Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
legjobb kezdõ ez lenne szvsz: Almunia - Sagna, Dj, Kos, Clichy - Diaby, Wilshere, Nasri - Bendtner, RvP, Arsha. de kérdés mennyire fáradtak páran a keddi meccs miatt. így Eboue, Gibbs, SQ is játszhatna
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
ennyi eszük van 😄DDD
ma félek kikapunk a mu-tól de bízom a bravurban...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
köszi
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
We do not buy superstars. We make them.
Ez ugye ebben a formában kristály tiszta, érthetõ és igaz, nemde? 😊
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Ha elrúgja sípszó után a labdát, akkor sárga lapot KÖTELEZÕ adnia a bírónak"
Ha, eddig még nem tudtátok akkor most leírtam hogy legközelebb nehogy erre fogjátok 😊
TEHÁT SZABÁLY SZERINT JÁRT EL A BÍRÓ : IGAZSÁGOS.
És punk tum 😄
-szombaton megalázó vereséggel esünk ki az FA-bõl
-kulcsjátékosok lesérülése miatt a PL-versengés is veszélybe kerül, sõt
-ismét, hat év után sem nyerünk semmit. ezért szeretjük mi az Arsenal-t.
akkor nincs arcoskodás, meg hehhehhe az ürességrõl. ámen.
No one can stop Death!
¡Hala Madrid!
Mindenki tudja, hogy a Barcelona milyen eredményes focit játszik de mi nem tudtuk volna felvenni velük a versenyt ha belemegyünk egy adok-kapokba. Ez szerintem mindenki számára könnyen és tisztán érthetõ.
Arra is szeretnék minden Tisztelt Barcelona drukkert megkérni, hogy a Mi saját topikunkban való csevejre ne reagáljanak bicskanyitogató módon. Lehet kicsit dörmögni magatokban, a saját topikotokban kiutálhattok minket a világból de mindenki maradjon a saját 'helyén'.
Ezzel megelõzünk felesleges vitákat és mindenki boldog.
A meccshez még annyit tennék hozzá, hogy akár direkt rúgta el RvP a labdát, akár tényleg nem hallotta a sípszót a második sárga igazságtalan volt. Most nem jövök azzal, hogy a Barca játékosai mit csináltak mert lehet ezer pro meg kontra dolgot felhozni. A lényeg az, hogy egy ilyen tétnél, ilyen feszültségben a bírónak egyértelmûen fajsúlyozni kellett volna a helyzetet. Nem érzem, hogy mindenképpen ki kellett volna szórni a játékosunkat.
Cesc nem lesz MU ellen, Szczesny sérülése még nem tudni mennyire komoly, így lehet jön kölcsönbe tartalék kapus.
Szánalmas vagy 😊
Amúgy, gratulálok az új rekordotokhoz : szép volt fiúk
Nem akartam írni csak olyan bosszantó és dühítõ kommenteket látok hogy nevetséges jóhogy nem már bazdmeg vicc
nem értem...
akkor minek?
No one can stop Death!
¡Hala Madrid!

No one can stop Death!
hihetetlen, mennyi ostobaság lett itt feleslegesen összehordva 2nap alatt, soha nem volt ez itt szokás eddig.ez szól Dean-nak is, õt meg viszi a hévület. felesleges. továbbmentetek, le lehetne akadni a témáról lassan. ami privát, az meg legyen az, bárki véleményezi a másikat-miért nyilvánosan kell intézni.?
No one can stop Death!
és pont ez a lényege ami miatt idéztem Dean Winchester nevû forumozót, hogy ha én nem szólok le valakit, ilyen durván ne sértegessen senkit
ezt nem én írtam, hanem õ, ez hihetetlen <#idiota>#idiota><#zavart1>#zavart1><#vigyor5>#vigyor5>
"de a lényeg h egy öntelt beképzelt undorító drukker vagy a többi társaddal együtt!"
kissé önellentmondásba keveredtél, cseppet se zavarjon, de Engem pl. egy magadfajta-ezek után fõleg-ne minõsítsen.
