Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vmvr
ja... én is pont ma néztem meg egy videót, ahol Henry, Bergkamp, Pires, Ljugni és a többiek rohangáltak. hát igen, az egy jó csapat volt. Ma meg Denilson, Bendtner, és a többi szarjankó. remélem lesz ez még jobb is...

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Tudom, volt már és elnézést is kérek de muszáj!
Az ilyen emberek hiányoznak most! Fontos meccseket eltudnak dönteni xD
Még most is kiráz a hideg!
arsnl
nekem meg pont <#eljen>
válogatott kb semennyire se hoz lázba, fõleg mivel van évi 10meccs. elértem oda, h szinte már csak az afrikai csapatok meccseit nézem, ha egyáltalán válogatott meccset figyelek. persze örülnék ha lenne végre egy erõs magyar csapat, akit még szeretni is lehet(most ez van kialakulóban), de számomra ez az egész nemzetközi foci ledegradálódott.

<#levele>
és nem azért, mert arsenalos vagy
én sem kívánom van persie sérülését, mert úgy kell ellenük bizonyítani a magyaroknak, hogy a legjobb csapatuk ellen játszunk
off end

http://www.powerplaymanager.com/r57633

erre az esély majdnem 0...
de egy sérülést nem adnék egy eb kijutásért! lehet a hazám válogatottja kéne,hogy az erõsorrendben elõl legyen de nekem az arsenal sikere többet ér mint a magyaroké 😞
minimize
2011.04.20. 20:45

No one can stop Death!

hedonist
Azért örülnél, ha van Persie lesérülne, de kijutnánk az EB-re

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Sabcsee
Ha Denilson játszik, a mérkõzéseink mindössze 33%-át nyerjük, nélküle majdnem kétszer olyan eredményes a csapat (65%).

no comment, ha nyáron nem basszuk ki...

kaka

csak nehogy RVP-t meg leaprítsák a magyarok :S
arsnl
sztem most jól jön ez a válogatott szünet, remélhetõleg alatta felépül Cesc, Theo, Song is

mikor jön a spurs?
minimize
na a Kékek behúzták MCity ellen, szerintem T'ham behúzza ellenünk, aztán mindjárt nem az elsõ hely lehet a cél, az a gond, hogy (szerintem)elfáradtak fejben a legények.
remélem tévedek.

No one can stop Death!

arsnl
Ha Alex Song a pályán van, 71%-át hozzuk a meccseinknek, nélküle még nyerni sem tudtunk!

hmmm

minimize
<#banplz>everton-fulham is jó kis meccs.

No one can stop Death!

minimize
nso most jól összefoglalta a meccset, és a képet rólunk általánosságban. hiába a 75-25% a labdabirtoklásban,meg a többi humbug.esély volt,hajtás 45perc.
RvP kapufája kimaradt a leirásból, de arra meg max. csak a szurkolók emlékeznek késõbb. tipikus,és megélt kép az összefoglaló.
egyrészt jó, hogy Henry-ék nekem anno "élõben" mentek,de fáj, amit ETTÕL a csapattól,ill. néhány tagtól látok hónapról-hónapra.megkockáztatom, ha maradt volna Adebayor, vele is elõrébb lennénk.
elgondolkodtató.

No one can stop Death!

arsnl
jaja ott is parádézott😄D utána jött Fabianski, most remélhetõleg Lehmann... de ez is mi már, h jobban örülünk egy már visszavonult kapusnak mint neki?

most néztem meg, az odavágón is alu védett 😄DD
WBA-ALmunia 5:0
viszont megadta a szögletet amit már nem kellett volna , almunia nem értem mifaszért nem jött elõre 😮
bár mondjuk van h a rendes ho.-n felül hagyja a játékot a spori..
mind1 wba ellen nem rossz ez az eredmény! mondom odavágón 0-3ról hoztuk 2-3ra most 2-0ról 2-2re

ha hozzuk az elmaradt meccsünket akkor -2pont
kemény lesz a hajrá az bíztos 😞

összefoglalót valaki majd linkeljen legyen oly kedves ,mert net miatt nem tudtam nézni csak az utolsó 10 percet
remek 😊
arsnl
Almunia ma egész jó volt, csak 2 gólt adott nekik...

arsnl
fffuccck
(Sagnat még felrúgták 16oson belül 94.percbe...)

Kaplan
hát ez almunián ment el.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

nevetséges, hogy a WBA állandóan megszopat minket
arsnl
állítólag kapushiba ott is..

Kaplan
mindegy, õk 10-en is behúzzák.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

faszom Berbatov 1-0 :S
gooooo
2 kaput talált lövésük van és 2gól omg
Kaplan
amúgy, a manchester emberhátrányban null-nullra áll a 85. percben. ergo: be kellene húzni ezt a meccset akárhogy.

arsnl
Isten keze ala Bendtner keze😄

arsnl
GÓÓÓÓÓÓÓÓL

Kaplan
RVP!

arsnl
ARSHAAAA

Kaplan
manu nagy arc, még szkvilláccsit ellökte a támadó irányába miután rájött, hogy szarul jött ki, hátha megakadályozza a gólt. 😄DDD

arsnl
mind2 eltakarodhat nyáron a picsába

arsnl
ezkész😄😄Dd

Kaplan
totális csõd, idén se érdemlünk bajnoki címet.

Sabcsee
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

kaka

arsnl
gyökeres változás kéne a játékképében, h itt ma nyerjünk. ha meg nem nyerünk pápá bajnokság

arsnl
ez denilson mi a faszt keres még itt? ennyire egy gyenge, lassú szarkupacot..

arsnl
RvP kapufa. miért is hiányozna ez egy meccsrõl.. ramsey meg mit hagyott ki utána...

Sabcsee
sztem ez védhetõ fejes vt, pont középre ment-.-

mi történt a fiúkkal...:S

kaka

arsnl
sokáig húztuk

arsnl
Almunia, Sagna, Koscielny, Squillaci, Clichy, Wilshere, Denilson, Nasri, Ramsey, Arshavin, Van Persie

thx
mai nap nyerni kell, 3 pont kötelezõ!
én amondó vagyok ha most hozzuk amit kell , van keresnivalónk de ha kikapunk akkor itt vége a bajnokságnak és magunk mögött láthatunk egy gyönyörû 2 hetes idõintervallumot :S
arsnl
Ramsey ma kezdõ lesz, hivatalos twitterrõl az info

<#eljen><#eljen>
banok
16.00 West Bromwich-Arsenal
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

minimize
a sorsoláshoz:remélem Eduardo most is eredményes lesz legalább az egyik meccsen.

No one can stop Death!

minimize
aaaaz igen!
gratula, bárkié is!<#eljen>

No one can stop Death!

<#worship><#law><#finom>
igazán nem kellett volna , köszi 😊