Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
Hazard,Jones nagy húzás lenne

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arsnl
Sztem ekkora változás tuti nem lesz, bár nem bánnám, csak Eboue-t meg Clichy-t

Jones-nak nagyon örülnék!
minimize

No one can stop Death!

minimize
egyébként már csak azért sem értem a Fõnök okfejtését a jó helyzetünkrõl(2. a PL-ben), mert a végéig még van jócskán forduló, és jó, ha tényleg elfogadja, hogy a 2. hely is értékes idén.
most a 2.-5.hely közt van összesen 6pont difi, egyel kevesebb meccs után. de jön még T'ham meccs is, Pool is...kupa nélkül, BL-indulással, 2hely ha megvan, ELÉGEDETT a Fõnök??!
mert ha igen, más mércével mérünk, pedig Graham után a kedvenc menedzserem, bár Graham idején lettem Ágyús...<#nemtudom>

No one can stop Death!

minimize
aki unatkozna: a T'ham-Stoke meccs k...a jó!!(3-2,56'percben)

No one can stop Death!

<#conf>
minimize
a kedvencem:
Kérdezõ újságíró: Arséne, mindannyian tiszteljük az eddig elért teljesítményét, de egy ilyen klubnot, mint az Arsenal, nem a trófeák alapján kellene megítélni? És nyilvánvaló, hogy az elmúlt hat évben nem sok babér termett a csapatnak.
Wenger: [!]A trófeák számlálgatása csak egy módja annak, hogy megítéljünk egy csapatot."[!!]
pénteki cikk fordítása, a holnapi meccs elõtti sajtótájékoztatón.
ismét nem tudom, mit gondoljak...

No one can stop Death!

minimize
"Kérdezõ: Arséne, az utóbbi idõben a játékosállomány minõségét is érték támadások, egyesek szerint nem sok minõségi játékos van a keretben. Volt valamiféle változás az átigazolási politikát illetõen?
Wenger: Igen volt, picit fiatalabb játékosok igazolására helyeztük a hangdúlyt. Ez is legalább olyan fontos eleme a futballnak, mint az, hogy leteszek egy zsák pénzt a másik csapat asztalára, és veszek egy sztárt.
Úgy vélem, jól tesszük a dolgunkat. Én igenis büszke vagyok a játékosaimra, és erre a csapatra. Büszke vagyok a hozzáállásukra, büszke vagyok a stílusunkra. És azt is el kell mondanom, hogy az országban minden egyes csapat több dicséretet és elismerést kap, mint mi."

No one can stop Death!

minimize
ja, Fabre holnap lesz, Song tutira nem(!!),Walcottra még vár egy orvosi vizsgálat.

No one can stop Death!

vmvr
eddig mindig védtem Wenger mestert, de most elgondolkodtam, lehet hogy tényleg lejárt az ideje?

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

bakkerman
beteg az öreg,rajta is meglátszik az idõ...

minimize

No one can stop Death!

minimize
ja, este meg Dudu(csereként)betalálhatna, nem bánnám!

No one can stop Death!

minimize
pedig ha Wengeren múlik, a nyáron is tinikkel pótolja az esetleges távozókat. nem vagyok biztos benne, hogy megfelelnek,kérdés, mit akar a klub.

No one can stop Death!

én nem szeretném, hogy távozzon, de lehet hogy pont egy ilyen ultimátumféleség kell a szemléletváltáshoz a professzor részérõl, mert úgy látszik, hogy immáron túlságosan elkényelmesedett a vezetõségtõl áradó teljes bizalom pihe-puha fotelében.

szemléletváltás alatt pedig azt értem, hogy kellenek a fiatalok, de azért van egy határ... nincs egyetlen idõsebb vezéregyéniségünk sem, aki mentális pluszt adhatna a csapatnak! (csak olyan mára már másodhegedûssé vált játékosok, mint pl. arsa és rosicky...)
tegye fel a kezét aki azért drukkol,hogy ne jöjjenek az eredmények <#idiota>
minimize
arsnl
Adebayor még érzi a spurs kapuját azért😄

minimize
nem para, tele vagyunk tehetségekkel. minden évben.

No one can stop Death!

Sabcsee
hoppá lebuktam😄
de azért van rá sansz sajnos, simán kinézem Clichy-bõl, hogy tiplizik nyáron(meg is értem sajnos), és akk majd nézegethetjük Gibbs-et és Botelhot, vagy kit...

kaka

minimize
ez az "útwenger" nagy adomány, ja!<#wow1>

No one can stop Death!

minimize
"Fejlemények Mata-ügyben: spanyol források arról számolnak be, hogy az Arsenal és a Manchester United is kapcsolatba lépett a játékos édesapjával egyben ügynökével."
esély??!

No one can stop Death!

minimize
amúgy teljesen nyugodt voltam-vagyok, nyugi. öreg vagyok már ahhoz, hogy ezeken bepöccenjek.

No one can stop Death!

minimize
minimize
attól, hogy lemaradt egy !-jel, még "észlelhetõ", mennyire költõi a kérdés. de ezek szerint nem az.amúgy jobb lett volna, ha nem válaszol, mert tényleg nem érdekelnek az adott eredmények(sem).

No one can stop Death!

Sabcsee
Gael Clichy pulled out of contract talks last week.<#levele><#integet2>

kaka

te kérdeztél vissza, nyugodj meg....
ha nem válaszol akkor meg az a gond
minimize
„Tizenöt éve dolgozom itt, tudom, hogy mûködnek a dolgok. Semleges akarok maradni, mivel annak is kell lennem. Nem én döntöm el a mérkõzéseket. Nem akarok kifogásokat keresni a gyenge teljesítményünkre. A Blackburn ellen nem játszottunk elég jól, ennyi a magyarázat. Sokkal jobban kell teljesítenünk az elõttünk álló összecsapásokon" – fogalmazott Arsene Wenger.
espn.

No one can stop Death!

minimize
A United a hazai riválissal, a Chelsea-vel találkozik a Bajnokok Ligájában és van Persie szerint a Vörös Ördögök fáradtságát kell kihasználniuk.
"A Unitednek van még két nagy mérkõzése, mielõtt velünk játszik." - mondta van Persie.
"Remélhetõleg be kell vetni a tartalékaikat is és ezért fáradtan jönnek hozzánk. Úgy gondolom, hogy így van a legnagyobb esélyünk ellenük."
"Hétfõn újra elkezdtük a munkát és mindenki pozitívan állt a dolgokhoz. Nem változtunk meg. Ugyanúgy hiszünk benne."
"Még játszunk velük és van esélyünk megnyerni a 3 pontot."
"Ez csak rajtunk múlik. Mindenki pozitív maradt és mondjuk egymásnak, hogy "Maradt még nyolc mérkõzésünk, mindent bele." Megpróbáljuk ezt tenni."
skysports.com
hiszi a PC most már-komolyan...

No one can stop Death!

minimize
ez most komoly, vagy csak viccnek szántad? a kutyát nem érdekli, hol-mit írnak rólunk össze-vissza, erre megint "átugrik" egy kedvenc, aztán lereagál egy kommentet.
NEM érdekel a csapatotok,tettem egy magánvéleményt, de nem hittem, hogy megint kezdõdik vele a topik szét-offolása.
(amúgy halkan jegyzem csak meg, de tényleg, szombaton a B'burn részérõl 7(!!)labdaelrúgás volt-erõsen a sípszó után-, egy sem lett büntetve-ez a "mérlegelés", amirõl anno RvPersie pirosánál szót emeltünk)

No one can stop Death!

bakkerman
Inter-Barca 3-1 ? bl döntõ Inter-Bayern?

minimize
lehet, nem tudom.
szerinted?

No one can stop Death!

bakkerman
tavaly is leszírozták nekünk,nem?

vmvr
omg

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

+1
minimize
erre amúgy nem sok sansz van, szerintem lezsírozták 2011re is a Barcának.

No one can stop Death!

minimize
én már azon is elgondolkodtam, hogy idestova 20év PL-rabság után jövõre nem követem figyelemmel a meccseket, ha a bíráskodás nem változik pozitív irányban.

No one can stop Death!

arsnl
naneee legeslegrosszabb rémálmaimban történhet csak ez meg, h a spurs elõbb nyer bl-t, mint mi

ami késik az nem múlik 😄
egyébként meg a real és arsenal kezet foghat xD
kedden utáljatok meg de én drukkolok a tottenhamnak,hogy jusson tovább és nyerje meg a bl-t 😄
érted , elsõ bl szereplésük aztán meg is nyernék az nagy lenne , megérdemlik ha mi már ilyenre nem vagyunk képesek -.-
minimize
az örök "lehetséges befutók" vagyunk. de legalább nem divat Ágyúsnak lenni a mai "y-generációban", ez vigasztal.

No one can stop Death!

hihetetlen, hogy minden évben elbasszuk a tavaszt...
minimize
nyugi, majd jövõre. vagy az azt követõ évben.vagy az....

No one can stop Death!

Kaplan
Na abból a négy hõn remélt kupából (hogy hangoztatta W, hogy négy fronton is állunk), két hét alatt kerek egész nulla lett. Gratulálok! Még el is siklanék a dolog mellett ha ezt nem játszanánk el minden egyes kurva évben. 😊

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
hát elsõ 5-7perc jó játék aztán tanácstalanság, felesleges labdajáratgatás, igazán nagy helyzet max 2 volt. Wilshere 3mrõl képtelen eltalálni kaput Chamakh meg a védõbe lõtte a ziccerét. ha jobban figyelünk akkor talán 1-0, de ez édeskevés, szarfos játék volt. sehol nem volt a jele mentally strongnak meg gyõzni akarásnak.

elmehetünk a jó édes bü***** f******ba komolyan
a faszom kivan , emberelõnybe vagyunk bazdmeg és nem vagyunk képesek hazai pályán nyerni???????????????????????????
nme nyerünk mikor már rohadtul muszáj nyerni hogy ha bármit is akarunk???
ezek utan vége kész, én most ennél a pontnál feladtam a lehetõségét a bajnoki címnek és annak is h reménykedjek!
de picit reménykedni fogok de eddig kb 90%on voltam most már ez lement 3%-ra
szóval ennyi, szép volt fiúk<#levele>
elnézést ha durvának tüntem de most ez az eredmény felbaszta az agyam!
nem látta m meccset ,szóval mondjatok vmi olyat h csak szerencsénk nem volt azaz lõttünk v 2 kapufát illetve nme kaptunk meg egy jogos büntetõt sem -.-
Sabcsee
Hát jó, akkor most ért véget számunkra a bajnokság😊 fáj kimondani, de sajnos kipukkadtunk, Wenger már nem tud hatni ezekre a fiúkra, 2.hely még mindig reális azért.

kaka

arsnl
na most már nem a mi kezünkben van

minimize
8pont, a harmadiktól csak 3. ilyen meccseken megy el megint.

No one can stop Death!