Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
de 2.félidõbe megint mi volt, teljesen visszaestünk, ugyanúgy mint Pool ellen, pedig ezek a csirkék ma simán verhetõek lettek volna, igazán kidolgozott helyzetük alig volt.. na mind1 most legalább nem lettem idegbeteg meccs után...
elég az a harmadik hely nekünk.. viszont remélem a chelsea valahogy megnyeri a bajnokságot...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
ilyen védelemmel... vagy inkább a taktika, lesre játszást el kéne felejteni, mert ezek miatt szopjuk be
viszlát bajnoki cím, kezdünk örök vesztesekre hajazni.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
meccsbe tart minket a lengyel srác..
Bendõ megint szélre? pfff
Wenger hozza a formáját 4. játékvezetõvel veszekszik, de miért?😊
SZESNYI MIT VÉDETT!
komolyan, nem érdemlünk bajnoki címet. de tényleg, halál komolyan. egy ilyen csapatot, akinek ennyire labilis a tartása...
idén hányadik ilyen büntetõ már? nemrétem ilyenkor a kapusokat
na elkezdtük a játsszuk túl c. mûsort
végre egy értelmes csere
lesz itt kiállítás, ennyi balfasz becsúszást pff
szerintem még egy gól kellene mindenképpen, aztán kiderül. meg kellene egy normális védelem is, ma is sok múlik rajta
No one can stop Death!
ez a bíró úgy szar ahogy van
hol voltak az emberek?😮
Nagy meccs... sajna. Csak nehogy rosszul jöjjünk ki belõle.
RvP 1-3=)
3-1!!! RVP
és néha elszáll az agya csak úgy =)
az a baj vele, hogy nagyon sokat akar cselezni+lassan reagál és emiatt rengeteg labdát vesztünk:S
ja, de adott egy gólpasszt😄
na végre baszameg! elõbb miért nem tudta ezt
omg, hát ez Nasrinak lehet szerintem köszönni, mi a faszért nem lõtte rá 15méterre a kaputól?:S nem is zaavrták aztán ebbõl jött ellenakció
szép
szép
ez olyan Henry-s volt, hogy kiugratták és kihasználta a gyorsaságát =)