31698

• Dean Winchester
    engem nem izgat a szar kezdés mert vezettük mi is tavasszal a bajnokságot több ponttal mégis tudjuk mi lett a vége...
    most abban bízom ,hogy szar kezdés lesz és jó , zsír kis hajrá :D
  • minimize
    hacsak...el nem viszik a 3pontot. meg sem lepődnék lassan. tavaszig sztem nem lesz itt normális játék,kérdés, az mire lesz elég.
  • Dean Winchester
    bakker a bolton 9 mérkőzés óta nem ikszelt velünk :D
    tuti most fog ez a széria megszakadni és idegenben elérnek egy döntetlent :D :D
  • Zenszkij
    2 dolgot lehet látni az űrből is szabad szemmel. Az első a Kinai Nagy Fal, a második a lyuk az Arsenál védelmében. :) Ideje lenne összekapni magatokat...
  • Dean Winchester
    ha valakit érdekel akkor íme az összefoglaló!

• csocso14
    A gólokat láttam, sírtam is csak kíváncsi vagyok az összképre.
    Köszönöm a linket.
  • TrBela
    szerintem inkább ne nézd meg mert sírni fogsz :D Koscielny úgy beverte mintha blackburn csatár lenne...
  • minimize
    a rojadirecta.me fórumain találsz linket a letöltéshez
  • arsnl
  • csocso14
    Nem tudjátok hol lehetnem megnézni a teljes meccset, mert sajnos melóztam így lemaradtam róla.
  • arsnl
    legalább már volt játék.. Wenger remélem önként lemond majd szezonvégén, ha nem jutunk 4 közé.
  • grebber
    Jól van jó lesz ez jövőre a ligabajnokságban
  • minimize
    pont az olyan összjátékból volt kevés befejezve.hányszor integetett a jobb oldalon tök üresen emberkénk,de mi 28passzra mentünk, nem gólra. szép foci van,ennyi. ja, meg 4(!!)pont öt forduló alatt,és 14kapott gól,de minuszban ez a két öngóllal 12 is bőven sok.
  • Dean Winchester
    sokszor volt sok pozitívum
    egyébként meccs előtt ezt vártam ,ha vezetünk akkor az előnyt elbasszuk
    a bajnokságban jelenleg mi kaptuk a legtöbb gólt ,szóval tudunk valamit xD

no mind1 remélem azért fogunk pár meccset nyerni még az idén, illetve tényleg legyen meg az EL hely de a bl-t meg nyerjük meg :D

arshavin is jó volt ma, meglepően gyors volt és jól is játszott
    panaszt senkire se tudnék most tenni , kapusunk meg még félidőben védett egy kurva nagyot mikor 1 az 1 be volt a blackburni csatárral.

aztán 1-2 utan meg a stream befagyott így nem láttam a gólokat.
    arteta gól illetve az azt megelőző összeáték tetszett.
  • Balázs 17
    Savage kitanította őket
  • Steve Downie
    Remélem igazad lesz!
  • Sabcsee
    de a faszomat már, annyi, de annyi pozitívum volt ezen a meccsen:
    -az új fiúk: Arteta kurva jól nyomta, elnyomhatatlanul robotolt. Gervinho: most is belevezette párszor a védőkbe a labdát, de akkor is, gyors, KISZÁMÍTHATATLAN, pontos és ugye gólt is lőtt. Santos: az elsőnél ő ragadt be, de ő is fizikálisan erős, technikás, jó lesz
    -RAMSEY végre úgy játszott, amit már hetek óta vártunk, gólpasszt adott, küzdött, csak így tovább
    -Chamakh gólt lőtt, nagyon kellett már ez a gól a marokkóinak
    - Nyomokban sexy football

2 öngóllal kikapni elképesztő pech, ilyen komolyan mondom, hogy nem létezik... és minden velük játszott meccs után meg kell állapítanom, hogy ennél faszrágóbb csapatot, mint a Blackburn ritkán látni. Szinte mindig, amikor elvesztették a labdát még utána löktet, megrúgták a mieinket, vagy direkt még jobban odacsúsztak, ahol tehették, ott geciztek velünk, undorító volt, de sajnos bejött. Ez egy mentális vereség volt, bármennyire is volt szar a védelmünk...
    Nem baj, a sok pozitívum szerintem meghozza a gyümölcsét!
  • minimize
    ja. a 2öngól nem volt semmi, a lesgólhoz no comment(érdekes, ezeket mindíg elnézik...),azt hittem, végre magukra találnak, kérdés, az hol van vajon..??!
  • Balázs 17
    háháháhhá 0-1nél olvastam fórumot, aztán elkeleltt mennem, nem reagáltam, mert vhogy éreztem hogy itt lesz még vmit

röhejes ez a csapat
  • minimize
    EZ az, ENNYI.
  • Kaplan
    úúúúúúúúúúúirsten
  • Steve Downie
    4...
  • minimize
    egyébként amíg mindent a "halálig" játszunk, nem is lövünk több gólt...
  • minimize
    a hozzáállásunk is gyenge a 2.félidőben
  • Sabcsee
    bazdmeg, lesgóllal vezet a blackburn
  • Rockynhooo
    streamet tud dobni valaki?
  • minimize
    nyomokban...
  • arsnl
    öngól..
  • geo91
    a csapat mai játéka nyomokban már igazi Arsenalt tartalmaz :)
  • minimize
    majd legközelebb passzol. amúgy igaza volt v.Persie-nek.
    kicsit sokallom az eladott labdát,Santos meg figyelhetne a lesre állításnál kicsit jobban is, de majd belejön.
  • Kaplan
    Gervinho nagyon önző, egy biztos gólt önzőzött el.. Csak passzolni kéne RVP-nek.
  • Kaplan
    Hogy felvarrta Arteta geci! 1-2! :)
  • arsnl
    oh, ez a baj az új védőkkel, nem lépett ki időben Santos.
  • arsnl
    Gervinhoo, Song gólpassz
  • Kaplan
    sSzééééép tamádás, góóól GERVINHO! :) 1-0
  • Dean Winchester
    én parkot sajnálom ,hogy nincs a subok közt sem..
    válogatottban is rugdosta a gólokat :D nemtudom miért nem kap esélyt? Én tuti inkább őt cserélném be mint sem Chamakhot
  • minimize
    elhiheted, hogy jobban tisztában vagyok a kedvenc klubom dolgaival, mint egy barca-drukker. nem arról szövegelek, hogy csórik vagyunk, bőven nem, arról osztom, hogy itt más a klub felfogása, már ami a csapatépítést jelenti, mint a rongyfejűek által megvásárolt kluboknál. ha túl magas röptű volt a #22948, inkább ne reagáltad volna le, mint itt "okosítasz".
  • bakkerman
    nincs szívem otthagyni az éttermet ahol melózom :/
  • Balázs 17
    hát ő támadó szélsőhátvéd, mint ahogy a brazílok 90%-a:D
    de attól még remélem jó lesz
  • Sabcsee
    Wojciech Szczesny - Bacary Sagna, Per Mertesacker, Laurent Koscielny, Andre Santos - Alex Song - Aaron Ramsey, Mikel Arteta - Gervinho, Robin van Persie, Andrei Arshavin

Fura ez az új 4-1-2-3-as felállás. Santos kezdő, na rá nagyon kíváncsi vagyok, azt mondják, h nem a legjobb védekezésben, remélem rácáfol. Viszont Aaron kezdetésének annyira nem örülök, mondjuk ideje lenne, ha összekapná magát.
    na GO GUNNERS, nyerni kell!