31698
-
#23112 Én nem találtam forrást az info-hoz, valaki meg tudja erősíteni, hogy Sagna-nak tényleg szárkapocscsont-törése van-e, és emiatt 1 év körül kell majd kihagynia? -
#23111 komolyan, már lassan ott tartok, hogy megvédem Wengert. Ilyen szájba baszottul nagy pechszéria nem létezik, ennyi kulcsjátékos képtelenség, hogy egyszerre legyen sérült(pont amikor a védelem összeérne Vermaelen lesérül, most meg amikor úgy néz ki, hogy Kosci és Merte is alakul, a lengyel lesérül, agyrém bazdmeg), most Sagnát is elvesztettük:@.
Spurs-szel simán meccsben voltunk Walker góljáig(Szczesny is pont most lepkézik, no comment), tőlük csak a perememberek hiányoztak, de így is majdnem x-re hoztuk, szal kurvára nem jobbak, mint mi. Ettől csak még jobb lesz a tavaszi visszavágó. Valamikor már csak ránk mosolyog a szerencse, basszameg. -
#23110 Elegem van ebből a szájbakúrt csapatból.
Középcsapat? Alsóház... Esetleg nem ártana elküldeni a szenilis francia csigazabálót a padról végre már.. -
#23109 gondolom itt a végén Adebayor azt kérdezte Song-tól, hogy "mit kerestek ti ott lenn?" tényleg, mit is? -
#23108 Wenger out -
Dean Winchester #23107 ja az elején meg a 2.félidőben mikor ade állt vele szemben de ezt akkor is fognia kellett volna ,viszont valaki írta h ellenünk szokták szerezni a jelentős gólokat különböző klubbok,játékosok :D
walker első gólja a spursben , szép gólt lőtt :D
de eredmények.com meg sandro-t ir :D
most meg balenél mákunk volt mert itt volt az esély a 3-1re
egyszerűen szarok vagyunk és kész :D
de azért hajrá , remélem gyors 2-2 lesz a végén meg 2-3
nemár, hogy csak mi tudunk eladni 2 gólos előnyt a spurs meg 1 gólosat sem :S
-
pLau #23106 elötte azért nagyokat fogott, szóval már rég lehetett volna 2-1... -
#23105 bszarok ezeken a bomba gólokonmár -
#23104 remélem Szczesny most már elég jó mindenkinek.. -
#23103 17.00 Tottenham Hotspur-Arsenal
tv: Digisport hu
streamek: -
Dean Winchester #23102 tavaly hazai pályán 2-0ról szoptunk ki 2-3ra
idegenben 1-3-ról 3-3ra
amilyen formában vagyunk , szarrá vernek bennünket ill. megnéztem a statot és szorzó alapján 3szor a nagy szorzó jött :D most ránk nagy szorzót adnak , szóval sima vereség lesz de ha nyerni tudnánk annak kibaszottul örülnék és ez a siker sztem kurva nagy erőt adna a csapat tagjainak is...
szóval go gunners! -
Dean Winchester #23101 18. / 21. / 29. / 31.
ezek szebbek mint az addig látott, aztán belemerültem a videóba és nem írtam ki :D
100 gól ->
71 balos
23 jobbos
6 fejes
Szóval még 1 gól és már nem is ő lesz az utolsó!
Joe Baker szintén 100 gólt lőtt..
-
#23100 Reméljük ma is lő vagy hármat a scum ellen :)
-
Dean Winchester #23099 ez is véletlen ,hogy pont 10 percbe belefér a 100gól ?! :D -
#23098 -
Dean Winchester #23097 nasri 1 gól +2 gólpassz..
28.percben állt be -
#23096 Bendőt nem 5meccsenként kellett volna játszatni 20percet, hanem betenni néha vPersie mellé előre,nem a szélre. ügyes, és Adebao is... -
#23095 (Bendtner gól+gólpassz) -
#23094 lehet, hogy otthon ezt szokta meg. magáról állít ki ezzel képet,nem a klubjáról. -
Dean Winchester #23093 #23091 -
Balázs 17 #23092 ?? -
Dean Winchester #23091 bocs lemaradt ,hogy mégis mire írtam az előző postot...
