Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de ez nem T'ham, meg nem Milan topik. nem offolok tovább.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
http://www.twitch.tv/hegii
ARSENAL&POKER
Na elnézést ha valakit megbántottam <#idiota>#idiota>
Internek sikerült kibekkelnie, nekünk is meglehetett volna, mivel 11v11be csupán meddõ mezõny fölény volt, RvP pirosa után lett egyértelmû h itt továbbmentek (bezzeg ha Bendtner áttudta volna venni..).
Wenger-t idéztem, a saját véleményem lentebb olvasható(#20601), és változatlan.
a "szétrugdosást" pedig erõsen, a magam módján megmosolygom.
No one can stop Death!
De dean most ezen mi a faszt lehet még vitatni nem hiszem el jogosan kapott sárgát és kész most ezen lovagolni hogy jaj jaj jaj miért kapott meg hogy miatta kaptak ki ááhh 😄DDD
hallkan jegyzem meg rengeteg ilyen van !
szóval ehhez mérten egy bl nyolcaddöntõn nem épp muszáj lett volna betartani ezt a kurva szabályt ha már annyi szabályra megszarnak
Amúgy meg aki nem tartja jogosnak a bíró döntését VP esetében akkor menyjetek fel az uefa.com ra és olvassátok el azt a kurva szabályt MISZERINT :
SÍPSZÓ UTÁN NEM NEM NEM NEM NEM LEHET ELRÚGNI a labdát és nincs ilyen jaj bl meccsen hogy lehet ilyet mi a faszom az hogy hogy lehet ilyet ez is meccs bazz nevetséges amiket kitaláltok a meccsre és egyben szánalmas aki látta a meccset hogy köze nem volt az arsenalnak és nem is tudom mit képzeltek hogy majd kivédekeztek 90 percet ráadásul hogy szétrugdossátok a játékosokat
"Mindkettejüknek helytelen volt a magatartása, és ezért az UEFA Fegyelmi Bizottsága március 17-én kihallgatja õket."
-UEFA-
No one can stop Death!
No one can stop Death!
mindemellett az amúgy is jobban mozgó hazaiak helyzete lett könnyítve ezzel a buta ítélettel, nem az addig(1-1) továbbjutó csapaté, ez is belátható lenne-szemellenzõ nélkül. amúgy a nyakmarkolás is minimum sárga lehetett volna-az elmaradt érdekes módon.
lehet jönni a nem megadott 11essel, de azt vagy tényleg nem látta, vagy nem tudom,miért nem fújta be-HA hazai esett el, automatikusan fújt, a lesek beintése is problémás volt olykor.
a játék alapján simának nevezhetõ, de...volt könnyítés is, így fájóbb.
No one can stop Death!
Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere és az „ágyúsok" játékosa, Samir Nasri ellen, amiért a szakember és a játékos reklamált Massimo Busacca játékvezetõnél a Barcelona elleni meccs után. Az UEFA megvárta Busacca jelentésének megérkezését, és ezután úgy döntött, eljárást indít Wenger is Nasri ellen.
hát b+,hogy ezeknek nincs jobb dolguk???????????????????
ennyi erõvel bazdmeg mindneki ellen indíthatnának eljárást 😄 vicc,vicc hátán
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!
De miért pattog ennyire? Ezt magyarázza már el valaki,egyszerûen nem értem.A csapatának köze nem volt a meccshez,RVP már az ütése után is mehetett volna zuhanyozni(láttunk már olyanért egybõl pirosat--»szándék),és még ekkora is a bírót veszi elõ. RVP meg lehet nem hallotta... a többiek hallották,ez van. Nem azért kapott pirosat,mert elrúgta a labdát,azért sárgát kapott,ami teljesen jogos.
ARSENAL&POKER
veszélyesek nem voltunk a kapura ellenben barca lõtte nekünk a gólt is ,szóval kurva szarok voltunk elkell ismerni
a gáz,hogy alapból rosszul álltunk neki a meccsnek , mikor megláttam h beszorítanak a kapunk elé és nemtudunk kimenni hát azt hittem ott rögtön meghalok! érted???? kibaszottul nem tudtunk elõre menni és engem ez is bosszantott!
de ezt elkell felejteni és majd örülni / mérgelõdni a MU elleni idegenbeli derbin...
Holott az a tetves szabály meg az, hogy nem lehet sípszó után ellõni a labdát.
aztán, mikor valamelyik tökösebb játékvezetõ - Busacca ezekszerint közéjük tartozik - esetleg nem azt veszi figyelembe, hogy ez mekkora kibaszás az adott csapattal, hanem azt, hogy mi a szabály, és felmutatja a lapot, akkor meg néznek.
Azt meg had ne vegyem már komolyan, hogy nem hallotta a sípszót...ezekszerint ziccerben õ így lõné el a labdát? ccc
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
No one can stop Death!
#20562: neked nagyon szar életed van?
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://goo.gl/gd6Zi5
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ARSENAL&POKER
ez meg annyira, de annyira tipikus<#levele>#levele>
legalább nem volt ez akkora alázás mint tavaly, 1góllal kiesne Barca ellen belefér..
We do not buy superstars. We make them.
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER