31698

• minimize
    nem volt tőkeerős szponzor szerintem. ezért(is) szedték szét a csapatot.
  • Dean Winchester
  • Steve Downie
    Még egy hsz erejéig ezzel a témával kapcsolatban:
    A szezonvégi tabellától és a lelécelő divatdrukkerektől függetlenül az a csapat elismerést érdemel(t), mert nem volt semmi, hogy 2-3 éven belül honnan hova jutottak. Még mindig emlékszem, hogy mennyire küzdöttek a Bayern ellen idegenben, jó sokat támadtak, kicsit hasonlított a játékuk a mienkre. Szerintem egyébként sokat köszönhetett az a csapat Ralf Rangnick-nak, aki épp pár órája mondott le a Schalke-nál.
  • minimize
    én csak azon mosolyogtam, "mikiegér-kupa"-létére egyesek milyen komoly csapattal álltak ki már az első fordulóban is. lehet, hogy mégis számít egy-két helyen ez a kis kupa is??!
  • Dean Winchester
    OMG
    most meg jó :DDDDD
  • Balázs 17
    persze :)
    akkor valami nincs fent gépeden

Samak miket kihagyott omg
  • Dean Winchester
    te láttál képet? mert ez csak hang, azzal meg sokra megyünk..
    azért kösz
  • Balázs 17
    összefoglaló
  • Steve Downie
    Végül csak legyőztük ezt a negyedosztályú csapatot, a Tottenham viszont sajnos kiesett :D
  • arsnl
    Aneke is debütál, Oxi helyett jön
  • Steve Downie
    Benayoun 3-1
  • arsnl
    Benayoun gól, Öz passzából:D mindenki ma szerzi első Arsenal-os gólját?
  • grebber
    Na talán hídról ugranod nem kell.Úgy néz ki járás 70-es csapat van egy szinten velünk.Szóval a pénzt attól gyűjtsed mert ebből nem első 6 de első 10 sem lesz!
  • arsnl
    jön Özyakup is (Ryo volt a 800. játékos aki pályára lépett Arsenal-mezben)
  • Steve Downie
    Beállt Ryo, na őt is szívesen megnézném, hogy is játszik. Ha úgy, mint a Feyenoord-ban, akkor még talán gólt is lő ma.
  • Steve Downie
    Oxi góljával vezetünk. Még a végén nyerünk.
  • Balázs 17
    gibbs wááá
  • Dean Winchester
    látom van aki figyel xD nyugi , erre nem fog sor kerülni! fordítunk és nyerünk...
    jobb 0-1ről fordítani mint 1-0 v 2-0 ról elbukni a meccset :D
  • Steve Downie
    Dean, csak szép sorban, először a [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1093857406&no=22998]#22998[/URL]-at kell betartanod :D
  • Dean Winchester
    hallod kezdem gyűjteni a pénzt de te is tegyél így :D
    kezdek félni de azért állom a fogadást :D

• grebber
    Na ez már kabaré.Mondom én liga 1 már szeretettel vár minket jövőre!
  • Steve Downie
    Istenem... ez komoly?
  • Dean Winchester
    0-1 :DDDDDDDDDDD
  • Steve Downie
    Állítólag Chamakh kihagyott két nagy helyzetet. Jó ez a meccs olvasás :D
  • Dean Winchester
    na hang az van :D
  • Dean Winchester
    én itt probálkozom de nem jó :(

• Dean Winchester
    van stream :)
  • banok
    Nem lesz stream mert még tv sem adja odaát.
  • Balázs 17
    ezt a meccset most megnézem én is :)
    kíváncsi vagyok Chamberlainre+Ryora
    steamet majd vki, kösz:)
  • Steve Downie
    A kezdő: Fabianski, Jenkinson, Djourou (kapitány), Miquel, Gibbs, Coquelin, Frimpong, Benayoun, Oxlade-Chamberlain, Park, Chamakh.
    A padon: Martinez, Yennaris, Boateng, Ozyakup, Aneke, Ryo, Watt.
  • Balázs 17
  • geo91
    jó kis csapat ez a srúzböri... :D elég ha csak azt mondom, hogy innen került szabadlistára az új-zélandi válogatott kris bright is, aki egy ideig játszott kispesten, persze amilyen falábú, még itt sem volt maradása...
  • Dean Winchester
    next: Arsenal-Shrewsbury

ha most kiesünk akkor én azonnal kirohanok a hídra és a folyóba vetem magam :/
  • Dean Winchester
    divat
    hoffenheim topic is pörgött mikor a csapat a tavaszi szezonban az első helyen végzett a bundesligaban ,sőt még év végéig is pörögtek csak mikor már esély se volt a 3. helyre akkor alább hagyott a lendület :D mondjuk én a topic nyitásakor megmondtam ,hogy divat emberkék vannak ott és addig fogják követni a csapatot illetve a topicba írni a friss híreket még a csapatnak megy aztán szép csend lesz.. így is lett :D
  • minimize
    persze azért a védelem 2új emberrel először élesben a négyből.kell még idő, volt itt már 11pontos elsőség is, a végére meg éppen csak... sajna nem tud minőségből rotálni, Kos is jó-franciában. a City hányadik évben,mennyiből vásárolgatva tart MA itt? el kell gondolkodni, szarban nem maradunk, a top4 meglesz. Wenger jó edző, öregedő szívvel.
    Fergie nem véletlenül emlegeti Mout-a helyére,mint jó választást. neki bejött zsinórban, a top-on száll ki,Guardiola se igyekszik el tudtommal, de pontosan nem vágom.- Wenger összehozott pár érmet, meg egy veretlen szezont,kiváló üzletpolitikával-de mindenütt érkezett pénz játékosokra, mi meg -szerintük-kivártunk a megfelelő emberekre.
    mindegy, több, mint 20éve szurkolok az Arsenal-nak, nem játékosoknak, vagy másnak.tisztelem a többi klubot is a PL-ben, főleg a bajnokokat, de tényleg.szériák mindig voltak, elmúlnak. most mennyire pörög a M'City topik is, előtte meg...kutya se nézte őket.
  • arsnl
    tényleg??

én novemberig várok a normális játékkal, ha utána se lesz akkor edzőváltás kell
  • Dean Winchester
    az öngól is gól...
    mi legalább képesek vagyunk öngólt lőni , a 2. meg vicc mert az a gól elkerülhető lett volna ha jobban odafigyel kos.
    a lényeg , hogy kiszoptunk! úgy kellett volna játszani , hogy esélyük se legyen a gól lövésre és akkor no problem

már nagyon várom a bolton elleni ütközetet ,de 1 gólt tuti lőnek :D

• bakkerman
    az a gól amit a bíró megad
  • Steve Downie
    *négy
  • Steve Downie
    Az űrből lehetett látni a meccset? Nem hinném. Akkor láttad volna, hogy a három kapott gólból volt egy lesgól és két peches öngól. Lerúgták a jobbhátvédünket, így egy középhátvédet kellett oda beállítanunk, Vermaelen pedig alapból sérült volt.
    De amúgy jó poén volt.