Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
Clichy a Bundesligában köthet ki?!
azért azt a 7milliót kicsit kevesellném érte.<#miaz>

No one can stop Death!

jaj 😄 kinézetre ellenszenves , nem csípem de ilyen volt jack is XD
de vannak akik így külsõre ellenszevensek nekem pl. torres,ramos,jack is ide tartozott de õt már kezdem megszeretni,
sztem neked is van olyan játékos akit alapból nem csípel 😊

haverom pl. gyülöli messi-t , pedig sztem jó játékos,nem nagy az arca, nem szokott nagyon színészkedni se...stb
bakkerman
mi ellenszenves neked a kis lúrkón? 😄 szerintem a kis bojankanak van edzéseken a legksiebb hangja,full szerény a srác

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

nem csípem , alapból ellenszenvesnek tûnik 😄
nekem elég bojan
jaj
hát adják mellé messit és az üzlet meg is van kötve 😄
minimize
köszi
arsnl
Siemann
meg ugyanitt van, h erõs érdeklõdést mutatunk Jenkinson felé, a Charlton 19éves jobbhátvédjéért. Sagna-n és Eboue-n kívül úgy sincs jobbhátvéd a csapatba, még tartalékok, akadémisták között sincs "született" RB.

forrás?
errõl jut eszembe,hogy ha torres ért 50misit akkor fabregasnak is kell ,hiszen azért cesc sokkal jobb mint torres gyerek
bakkerman
apropó csodabogár,most csapott le wenger egy 15 éves védõre,a hertha-ból,valami 200-300k font volt a nevelési költsége

arsnl
hát pedig mi diktálunk. 2015ig érvényes szerzõdése van. de ha menni akar mi elengedjük, ez nyilvánvaló, de meg is kell fizetni az árát. az meg vicc, h 25öt ér. mai piacon még 70et is ellehetne kérni érte, amien senkikért repkednek több 10milliok.. amúgy sztem mindenki jobban járna ha elmenne, mert bár kurvajó játékos és szeretni való is, de az egész csapat köré épül, mindenki tõle várja megváltást, miatta álltunk át 4-3-3ra stb. jobban kibontakozhatna Nasri meg a többiek is szvsz. az se gáz persze ha marad.

mondasz valamit ,de azért kapjunk már 50et 😄 45misi menne a stadion tartozásba ill. 5 milláért meg vennénk vmi 17éves csodabogarat xD
bakkerman
azért érdekes ez a szitu,mert itt nem az arsenal fog diktálni,ha ez valóban így van,hogy cesc már belefásult az eredménytelenségbe.

minimize
25millió soványka érte. elvinnék 20ban gondolom, gyors 5éves szerzõdés, kivásárlási ára meg lenne 100millió. hagyjuk már, fizessék ki, menjen, ha akar, aztán kész.

No one can stop Death!

bakkerman
érdekes szitu lesz,õ menni akar,a barca várja,wenger se fog az útjába állni,csak ugye a pénz az ami nem mind1...50m€-ót kurvára nem ér,25-öt már igen,de ahogy idén teljesít,az nincs összhangban az arsenal követelésével...nem értem mire kérnek 50-et,ha még idén nyáron se tudnak megállapodni a barcaval,akkor 2012 nyarán még kevesebbet érne,és az wengernek se jó,ha játszatja fabregast,de õ meg nem nyújt 100%-ot az arsenalért.

50 millából lehet venni a helyére bõven olyan játékost aki meghatározó tagja lenne a csapatnak, nem is 1et, de Wengert ismerve...

ARSENAL&POKER

minimize
...aztán kezdhetünk mindent elölrõl...
persze, ha menni akar, el kell engedni, de már gondoskodni kellett volna az utánpótlásáról korábban. mire az új irányító "beépül",(mert Wilshere nem az szerintem)megint szezon közepe(?)lesz, ki tudja, milyen sorrenddel a PL-ben.

No one can stop Death!

nem hittem volna, hogy valaha is ilyen véleményen leszek én is, de egyet kell értsek
menjen nekem nem fog hiányozni
nyár óta (hiába mondogatta) már nincs itt fejben, meg úgy semennyire
A sport.es sportnapilap értesülései szerint a katalán játékos nyáron a Barcelonához érkezhet, és ezúttal már õ maga is ezt az opciót akarja.

Cesc Fabregas úgy véli, az õ ideje lejárt az Arsenalnál, és annak ellenére, hogy szerzõdés köti õt az "Ágyúsokhoz", azt tervezi, hogy idén visszatér anyaegyesületéhez, a Barcelonához.

A sport.es úgy véli, a középpályás már nem bízik abban, ami miatt még egy évet maradt a londoni klubnál, nevezetesen, hogy trófeákat nyerhet; hiszen idén is gyakorlatilag csak a bajnokság maradt, de itt is le vannak maradva a Manchester mögött.

Mióta az Arsenalnál van Fabregas, mindössze két kisebb kupát tudott elhódítani a csapat, 2004-ben egy Community Shield-et, 2005-ben pedig egy FA kupát, azóta azonban semmi, csak ígéretek és ígéretek.

A május 4-én 24 éves játékos tehát eltökélte, ideje továbbállni, mivel továbbra sem biztosított a siker az "Ágyúsoknál", ellenben a Barcelonával, amely nem csak a szívéhez áll közel, de ahhoz is, hogy 3 kupával gazdagodjon az idény végén újra.

Az egyetlen bökkenõ, amely beárnyékolja ezt a frigyet, az, hogy az Arsenal 50 millió euróban határozta meg azt az árat, ami esetén leülne tárgyalni, bár ennek az összegnek a megalapozottság erõsen kérdéses a jelenlegi viszonyokat tekintve, nem beszélve arról, hogy a Barcelona kétszer is meggondolja, hogy a feszített pénzügyi ütemtervébe belefér-e ilyen kiadás. Erre csak egy esetben lenne mód, ha a klub értékesíteni tudna néhány játékost, és az értük kapott összeggel pótolnák ki a játékosvásárlásra jelenleg rendelkezésre álló 45 millió eurót.
arsnl
állítólag nem olyan súlyos.
- Ramsey Wales cskja lesz angolok ellen
- Fabregas, Song, Walcott Bburn ellen visszatérhetnek

minimize
Bendõ megsérült a válogatott edzésén-futás közben...jó, nem?!

No one can stop Death!

minimize
sajnos. sokszor szerencsétlenkednek, és soha nem a legjobbkor, ha van ilyen egy tétmeccsen(PL,BL,stb.)

No one can stop Death!

szerintem sagna is hasonló mutatókkal rendelkezik
minimize
"A 7amkickoff.com mostani bejegyzésében egyértelmûen kiderül miért nem: Clichy ebben a szezonban összesen 70-szer próbálkozott beívelésekkel, és ebbõl 11 alkalommal ért ténylegesen célba a labda. Ez nem kevesebb, mint 16%-os hatékonyság, ami nem kicsit sok, ha belegondolunk, hogy a van Persie-Chamakh-Bendtner csatártrióból mindannyian remekül játszanak fejjel. Belegondolni is rossz, hogy ez az opció még mindig kihasználatlan az Arsenalnál, amelynek a talajon futó támadásait (s ezzel egyélû fegyverét) egyre több kiscsapat elemzi ki és lép fel hatékonyan ellene."
ez a kis érdekesség amiatt lett linkelve, mert nem siet a szerzõdéshosszabbítással Clichy, az egyetlen a veretlen csapatból(Lehmann-t hagyjuk). belefásult az eredménytelenségbe õ is??!

No one can stop Death!

bakkerman
LLorisra tippelek,kb az õ korosztálya Benzema meg Nasri

ki a kapus?<#zavart1>
yea
bal oldalt meg benzema (real topicba vki dobott egy linket , én meg a linkbõl loptam a képet 😄DD)
bakkerman
középen az ben arfa nem? azért jól emgöregedtek a skacok xd

😄DD
tök fura ilyen fiatalon látni...
minimize
ezt a stílust privátban erõltesd,ne itt, ha lehet. ez nem a dühöngõ,a "bunkó", meg "ostoba" jelzõt kerüld, mert dettó "súlyos szegénységi bizonyítványt" takar, mint hozzászólás. ha jól emlékszem, Én sem degradáltalak mindenfélének.
nem mellesleg tiszteletlenség is egy nicknév mögé ugorva.

No one can stop Death!

minimize
belinkeltem, mint infót, mert errõl kellene, hogy szóljon(többek közt) a topik. a többi nem rám tartozik. gondolom, ha komolyan érdekli Wengert, majd bevonja valami csereüzletbe Cesc-el, vagy passz.

