Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem a mu-zsenialitástól, inkább a "nagyok" ellen megszokott hozzá nem állástól félek, pl. a spurs simán meglehetett volna idegenben, erre a végén szokás szerint izzadtam egy x miatt,nyert állásból. a Carling-döntõ után megrottyantunk, bennünk maradt az "ütés".
aztán hátha...
No one can stop Death!
szóval ez mind a felszínesség de belül õk is tudják azt amit már egész sokan
hétvégén 1 gólós MU gyõzelmet várok de mint már említettem azt is eltudom képzelni,hogy mi most verjük a mU-t majd a chelsea is és akkor a bajnoki cím sorsa lehet a chelsea kezébe kerül akiket már rengetegen a 4.helyen sem képzeltek el...
sajna a Fõnök jól kezdett, de mára ellaposodtunk-fel kell frissíteni az emberkéket+a húzásokat meccsrõl-meccsre, akkor maradhat. de erre-természetesen-nincs garancia. meglátjuk.
Én attól még nem ugrálok össze-vissza, mert nem nyertünk jó pár éve semmit, nem kell jó fejnek lennem sem a suliban, sem máshol, megszoktam(?), hogy mostanában ezt nyújtjuk, fáj, de ettõl még Ágyús maradok, az tuti.
hidd el, sokan fognak váltani, ha lecseng Fergie, vagy Guardiola, mert örökké õk sem tudnak az oldalvonal mellett állni.
mindemellett maximális Tiszteletem Ferguson-nak, amit elért a MU-val.
kár, hogy a rajongóik nagy többsége tiszteletlen egy 18-szoros gyõztes Pool-lal, vagy 13szoros bajnok Arsenal-lal szemben. ja, hogy most Nekik megy??! na és?! attól még el lehetne ismerni más csapatokat is, de ezt nem az iskolában tanítják meg...
No one can stop Death!
http://yfrog.com/h0ycmtbj
http://yfrog.com/h8q36ylj
a címer: http://yfrog.com/hsptjlcj
Szerintem viszont az a menedzser, akinek a csapata az angol elsõ osztály történetében egyedüliként játszott végig veretlenül egy teljes szezont (mely rekordot olyan menedzsereknek sem sikerült mindezidáig megdönteni, mint Mourinho vagy Ferguson), az újra fel fog építeni egy "Invincibles" csapatot, csak idõ kérdése.
Persze jogosak a bírálatok, hogy ez a türelmi idõ már lejárt, és én is egyre csalódottabb voltam, ahogy sorra jöttek a pofonok az idényben, de ahogy Djourou sorai is mutatják, még mindig vannak, akik bíznak Wenger-ben, és én remélem, hogy nem alaptalanul.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
nem divat, meg "most megy egy ideje"-csapat.
No one can stop Death!
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
<#merges2>#merges2>
No one can stop Death!
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
megkéne nyerni ezt a kupát xD boca az kemény lesz
A török sajtó azt állítja, hogy Arsene Wenger már nem számol a jövõben a spanyollal az Emirates-ben, és Wojciech Szczesny és Lukasz Fabianski fog versenyezni az elsõ számú mezért."
Denilsont is vihetné magával...
No one can stop Death!
2011.07.30.(Szombat)
New York Red Bulls v Paris Saint-Germain (16:00)
Arsenal v Club Atletico Boca Juniors (18:20)
2011.07.31.(Vasárnap)
Club Atletico Boca Juniors v Paris Saint-Germain (16:00)
Arsenal v New York Red Bulls (18:20)
No one can stop Death!
most menõ mindkettõ, vacillálok is erõsen.<#idiota>#idiota>
No one can stop Death!
nincs értelme örülni...
bár mindegy, mint megtudtam okoséktól, amig Wenger itt lesz, sose leszünk bajnokok...<#wave>#wave>
No one can stop Death!
Taye Taiwo (védõ, Marseille)
Bosingwa (védõ, Chelsea)
Luke Young (védõ, Aston Villa)
Vicente Rodriguez (középpályás, Valencia)
Ivica Dragutinovic (védõ, Sevilla)
Philippe Mexes (védõ, Roma)
azért ezek közül 1-2n elgondolkodnék Wenger helyébe...
ráadásul van kapott 40milliot igazolni abbol nyugodtan elhozhatná Moutinhot meg Hazardot...
na mindegy...lefekszek és álmodok tovább 😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
<#miaz>#miaz>
No one can stop Death!
chelsea veri a mu-t
mi verjük a mu-t és akkor chelsea - mu azonos pontszámmal fog rendelkezni és végül a chelsea megnyeri a bajnokságot 😄
mekkora lenne már 😄DDD
amúgy persze hogy arra épül, jól tudom, de néha vannak azért eltérések.
tudod, õk azok, akik már tavaly eladták Rosicky-t is a Bundesligába.
kb. annyi valószínûsége van, mint Narsi távozásának Spanyolországba.
No one can stop Death!
Arsha ha nem érzi jól magát, menjen el tényleg.
kapust ne vegyünk, kell még egy vkp, egy igazi középsõ védõ, (Cahill+Verma nem lenne egy rossz páros,padra meg Djorou,és Kosci), és egy ékpár vPersie mellé, egy befejezõ "vadállat".
No one can stop Death!
klose ->szar, lejárt a srác ideje...
millito -> nem kéne , nem jó bár nem gyülölöm szóval semleges vagyok iránta
nasri -> maradnia kell mert tavaly is , elõtte is , idén meg pláne kurva jól nyomja
arsha->szeretem õt ,de bekell látni hogy nem megy neki a játék 😞 nagyon csípem õt és sajnálni fogom a távozását
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Arshavin szinte biztos, hogy visszamegy, és szerintem jobban is fog neki menni a Zenitben.
Klose-nak én annyira nem örülnék, a Milito-s hírek jobban tetszettek. Ahogy én észrevettem, Klose nagyon jól játszik, ha formában van, viszont általában nincs formában. Emlékszem, hogy már az elsõ Bayern-es évében az volt, hogy az elsõ pár meccsen csak úgy lõtte a gólokat, aztán nagyon hosszú idõre visszaesett a formája, és akkor csak Toni-ra számíthattak.
Wenger pedig úgy emlékszem, azt nyilatkozta még õsszel, hogy ha újra hosszabbít velünk, akkor már innen fog visszavonulni. Végül 2014-ig hosszabbított. Én személy szerint nem tudnám elképzelni õt a Roma-ban 😊
No one can stop Death!
Az Arsenal szélsõje a vezéregyéniségeket hiányolja a csapatból.
Az Arsenal 2005 óta nem nyert semmilyen nagyobb trófeát, és hiába voltak ott a legtöbb sorozatnál a tûz közelében, a csapat hívei is egyre elégedetlenebbek.
Ahogy az együttes szélsõje, Theo Walcott is zavarónak tartja a kézzelfogható eredmények hiányát...
Az angol válogatott játékos a Sunday Telegraphnak adott interjút, amiben "a szezon csalódásának" nevezte a Newcastle elleni februári 4-4-es döntetlent, amelyen 4-0-s vezetésrõl veszítettek pontokat.
"Zavaró, hogy bizonyos mérkõzéseken a három-négy rúgott gól sem elég a gyõzelemhez, pedig ilyesminek nem szabadna elõfordulnia. Ha komoly céljaink vannak, ilyen mérkõzéseket nem engedhetünk ki a kezünkbõl. Az idén is túl sokszor történt ez meg velünk. A Tottenham ellen sem volt elég a 2-0-s vezetés, és ez fõleg a szurkolók számára lehet bosszantó, hiszen õk egész évben a rangadókra várnak. Remélem, hogy tanulunk ezekbõl a mérkõzésekbõl, és ha kupákat akarunk nyerni, akkor tanulnunk is kell mihamarabb. Nem hivatkozhatunk mindig arra, hogy fiatalok vagyunk, hiszen van tapasztalatunk, sok BL-mérkõzés van már mögöttünk. Felelõsséget kell vállalnunk magunkért, és szerintem ezt nem mindig tesszük meg."
A támadó néhány szóban beszélt a csapat összetételében várható változásokról, legalábbis arról, hogy szerinte kire, milyen típusú játékosok megszerzésére lenne szükség a nyári átigazolási szezonban.
"Sokan beszélnek arról, hogy meg kell erõsítenünk a védelmünket, hogy új kapusra és hátvédekre van szükségünk. De vannak jó játékosaink, például Thomas Vermaelen már újra edzésbe állt. Õ nagyszerû vezéregyéniség, amibõl talán kevés van nálunk. Cesc Fabregas és Robin van Persie azok, akik sosem adják fel, és inspirálnak minket, meg talán Samir Nasri. Több hasonló játékosra lenne szükségünk."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Én úgy érzem, a nyári igazolásoknál is hasonlóan fog gondolkozni az öreg, és Balázsnak lesz igaza: nagy változás még mindig nem lesz 😊
Nekünk pedig marad a lassan már a védjegyünkké váló szlogen: "Majd jövõre!"
<#nevetes2>#nevetes2>
No one can stop Death!
valaki leírhatná ,hogy a chelseanak milyen meccsei lesznek még és hol?
következõ 4 meccsre én kb 4 pontot számolok...
01 Sun
(H) Manchester United (talán egy iksz meglesz)
08 Sun
(A) Stoke City (vereség)
15 Sun
(H) Aston Villa (gyõzelem)
22 Sun
(A) Fulham (talán iksz)