31698

• Solidus
    Vérmesek a reményeim,ez a csapat még az első helyre is jó lehet.Nagyon jó húzás volt Arteta.Le a kalappal,de Santos sem egy utolsó igazolás,és végre van egy szilárd középső védőnk.Tetszik.
  • minimize
    C.Y.Park most lőtt 3at Dél-Korea-Libanon-on.
  • Dean Winchester
    első 5ben benne leszünk! mennyit fizetsz ha nyerek ? :D 3000ft a tét , benne vagy?
    ha 6.ok leszünk akkor én fizetek neked ennyit!
  • arsnl
    2.gólpassz, sokkal jobban játszik mint a 20mos Henderson..
  • arsnl
    Lansbury oktat u21es meccsen, eddig 2 gól 1gólpassz. jó lesz ő a WHU-ban, de remélem nem igazak azok a hírek miszerint lejár jövő nyáron szerződése.
  • grebber
    Milyen eddig? Eddig itt voltak akik elmentek és nem 5-6 bolt hanem első 4 már elég rég óta.
    Most ennek a közelébe nem lesznek.Ez nem negatív hozzáállás ez meglátás kérdése.
    De lehet velem fogadni nyugodtan ez a csapat nem lesz benne az első 6-ban!
  • Dean Winchester
    hagyd, ő mindenhez alapból ilyen negatív áll hozzá :DDDD
  • Effe88
    ????eddig igazolások nélkül jók voltak az 5.-6. helyre most meg erősödtek nem is kicsit...
  • grebber
    Nem nagy igazolások.Fenntartom a 6-12. helyig bármelyiket elcsiphetik!Ha ennél többet érnek el az már nagy szó lesz!
  • Sabcsee
    jóvan
  • bakkerman
    jaja,úgy kellett volna,hogy egy kép nasriról,cescről,meg klisiről,utána wenger feje hogy "nem költünk",aztán egy eredményjelző hogy MU-arsenal 8-2,utána wenger sokkolt feje,hogy "mostmár költünk",utána a csíkszemű,andre santos,meg mertesacker,és a legvégére fabregas sokkolt feje,és alá csattanónak egy FFFFFUUUUUU fej.
  • karajjj
    a 8:2 kimaradt
  • Sabcsee
    egy kis nyári összefoglaló;)
  • webibebi
    jó kis csapat lesz ez ha öszeszoknak% arteta nagy fogás sztem nagy pl múlt jó lesz cesc helyett:)
  • arsnl
    most így állunk
    legerősebb szvsz

2.csapat

+Chamakh, Diaby, Coquelin, Squillaci, Ryo, Chamberlain, Miquel, Afobe+ lesz még debütáló fiatal sztem)
  • Dean Winchester
    Chu Young ParkBornJuly 10, 1985
    most neki még katonának kell mennie???? :O
    baszki , végre vmi jó csapat :D
    /-nek örülök :D könyű leírni a nevét
    André -Gervinho - / - Yossi ááá nem is írom mert van még pár név aki tetszik nekem :)
    azért kíváncsi lennék arra is aki olyat mondott h ezek után nem nézi az arsenal meccseit xD (bár gondolom arra értette, hogy ha nem lesz igazolás)

én már várom nagyon a következő meccset! Kíváncsi mire lesznek képesek!
    Még jóhogy a szeptember nem lesz annyira kemény hónap !
    Viszont októberben fel kell kötni a gatyát (spurs,marseille,chelsea , egyedül a sunderland ellen fogunk hazai pályán játszani)
    de remélem hamar összeszoknak a srácok és akkor bekövetkezik az ami még eddig soha a büdös életben!

Történelem írással kezdtük a szezont és remélem történelem írással is fejezzük be :P
  • Balázs 17
    nah wow, ez talán visszahozza kicsit a kedvemet, de majd kiderül, ebből mennyi fog lesérülni az első meccsen/előtt:)

de végre nem 18évesek
  • Oziris666
    Biztos Wenger olvassa az SG-t:P
    Én megmondtam tegnap
  • Steve Downie
    Az hiányozna még szegény Xavi-nak. Két éve szerelmeslevelekkel bombázza Fabregast, és pont mikor odaköltözik hozzá, neki kellene mennie.
  • geo91
    most már nekem is
  • Kaplan
    Mert megvettük a Barcelonától Xavit és ezt a hírt nem bírja az ottani szerver! :DD
  • arsnl
    nekem bejön
    http://www.arsenal.com/news/news-archive/arteta-joins-arsenal-on-a-four-year-deal
  • Steve Downie
  • geo91
    404 Not Found

The following error occurred: [code=CONTENT_NOT_PRESENT] Content is temporarily not present. Contact your system administrator.

Could not open error file
  • arsnl
    na Arteta fenn van .com-on :)
    lehet aludni:D
  • arsnl
    ráadásul csupa olyan játékost aki bizonyítani akar, mivel ez lesz a legnagyobb klub ahol játszottak (kivéve Benayoun talán)
  • geo91
    kellett már néhány tapasztalt játékost, mert leginkább annak a hiánya miatt voltunk eddig hátrányban
  • arsnl
    végre nem tizenévesek!
  • geo91
    na a végére egész jó kis keret jött össze. :D még egy ideig biztos döcögős lesz a dolog, de ha jól összeszokik ez az újjáalakult csapat, akkor ütős tím leszünk. :)
  • Kaplan

Üdv itt!
  • Kaplan
    "GoonerTalk: What a summer: Jenkinson, Toral, Bellerin, Campbell, Miyaichi, Chamberlain, Gervinho, Chu-Young, Benayoun, Santos, Mertesacker, Arteta"

Kíváncsi leszek ezek után mit alkotunk, két-három forduló biztos kell az újak beépítéséhez. Én most a nevek alapján megjósolnék egy TOP3-t év végére!

• báttyó02
    nah fasza megvan arteta is!
  • hedonist
    Grat Artetaért! meg,h wenger esze megjott végre..
  • arsnl
    Bendtner is elment Sunderlandbe kölcsönbe
  • Steve Downie
    Úgy látom, most lett hivatalos a Benayoun transzfer.
  • Kaplan
    Santos, Mertesacker, Park, Benayoun, Arteta?

Szép kis utolsó két nap volna. Így máris derűsebben látom a világot, nem tudom mi kellett ehhez az átigazolási hullámhoz, biztos a 8-2...

Szczesny - Santos, Vermaelen, Mertesacker, Sagna - Song, Wilshere - Gervinho, Arteta, Walcott - RVP // Ez milyen kezdő lenne már gyerekek...? :)

Pad: Fabianski, Gibbs, Djorou, Park, Benayoun, Arsha, Frimpong, Bendtner

Nekem ez már tetszik!
  • Oziris666
    Hát ő se a gyors védők mintapéldánya,de mindenképp erősítés!
  • báttyó02
    arteta még jöjjön már..nagyon kéne :C
  • arsnl
    csak 23:00, ami nálunk éjfél.
  • karajjj
    nem éjfélig megy náluk?