No one can stop Death!

hedonist
én teljesen normálisan mondtam el valamit, te állítasz ki magadról súlyos szegénységi bizonyítványt a bunkó, ostoba reakcióddal.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

bakkerman
"A 19 éves Thiagot tekintik az egyik legjobb fiatal tehetségnek Spanyolországban, és számos klub érdeklõdik iránta Európa-szerte.
Arsene Wenger szeretné megerõsíteni a csapatát a szezon végén és spanyol jelentések arra utalnak, hogy szerzõdtetné a spanyol csillagot a nyár folyamán.

<#nevetes1> ezt õ se gondolja komolyan 😊

minimize
tedd már túl magad rajtam.

No one can stop Death!

<#nevetes2>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
Kacsa, vagy már készül Wenger elengedni Fabregast?
"A 19 éves Thiagot tekintik az egyik legjobb fiatal tehetségnek Spanyolországban, és számos klub érdeklõdik iránta Európa-szerte.
Arsene Wenger szeretné megerõsíteni a csapatát a szezon végén és spanyol jelentések arra utalnak, hogy szerzõdtetné a spanyol csillagot a nyár folyamán.
Thiago képviselte Spanyolország válogatottját minden junior szinten, és már rendszeres tagja az U21-es csapatnak.
A Barcelona menedzsere Pep Guardiola elszánt, hogy megtartsa a fiatal középpályást, de tudja, hogy a klub hajlandó elengedni, ha megfelelõ ajánlatot kapnak az észak-londoni klubtól."
csere-bere fogadom kezdõdhet a nyáron?

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

minimize
amúgy meg a "hazaszeretet" nem azon jön le, hogy valaki kedveli-nézi a válogatott meccseit, anno, amikor fociztak, én is szívesen néztem-szurkoltam nekik.talán most megint összeáll valami,sok sikert nekik, de ha valakit ez nem doppingol, attól nem kell "levelézni", mint véleménnyel.
nem Õt, magatokat járatjátok le, ebben a topikban nem elõször...

No one can stop Death!

minimize
a hangulatjelzéseid tartogasd a haverjaidnak.
unalmas, hogy állandóan szétoffoljátok a topikot a baromságaitokkal, de tényleg. inkább babázz...<#lama>

No one can stop Death!

"nagymagyar"???<#mf1>
egy szmájliból te megállapítottad, h "nagymagyar" vok? elismerésem<#banplz>
(mellesleg utálom a "nagymagyarokat" {is})<#wave>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
helyes! tedd azt!

No one can stop Death!

hedonist
szerintem meg igaza volt, és túlreagálod, de leszarom igazából.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

minimize
""Kiestünk a Bajnokok Ligájából, ez nem kérdés. Néhány napig csalódottak voltak a játékosok, de az utóbbi napokban láthatták, hogy a játékosok jól összpontosítottak.
"Ez a csapat jól akar teljesíteni és én ebben próbálok nekik segíteni. A szezon elsõ napjától a hozzáálásuk megfelelõ volt. Megérdemelnének egy kupát és én bízok bennük."
A.W.-arsenal.com
ezen is jót röhögtem.
meg az alant lévõn is. nem kell megmagyarázni, semmi "átesés" nem volt. nem kell <#levele>, aztán normálisan lesz válaszolva arra is...

No one can stop Death!

hedonist
ez nagy baromság most neharagudj, én aztán tényleg ellene vagyok a "nagymagyarkodóknak", de ebben semmi ilyen nem volt, nem kell átesni a ló túlsó oldalára, a sportban lehessünk már büszkék a hazánkra, érezhessük már közös célnak, és ezt nem szabad hagyni, h a seggfej ostoba politikusok elvegyék tõlünk az uszító viselkedésükkel.

minimize
#20816-"nagymagyarkodni" meg márc.15-én kellett volna.
OFF vége.

No one can stop Death!

hedonist
arsnl és Dean, hát ez a ti dolgotok én nem így érzek, ebben az országban már sok minden nem hoz lázba a címer vagy a lobogó láttán, de a sport még igen valószínûleg mindig is fog, ha már más nem maradt.

minimize
mirõl beszélsz? Huntelaar sem játszik pl..<#email>.

No one can stop Death!