Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
No one can stop Death!
most a 2.-5.hely közt van összesen 6pont difi, egyel kevesebb meccs után. de jön még T'ham meccs is, Pool is...kupa nélkül, BL-indulással, 2hely ha megvan, ELÉGEDETT a Fõnök??!
mert ha igen, más mércével mérünk, pedig Graham után a kedvenc menedzserem, bár Graham idején lettem Ágyús...<#nemtudom>#nemtudom>
No one can stop Death!
Kérdezõ újságíró: Arséne, mindannyian tiszteljük az eddig elért teljesítményét, de egy ilyen klubnot, mint az Arsenal, nem a trófeák alapján kellene megítélni? És nyilvánvaló, hogy az elmúlt hat évben nem sok babér termett a csapatnak.
Wenger: [!]A trófeák számlálgatása csak egy módja annak, hogy megítéljünk egy csapatot."[!!]
pénteki cikk fordítása, a holnapi meccs elõtti sajtótájékoztatón.
ismét nem tudom, mit gondoljak...
No one can stop Death!
Wenger: Igen volt, picit fiatalabb játékosok igazolására helyeztük a hangdúlyt. Ez is legalább olyan fontos eleme a futballnak, mint az, hogy leteszek egy zsák pénzt a másik csapat asztalára, és veszek egy sztárt.
Úgy vélem, jól tesszük a dolgunkat. Én igenis büszke vagyok a játékosaimra, és erre a csapatra. Büszke vagyok a hozzáállásukra, büszke vagyok a stílusunkra. És azt is el kell mondanom, hogy az országban minden egyes csapat több dicséretet és elismerést kap, mint mi."
No one can stop Death!
No one can stop Death!
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
No one can stop Death!
No one can stop Death!
szemléletváltás alatt pedig azt értem, hogy kellenek a fiatalok, de azért van egy határ... nincs egyetlen idõsebb vezéregyéniségünk sem, aki mentális pluszt adhatna a csapatnak! (csak olyan mára már másodhegedûssé vált játékosok, mint pl. arsa és rosicky...)
No one can stop Death!
de azért van rá sansz sajnos, simán kinézem Clichy-bõl, hogy tiplizik nyáron(meg is értem sajnos), és akk majd nézegethetjük Gibbs-et és Botelhot, vagy kit...
kaka
esély??!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
ha nem válaszol akkor meg az a gond
espn.
No one can stop Death!
"A Unitednek van még két nagy mérkõzése, mielõtt velünk játszik." - mondta van Persie.
"Remélhetõleg be kell vetni a tartalékaikat is és ezért fáradtan jönnek hozzánk. Úgy gondolom, hogy így van a legnagyobb esélyünk ellenük."
"Hétfõn újra elkezdtük a munkát és mindenki pozitívan állt a dolgokhoz. Nem változtunk meg. Ugyanúgy hiszünk benne."
"Még játszunk velük és van esélyünk megnyerni a 3 pontot."
"Ez csak rajtunk múlik. Mindenki pozitív maradt és mondjuk egymásnak, hogy "Maradt még nyolc mérkõzésünk, mindent bele." Megpróbáljuk ezt tenni."
skysports.com
hiszi a PC most már-komolyan...
No one can stop Death!
NEM érdekel a csapatotok,tettem egy magánvéleményt, de nem hittem, hogy megint kezdõdik vele a topik szét-offolása.
(amúgy halkan jegyzem csak meg, de tényleg, szombaton a B'burn részérõl 7(!!)labdaelrúgás volt-erõsen a sípszó után-, egy sem lett büntetve-ez a "mérlegelés", amirõl anno RvPersie pirosánál szót emeltünk)
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
egyébként meg a real és arsenal kezet foghat xD
kedden utáljatok meg de én drukkolok a tottenhamnak,hogy jusson tovább és nyerje meg a bl-t 😄
érted , elsõ bl szereplésük aztán meg is nyernék az nagy lenne , megérdemlik ha mi már ilyenre nem vagyunk képesek -.-
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
a faszom kivan , emberelõnybe vagyunk bazdmeg és nem vagyunk képesek hazai pályán nyerni???????????????????????????
nme nyerünk mikor már rohadtul muszáj nyerni hogy ha bármit is akarunk???
ezek utan vége kész, én most ennél a pontnál feladtam a lehetõségét a bajnoki címnek és annak is h reménykedjek!
de picit reménykedni fogok de eddig kb 90%on voltam most már ez lement 3%-ra
szóval ennyi, szép volt fiúk<#levele>#levele>
elnézést ha durvának tüntem de most ez az eredmény felbaszta az agyam!
nem látta m meccset ,szóval mondjatok vmi olyat h csak szerencsénk nem volt azaz lõttünk v 2 kapufát illetve nme kaptunk meg egy jogos büntetõt sem -.-
kaka