31698
-
Balázs 17 #22910 nézzük a 2 új embert:) -
#22909 16.00 Arsenal-Swansea
tv: Digisport
streamek: -
#22908 közben hírek alig,remélem a hétvégén odateszik magukat. -
#22907 remélem a PL-ben is így csinál bohócot egypár védelemből! -
Dean Winchester #22906
Kuvait 0 - 1 Dél-Korea
1. félidő - 13
0 - 1 8'
Park C-Y. -
#22905 de ez mi a faszom már, ezek sokkal jobban felbasznak mint a vereségek... -
Balázs 17 #22904 aha tavaly is hasonlóan indult, aztán lett belőle 1 szezon, valahogy úgy érzem idén is ez lesz :( -
#22903 akkor frissebb hír egy "idősebbről":
Verminator-t svédben meg kellett műteni, uaz a probléma, mint a jobb Achilles-ével volt-most a bal lábában...kb. 2hónapok kell kihagynia.
kellett volna még 1 középső védőt venni?!
Wenger fellebbezése bukott, : "a fellebbezés ellenére is helyben hagyta az eredeti döntésüket, ennek értelmében pedig az Arsenalnak Wenger közvetlen utasításai nélkül kell majd pályáralépniük a csoportkör első két meccsén: a Borussia Dortmund ellen idegenben (szeptember 13.), valamint az Olympiakosz ellen otthon (szeptember 28.)"
csupa jóság így reggelre... -
Balázs 17 #22902 ebből frimpong, ramsey, diaby lábtörés ha jól emlékszem
többi nem rémlik, de hát eléggé szánalmas és ezek csak a fiatalok... -
Dean Winchester #22901 yah jólvan , csak gondoltam tuti rosszul értelmezem mert azért ilyen velünk nem történhet meg ... :D
közben mégis :( -
Balázs 17 #22900 az hogy ezek a játékosok, 20éves koruk előtt kiestek minimum 6hónapra, és hogy ez mindent elmond az itteni felfogásról..:S -
Balázs 17 #22899 hát de most miért:D
MU ellen ő volt az egyetlen védekező középpályásunk addig kaptunk 2 v 3gólt, lejött és utána lőttek még 5-6 gólt -
Dean Winchester #22898 magyarul? -
#22897 :D -
karajjj #22896 a faszt, tihanyinak kéne csörögni, aztán megműtené a mosógép fűtószállal -
Balázs 17 #22895 majd coquelin megoldja :P -
geo91 #22894 komolyan hívni kéne már a kovács-magyar andrás táltost, csekkolja már le az emiratest, hátha valami káros vízér folyik alatta vagy földsugárzás vagy a tökömtudjami, esetleg nincs e néhány szellem rátapadva valakire ott....... -
#22893 Arsenal 1st team players out injured for 6+ months before age 20: Diaby/Ramsey/Gibbs/Frimpong/Walcott/Szczesny.
biztos véletlen mind... -
#22892 19 évesen végig nyomott egy teljes szezont(ami ugye neki az első volt a felnőtt csapatban) nem is akárhogyan, meg asszem volt neki egy kisebb sérülése idény végén is, de annak ellenére játszatták és ugye az most egy hosszútávú sérülés lett, szal kurvára pihentetni kellett volna.
Szóval az orvosi stáb elég csúnyán elbaszta... -
#22891 szerinted még plusz 2-3hónap? nem tudom, mi történt a bokájával, de vicces, másutt ez max. 2hónap lenne. nem értem, tényleg cukorból vannak a pléják nálunk??! -
#22890 pár perce twittelte Jack: I can confirm I will be out for around 2-3 months! I am working hard in the gym to stay fit and I am gutted but I will be back stronger!
nevetséges komolyan:@ reménykedjünk, hogy Frimpong képes lesz lehiggadni és normálisan helyettesíteni őt.. -
#22889 "Jól érzem magam. Valóban volt egy sérülésem, ami már elmúlóban van, én pedig egyre inkább közeledek a pályához. Ami a legfontosabb, hogy a csaopat orvosai nem sürgetik a visszatérésemet."
- mondta Wilshere Ian Wright rádióműsorában.
