Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
Crouch 7szabálytalanságnál jár 60perc alatt. lap nélkül.kicsit máshogy kezelik itt az angol stílust, mint tegnap.40percig a Milan nyomott.
de ez nem T'ham, meg nem Milan topik. nem offolok tovább.

No one can stop Death!

Murder3
a sárga lap mért ne lett volna jogos persienek?

Deadliest Project LIVE acc:DPmurdeer

minimize
nem is nekik áll(papíron igen 1-0)a zászló. még egy félidõt nehezen vészelnek át.

No one can stop Death!

Christian88
De a Tottanhem nem is védeezik és várja a meccs végét. Én meg mondom, hogy Barcelona drukker vagyok és furcsa vagy sem az angol bajnokságból a két egymással rivális csapat a kedvencem( Arsenal és Tottenham ). Lehet, hogy durva volt a sárga az elrúgásért VPnek, de ha õk jutak tovább akkor a Barca drukkerek kérik számon a Londonban és Barcelonában meg nem adot 11-est és ez így is lesz, amíg nem amerikai focizunk és nem nézzük vissza. Amúgy én Hajdu B.-vel értek egyet és az Arsenal magát verte meg azzal, hogy két csoportmeccset elszórakoztak és 2. lettek

http://www.twitch.tv/hegii

Crouch nemkap sárgát ááá minek... elrúgás az nem sárga... még jó, hogy tegnap az volt

ARSENAL&POKER

minimize
T'ham-Milan is de jó meccs!<#eljen>

No one can stop Death!

arsnl
én nem fogtam a bíróra csupán azt mondtam ott szállt el minden esélyünk. 11 emberrel mégis csak könnyebb bekkelni, meg labdát is tartani lehet jobban. de mind1 ez már, meccs egészét nézve persze nem kérdés megérdemeltétek. grat, de mostantól offoljuk a barcat itt 😊

de miért bazdmegmiért lett volna egyértelmû "RvP" 30 percenként találkozott labdával vagy max 2-3 szor ért bele akkor mi a fazsom egyértelmû áhh na jó kikaptok jogosan és nem kell a bíróra fogni egyszerûen szarok voltatok és kész nem tudom mit kell még bíró a hibás áhh nevetséges 😄 1 helyzetetek volt és mi mégse pofázunk hogy ha david villa ha messi ha ha ha ha ha ha stb. szal lehetett volna akkor ennyi erõvel 10-2 na ez jobb lett volna?

Na elnézést ha valakit megbántottam <#idiota>

arsnl
az a 10-15 jó lesz minden 2.nak is.

Internek sikerült kibekkelnie, nekünk is meglehetett volna, mivel 11v11be csupán meddõ mezõny fölény volt, RvP pirosa után lett egyértelmû h itt továbbmentek (bezzeg ha Bendtner áttudta volna venni..).

minimize
ha ezt az én postomra szántad, rossz számot csörgetsz.
Wenger-t idéztem, a saját véleményem lentebb olvasható(#20601), és változatlan.
a "szétrugdosást" pedig erõsen, a magam módján megmosolygom.

No one can stop Death!

De amúgy eleve 10-15 meccsenként van olyan hogy elrúgja a labdát sípszó után de akkor se így rúgja el izomból direkt hanem mittomén oda passzolja

De dean most ezen mi a faszt lehet még vitatni nem hiszem el jogosan kapott sárgát és kész most ezen lovagolni hogy jaj jaj jaj miért kapott meg hogy miatta kaptak ki ááhh 😄DDD

akkor tiltsuk el az összes bírót aki nem ad sárgát annak aki a sípszó után ellõvi a labdát ...
hallkan jegyzem meg rengeteg ilyen van !
szóval ehhez mérten egy bl nyolcaddöntõn nem épp muszáj lett volna betartani ezt a kurva szabályt ha már annyi szabályra megszarnak
OMG bazdmeg "És aki szereti a szép futball" t XDDD ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ SZAKADOK ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ NEM TUDOM hogy angliában lehet hogy az szép futball nak minõsül ha 11 en beállnak védekezni XDDD

Amúgy meg aki nem tartja jogosnak a bíró döntését VP esetében akkor menyjetek fel az uefa.com ra és olvassátok el azt a kurva szabályt MISZERINT :

SÍPSZÓ UTÁN NEM NEM NEM NEM NEM LEHET ELRÚGNI a labdát és nincs ilyen jaj bl meccsen hogy lehet ilyet mi a faszom az hogy hogy lehet ilyet ez is meccs bazz nevetséges amiket kitaláltok a meccsre és egyben szánalmas aki látta a meccset hogy köze nem volt az arsenalnak és nem is tudom mit képzeltek hogy majd kivédekeztek 90 percet ráadásul hogy szétrugdossátok a játékosokat

minimize
bocsánat, ez lemaradt:
"Mindkettejüknek helytelen volt a magatartása, és ezért az UEFA Fegyelmi Bizottsága március 17-én kihallgatja õket."
-UEFA-

No one can stop Death!

minimize
"Beszéltem már UEFA-tisztségviselõkkel, és senki sem értette Busaccát – védekezett Wenger. – A döntései kétféle embert keserítettek el: aki szereti az Arsenalt, és aki szereti a szép futballt."

