31698
-
#22750 -
karajjj #22749 Keisuke Honda orvosira utazik Londonba
-
#22748 igencsak! -
#22747 pedig mindhárom kirántaná a szarból a csapatodat,mert nem egy pingpongnak kéne szűrőt játszania,hanem egy gagonak,és albiol tökéletes lenne vermalen-el -
#22746 én annyira nem vágom ezt a csávót (mostanság nincs időm fm-ezni :DD ) tényleg ennyire jó? -
karajjj #22745 hoppá -
Balázs 17 #22744 de miért kell az utolsó előtti napig várni?????? kurvára nem rétem, mintha a 8-2 ébresztette volna fel (a vezetőket is) ? -
#22743 Nemhogy bagóért áthoznátok egy Artetát és Fabregas már el is lenne felejtve... -
#22742 elvileg tuti Mertesacker, Park és André Santos is, Cahill holnap lehet hivatalos a reggeli órákban... és este is lehet még egy last-minute bejelentés...aki szerintem Benayoun vagy Malouda lesz -
#22741 na vmi jó hírek akik tutik? -
karajjj #22740 ugyanmár, mindhárom beférne a csapatba -
#22739 őszintén, nekem 1spanyolból jövő se. -
Dean Winchester #22738 egyik sem kéne... -
#22737 átadólistás madridi nevek, Pedro Leon,Gago,Albiol-lehet szemezgetni(T'ham,Pool dettó) -
Dean Winchester #22736 alexről nekem a psv elleni bl-ből való kiesést jelentő bombagólja jut eszembe :DDD
ki lőtt minket a bl-ből xD -
#22735 Alex-en még "rajta vagyunk", Mertesacker orvosija is megvan. -
#22734 Djourou-t vinné a Lazio. Samba/Cahill,és mehet is Olaszba. -
#22733 Park-nak minden valószínűség szerint vissza kell mennie Koreába hadkötelezettségei miatt, ezt ő maga mondta: "I feel really proud to have 2.5 years at Arsenal. They are the last team I will be with before I go back to Korea."
-
#22732 Parker-t a kp-ra miért nem hajtottuk? lassan aláírhat a T'ham-hez. -
#22731 mondjuk skysports szerint(fél 5ös hír)már lemondtunk róla... -
#22730 na szóval akkor elég sok emberrel összehoztak minket:D andre santo, cahill, mertesacker,hazard,benajoun,malouda ha ezek mind jönnének... :D nem lenne rossz kis csapat:D örülnék neki:) -
#22729 nah végre felébredtünk??! -
#22728 Cahill is megvan??! -
#22727 ja, a QPR Lansbury-t is szeretné, most is zajlik a tárgyalás...Watt is távozhat az ifiktől. leépítjük-újrahúzzuk az ifiket is, vagy mi van már??! -
#22726 http://www.metro.co.uk/sport/football/873898-joe-coles-lille-loan-set-to-pave-eden-hazard-transfer-to-arsenal
még 2játékos érkezhet(szeretnénk legalábbis)
Park, Santos, Mertesacker megvannak már fixen, még egy irányító, ill. egy szélső-kp jön. -
#22725 az év zsidója xD -
#22724 állítólag Mertesacker is közel van.
Park, Santos, Merte + vmi AM/CM és akkor jónak is tekinthetjük ezt a nyarat. bár elég későn mindez.. lehet, h ez a nagy megalázás kellett, h felébredjen Wenger és csapata, ha igen akkor köszönjük meg a MUnak:D -
#22723 http://www.arsenal.com/news/news-archive/arsenal-to-sign-striker-chu-young-park -
#22722 Park Chu Young leigazolva, 9es mez, 3m most ami 5m lehet majd. és lehet 2 év múlva el is megy katonai szolgálat miatt... -
#22721 :DDDBénajewn -
#22720 állítólag,remélem... -
#22719 na hivatalosan Traore QPR-ben -
Dean Winchester #22718 mert akkor még nem volt eladó egyik sem? :D (mondjuk Merte tuti az volt) de hát ő keresi a jó játékost és akik eddig a piacon voltak azok nem arsenal képesek ( mert ugye ő szeret a maradékból válogatni) XDDDDDD -
#22717 Vigyétek, 25 miklós a pakk:D -
#22716 mondjuk h Wenger képes 3-at igazolni 2nap alatt, nem értem miért nem nyár elején csinálta, főleg, h azt se mondhatja h nem volt rájuk pénz, mert ez elég akciósnak tűnik... -
#22715 az igen jó LENNE -
Dean Winchester #22714 A francia L'Equipe magazin információja szerint a Werder Bremen labdarúgócsapatának védője, Per Mertesacker tegnap este aláírt az Arsenalhoz.
A két csapat részéről még nem erősítették meg a francia magazin információját. -
Dean Winchester #22713 -
Dean Winchester #22712 jaja
benázsun XD...
holnap éffélkor lezárul az át. ig. időszak... kiváncsi vagyok a hírekkel szemben vajon hány embert ill. kiket fog igazolni ez az ember! a szünet meg most tényleg jól jött ,viszont félek h az újonc swanseyval se bírunk majd...
Arsene Wenger, az Arenal menedzsere ragaszkodik álláshoz a Manchester United otthonában vasárnap elszenvedett 8-2-es vereség után, és azt is kijelentette, hogy három játékost szeretne még leigazolni.
Wenger a mérkőzés után elmondta, hogy reméli, hogy sikerül megszerezniük a Monaco dél-koreai csatárát, Pak Csu-Jungot, de rajta kívül egy védőt és egy középpályást is szerződtetne még az Arsenal. Az átigazolási piac egyébként szerda éjfélkor zár be. Wenger ugyanakkor arról is beszélt, hogy nem kizárólag új játékosok érkezése jelenti a megoldást.
"Angliában ha elvesztesz egy meccset máris arról beszélnek, hogy igazolnod kell. Nyolc futballistám hiányzott ma. Egy ilyen helyzetet bármely csapat megsínylett volna."
Wenger a súlyos zakóról a következőket mondta:
"Nagyon fájdalmas ez a vereség. Fájó és megalázó volt. Szörnyű nap ez a csapat számára. Jóval a tudásunk alatt, gyengén játszottunk, fizikailag is összeomlottunk. Most két hét szünet következik a válogatott mérkőzések miatt, a mi szempontunkból a legjobbkor, lesz időnk felkészülni a következő mérkőzésre. Bocsánatot szeretnék kérni a szurkolóktól, nagyon sajnálom őket."
Az "Ágyúsok" egyébként száztizenöt éve, 1896-ban kaptak utoljára nyolc gólt bajnoki mérkőzésen, míg Sir Alex Ferguson alakulata a Premier League-ben harmadszor szerzett nyolc vagy több gólt, a mesterhármast jegyző Wayne Rooney hatodik alkalommal triplázott az MU-ban. -
karajjj #22711 mindhárom elférne amúgy :D