"Egyeztettem ezügyben Wengerrel is, ő is a támogatásáról biztosított. Valóban értelmetlenség lenne a tervezettnél jobban erőltetni a dolgokat, aztán hat hétig megint a gyengélkedőn lenni. Természetesen ezek frusztráló dolgok, de ami a legfontosabb, hogy egyre inkább jól érzem magam."
januárban érkezhet Hazard, 26millió ellenében. -
#22888 relax. október elején visszatérhet. -
#22887 állítólag Wilshere decemberig nem játszhat, bazdmeg...mégis csak meg kellett volna venni azt az M'Vila gyereket -
#22886 valahogy majdcsak megleszünk nélküle... -
Dean Winchester #22885
Az angol labdarúgó-bajnokságban szereplő Arsenalból az átigazolási időszak lejárta előtt nem sokkal a Sunderlandnek kölcsönadott Nicklas Bendtner szerint ha rajta múlik, soha nem tér már vissza az "ágyúsokhoz", ahol nem becsülték meg.
"Soha nem térek vissza a z Arsenalhoz. Ha rajtam múlik, nem játszom többé náluk. Az autóbalesetem után nem kaptam meg a lehetőséget, hogy kiharcoljam a helyem a kezdőcsapatban. Másfél év telt el úgy, hogy nem igazán mutathattam meg magam. Nagy reményekkel nézek a sunderlandi szereplésem elé, aztán majd meglátjuk a jövő nyáron. Egy biztos, nem megyek vissza az Arsenalba" - mondta Bendtner a Sunnak. -
Dean Winchester #22884 Jean-Michel Aulas, az Olympique Lyon elnöke elárulta, hogy az Arsenal kölcsönvette volna a francia válogatott középpályást.
Mint az ismert, az Ágyúsok menedzsere, Arséne Wenger nagyon aktív volt az átigazolási időszak utolsó napján, és Yoann Gourcuffot is megszerezte volna, ám a Lyonnál számítanak a játékosra, és esze águkban sem volt őt elengedni.
A 25 éves futballista tavaly érkezett az OL-hez a Girondins Bordeaux-tól. -
#22883 R.v.Persie megkapta a 9es osztályzatot a tegnapi válogatott meccsek után, ő lett a tegnapi legjobb játékos. Fabregas sehol sincs a kezdő álom11ben.(Sneijder 9es, Özil,Rooney 8.5) -
#22882 a hasonlóság max. a pénzben van, ott Benitez nem kapott eleget, itt(egy ideig) a Főnök. a többi?? ááá...ők 21éve várnak, mi meg "csak" 6.
akármi lehet, tavaly 11ponttal ment a Chelsea, a végét nem kell mondanom...
Go Gunners!!! -
IXEMGabeo #22881 szvsz az Arsenal ugyanúgy járt, mint a Liverpool 1 éve. Kiégtek, ott elment Xabi Alonso a csapat esze és Benítez is, és hanyatlásnak indult a klub, Arsenalnál Nasri, Clichy és Fabregas hiánya meg fog látszódni... -
Dean Winchester #22880 közben találtam , szóval tárgytalan... -
Dean Winchester #22879 miért is ? Mert 2 gólt lőtt? :O
Egyébként a magyar-svédre nincs valakinek egy hosszú összefoglalója , vagy ha a gólós van az is jó lenne csak valami legyen már mert tegnap este keresgéltem de semmit se találtam :( -
Balázs 17 #22878 erre lehetne mondani, hogy Sneijder vs. San Marino 11-0 :)
-
Balázs 17 #22877 -
#22876 v.Persie 4et lőtt,Ramsey is betalált,gratula nekik! -
Balázs 17 #22875 Xavi már csak kispados lesz a Barcában -
Dean Winchester #22874 fabregas beállt xavi helyett és két gólt lőtt... az ő góljával fordított Spanyolország :D
neki is bejött az élet :DDD -
Dean Winchester #22873 ja szép , ez gyakorolja és érezze milyen gólt lőni aztán folytassa a swansey ellen amit a válogatottban abbahagyott xD -
Balázs 17 #22872 san marino:( RvP:D -
#22871 RvP mesterhármas :)