No one can stop Death!

minimize
ez tény. nem labdabirtoklásra, meg kapura rúgásra.
mindemellett az amúgy is jobban mozgó hazaiak helyzete lett könnyítve ezzel a buta ítélettel, nem az addig(1-1) továbbjutó csapaté, ez is belátható lenne-szemellenzõ nélkül. amúgy a nyakmarkolás is minimum sárga lehetett volna-az elmaradt érdekes módon.
lehet jönni a nem megadott 11essel, de azt vagy tényleg nem látta, vagy nem tudom,miért nem fújta be-HA hazai esett el, automatikusan fújt, a lesek beintése is problémás volt olykor.
a játék alapján simának nevezhetõ, de...volt könnyítés is, így fájóbb.

No one can stop Death!

tviktor91
Lehet ez egy kicsit túlzás ,de az is lehet hogy a 0(0) miatt van hogy elmagyarázzák wenger bácsinak hogy a focit gólra szokták általában játszani.

Bum..bum..bum ivön brajter ten dö mun...mun..mun..

minimize
köszönöm a MOD-nak a takarítást.

No one can stop Death!

FEGYELMI ELJÁRÁS WENGER ÉS NASRI ELLEN
Az Európai Labdarúgó-szövetség fegyelmi eljárást indított Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere és az „ágyúsok" játékosa, Samir Nasri ellen, amiért a szakember és a játékos reklamált Massimo Busacca játékvezetõnél a Barcelona elleni meccs után. Az UEFA megvárta Busacca jelentésének megérkezését, és ezután úgy döntött, eljárást indít Wenger is Nasri ellen.

hát b+,hogy ezeknek nincs jobb dolguk???????????????????
ennyi erõvel bazdmeg mindneki ellen indíthatnának eljárást 😄 vicc,vicc hátán
Lcapitant
sajnálom az Arsenalt, meg mostmár mind1 mit ítélt a spori, de más esély nem volt. meg kellett próbálni. ha valaki ellen, akkor a barca ellen nem szégyen kiesni...de azért Gratulálok

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Lcapitant
ha már így kifejezted magad az a baj a focival, hogy ilyen kurvajó szurkolók vannak mint Te 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

Tegnapig tiszteltem Wengert,nem is kicsit!

De miért pattog ennyire? Ezt magyarázza már el valaki,egyszerûen nem értem.A csapatának köze nem volt a meccshez,RVP már az ütése után is mehetett volna zuhanyozni(láttunk már olyanért egybõl pirosat--»szándék),és még ekkora is a bírót veszi elõ. RVP meg lehet nem hallotta... a többiek hallották,ez van. Nem azért kapott pirosat,mert elrúgta a labdát,azért sárgát kapott,ami teljesen jogos.

most lehet hülye vagyok de ha mi vagyunk otthon akkor ezért nem kap sárgát RvP szóval sztem ez is bennevolt, de utólag már teljesen mind1.

ARSENAL&POKER

végülis mind1...
veszélyesek nem voltunk a kapura ellenben barca lõtte nekünk a gólt is ,szóval kurva szarok voltunk elkell ismerni

a gáz,hogy alapból rosszul álltunk neki a meccsnek , mikor megláttam h beszorítanak a kapunk elé és nemtudunk kimenni hát azt hittem ott rögtön meghalok! érted???? kibaszottul nem tudtunk elõre menni és engem ez is bosszantott!
de ezt elkell felejteni és majd örülni / mérgelõdni a MU elleni idegenbeli derbin...
Cabell
Az a baj ezzel a labdaelrúgással, hogy az összes beképzelt, flegma, arcoskodó kretén csatár - itt most csapattól függetlenül kb az összes klasszis csatárra gondolok - mikor megállítják lesen, elbassza a labdát a picsába, mert, hogy úgysem kap lapot.

Holott az a tetves szabály meg az, hogy nem lehet sípszó után ellõni a labdát.
aztán, mikor valamelyik tökösebb játékvezetõ - Busacca ezekszerint közéjük tartozik - esetleg nem azt veszi figyelembe, hogy ez mekkora kibaszás az adott csapattal, hanem azt, hogy mi a szabály, és felmutatja a lapot, akkor meg néznek.

Azt meg had ne vegyem már komolyan, hogy nem hallotta a sípszót...ezekszerint ziccerben õ így lõné el a labdát? ccc

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

minimize
"Szczesny ínszalagja meghúzódott a mai meccsen, és így az egész szezont kihagyni kényszerül."

No one can stop Death!

vmvr
a mozdulatából lehetett látni, hogy õ ott már nem a gólra ment. persze lehet hogy csak beleképzelem, de a meccs közben is így éreztem.

#20562: neked nagyon szar életed van?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

ez, korrekt<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

az hogy mi halljuk a tv-ben a sok micnek köszönhetõen az megint más szerintem
vmvr
de ha valóban nem hallotta, akkor ezentúl ajánlom RvP-nek a hallókészüléket, de komolyan.

tökmind1 ha nem hallotta akkor elõtte és kész de már nem egyszer elõfordult h ilyenért sõt még ilyenebbért sem adott a bíró sárgalapot a játékosnak -.-
vmvr
van persie egyszerûen hülye, ilyet nem lehet csinálni sárgával a birtokában, láthatóan hallotta a sípszót is. egyszerûen csak egy agyatlan barom. és azt hiszem az egyik kulcs az õ hülyesége volt a meccsben. egyébként meglepõen jól védekezett a csapat, viszont a támadások terén nem tudtak átmenni a barcán, míg õk rendre jobbnál jobb támadásokat vezettek. valamint megint csak bebizonyosodott hogy bendtner egy szar. wilshere passzából tökéletesen lehetett volna menni, erre így elkúrni. mindenesetre megérdemelet barca siker, mert láthatta mindenki, hogy jobb csapat. mí meg megint arsenalosan vesztettünk. csupa felesleges hülyeséggel. gratula

[HUN]FaTaL
Ha tényleg nem hallotta volna a sípszót akkor minimum felnéz és megpróbálja legalább eltalálni a kaput nem mellélövi 10 méterrel izomból...

http://goo.gl/gd6Zi5

gyenge kifogás már bocs😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hát igaza van...
lenne pénz igazolni, de egyszerûbb és olcsóbb fiatalokat venni akikkel nem sokra megyünk, persze vegye õket,de kellene pár tapasztalt alapember is

ARSENAL&POKER

arsnl
Robin van Persie: "How can I hear a whistle with 90,000 people jumping up. How to God can I hear? The referee has been a joke all evening."

arsnl
Wojciech Szczêsny has ruptured the tendons in his hand and is out for the rest of the season, according to BBC & ESPN.

ez meg annyira, de annyira tipikus<#levele>

arsnl
bíró oda se szólt h: hé visszavehetnél!
legalább nem volt ez akkora alázás mint tavaly, 1góllal kiesne Barca ellen belefér..

We do not buy superstars. We make them.

pénz az lenne itt nem az a gond
arsnl
de ha nincs nagyon, akk mibõl? fõleg az utóbbi években nem igazán volt, csak ha eladtunk. felhúztunk egy stadiont, amit kb mostanra stabilizált pénzügyi háttérrel tudunk rendesen törleszteni. de mind1 most nincs edzõkérdés szvsz

Amadeus
Soha nem is fogják elküldeni, és nem is szabad elküldeni mert ettõl függetlenul sokat tett az Arsenalért, és én jo edzonek is tartom.

de így nemfogunk nyerni semmitsem...kellene pár jó játékost igazolni és akkor lenne rá esély

ARSENAL&POKER

arsnl
most rúgjuk ki Wengert mire kezd beérni a csapata és reális esélyünk van bajnokságra végre valahára. valóban vannak hibái, mint mindenkinek, de még mindig õ a legjobb ide. ha õ elmenne menne fél csapat is..

Benítezt se rúgták pedig volt h évekig semmit nem nyert a Liverpoolal...Wengernek is mennyi kedvezmény jár már? mi az oka annak, hogy a sikertelenség után Olaszországban, Spo-ban kapásból 3 meccs után elküldenek egy edzõt, Angliában a hosszú sikertelenségek után se küldenek el senkit se...

felesleges vitatkozni jobb volt a barca gratulálok nekik. Wengert kellene kirúgni mert a felfogásával nagy gondok vannak

ARSENAL&POKER

amióta RvP felépült egy kalap szar, de az "árát" megérte😄
ewuk
azért a sarkazás után a labdát el kellett juttatni a hálóba. a barca levette ezt a terhet az arsenál játékosainak a válláról.
ja nem, én arra voltam kíváncsi mi van vele?