31698

• Steve Downie
    Az is szép, grat!
  • minimize

• G_ArchAngel #23271
    Bergkamp - Henry parossal valoszinuleg a labdarugas tortenelmeben nem volt es nem lesz felero duo:)
  • Dean Winchester
    mintha a saját szelvényemet látnám csak 1 nullával több van ezen XD
  • Steve Downie
    True Gunner

• Steve Downie
    Halloween alkalmából :)

• Steve Downie
    Benayoun-t árulónak kiáltották ki a Chelsea drukkerek
  • minimize
  • Steve Downie
    Hehe :D
  • geo91
    még a tegnapihoz kapcsolódóan :D

‎"Hey CH3L5EA Whats the Mata, Did you Cech the scoreline, Because you look Terryfived"
  • minimize
    (halkan teszem hozzá, Szczesny twitterén írta, Ő sem érti, hogy maradhatott pályán a Cole-eset után...de ennyi nekünk is kijöhet,nem??!:))
  • pilboy
    hatalmas gratula!
    akárhogyan is, de 5-öt rúgni a kékeknél... szép eredmény!
  • minimize
    MI is köszönjük!!
  • arsnl
    2011ben RvPnél a top5 bajnokságban csak Ronaldo lőtt több gólt..
    most már a csapat is kezd felnőni hozzá végre. Vermaelen visszatérése örömteli hír, lassan Jackie is jó lesz, aztán lesz ne mulass. viszont ha RvP lesérül akkor kampec, ha csak Park nem villant, Chamakh-ban már nem nagyon hiszek..
  • minimize
    "foglya" ?
  • minimize
  • pLau
    na ez a páros sosem foglya elérni azt a szintet...
  • Steve Downie
  • Kaplan
    Gyerekek, a mai meccs fenomenális volt! Egy adok-kapok meccs amelyből mi jöttünk ki jobban és szerencsésebben. Tény, hogy szerencsénk is volt de én kifejezetten szép focit láttam a részünkről. A kapusunkat én imádom, hatalmas forma a srác és kifejezetten jól véd. A Chelsea meg nem adott gólja után oda ment hergelni az ellenfél táborát - mutogatott ezerrel. Megvan benne a tűz de még nem közönségesen bunkó, kiváló választás! RvP-re szavak nincsenek, ha Wenger meg meri tenni, hogy eladja bárkinek is akkor tényleg szenilis az öreg. A mai győzelem szép volt de tovább kell menni a megkezdett úton, remélem a Citytől ellopunk egy pontot legalább, nem lesz könnyű.
  • minimize
    Wilshere január végén-február elején térhet vissza,lassan megkezdheti a könnyített edzéseket.
  • minimize
    én abban bízom, hogy végre összeállunk, mint a ge**s bugyi, ahogy manapság mondanák! simán meglehet a top4, ez a ponthátrány(emlékezzünk az elmúlt pár év "félidei" eredményeire)ledolgozható. PL-t nem nyerünk, de a sima BL-hely meglehet!
    Go Gunners!!!
  • Steve Downie
    És tényleg olyan, mintha térdre borulna őfelsége előtt :D
    Ezen a gólon még mindig röhögök, ahogy Cech a földön fetrengve próbálja belőlünk kiverni a szart.
  • arsnl
    nem is csúszott el csak leborult RvP nagysága előtt:DD
  • bakkerman
    hehe,mintha már láttam volna :)) 2008,moszkva
  • Steve Downie
    :DD
  • banok
  • arsnl
  • Dean Winchester
    a múltkor valaki berakta arsha és park gólját gifben! ha esetleg most is lesz pár ilyen gif akkor nyugodtan tegye be :D
  • Dean Winchester
    na most megnéztem walcott gólját is! kérem azt nem kell a szerencsére fogni!
    walcott elesett majd nem maradt a földön fekve mint más játékos tenné hanem egyből felkellt és próbált harcolni a labdáért (zárójelesen megjegyztem 4 chelsea jatekost szopatott meg :DDD) és meg lett a harc eredménye.
    a végén meg terry elesett! És mi van akkor? Ha robin nem harcol , nem próbál a labdára menni hanem hagyja akkor nincs az a gól! szerintem ha bendtner lett volna az tuti inkább elnézte volna ahogy hátul passzolgat a chelsea !

banok!
    köszi a videót
  • Steve Downie
    Wilshere: "Pipe down haters we just showed we're back"
  • IXEMGabeo
    nagy meccs volt, grat. De ezt a meccset bárki nyerhette volna annyira őrült volt
  • Dean Winchester
    a chelsea sose kapott 5 gólt a stamfordon :D
    gyerekek mondom én ,hogy ez az év a rekordok éve :?SA:D?:AS?Dd
  • banok
    Chelsea-Arsenal 3-5 ::: Digisport összefoglaló
    http://rutube.ru/tracks/4956668.html?v=b1dfa90bba7947bdcc9020963067b654
  • Steve Downie
  • minimize
    nem lihegem túl, de a fagyi erősen visszanyalt ma, ami a "szarrá verést", vagy hasonló módon elhangzottakat illeti.
    Tisztelni az ellenfelet-ez alap kellene hogy legyen, nem csak fröcsögni...
  • Dean Winchester
    am az alsó kép mindent elmond !
    szerintem pont a két ásza a csapanak :) a két véglet a csapat "eleje" és "vége"

• Dean Winchester
    3 gólból 2ben benne volt a kapusunk!
    a lényeg ,hogy végre a szerencse velünk volt és nem ellenünk, az előző évben mikor a 80+ba percben kaptuk a gólokat és ezzel basztuk el a 3 pont sorsát , alkalom adtán az 1 pontot is...
    idén viszont ez kb a 3. vagy 4. mérkőzés ahol a 90.perc környékén szereztük meg a győztes , 3 pontot érő találatot.
    a kép minőségéért meg elnézést , streamről nyomtam egy printscreent :)
    am nézem egyik streamen 3-4 (tag elkapcsol) - kerestem másik streamet ! nem töltött be és oldalt a chat ablakban meg látom ,hogy goal goal goal 4-4 -> mondom wtf??? aztán lám 3-5 , szóval megörültem , hogy téves infot írtak be :DDDD

a lényeg:

• minimize
    az angol közvetítés mellett elhangzottak szerint "rövid sarkos, nagy erejű lövés", ill. v.Persie utolsó góljánál a "labda íve" volt érdekes. a többi gólhoz a védelemnek lett volna köze, nem Cech-nek.
    szerintem.
  • Oziris666
    Viccet félretéve 3gólban benne volt Cech!
    7lövésböl 5gól az jó arány!
  • Dean Winchester
    vagy félidőben 1-0 után lampard gyönyörű labdáját nem kúrja el sturridge akkor 2-0 ... stb
    a lényeg ,hogy megint nyertünk és azt mondom ez a győzelem mentálisan is erőt adhat a srácoknak! mert azért lássuk be hazai pályán 100%os (4/4) chelseat vertünk aki a bajnokságban is elég jól teljesít.
    Mi megszereztük első idegenbeli győzelmünket !

szó mi szó , a chelseat verni jó érzés és ha ehhez hozzájön ,hogy idegenben hendikkepes győzelmet érünk el akkor meg nincs miről beszélni :D
    szép volt fiúk!!!
    ha valaki tud linkelni egy összefoglalót akkor ne habozzon mert szépen lemaradtam 2 gólunkról is :(