Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
boldog szülinapot! <#pias>#pias>

Bármi lehetséges, de én biztosan nem fogok a Fosenham-nek szurkolni.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Várj te még azzal a kieséssel. Lehet koppanik a Real
ARSENAL&POKER
<#wow3>#wow3>
Tottenham is kiesett a bl-bõl.
We do not buy superstars. We make them.
zsír viszont ezek után vmi fontos meccsen meg õt cseréljék be 20 percre 😄
engem is érdekelt, szóval nem volt nagy fáradság utánanézni, bemásolni sem ide 😄
<#worship>#worship> (hülye vagyok,hogy elsõre nem néztem fel a wikire) :S
"However, Lehmann made another appearance and was brought on as a substitute for Fabiañski in the last 20 minutes of the game against Everton on 4 May 2008, Arsenal's final home game of the season. He was given a standing ovation at the final whistle as he bowed and clapped to the fans. Later that day, Wenger confirmed that it was Lehmann's farewell appearance."
forrás
forrás
melyik volt az utolsó meccse? 😄
am 200. az lehetne vmi pikáns meccs ^^
teszem fel azzal nyernénk meg a bajnokságot xD
bár alu-ra nézve meg gáz lenne..
am 200. az lehetne vmi pikáns meccs ^^
teszem fel azzal nyernénk meg a bajnokságot xD
bár alu-ra nézve meg gáz lenne..
mindenképpen védjen legalább egy meccsen, legyen már meg neki a 200 ágyús meccs. 😊 (tuti ezért ment el 199 meccs után, hogy visszatérhessen egy 200. meccsre. 😄D)
bárcsak lehetõséget is kapna ,bár tuti nem fog csak mégis azért van ha netán aluval történik valami 😞
bár azért ha vezetünk 3-0ra akkor aw adhatna neki játéklehetõséget XD
bár azért ha vezetünk 3-0ra akkor aw adhatna neki játéklehetõséget XD
Jens =)
beszarás, Diaby lesérült, de hogy mi az anyjában...😮OO
jó, akk ha naon pazarlók akarunk lenni, ezt a kezdõt küldeném pályára:
Almunia(JENS😄)-Clichy, Squillaci, Sagna- Wilshere, Ramsey- BENDTNER, Nasri(inkább irányítsonõ), Arhsavin- Van Persie
jó, akk ha naon pazarlók akarunk lenni, ezt a kezdõt küldeném pályára:
Almunia(JENS😄)-Clichy, Squillaci, Sagna- Wilshere, Ramsey- BENDTNER, Nasri(inkább irányítsonõ), Arhsavin- Van Persie
kaka
beszarok😄
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
6 hét azt hiszem:S
Lehmann a WBA ellen már a padon lesz😄DD
wilshere gyereket meg már épp ideje volt, hogy megszeresd, a csapatban sajna sokszor egyedül benne látom a tûzt, az akarást😊:S
Lehmann a WBA ellen már a padon lesz😄DD
wilshere gyereket meg már épp ideje volt, hogy megszeresd, a csapatban sajna sokszor egyedül benne látom a tûzt, az akarást😊:S
kaka
aaron gyereket bírom én is, remélem a kezdõ 11ben ott fogom látni 😄
egyébként pozítivum,hogy wilshere-t eddig rühelltem, utáltam, gyülöltem viszont (valószínû az elmúlt pár mérkõzésen nyújtott teljesítményének is) köszönhetõen kezdem megkedvelni 😄
DJ és a kapus mikor épül fel? kb ?
lehmannal mivan ? 😄 sikerült leszerzõdtetni? XD
egyébként pozítivum,hogy wilshere-t eddig rühelltem, utáltam, gyülöltem viszont (valószínû az elmúlt pár mérkõzésen nyújtott teljesítményének is) köszönhetõen kezdem megkedvelni 😄
DJ és a kapus mikor épül fel? kb ?
lehmannal mivan ? 😄 sikerült leszerzõdtetni? XD
na akk pár jó hír:
Vermaelen ebben a szezonban tuti nem lép pályára(mintha nem sejtettük volna)
Djourou meg akkor amikor Szczesny is
fúú, de kurva nehéz lesz így megnyerni a bajnokságot:S
am WBA ellen én eltudnám képzelni Ramsey-t a kezdõben Denilson helyett😉
Vermaelen ebben a szezonban tuti nem lép pályára(mintha nem sejtettük volna)
Djourou meg akkor amikor Szczesny is
fúú, de kurva nehéz lesz így megnyerni a bajnokságot:S
am WBA ellen én eltudnám képzelni Ramsey-t a kezdõben Denilson helyett😉
kaka
az öreg seamant kéne inkább visszahívni <#vigyor5>#vigyor5>
és õ is olyan mint VELA 😄
8perc kellett h gólt lõjjön mert csereként állt be
8perc kellett h gólt lõjjön mert csereként állt be
Lansbury megint gólt lõtt a Norwich-ben, nem lesz õ rossz jövõre😉
bírnám ha összeállna egy brit kp(Lansbury,Ramsey,Wilshere)
bírnám ha összeállna egy brit kp(Lansbury,Ramsey,Wilshere)
kaka
szakadok a nevetéstõl bazdmeg XDDDDDDDdddd
Lehmann hajszálra az Arsenaltól!
Nem akármilyen vészkapust igazolhat záros határidõn belül az Arsenal, azt a Jens Lehmannt, aki öt szezonon keresztül õrizte az Ágyúsok hálóját 2008-as távozását megelõzõen, és aki tavaly vonult vissza a profi labdarúgástól. Nem kizárt, hogy már a West Brom elleni keretben ott találjuk majd a nevét!
A 41 éves, korábbi világbajnoki ezüstérmes, BL-ezüstérmes kapus hétfõn az Arsenal fõhadiszállásán járt Colney-ban, ugyanis egy edzõtanfolyamra volt hivatalos.
A Sky Sports úgy tudja, az Arsenal "lecsapott rá", és ajánlatot tett neki, legyen a klub vészkapusa, amelyet nem utasított el, elõrehaladott tárgyalásokat folytatnak a felek!
"Az Arsenal vészhelyzetben van, ami a kapusposztot illeti, boldogan segítek" - nyilatkozta Lehmann.
Mozgósítására azért van szükség, mert Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski és Vito Mannone sérülése miatt a szezon közben már-már kegyvesztetté vált Manuel Almunia az egyetlen hadra fogható hálóõr Wenger számára.
Lehmann 199 alklommal ölthette magára az Arsenal mezét 2003 és 2008 között, a Stuttgartban fejezte be pályafutását 2010-ben.
Lehmann hajszálra az Arsenaltól!
Nem akármilyen vészkapust igazolhat záros határidõn belül az Arsenal, azt a Jens Lehmannt, aki öt szezonon keresztül õrizte az Ágyúsok hálóját 2008-as távozását megelõzõen, és aki tavaly vonult vissza a profi labdarúgástól. Nem kizárt, hogy már a West Brom elleni keretben ott találjuk majd a nevét!
A 41 éves, korábbi világbajnoki ezüstérmes, BL-ezüstérmes kapus hétfõn az Arsenal fõhadiszállásán járt Colney-ban, ugyanis egy edzõtanfolyamra volt hivatalos.
A Sky Sports úgy tudja, az Arsenal "lecsapott rá", és ajánlatot tett neki, legyen a klub vészkapusa, amelyet nem utasított el, elõrehaladott tárgyalásokat folytatnak a felek!
"Az Arsenal vészhelyzetben van, ami a kapusposztot illeti, boldogan segítek" - nyilatkozta Lehmann.
Mozgósítására azért van szükség, mert Wojciech Szczesny, Lukasz Fabianski és Vito Mannone sérülése miatt a szezon közben már-már kegyvesztetté vált Manuel Almunia az egyetlen hadra fogható hálóõr Wenger számára.
Lehmann 199 alklommal ölthette magára az Arsenal mezét 2003 és 2008 között, a Stuttgartban fejezte be pályafutását 2010-ben.
egyre esélyesebb h reaktiváljuk Lehmannt😄D tavaly a csapat nélküli Campbell, idén a visszavonult 41 éves Jens😄 bár nem hinném, h játszana max ha Almuniaval történik vmi
Na, úgy tûnik ez nem jött össze, akkor itt a link. 😄
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
mi meg azt a realt vertük el 5-0-ra aki verte 2-0-ra a herculest 😄D
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
am mi is mehetnénk odaszúrni a barcások orra alá,hogy a real elverte azt a hercules-t 2-0ra akitõl õk szoptak hazai pályán...
<#banplz>#banplz>
ennyire unatkozol? húzzál vissza a topicodba azt szórakoztasd az ott levõket vagy ugyanazt tudom mondani neked is mint a fajtársadnak:
húzd be füled,farkad 😊
ennyire unatkozol? húzzál vissza a topicodba azt szórakoztasd az ott levõket vagy ugyanazt tudom mondani neked is mint a fajtársadnak:
húzd be füled,farkad 😊
Istenem, annyira ostobák vagytok. S csak szánni tudlak titeket azért amiért ide jártok provokálni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
nem tudom eldönteni, hogy a helyzetkihasználásunk volt szar, vagy pedig Van der Sar volt elképesztõ...:S
mindegy, imádkozzon mindenki, hogy Squillaci és Almunia egy jó hajrát fogjon ki<#wilting>#wilting>
mindegy, imádkozzon mindenki, hogy Squillaci és Almunia egy jó hajrát fogjon ki<#wilting>#wilting>
kaka
Gondolom most is a bíró volt a hibás.. <#whatever>#whatever>
"Johan Djourou egy kificamított vállal uralkodott kint az évszak többi részéért"
lol pont egyszerre :S
barcames.: örülj és húzd be füled,farkad 😊
barcames.: örülj és húzd be füled,farkad 😊
Johan Djourou ruled out for the rest of the season with a dislocated shoulder
😊
😊
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
most erre komolyan mit lehet mondani?
ágyúsokat megint legyalulták <#ravasz1>#ravasz1>
arra se adnak 3 pontot de még1et sem 😊
2.félidõben 2 kurva nagy vds védés volt!
viszont gigis amit elkurt az szép volt ,végén chicarito is xD
tökmind1 kiestünk ,mostmár maradt a bajnokság 😄
2.félidõben 2 kurva nagy vds védés volt!
viszont gigis amit elkurt az szép volt ,végén chicarito is xD
tökmind1 kiestünk ,mostmár maradt a bajnokság 😄
végül is csak 15 lövésünk volt amibõl 10kapura ment =)
végén csicsarito belõhette volna 😄
legalább megkaptuk volna a kegyelemdöfést -.-
szép volt fiúk <#eljen>#eljen>
legalább megkaptuk volna a kegyelemdöfést -.-
szép volt fiúk <#eljen>#eljen>
labdabirtoklásból, meg szép passzokból nincs se 3pont, se kupák.senkit sem érdekel.eredmény? ennyi.
szerintem kb. 1év,míg érettek lesznek mentálisan is kupára.addig...
szerintem kb. 1év,míg érettek lesznek mentálisan is kupára.addig...
No one can stop Death!
persze bazdmeg megússza háháháá