31698

• Steve Downie
    Te olyan okos vagy, nem értem, miért nem rúgják már ki Wenger-t és ültetnek oda téged a kispadra. Biztos csak az az akadálya, hogy Kroenke olvassa az sg-t, és látta, hogy leszarháziztad őket.
    Egyébként meg végül jópár milliót elköltöttünk: Chamberlain, Gervinho, Mertesacker és Arteta is 10 millió font körüli összegért érkezett.
    Ilyet meg nem írnál le, hogy "csak akarni kell, meg kérni kellene", ha elolvastál volna pár cikket azok közül, amiket ide belinkeltünk a pénzéhes tulajunkról, vagy arról, hogy tényleg adtak pénzt Wenger-nek költeni, de olyan alacsony a wage budget, hogy igazi sztárokat esélyünk sem volt igazolni.
  • bakkerman
    Usmanov a világ 35. leggazdagabb embere,és Kroenke se szarral dobálózik. csak akarni,kérni kellene a pénzt
  • minimize
    ha majd megkezdik a "csillagok" gyűjtését, nagyobb sikerük lehet, mert van a közelmúlból pár kupájuk...bár létre hozhatnának egy saját kupasorozatot,legalább több esélyünk lenne valami sikerre nekünk is.
  • Dean Winchester
    http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-a_katari_kiralyi_csalade_lehet_az_mu-55001
    ez kurva jó...
    komolyan pár évtized után nem is csapatok fognak versenyezni hanem az arabok fogadnak egymás közt , hogy kié a nagyobb klub..
  • Dean Winchester
    szintén :D

Cesc Fabregas úgy látja, az Arsenal egyhamar nem nyer trófeát, a Man. United, a City és a Chelsea ugyanis erősebb, mint korábbi csapata. A Barcelona középpályása elismerte, elsősorban ez motiválta nyári klubváltását.
    <span class="Apple-style-span" style="color: rgb(48, 48, 48); font-family: Arial; font-weight: bold; background-color: rgb(255, 255, 255); ">
    </span>
    <span class="Apple-style-span" style="color: rgb(48, 48, 48); font-family: Arial; font-weight: bold; background-color: rgb(255, 255, 255); "><span class="Apple-style-span" style="font-weight: normal; ">Cesc Fabregas nyolc Londonban töltött év után a nyáron visszatért kölyökkori csapatához, a Barcelonához, és döntését nem bánta meg.

„Tiszteletben tartom, hogy az Arsenalnak nincsenek meg ugyanazok a pénzügyi lehetőségei, mint másoknak. Részben azért határoztam úgy, hogy távozom, mert úgy láttam: az Arsenal sem Premier League-et, sem Bajnokok Ligáját nem nyer a közeljövőben” – nyilatkozta a labdarúgó.

„Ha ránézel erre a keretre, nehezen tudod elképzelni, hogy megelőz olyan csapatokat, mint a Manchester United, a City vagy a Chelsea. Egyszerűen túl nagy a különbség a játékosanyag között.”

A karmester egyúttal elismerte, most sem tud egyszerű kívülállóként tekinteni az Ágyúsokra.

„Rengeteg érzést táplálok az Arsenal iránt, és remélem, megfelelően tudnak helyettesíteni, és olyanok érkeztek, érkeznek az Emiratesbe, akik ismét a korábbi magasságokba repítik a csapatot.”

Fabregas gyorsan beilleszkedett Katalóniában, néhány hét alatt a spanyol és az európai Szuperkupát is megnyerte régi-új együttesével.
  • Steve Downie
    Már régi, de én még most látom először :D

• minimize
    Perisic lövését nehéz lett volna védeni-bárkinek. így alakult, sima zakó helyett x.
    tetszik, hogy az Olympiakos-nak nincs más esélye, mint "Londonban legyőzni az Arsenal-t". jaja...
  • Dean Winchester
    egyébként fura h mindenki örül az 1 pontnak!
    én nem mert ott volt nálunk a 3 pont sorsa , pár percet kellett volna kibírni csak..
    jó a mérkőzést nézve egyértelmű, hogy jogos eredmény született de mikor ott vagy a 88.percben és vezetsz akkor nemtudom mifaszért nem lehet kibírni már azt a pár percet ostobaság nélkül...
    a gólról nem tehetett egyik védőnk sem , viszont a kapus miért nem mozdult rá...

gervinho meg vagy 5-6-7 alkalommal próbálta magát 4-5 dortmundi játékoson átverekedni de egyszer sem sikerült :D

PR a bl-ben eddig jól teljesített xD

• arsnl
    azé mi bírunk nagy gólokat kapni... megérdemelte a BVB
  • Dean Winchester
  • Dean Winchester
    ő szerezte is a labdát és ő is lőtte a gólt :D
    jó lenne 2.félidő elején gyors betalálni ..
  • arsnl
    RvP. ki más?:D
  • arsnl
    Szczesny - Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs - Song, Arteta, Benayoun - Walcott, RvP, Gervinho
  • Dean Winchester
    én is meglepetést várok , szerintem nyerünk!
    Park ha játszana akkor gólt lőne xD
    szerintem félidőbn a dortund fog vezetni és mi megfordítjuk az állást
    viszont félek mert ha picit reálisan nézem akkor sima vereség lesz
  • geo91
    jóslatok ma estére? szerintem nehéz meccs lesz, de behúzzuk, 1-2 a tippem.
  • geo91

szívesen látnám már a nagycsapatban!
  • arsnl
    Lansbury hosszabbított. így talán nem pazaroljuk el
  • Dean Winchester
    nagyon rendben van ez a videó...
    várom a meccset ,szerintem a dortmund rohadtul fog hajtani és 1 gólt tuti fog találni ,a kérdés vajon miként tudunk rá válaszolni
  • Steve Downie

• Dean Winchester

Nem tartott sokáig Arsene Wenger öröme a Swansea elleni 1-0-s győzelmet követően, hiszen mint az kiderült, Aaron Ramsey megsérült, így nem lehet ott az Arsenal Bajnokok Ligája-nyitányán. A dortmundi kiruccanást az egyik edzésen összeszedett bokasérülés miatt kénytelen kihagyni a 20 éves walesi középpályás.

Ramsey el sem utazott a 18 fős kerettel a kedd esti BL-összecsapásra, Wengernek így nem sok választása maradt, legalábbis ami a középpályát illeti - ugye, Jack Wilshere, Tomas Rosicky és Abou Diaby is maródi...

Az újak, Mikel Arteta, Per Mertesacker, Josszi Benajun, André Santos, valamint Pak Csu Jung viszont bevethetők.
  • minimize
    nem lesz ez rossz,csak össze kell szokniuk.helyzetek megvoltak,de simán hibázgatunk elől.holnap szerintem egy x-nek örülhetnénk.(?).
  • Dean Winchester
    de én nem poénból mondtam a 3k-t :DDD
    basszus ha 6.ok leszünk és simán kiperkálok neked még 5k-t is csak kérdés ez visszafele is igaz-e? :D
    a 10k már sok pedig én bízom a srácokban...
  • grebber
    Mostani játék után ne legyen inkább 10ezer?
    Ótvar :(

Ez az év a mu és a city ről fog szólni! Kettő közül lesz a bajnok!
  • minimize
    *mint tavaly, elnézést.
  • minimize
    a 4.meccsemet nézve(most a Norwich-W'Ham éppen...) a 7végi fordulóból megállapíthatom, hogy a játékvezetés még viccesebb, mint idén. a legjobb bajnokság, a legszarabb(legtöbb mindent "elnéző")játékvezetői 4esekkel. katasztrófa.
  • pLau
    na az kemény :D de a lényeg megvan!!
  • Effe88

ilyen gól nem semmi :D:D
  • Balázs 17
    gól
    ha ez nincs akkor 0-0?:)
  • Sabcsee
    kb. a 2 legfontosabb helyen voltak új emberek+ugye nem volt Song,Verma,Gervinho,Wilshere. mind1.

úgy tűnik, hogy a Dortmund nincs valami világverő formában(nem úgy mint mi, haha), szóval van némi esély, hogy meglepjük őket kedden.
  • Dean Winchester
    miről beszélsz????
    2 új volt a kezdőben , oké h ők 1.5 hete edzenek de a többiek nem! Emlékszel mikor Kos idejött? akkor is nyertünk pedig ő is full új volt ,vagy verminator mikor jött...:D nem erre kell fogni az 1-0as győzelmet :)
    de mondom nekem nem probléma mert örülök ,hogy meglett a 3 pont :D
    sőőt a végén azért a 92.percben siman 1-1 is lehetett volna az eredmény
  • Sabcsee
    *sexy football
  • Sabcsee
    mit vártál? új arcok 1-1.5 hete kezdtek el edzeni, ilyen összeállításban még nem is álltunk ki, teljesen vállalható ez az 1-0. Majd egy hónap múlva már jöhet a sexy, ha már összeszoktak.
  • minimize
    Fabregáz is rugdossa, mióta elment. szerintem Arteta jó lesz.(nem a helyére persze...oda majd januárban Hazard)
  • Dean Winchester
    szerintem kurva gyenge ez a teljesítmény de a lényeg a 3 pont...
    remélem a bl-ben nem teljesítünk így mint a bajnokságban

nem értem wengert! MIért nem a koreait hozta be és miért inkább chamakhot?
  • minimize
    még bőven van min csiszolni. 16lehetőségből 1szakadt, full vicc gól,egy kapufa oda(is), ill. a helyzetek az egy szem támadójukkal...
    Merte jó volt, szerintem Arteta is jó lesz v.Persie-vel, Ramsey engem idegesít(de rohadtul...),Gibbs meg még pihizhetne, a mai teljesítménye nem volt a top.
  • Balázs 17
    mondjuk eddig még nem volt értelmes ellenfelük, de jah agüero eddig fasza :)
  • Dean Winchester
    jaja :D

nasri gólpassz :D öreg adebayor meg gólt lőtt XD
    citytől félni kell basszus :S
    aguero jó igazolásnak tűnt bassza meg :(
  • Balázs 17
    én csak olvasom, de így eléggé szarnak tűnik csapat:D
  • geo91
    gólöröm sem volt semmi utána :DD
  • Dean Winchester
    parkot bekéne állítani!
    kos le - andre be? :D
    merem fogadni a PL legpotyabb gólját lőttük xD legalábbis az idei szezonra...