Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én már csak nevetek ezeken a meccseken
szerintem nyáron se lesz semmiféle változás
minimize
lassan nekem is.:/

No one can stop Death!

Effe88
áá
nekem aztán édes mindegy😊

minimize
"Nasrival kapcsolatos, hogy állítólag a Manchester United benyújtotta a számlát az Arsenalnak Nasriért, hisz jövõre szeretnék a csapatukba tudni.
A nagyobb manchesteri együttes Nasriban Scholes utódját látják, és bármit megfognak tenni, hogy még a nyáron leigazolják.
Az újságok konkrét összegrõl még nem számoltak be, de ha a Manchester tényleg szeretné a csapatába tudni az Arsenal sztárját, akkor nem szabad elaprózniuk a dolgokat.
Nasri ára 25 millió fontra becsülhetõ."
<#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
nyomj egy petíciót, ha nagyon gáz, hátha meghallgatnak Londonban.

No one can stop Death!

Effe88
veletek is mi van
egy bolton megver benneteket:S:S
wengert nem akarják kirugni???

arsnl
most már drasztikus változások kellenek, mert ez semmire se jó h 6éve ugyanott toporgunk. jó ebbõl 2-3 év elnézhetõ a költözés miatt, de nem 6 év. mert itt nem is az a baj h nem nyerünk semmit, hanem ahogy elbukjuk õket. szánalmasabbnál szánalmasabban, igazi vesztesként, akik képtelenek átlépni saját árnyékukat. mentálisan kell változni, de ezt úgy látom AW már nem tudja megcsinálni. vér frissités kell

arsnl
ez a Bolton ver el aki 1 hete kiszopott 5-0ra a semmirekellõ Stoketól, ver el minket ahonnan csak Vermaelen hiányzott. idei "legerõsebb" csapat.
minden egyes kibaszott évbe összezuhanunk, biztos véletlen...

minimize
az az igazság, hogy már egy újabb x miatt szégyenkezni kezdtem a 88'-ban, de nem tartott soká a szégyenérzet,a végére megjött az apátia.
el lehet kezdeni gondolkodni, jövõre mik a céljaink, a top4 meglehet TALÁN a hátralévõ x-ekkel. talán.
anno Fergusont el akarták küldeni, utána állt össze az elsõ igazi csapata, lehet, hogy Wengerben ennyi van/volt benne, nem több. sok játékost feleslegesnek érzek a csapatban, van, aki már menne, vagy gondolkodik erõsen, és van, aki egyszerûen nem Arsenal-szintû játékos. kérdés, kik maradnak és kik mennek a nyáron.

No one can stop Death!

Steve Downie
komolyan ez lesz

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Kaplan
Bennem ez már hónapok óta megfogalmazódott és ezzel, hogy elhihetjük magunkkal állandóan, hogy nyerhetünk valamit.. Olyan hiteltelen ez a csapat már számomra, hogy az elképesztõ. Talán nyáron lesz egy kis változtatás felfogásban!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
végén még izgulhatunk a 4.helyért<#eljen>

arsnl
szánalmas az egész csapat Wengerestûl együtt, és mivel a teljes csapatot nem lehet lecserélni......

arsnl
háhá 2 szöglet elég ahhoz h elverjenek.

Steve Downie
ez hihetetlen basszus

arsnl
ez mi h nem fújja le a szabálytalanságot, de mivel a játékos lenn maradt megszakítja, majd sárgát ad Chamakhnak..

Steve Downie
Na tényleg próbálják Chamakh fejére tenni a labdát. Felhívtad Wenger-t? 😄

minimize
nüansznyi, de amit Davies 23perc alatt kétszer mûvelt térdmagasságban, azért Wilshere(visszahúzott lábbal)egybõl lelapozódott.apróság, de jellemzõ.

No one can stop Death!

minimize
csak kérdem, Chamakh-al elõl(fejjáték elsõsorban)nem lennénk elõbbre?

No one can stop Death!

minimize
az a bizonyos "megadható"-tipusú volt, amit ellenünk megadnak, nekünk-nem szoktak.

No one can stop Death!

Steve Downie
RvP!!!

Steve Downie
Hú bazmeg... az kellett volna még, hogy berúgja. Épp FM-eztem és nem láttam, de tényleg nem volt jogos a tizi?

Steve Downie
+1

minimize
...kérem kapcsolja ki...

No one can stop Death!

minimize
a játékunk olyan ma is, mint a meleg sör.

No one can stop Death!

Steve Downie
Szczesny - Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy - Song, Fabregas, Wilshere - Walcott, Nasri - RvP

minimize
na, behúzták a Kékek is, holnap, ha lépést akarnak tartani(?), gyõzni illene.

No one can stop Death!

minimize
azért fájó, ha mindez bejön, mert a chelsea anno megrottyant, a mu (szerintem)kb. 5meccsen játszott igazán élvezhetõen, mi meg a gurigánkkal elmehetünk lassan a sunyiba.
meg kell érteni, kell a sokpasszos játék, de nem kellene állandóan a gólszépség-díjra utazni, hanem ha ott vannak-be kell vágni.
amint eddig eljutnak fejben, megint lehet egy "Untouchable"-k.
abban a csapatban sem voltak világsztárok, de volt több ember, aki tudta vinni a csapatot, ha kellett, akár a "hátán".
szép, hogy 20-23évesekkel állunk itt, de kevés az igazi díjazáshoz.
hasonló bérfizetésekkel(nem egy közgazdász menedzserrel), igazolásokkal nem lenne kérdés, hol tartanánk.
amúgy azt elfelejtik jó páran, hogy pl. SAF-nál sem egybõl jöttek az eredmények, sõt...persze most menõbb zsinórban bajnokságot ünnepelni, mint az igazi, de (egyenlõre 6éve)eredménytelen focit szeretni, és elismerni.

No one can stop Death!

fogunk és ezzel a chelsea elõnyre fog szert tenni 😊
kurva szép lesz , pár hónapja még mindenben versenyben voltunk most a végére meg oda jutunk,hogy bl selejtezõ hely lesz meg csak ...
és nem kell a szezon végén mondani ,hogy jó a 3. hely mert szerintem kurvára nem az !
minimize
Everton nem vitt véghez csodát, bár majdnem kihúzták a végéig, este W'Ham-tól sem várok semmi jót, úgyhogy holnap nem kellene pontokat hagyni Boltonban!

No one can stop Death!

minimize
Bendtner mehet, állítólag 8millió font körül kapnánk érte, Milito(ahogy olvasom)5millióról indul,ami bejön Bendõért-mehet Milito-ra.
mondjuk nekem annyira nem szimpatikus egy fazon, de ha jó a lába...

No one can stop Death!

Na ezért nemkell Foster😄

ARSENAL&POKER

Steve Downie

minimize
Wenger(mint arról volt már hír)költhet alapból 40milliót a nyáron, most mondom, max. 1(!!!)drágább, adott poszton meghatározóbb játékost fog venni, de elmegy kb. 3-4--magyarán kezdjük jóformán elölrõl?
a mu miért Sneijder-félékben gondolkodik 25millióért, vajon mi kit hozunk?
egy spílert, meg három nagy 18éves tehetséget?!

No one can stop Death!

minimize
látod, már meg is magyarázták a #21134ben helyettem, miért kell elõször olvasni,értelmezni, aztán ugrani-ha van miért.

No one can stop Death!

Tyler1
ez mi?<#idiota>

a Barca csak az 5., mivel a Bayern is megelõzte, a 0% adósság, meg kb. 400 millió, ami még nõtt is a tavalyihoz képest, a Villa-transzferrel, meg a játékosok fizetésének emelésével, amihez külön hitelt kellett felvenni. mellesleg ismét csak elég tetemes hiánnyal zárta a klub a féléves elszámolást.
az Arsenal adóssága meg a stadionfejlesztésbõl ered, ami folyamatosan csökken, és emellett jóval kisebb kiadásai vannak, mint a Barcának.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
csak tudod egy bibi van:

3. Arsenal ----- debt as of value: 41 %
4. Barcelona ------ debt as of value 0 %

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minimize
számomra lényegesebb, hogy itt lenyomjuk a Barcát.

No one can stop Death!

off

azt hallottam havertól, hogy kiejtette a kupát a kezébõl és átment rajta a busz ez igaz?<#idiota><#idiota><#idiota>
<#vigyor5><#vigyor5>
arsnl
30 - Sergio Ramos had a phone call from Arsene Wenger 30 minutes after dropping the Copa del Rey asking to be their new goalkeeper. Fumble.

😄😄AS😄

😞
Ismét a világ tetején a Man. United

Még néhány hét hátravan ebbõl a szezonból, a kijelentés akár futballszakmai oldalról is igaz lehet, de már most bizonyított, nincs párja a világon a Manchester Unitednek! Az amerikai Forbes-magazin kimutatása szerint ugyanis a BL-elõdöntõs, Premier League-listavezetõ számít a földkerekség legértékesebb futballklubjának.
kikapunk...
gogo bolton<#idiota>
minimize
amúgy a Boltonnal mit kezdünk a 7végén idegenben?
x-re jók lehetünk? majd a Fõnök kitalál vmi jó taktikát, ahogy szokta, aztán meglehet még az elsõség(ahogy olvastam tõle a tegnapi nyilatkozatát...)
valaki felébresztené már Wengert??!

No one can stop Death!

minimize
majd szorítok, hogy tartsátok is meg azt a végéig, jó?

No one can stop Death!

hedonist
Na most emlékeztetném Minimize kollégát, pár fordulóval ezelõtti mondatomra, amire persze lehurrogott; visszavesszük mi még a helyünket!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Ahhoz meg kell verjétek a manUt meg a chelseanek is...

Oziris666
Minek is nektek a bajnoki cím?!?S¨t megkockáztatom h azt az ezüstöt is el fogjátok szórakozni...

átaludtam a meccset, de látom gólgazdag volt...
viszont jó látni,hogy két gólós elõnyt basztunk el , végülis hoztuk a formánkat 😊
miért is tartsunk meg 2 gólós elõnyt és gyûjtsük be a 3 pontot?
összefoglalót valaki majd dobna ?