Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kaka
No one can stop Death!
amíg ilyen jellegû húzóemberek(akik nem sérültek fél szezonban)nincsenek nálunk, addig várhatunk egy kupára-ez a meglátásom.
No one can stop Death!
am hernandez kurva jó, ha kezdõ gólt lõ, ha csere gólt lõ xD
bírom a gyereket ...
nem vártam csodát a W'Ham-tól, ha a Villának sem ment anno 2gól elõnnyel.
este tartani kell a lépést, van még pár forduló...
No one can stop Death!
kaka
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
kaka
No one can stop Death!
nso-n van egy összefoglaló a meccsrõl.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ne álmodozz , azért egy minõségi kapussal jól járnánk és õk meg mehetnének tartaléknak siman , örülnének még annak is hidd el
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Steekelenburg nem kell, meg semmilyen kapus sem fog jönni ez 100%. végül is minek mikor Fabianskira és Szczenyre sem lehetett semmi panasz, max az h lesérültek de az meg pech..
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ezt még Wenger sem hagyhatja ki😄DD
ezt eltöketlenkedi beszarok, legyen már végre jó kapusotok, h ne tudjátok rá fogni a vereségeket 😉
No one can stop Death!
azért egy lábtörés árán nekem nem kéne semmilyen gyõzelem ,legyen az válogatott vagy klubszinten...
ha egy pici sérülés jönne elõ vétlen cselekedet folytán az más de amit te írsz az már durva
Én Almuniát,Denilsont,Ebouet is elengedném, Bendõ passz,Clichy meg szerintem a PL-elsõ hely hiányában megy majd el a nyáron.(Real-ba?)
No one can stop Death!
Almunia, Denilson nyugodtan mehet, Bendtnert csak jó pénzért engedném el, Eboue-t nem adnám.
Mai tartalék meccsen Lehmann is védett, meg a nálunk edzõ Aliadiere is játszott , 2-1es vereség lett a vége (Miquel 20.p-be pirosat kapott).
menjenek csak 😄 nem kell õ nekünk...
NEM kényszer számunkra, hogy eladjuk, ennyire egyszerû. az ár meg...Carroll is megért valakinek egy zsák pénzt, Suarez szintén, Dzeko...a pénz diktál, meg a szerzõdésben foglaltak.
amúgy erõs keret rostálás lesz a nyáron, úgy hallottam.(Almunia,Denilson(!),Eboue,Bendtner...)Rosy-ról nincs ilyen hír.
No one can stop Death!