Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
Az ilyen emberek hiányoznak most! Fontos meccseket eltudnak dönteni xD
Még most is kiráz a hideg!
válogatott kb semennyire se hoz lázba, fõleg mivel van évi 10meccs. elértem oda, h szinte már csak az afrikai csapatok meccseit nézem, ha egyáltalán válogatott meccset figyelek. persze örülnék ha lenne végre egy erõs magyar csapat, akit még szeretni is lehet(most ez van kialakulóban), de számomra ez az egész nemzetközi foci ledegradálódott.
és nem azért, mert arsenalos vagy
én sem kívánom van persie sérülését, mert úgy kell ellenük bizonyítani a magyaroknak, hogy a legjobb csapatuk ellen játszunk
off end
http://www.powerplaymanager.com/r57633
de egy sérülést nem adnék egy eb kijutásért! lehet a hazám válogatottja kéne,hogy az erõsorrendben elõl legyen de nekem az arsenal sikere többet ér mint a magyaroké 😞
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
no comment, ha nyáron nem basszuk ki...
kaka
remélem tévedek.
No one can stop Death!
RvP kapufája kimaradt a leirásból, de arra meg max. csak a szurkolók emlékeznek késõbb. tipikus,és megélt kép az összefoglaló.
egyrészt jó, hogy Henry-ék nekem anno "élõben" mentek,de fáj, amit ETTÕL a csapattól,ill. néhány tagtól látok hónapról-hónapra.megkockáztatom, ha maradt volna Adebayor, vele is elõrébb lennénk.
elgondolkodtató.
No one can stop Death!
WBA-ALmunia 5:0
bár mondjuk van h a rendes ho.-n felül hagyja a játékot a spori..
mind1 wba ellen nem rossz ez az eredmény! mondom odavágón 0-3ról hoztuk 2-3ra most 2-0ról 2-2re
ha hozzuk az elmaradt meccsünket akkor -2pont
kemény lesz a hajrá az bíztos 😞
összefoglalót valaki majd linkeljen legyen oly kedves ,mert net miatt nem tudtam nézni csak az utolsó 10 percet
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2 kaput talált lövésük van és 2gól omg
mai nap nyerni kell, 3 pont kötelezõ!
én amondó vagyok ha most hozzuk amit kell , van keresnivalónk de ha kikapunk akkor itt vége a bajnokságnak és magunk mögött láthatunk egy gyönyörû 2 hetes idõintervallumot :S
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
No one can stop Death!
igazán nem kellett volna , köszi 😊