can stop Death!

a spori pont arsha-t látta aki hátamögött volt a védõ szóval nem szerencsés ezt vitatni mert egy hajszálhíján h nem volt les és ezt észrevenni nem könnyû fõõleg h a 3védõ siman 1 méterre arsha mögött volt :S
de siman megadhatta volna azért , ennyit könnyíthettek volna rajtunk 😄

a lökést most nézem 😄D bazz két kézzel is lökte
vonalbíró se látta ???? 😮
szóval 1 gólt siman adhattak volna ezek után -.-
persze most ha a mu játszott volna tuti büntetõ 😊
minimize
...ja, és pár szót a játékvezetõrõl: Anthony Taylor, MANCHESTERBÕL.<#eljen>
NEM bíróra kenés, de érdekes azért. a kapufa meg...nem elõször cseszik ki velünk hazai pályán.

No one can stop Death!

minimize
minimize
A "lesgól".
<#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
hehhe. évrõl-évre romlik sajnos a játékvezetés minõsége,gyors játék=rugdosódás, ha szólsz miatta=sárga...
ez van, de legalább hoztunk egy pontot, nem világvége,nna.

No one can stop Death!

kompenzálni kell(ene) a heti blamát<#szomoru2><#action>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
most odafigyeltek. egyébként ítélet már van? mert általában gyorsabbak szoktak lenni(pl.Rooney).

No one can stop Death!

pont egy MU fan vezeti a meccset?😄
lee86
Phil Dowd fogja vezetni azt a meccset. Ami végülis nem sokkal biztatóbb (Newcastle elleni 4-4).

&#161;Hala Madrid!