Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy kb. 4sárgás meccs lesz, fõleg, ha esetleg vezetnénk is a "rangadón"...
No one can stop Death!
heh? még játszunk a mu-val? 😄 erre nem is gondoltam 😄
én bizakodó vagyok, blama ide vagy oda, egy sp*rs ellen a padlóról is fel kell állni és beleadni mindent! NYERNI FOGUNK!
én már lemondtam a bajnokságról, sõt, ma egy x-el, vagy vereséggel(ami elképzelhetõ, mert jobban ott vannak most fejben a T'hamosok)örülök(??)a top3-ba kerülésnek a szezon végére.
azt vágja mindenki, hogy Pool ellen volt összesen 2(!!!)kapura lövésünk a 16oson kívülrõl??!
ez a csapat nem Ágyús,csak a nevében.
este meg egy kalappal nekik, hogy ne égjünk csúnyán be!!
azt vágja mindenki, hogy Pool ellen volt összesen 2(!!!)kapura lövésünk a 16oson kívülrõl??!
ez a csapat nem Ágyús,csak a nevében.
este meg egy kalappal nekik, hogy ne égjünk csúnyán be!!
No one can stop Death!
mennyi esélyt kaptunk már idén, most már ideje lesz a kezünkbe is venni...
+ az nem fordulhat elõ, h egy bajnoki szezonban egyszer se verjük csirkéket.
+ az nem fordulhat elõ, h egy bajnoki szezonban egyszer se verjük csirkéket.
verni kell ma a csirkéseket, különben végleg elúszott az idei esélyünk a bajnoki címre.
a lecke fel van adva megint
ha ma nyernénk lehet tényleg a MU ellen lenne a bajnoki döntõ😄
ha ma nyernénk lehet tényleg a MU ellen lenne a bajnoki döntõ😄
De ez annyira abszolút magától értetõdõ, hogy nem is értem Wenger milyen világban él.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
"Lehet, hogy Arsene azért bukik olyan sokat, mert õ az egyetlen, aki azt mondja, hogy a második hely is elfogadható az Arsenal számára.
Ha elkezdesz ilyen dolgokat mondani, akkor csak idõ kérdése és a negyedik hely is elfogadható lesz. Ez rossz üzenetet közvetít a játékosok felé.
A Liverpoolnál mindig azt mondjuk, hogy az elsõ az elsõ, a második már sehol nincs. Az Arsenal egy nagy klub, tehát nekik is ezt a mondást kéne követniük.
Az olyan klubok, mint a United vagy a Liverpool soha nem a második helyet célozzák meg. El tudod képzelni, amint Sir Alex azt mondja a játékosainak, hogy a második hely elfogadható?"
-Alan Hansen fociszakértõ, Pool-ex bajnok(1990)
Ha elkezdesz ilyen dolgokat mondani, akkor csak idõ kérdése és a negyedik hely is elfogadható lesz. Ez rossz üzenetet közvetít a játékosok felé.
A Liverpoolnál mindig azt mondjuk, hogy az elsõ az elsõ, a második már sehol nincs. Az Arsenal egy nagy klub, tehát nekik is ezt a mondást kéne követniük.
Az olyan klubok, mint a United vagy a Liverpool soha nem a második helyet célozzák meg. El tudod képzelni, amint Sir Alex azt mondja a játékosainak, hogy a második hely elfogadható?"
-Alan Hansen fociszakértõ, Pool-ex bajnok(1990)
No one can stop Death!
Szczesny<#mf1>#mf1>
most Sakhot mondogatják, h rámozdulunk nyáron. nekem már az is elõrelépés lenne ha hulladék menne, mint pl Denilson, Almunia, Rosicky(sajnos), Arsha(nem a képességei miatt..) meg talán Diaby.
vmi fasza csatárt eltudnék képzelni, de akkor Bendõ tuti menne, aki bár nem álom kategóriás játékos, de arra amire most használjuk tökéletes(nem a szélen való erõltetésre gondolok).
amúgy u18/19es csapatunk a DallasCupon eddig 2 meccs 2gyõzelemmel csoportja élén áll(5-1, 6-0). részt vesz a tornán a Barca ificsapata is
most Sakhot mondogatják, h rámozdulunk nyáron. nekem már az is elõrelépés lenne ha hulladék menne, mint pl Denilson, Almunia, Rosicky(sajnos), Arsha(nem a képességei miatt..) meg talán Diaby.
vmi fasza csatárt eltudnék képzelni, de akkor Bendõ tuti menne, aki bár nem álom kategóriás játékos, de arra amire most használjuk tökéletes(nem a szélen való erõltetésre gondolok).
amúgy u18/19es csapatunk a DallasCupon eddig 2 meccs 2gyõzelemmel csoportja élén áll(5-1, 6-0). részt vesz a tornán a Barca ificsapata is
neuer <#eljen>#eljen>
neuert eltudnám képzelni,feltéve h hozza az eddigi formáját 😄
17 millió ojrót ér az orosz,és nem vita tárgya melyik éri meg jobban...
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
12 milláért szerintem egy akinfeevet is elengednének😄
<#levele>#levele>
Az Arsenal és a Spurs is bejelentkezett Fosterért
12 millió fontért válhat meg a Birmingham City az angol válogatott kapusától A Mirror címû brit napilap úgy tudja, Ben Fostert két londoni sztárcsapat, az Arsenal és a Tottenham Hotspur is megszerezné
12 millió fontért válhat meg a Birmingham City az angol válogatott kapusától A Mirror címû brit napilap úgy tudja, Ben Fostert két londoni sztárcsapat, az Arsenal és a Tottenham Hotspur is megszerezné
No one can stop Death!
Carragher vagy jó arc, vagy reális, vagy még nem jött ki a vasárnapi ütközésbõl, de:szerinte nem lenézendõ az Arsenal.
abban igaza van, ki-milyen pénzköltések, fizuk mellett tart ott, ahol,hozzánk képest a bajnokságban(is).
ennyi pénzbõl, mint itt, nincs még 1csapat. viszont a trófeák hiányoznak...
abban igaza van, ki-milyen pénzköltések, fizuk mellett tart ott, ahol,hozzánk képest a bajnokságban(is).
ennyi pénzbõl, mint itt, nincs még 1csapat. viszont a trófeák hiányoznak...
No one can stop Death!
a keretet mindenképpen, a taktikát pedig erõsen javallott lenne felülvizsgálni.az ellenünk jellemzõen alkalmazott "bunkerfocival" nem tudunk mit kezdeni, pl. tegnap Bendõt kirakni a szélre-az meg vmi csoda volt...
No one can stop Death!
lehet erre van szükség!
ez sem rossz, ugyan onnan...😄
""a világ legjobb csapata a manchester united. nekik szurkolok már 2 perce. nagyon szimpatikus csapat. a kombinatív csapatjátékot mesteri egyéni megmozdulások követik. a stopli véres de hát Istenem, megy a mez színéhez. hiszen az is vörös. én... is vörös ördög vagyok már 3 perce. csatlakozzatok. legyél menõ még ma. Remélem bajnokok leszünk!!! a csicska arsenalosokat meg majd jól megverem. átállítom õket is az én oldalamra, erõszakkal ha kell. nem bírom elviselni h sok évi kudarc után megingás nélkül állnak ki csapatuk mellet. csak a buzik csinálnak ilyet. csak azért nem a barcának szurkolok mert annyira még nem vagyok menõ, de már sokat fogok járni kondiba és karácsonyra barca drukkerséget akarok kérni.""
<#nyes>#nyes>
""a világ legjobb csapata a manchester united. nekik szurkolok már 2 perce. nagyon szimpatikus csapat. a kombinatív csapatjátékot mesteri egyéni megmozdulások követik. a stopli véres de hát Istenem, megy a mez színéhez. hiszen az is vörös. én... is vörös ördög vagyok már 3 perce. csatlakozzatok. legyél menõ még ma. Remélem bajnokok leszünk!!! a csicska arsenalosokat meg majd jól megverem. átállítom õket is az én oldalamra, erõszakkal ha kell. nem bírom elviselni h sok évi kudarc után megingás nélkül állnak ki csapatuk mellet. csak a buzik csinálnak ilyet. csak azért nem a barcának szurkolok mert annyira még nem vagyok menõ, de már sokat fogok járni kondiba és karácsonyra barca drukkerséget akarok kérni.""
<#nyes>#nyes>
No one can stop Death!
ez örök igazság, de jelenleg sokkal nagyobbat buknánk ha elküldenénk Wengert, mintha maradna. a jelenlegi csapat nagyon kötõdik hozzá, tuti mennének páran.
Útwengeres srácok mert megint nem hülyék
"Egy ember pedig nem lehet nagyobb, mint maga a klub." azt hiszem itt az igazság
"Egy ember pedig nem lehet nagyobb, mint maga a klub." azt hiszem itt az igazság
\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix
<#eljen>#eljen>
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
ez már csak természetes, más nem is lehetett volna!
ez már csak természetes, más nem is lehetett volna!
<#smile>#smile>
Wilshere az Év Fiatal játékosa
gratula!
gratula!
No one can stop Death!
Ezt nem az Arsenal ba..ta el.
A bíró hogy fújhatott be egy ilyen 11est ? Eboué nem csinált semmit.
A bíró hogy fújhatott be egy ilyen 11est ? Eboué nem csinált semmit.
Tottenham, XBOX360, PS3, kisfiam Trisztán :)
Dalglish meg csodálkozott, hogy a "piss off"-ja után Wenger nem fogott vele kezet meccs végén.mondjuk akkor is röhögött, mikor a játékosát hordágyon vitték le.
No one can stop Death!
vicc ? 😄
eléggé csúnya
eléggé csúnya
mekkora epic befejezés!!!!!<#idiota>#idiota>
vótmá?
egyébként hol lehet megnézni azt ,hogy mely meccsen ki a játékvezetõ? esetleg elõre tudni vagy meccs közben ?
am a Pool is idióta, h nem adta oda nekünk a meccset, mivel így õk pecsételték meg a Manchester bajnoki címét( ugye tavaly lefeküdtek a Chelsea-nek)<#levele>#levele>
kaka
a bírót hogy is hívták ? 😄
sztem most azért annyira nem kéne a csapatot hibáztatni, mentek elõre folyamatosan, és a Poolból ezt a meccset egyedül Suarez akarta megnyerni.
Dean Winchesterrel egyetértek teljes mértékben, már a Pool szabad elõtt le kellett volna fújni a meccset
Dean Winchesterrel egyetértek teljes mértékben, már a Pool szabad elõtt le kellett volna fújni a meccset
kaka
persze megint lehet bírózni meg szerencse meg mittomén, de ha kicsit is akartunk volna 2.félidõben talán nem ien lötyögõ szar lett volna, ezt a pool 2-3góllal simán ütni kellett volna... és mint a videód is bizonyítja sose tanulunk a hibáinkból, jó nagy kamu szöveg ez is már évek óta....
hát ja szánalmas bizony ha még egy pici szerencsénk sincs! ha ez megvan akkor az elején méár 1-0 vagy akapufáról bement volna a labda akkor is más a szitu...
egyébként kb azaz érzésem van mint mikor bl negyeddöntõben pár éve
örültünk 1 percig kb a tj-nak erre jött a liverpool büntetõ egybõl 😄 most szintén örülhettünk volna a 3 gólnak meg még az esélynek a bajnoki címre is , erre tessék elveszik ezt is! csak most ugye full jogtalanul
örültünk 1 percig kb a tj-nak erre jött a liverpool büntetõ egybõl 😄 most szintén örülhettünk volna a 3 gólnak meg még az esélynek a bajnoki címre is , erre tessék elveszik ezt is! csak most ugye full jogtalanul
ha megvan az akarás, megnyerhették volna. az elején 2bünti kimaradt, ez hülyeség volt a bírótól, a többi meg Eboue volt. már a "sérülése" elõtt sem tetszett a "játéka", gyenge volt az egész banda, vPersie meg ma nem volt a toppon. sajnos. mehetünk a második helyért.
a nyáron gyökeres változások, aztán Wenger 2015ig "építi a jövõt".
köszönjük a beautiful-focit, ha xart sem nyerünk vele. addig csak önkínzás lassan...
a nyáron gyökeres változások, aztán Wenger 2015ig "építi a jövõt".
köszönjük a beautiful-focit, ha xart sem nyerünk vele. addig csak önkínzás lassan...
No one can stop Death!
hát de mekkora szánalmas szar csapat már az aki képes 97.pben gólt lõni és nem nyeri meg??? szopjanak már lovat bazmeg, ilyen a világon nincs szánalom
érted szabadot elvégzi és már fujnia kellett volna le , sõt már a szabadot se kellett volna megadni! ennyit errõl , kurvára betartják a szabályokat de ugye ha véletlen elrugja valaki a labdát akinek sárgája van kkor azt kikell állítani mert sípszó utan tette 😊
<#eljen>#eljen>
<#eljen>#eljen>
ne fogjuk a bíróra ugye,??
8 perc. ho.
98.percnek vége és a liver támad majd szabadrugás a rugás elvégzése utan a 100.percben már lekelett volna fujnia ez olyan mint mikor a ho.nak vége és a szögletet nem adja meg a bíró pedig kb a ho. 1-2 másodpercel telt el itt meg ugye már a 110.percben jártunk mikor büntetõ volt
szóval ez kurvára de kurvára vicc , a retkes mocskos kurva édes anyját a bírónak de komolyan ideges vagyok , mi a faszomért kell büntetõt adni a 11.percben ??????????????????????????????????????,
miért??? rég vége a meccsnek bazdmeg
a faxom kivan
8 perc. ho.
98.percnek vége és a liver támad majd szabadrugás a rugás elvégzése utan a 100.percben már lekelett volna fujnia ez olyan mint mikor a ho.nak vége és a szögletet nem adja meg a bíró pedig kb a ho. 1-2 másodpercel telt el itt meg ugye már a 110.percben jártunk mikor büntetõ volt
szóval ez kurvára de kurvára vicc , a retkes mocskos kurva édes anyját a bírónak de komolyan ideges vagyok , mi a faszomért kell büntetõt adni a 11.percben ??????????????????????????????????????,
miért??? rég vége a meccsnek bazdmeg
a faxom kivan