Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
azért azt a 7milliót kicsit kevesellném érte.<#miaz>#miaz>
No one can stop Death!
de vannak akik így külsõre ellenszevensek nekem pl. torres,ramos,jack is ide tartozott de õt már kezdem megszeretni,
sztem neked is van olyan játékos akit alapból nem csípel 😊
haverom pl. gyülöli messi-t , pedig sztem jó játékos,nem nagy az arca, nem szokott nagyon színészkedni se...stb
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
hát adják mellé messit és az üzlet meg is van kötve 😄
No one can stop Death!
meg ugyanitt van, h erõs érdeklõdést mutatunk Jenkinson felé, a Charlton 19éves jobbhátvédjéért. Sagna-n és Eboue-n kívül úgy sincs jobbhátvéd a csapatba, még tartalékok, akadémisták között sincs "született" RB.
No one can stop Death!
ARSENAL&POKER
persze, ha menni akar, el kell engedni, de már gondoskodni kellett volna az utánpótlásáról korábban. mire az új irányító "beépül",(mert Wilshere nem az szerintem)megint szezon közepe(?)lesz, ki tudja, milyen sorrenddel a PL-ben.
No one can stop Death!
nyár óta (hiába mondogatta) már nincs itt fejben, meg úgy semennyire
Cesc Fabregas úgy véli, az õ ideje lejárt az Arsenalnál, és annak ellenére, hogy szerzõdés köti õt az "Ágyúsokhoz", azt tervezi, hogy idén visszatér anyaegyesületéhez, a Barcelonához.
A sport.es úgy véli, a középpályás már nem bízik abban, ami miatt még egy évet maradt a londoni klubnál, nevezetesen, hogy trófeákat nyerhet; hiszen idén is gyakorlatilag csak a bajnokság maradt, de itt is le vannak maradva a Manchester mögött.
Mióta az Arsenalnál van Fabregas, mindössze két kisebb kupát tudott elhódítani a csapat, 2004-ben egy Community Shield-et, 2005-ben pedig egy FA kupát, azóta azonban semmi, csak ígéretek és ígéretek.
A május 4-én 24 éves játékos tehát eltökélte, ideje továbbállni, mivel továbbra sem biztosított a siker az "Ágyúsoknál", ellenben a Barcelonával, amely nem csak a szívéhez áll közel, de ahhoz is, hogy 3 kupával gazdagodjon az idény végén újra.
Az egyetlen bökkenõ, amely beárnyékolja ezt a frigyet, az, hogy az Arsenal 50 millió euróban határozta meg azt az árat, ami esetén leülne tárgyalni, bár ennek az összegnek a megalapozottság erõsen kérdéses a jelenlegi viszonyokat tekintve, nem beszélve arról, hogy a Barcelona kétszer is meggondolja, hogy a feszített pénzügyi ütemtervébe belefér-e ilyen kiadás. Erre csak egy esetben lenne mód, ha a klub értékesíteni tudna néhány játékost, és az értük kapott összeggel pótolnák ki a játékosvásárlásra jelenleg rendelkezésre álló 45 millió eurót.
- Ramsey Wales cskja lesz angolok ellen
- Fabregas, Song, Walcott Bburn ellen visszatérhetnek
No one can stop Death!
ez a kis érdekesség amiatt lett linkelve, mert nem siet a szerzõdéshosszabbítással Clichy, az egyetlen a veretlen csapatból(Lehmann-t hagyjuk). belefásult az eredménytelenségbe õ is??!
No one can stop Death!
bal oldalt meg benzema (real topicba vki dobott egy linket , én meg a linkbõl loptam a képet 😄DD)
tök fura ilyen fiatalon látni...

nem mellesleg tiszteletlenség is egy nicknév mögé ugorva.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Arsene Wenger szeretné megerõsíteni a csapatát a szezon végén és spanyol jelentések arra utalnak, hogy szerzõdtetné a spanyol csillagot a nyár folyamán.
<#nevetes1>#nevetes1> ezt õ se gondolja komolyan 😊
http://www.powerplaymanager.com/r57633
"A 19 éves Thiagot tekintik az egyik legjobb fiatal tehetségnek Spanyolországban, és számos klub érdeklõdik iránta Európa-szerte.
Arsene Wenger szeretné megerõsíteni a csapatát a szezon végén és spanyol jelentések arra utalnak, hogy szerzõdtetné a spanyol csillagot a nyár folyamán.
Thiago képviselte Spanyolország válogatottját minden junior szinten, és már rendszeres tagja az U21-es csapatnak.
A Barcelona menedzsere Pep Guardiola elszánt, hogy megtartsa a fiatal középpályást, de tudja, hogy a klub hajlandó elengedni, ha megfelelõ ajánlatot kapnak az észak-londoni klubtól."
csere-bere fogadom kezdõdhet a nyáron?
No one can stop Death!
No one can stop Death!
nem Õt, magatokat járatjátok le, ebben a topikban nem elõször...
No one can stop Death!
unalmas, hogy állandóan szétoffoljátok a topikot a baromságaitokkal, de tényleg. inkább babázz...<#lama>#lama>
No one can stop Death!
egy szmájliból te megállapítottad, h "nagymagyar" vok? elismerésem<#banplz>#banplz>
(mellesleg utálom a "nagymagyarokat" {is})<#wave>#wave>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
"Ez a csapat jól akar teljesíteni és én ebben próbálok nekik segíteni. A szezon elsõ napjától a hozzáálásuk megfelelõ volt. Megérdemelnének egy kupát és én bízok bennük."
A.W.-arsenal.com
ezen is jót röhögtem.
meg az alant lévõn is. nem kell megmagyarázni, semmi "átesés" nem volt. nem kell <#levele>#levele>, aztán normálisan lesz válaszolva arra is...
No one can stop Death!