"David De Geát, a Manchester United portását lopáson érték tetten egy manchesteri Tesco áruházban. A spanyol kapus egy fánkkal próbált kisétálni az áruházból.
A Manchester United nyáron rekordösszegért, 18.3 millió fontért szerződtette David De Geát az Atlético Madridtól, és heti 70 ezer fontos fizetést kap szolgálataiért. Nincs tehát rászorulva arra, hogy egy 1 fontos fánkot ellopjon.
Tegnap mégis ez történt, amikor De Gea két spanyol barátjával egy manchesteri Tescóban járt, és a süteményes pulttól egy fánkkal távozott, amit egy újságba rejtett el. Az egyik spanyolul beszélő biztonsági őrnek tűnt fel a három hangosan társalgó spanyol, aki a kamerán keresztül vette észre, hogy fizetés nélkül akarnak távozni.
De Gea az áruház biztonsági őrének elmondása szerint zavarban volt, úgy tűnt, mintha nem tudta volna, mit tett. A rendőrséget nem hívták ki, de az áruház szabályzata szerint De Geát három hónapra eltiltották a Tesco látogatásától, tehát a spanyol megúszta egy "sárga lapos" figyelmeztetéssel a tolvajlást." -
Dean Winchester #23090 áááá b+ min. 150.000 fontra büntettem volna meg -.-"
azért nem gyenge ,hogy tele van pénzzel mégis lop
bezzeg nálunk ha valaki 29kg kolbászt lop akkor 8 hónap börtönt kap... -
Dean Winchester #23089 vajon hogyan ünnepeljünk a spurs ellen?
6:1 ? :D -
#23088 Pontosan 15 éve, 1996. szeptember 30-án nevezték ki Wenger-t az Arsenal élére.
-
#23087 Valaki már csinált is a kisbabának egy Twitter account-ot:
"i'm only 4 hours old and i know tottenham is shit!" :D -
#23086 -
#23085 Megszületett a kis Archie Jack Wilshere! :) -
Balázs 17 #23084 nekem fabregas rémlik -
Dean Winchester #23083 a bajnokok ligájában ő a legfiatalabb angol góllövő...
18 éves 44 naposan!
gratula neki!!!!!!!!!!!!
azért mondjuk érdekelne , hogy ki viszi a prímet , hány éves és milyen nemzetiségű a legfiatalabb /legöregebb... -
geo91 #23082 tényleg van egy kis hasonlóság kinézetre, de szerencsére ox jóval ügyesebb gyerek, mint baptista volt anno... :D -
Balázs 17 #23081 Chamberlain úgy néz ki mint Baptista:D -
geo91 #23080 fb-ról :D
"a pita-gyros tétel megoldva" -
Dean Winchester #23079 megvan de ez fos volt :D komolyan fos
mi nem iylenek voltunk, végén meg mi volt már a tötymörgés?:O
bakker komolyan sajnálom h nem lett 2-2 az olykapufanal..
-
Balázs 17 #23078 nyerni kéne, mert a dortmund kikap -
Dean Winchester #23077 amilyen jól indult a meccs olyan szar lett vagyis mi!
20 percig kurva jók voltunk ,öröm volt nézni most meg kurva szarok! milyen labdákat eladunk már
oly kapufa bakker
komolyan ha 2-2 lesz megérdemlik ... -
Balázs 17 #23076 szerintem ez most megtör minket, de ne legyen igazam és nem nyerünk:D
-
Dean Winchester #23075 ezért is kapunk még 1 gólt..
kérdés tudunk-e gólt lőni -
#23074 azóta már 2-1, védekezés az még mindig vicc kategória -
Dean Winchester #23073 mondom én, hogy ne chamack kezdjen hanem park!
már 3-0 lenne
am jó most a meccs ,jó látni a srácokat!