Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
fasza küzdhetünk a második helyért jó lenne ha nem kéne BL selejtezõt játszani... hogy lehet ennyire elbaszni egy szezont nem értem :S
bocsi de ezt muszáj ide 😊 a kivételezés nem csak a MU jatekosokkal megy hanem a feleségekkel is (elvileg) XD
"Az, hogy az angol futballisták nemzeti hõsök hazájukban, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy még családtagjaikkal is elnézõbbek a rendõrök, mint egy átlagemberrel. Wayne Rooney felesége, Coleen is büntetlenül parkolhatott szabálytalan helyen.
Ugyan az angol labdarúgó-válogatott hosszú évek óta adós a jó eredménnyel a nemzetközi porondon, a szigetország focistái szinte már nemzeti hõsnek számítanak - az persze más kérdés, hogy klubszinten jók az angolok. Wayne Rooney is bejutott csapatával, a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligája elõdöntõjében.
Talán ez is kellett ahhoz, hogy Mrs. Wayne Rooney, azaz Coleen megússzon egy büntetést, amiért szabálytalan helyen parkolt. A futballistafeleség kisfiával, Kayjel vásárolni indult, ám nem akart messze megállni a bolttól, ezért egy lezárt helyre parkolt. A rendõr ki is szúrta és meg is büntette volna - ha nem Coleen Roonye-ról lett volna szó. Így csak kedélyesen elcsacsogtak - a rendõr is hölgy volt - és mindenki ment a maga útjára. "
"Az, hogy az angol futballisták nemzeti hõsök hazájukban, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy még családtagjaikkal is elnézõbbek a rendõrök, mint egy átlagemberrel. Wayne Rooney felesége, Coleen is büntetlenül parkolhatott szabálytalan helyen.
Ugyan az angol labdarúgó-válogatott hosszú évek óta adós a jó eredménnyel a nemzetközi porondon, a szigetország focistái szinte már nemzeti hõsnek számítanak - az persze más kérdés, hogy klubszinten jók az angolok. Wayne Rooney is bejutott csapatával, a Manchester Uniteddel a Bajnokok Ligája elõdöntõjében.
Talán ez is kellett ahhoz, hogy Mrs. Wayne Rooney, azaz Coleen megússzon egy büntetést, amiért szabálytalan helyen parkolt. A futballistafeleség kisfiával, Kayjel vásárolni indult, ám nem akart messze megállni a bolttól, ezért egy lezárt helyre parkolt. A rendõr ki is szúrta és meg is büntette volna - ha nem Coleen Roonye-ról lett volna szó. Így csak kedélyesen elcsacsogtak - a rendõr is hölgy volt - és mindenki ment a maga útjára. "
fabregas már 2 szer adta el a labdát xD
nasri meg valahogy ma kurva jól nyomja...
remélem nem az lesz ,hogy jogos büntetõt nem kapunk meg ill. lövünk 2 kapufat majd a vendégek betalálnak és nyernek 😄
nasri meg valahogy ma kurva jól nyomja...
remélem nem az lesz ,hogy jogos büntetõt nem kapunk meg ill. lövünk 2 kapufat majd a vendégek betalálnak és nyernek 😄
fabregas milyen szépen eladta xD
még jóhogy nem tudtak belõle megindulni
még jóhogy nem tudtak belõle megindulni
hajrá
3:1
<#hawaii>#hawaii>
3:1
<#hawaii>#hawaii>
jó de én azt is figyelemenbe veszem, hogy idegenben a pool nem valami acélos!
mondjuk most nézem ,hogy nagyon régen nem kaptunk ki
odavágón mondjuk reina öngóllal hoztuk X-re szóval lehet bizakodni 😄
mondjuk most nézem ,hogy nagyon régen nem kaptunk ki
odavágón mondjuk reina öngóllal hoztuk X-re szóval lehet bizakodni 😄
néhány idei eredményünk már így is elég nagy szégyen,a Pool meg most áll össze(?),szerintem simán megéghetünk hazai pályán-sajnos már nem vagyok annyira pozitív a hozzáállással kapcsolatban, mint a télen voltam.
No one can stop Death!
hát,a pool elpicsázta az fa kupa döntõs cityt egy laza hármassal...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
elég nagy szégyennek érezném ha a liverpool elverne minket :/
vajon sikerül ma tudatosítani a csapatban, mennyire fontos lenne a 3pont a Pool ellen??!
lassan hátrafelé figyelhetünk, az elsõ hely egyre messzebb van...:/
lassan hátrafelé figyelhetünk, az elsõ hely egyre messzebb van...:/
No one can stop Death!
nekem meg fõleg mind1.
ha menni akar, felesleges marasztalni. attól kedve nem lesz focizni.
pótolni kell, engem EZ érdekel.<#eljen>#eljen>
ha menni akar, felesleges marasztalni. attól kedve nem lesz focizni.
pótolni kell, engem EZ érdekel.<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
azért a Barca-Real viszonyban nagyon nagy érzelmek vannak,aki Barca nevelés,és végigjárja a létrát,azokban már kialakul egy egyfajta rivalizálás a Reallal szemben,és ez felnõttkorra még élesebb. De mondom,õ döntése,én csak egy szurkoló vagyok a sok közül,és ráadásul még socio se vagyok,hogy valamiben dönthessek 😊
nem,igazoljon felõlem a szolnokba,vagy a karabüksporba,vagy az allianza limaba,de NE A REAL MADRIDBA. ha nyáron nem jön vissza,nem fogok hullajtani érte könnyeket,de ha viszont a Real-ba menne,akkor nálam egy életre leírná magát.
azt is hallottuk, hogy Henry és Vieira innen fog visszavonulni xD
mondjuk én csak egy jót nevetnék ha végül nem a barcában kötne ki ennyi hezevona utan 😄DD
de fabregas sztem nem lesz olyan nagyobb csapatban...
nálunk ki tud emelkedni de a barcába elhalványulna sztem
de fabregas sztem nem lesz olyan nagyobb csapatban...
nálunk ki tud emelkedni de a barcába elhalványulna sztem
hát de nem is egy rivális csapathoz kéne 😄 meg hányszor hallottuk ,hogy szereti a barcát és szeretne majd visszamenni oda! mikor menne oda ha nem most mikor õk is akarják , õ is akarja
attól, hogy barca nevelés volt 8éve, akkor csak a Barcába igazolhat? =)
Hát ha képes lenne elmenni a Real-ba...nem mondok semmit <#felkialtas>#felkialtas>
tuti barcába megy...
nem volt véletlen, hogy eladta pár napja a részvényeit Kroenke-nek.
Fabregas a Real felé kacsintgat??!
Fabregas a Real felé kacsintgat??!
No one can stop Death!
Isten nyugosztalja!
Danny Fiszman-t is legyõzte a rák... RIP
1945-2011
1945-2011
1, és 2éve is volt ez, tény. talán megjön az esze, hogy ez így kevéske lesz jövõre(is).
No one can stop Death!
1 v 2 éve is volt vmi ilyesmi, hogy wenger elvileg kap valami pénzt igazolásokra de õ akkor se igazol senkit 😄
majd kiderül mi lesz...
majd kiderül mi lesz...
No one can stop Death!
ok, nem offenznek szántam, így gondolom.
a Barca(egyenlõre) a "feje" miatt jobb.
a Barca(egyenlõre) a "feje" miatt jobb.
No one can stop Death!
nem pánikolok,csak az arsenalt azért kedvelem angliából,mert(hála a kevés angolnak) a Barca mellett õk játszanak a legszebben a világon,és szeretem nézni a meccsüket
elsõ lépésként új mezszponzori szerzõdést akar, mert a mostani igencsak kevés (5m évente kb) a többi csapatéhoz képest.
szerinted "elbaszták az amcsik", szerintem várjuk ki a végét.Kroenke nem az a fajta, aki hagyja, hogy xarban legyenek a csapatai,biztos, hogy fog õ költetni(!!)igazolásokra, a stadionrészletet meg megharmadolja, elõbb letelik az is.amúgy figyelmes vagy, hogy pánikolsz elõre, ezt (szerintem) mi,Ágyús-szurkolók még nem kell, hogy megtegyük.
No one can stop Death!
így Hill-Wood marad az elnök, Wenger meg a manager.
na ezzel el is baszták az amcsik. egy új,angliában eredményes edzõvel,na meg pár posztra való igazolással jövõre harcolhatna az Arsenal,de félek marad a séma...fasza,jól sikerült õsz,gyenge tavasz
na ezzel el is baszták az amcsik. egy új,angliában eredményes edzõvel,na meg pár posztra való igazolással jövõre harcolhatna az Arsenal,de félek marad a séma...fasza,jól sikerült õsz,gyenge tavasz
mondjuk ami pozitív, h nem fogja adóssággal terhelni a klubot mint MUnál Glazerék + teljes mértékben támogatja a jelenlegi modellt, így Hill-Wood marad az elnök, Wenger meg a manager.
KSE has also stated that the offer will not be funded by debt finance secured against the Club.
kíváncsi leszek azért, milyen változások lesznek.
KSE has also stated that the offer will not be funded by debt finance secured against the Club.
kíváncsi leszek azért, milyen változások lesznek.
az meg van, h most már mi is amerikai kézbe kerülünk?
Today KSE, UK, INC. (“KSE”😉 has announced an Offer for Arsenal Holdings PLC.
As part of the Offer KSE, which is a company owned by existing Arsenal Director Stan Kroenke, has committed to continue to operate the Club in line with our existing self-sustaining business model.
link
Today KSE, UK, INC. (“KSE”😉 has announced an Offer for Arsenal Holdings PLC.
As part of the Offer KSE, which is a company owned by existing Arsenal Director Stan Kroenke, has committed to continue to operate the Club in line with our existing self-sustaining business model.
link
" Tudjuk, hogy nehéz lesz megfogni a Manchester Unitedet, de nem adjuk fel a reményt. Frusztráló a helyzet, mert pár hete még négy trófeáért küzdöttünk, s nagyon fontos pillanatokban buktuk el ezeket.
Ugyanakkor ez egy lecke a számunkra, és már tovább is léptünk. Természetesen szomorú visszagondolni, de a jövó a fontos.
Nehéz megmagyarázni a különbséget köztünk és a United között, talán a tapasztaltságuk volt a kulcs, egyes helyzeteket jobban kezeltek.Mi pedig túl lezserek voltunk, számos pontot adtunk el az Emiratesben. De vissza fogunk vágni, mert minden évben fejlõdünk, ráadásul nem is keveset."
Clichy nyilatkozatából kiragadva, és elmondta, hogy nem akar távozni a nyáron.
Ugyanakkor ez egy lecke a számunkra, és már tovább is léptünk. Természetesen szomorú visszagondolni, de a jövó a fontos.
Nehéz megmagyarázni a különbséget köztünk és a United között, talán a tapasztaltságuk volt a kulcs, egyes helyzeteket jobban kezeltek.Mi pedig túl lezserek voltunk, számos pontot adtunk el az Emiratesben. De vissza fogunk vágni, mert minden évben fejlõdünk, ráadásul nem is keveset."
Clichy nyilatkozatából kiragadva, és elmondta, hogy nem akar távozni a nyáron.
No one can stop Death!
annyi lehetett volna, de ez sem rossz, a játékról ezt nem mondom azért,helyenként magunknak nehezítettük meg-percekre-a meccset.
egy fokkal biztosabb a 2.hely-most.
egy fokkal biztosabb a 2.hely-most.
No one can stop Death!
akkor tényleg seaman bácsinak kéne visszatérnie
hogyhogy lehmann van a kezdõben???? 😄DDD
ja írnak mindig minden szart 😄 távozók közt ott lesz fabregas is erre mérget veszek :/
neuernak örülnék
hazard is jöhetne
arshavint én nem adnám el :S lehet nagyon is szeretem õt és azért 😊
neuernak örülnék
hazard is jöhetne
arshavint én nem adnám el :S lehet nagyon is szeretem õt és azért 😊
de kiszopunk ma 😄 és ezzel a bajnoki esély 0 lesz...
ne legyen igazam csak szólók mielõtt bárki megkövezne
ne legyen igazam csak szólók mielõtt bárki megkövezne