én személy szerint egy Barcelona-szurkolót(!!)sem degradáltam, elvárom, hogy ezt más se tegye velem.
No one can stop Death!
alapból (lehet csak én vagyok ennyire hülye) nem illik az ellenfelet könnyen venni és elõre olyat kijelenteni,hogy könnyû utatok lesz..
mind1 erre már ne is válaszolj ha kérhetem"
Könnyû utja lesz a Barcának? Ez a párharc könnyû volt szerinted? <#zavart1>#zavart1>
Ha az Arsenal azt játsza amit tud, és Wenger nem próbál Mourinho-skodni sajnos (amit eddig soha nem láttam tõle), akkor sokkal neccesebb és élvezetesebb lett volna, szóval nem mondtam hogy könnyû utja lesz a Barcának. Kérni meg csak a boltban kérhetsz <#rolleyes>#rolleyes>
Sértegetni mást meg akkor sértegess durván, ha személyesen ismered <#pardon1>#pardon1>
látom már lebüntettek, kezdem érteni...
No one can stop Death!
<#taps>#taps>
bakker.: mint mondta minimaze nem kívánunk errõl vitázni 😄
örüljetek a gyõzelemnek és kész , szia 😊
Veletlenul nem lott golt a Barcelona mar a kiallitas elott is golt ? Jah de, akkor mi is mukodott ?
úgy érzem, felesleges egymást gyõzködnünk, nem oszt-nem szoroz most már az eredmény tekintetében. a "HA"-kkal meg semmire sem megyünk.
ez ellen a Barcelona ellen hazai pályán az eredmény tartása volt a fõ cél, ami mûködött is a kiállításig. ha rémlik még, után kezdõdtek az Almunia-bravúrok a "szemtõl-szembe" helyzeteknél. területtartásnál nem mindegy, hány ember védekezik, mint tegnap a Milan ellen(is)láthattad.
több hozzászólásom ezzel a meccsel kapcsolatban nem lesz, vitatkozni sem akarok feleslegesen, és a "csoda" is elmúlik lassan...
No one can stop Death!
röviden: azért érezzük "jogtalannak" mert az esetek 80%ban kb nem ad a bíró érte lapot és jön szóba,hogy az arsenallal elég sürün kibasznak a sporik ,szóval most legalább ennyit tehettek volna h a rettentõen sok rossz bíráskodást egy ilyennel ha nem is teljes egészében de helyrerakják...
egyébként igazad van , akkor annyiban javítom ki,hogy a 2 héttel ezelõtti meccset... de a lényeg h egy öntelt beképzelt undorító drukker vagy a többi társaddal együtt!
alapból (lehet csak én vagyok ennyire hülye) nem illik az ellenfelet könnyen venni és elõre olyat kijelenteni,hogy könnyû utatok lesz..
mind1 erre már ne is válaszolj ha kérhetem
No one can stop Death!
a hozzászólások alapján Te sem nagyon szoktál.nyolcaddöntõ volt, ez pitiség normális játékvezetésnél,ekkora tét mellett.
hangsúlyozom-sehol nem állítom(!!!),hogy jobb volt az Arsenal, de lehetett volna tisztességes a vereség,véleményem szerint ez nem az volt, ebben a formában.minden esetre sok sikert a Barcelonának a továbbiakban.
ha kérhetném, ne szemeteljétek tovább a topikot, pörgessétek a sajátotokat.köszönöm.
No one can stop Death!
eredeti hsz.
😄DDD érted a tegnapi meccset vesszük alapul 😄DDDDdd
hogy léteznek ennyire retardált emberek ? XD
ennyi erõvel érted vegyük alapul a barca-hercules meccset , ennyi erõvel meg nem ellenfél a barca 😮
de van köztük igazán beképzelt,öntelt drukkerek is :S
"mind a két csapatot levernénk simán internek kell kiesnie meg a madridnak..."
ezek az igazi drukkerek akik tisztelik az ellenfelet 😄 <#hawaii>#hawaii>
Független mien drukker vagy ezen nem lenne szabad fennakadnod...
másik egm a játékos felelõsége tudja a szabályokat akkor mért rúgja el ennyi.
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer