31698
-
#23353 spurs-Villa 2-0 félidőben és a csirkék elég jó focit tolnak, és ami még aggasztóbb az az, hogy hozzák a kötelező meccseiket...nem lenne jó, ha idén elmaradna a St. Totteringham's day -
pilboy #23352 szinte ugyanolyan elképzelhetetlennek tűnik az arsenal wenger nélkül, mint az mu saf nélkül -
Dean Winchester #23351 A londoniak menedzsere nem tagadja, hogy már nem gondol hosszú távú tervekre az Ágyúsok kapcsán.
Arsene Wenger a L’Equipe-nek adott interjút a minap, a 62 éves francia szakember pedig nem is takargatta megváltozott terveit.
A szezon elején sokan támadták a menedzsert, aki 15 éve irányítja már az Arsenalt.
Wenger egy kérdésre nem tagadta, hogy már nem tervez hosszú távon a londoniakkal.
-Én most csak rövid távra gondolkozom, ez nyilvánvaló. Hogy a jövő velem zajlik-e le vagy mással, nem tudni, de biztos alapra lesz szüksége az utódomnak is. A többit majd megbeszéljük a szezon végén - mondta sejtelmesen Wenger.
-
Balázs 17 #23350 összefoglalót tud valaki?
kösz -
#23349 nyert a Pool a Chelsea ellen és az 1-gyel jobb gólkülönbségük miatt ők a 6.-ak...komolyan, az egyik legfájóbb idei vereség tőlük volt az Emirates-ben, a C csapatunkat is csak emberelőnyben tudták legyőzni a nagy igazolásaikkal. Remélem véres bosszút állunk majd a csirkéken, a MU-n és a Pool-on -
Dean Winchester #23348 írtam egy egész hosszú üzenetet de a net elment így a levesbe ment az egész..
szóval ha RVP úgy érzi , hogy menni kell akkor erővel nem lehet őt itt tartani , engedni kell hagy menjen...
Én bízom benne, hogy marad annak ellenére , nem tudhatjuk mit hoz a jövő.... -
#23347 Wenger: "Van Persie 28 éves, Fabregas és Nasri 24 évesen távozott. Az az álmom, hogy karrierje végéig a klubnál tartsam. Ezért minden tőlem telhetőt meg is fogok tenni, hogy meggyőzzem és remélem, hogy ez sikerülni is fog."
úgy legyen, mester -
Dean Winchester #23346 most néztem meg a góljainkat!
walcott szépen megszopatta a védőt , most jött elő a számomra régen várt gyors , rutinos walcott!
rvp 2. gólja meg azt mutatja ez az mikor van egy normális CSATÁRunk! bendtner, chamakh ezt a helyzetet tuti kihagyta volna :) -
Dean Winchester #23345 a lényeg ,hogy az a 2 gól 3 pontot ért!
RVP meg ne sérüljön le és hozza be Henry gólkirályi rekordját :D
nagyon megy a srácnak :)
ha torres 50 misit ért akkor most robin meg 120at kb... -
#23344 meg kell tanulni befejezni, és gólokkal kell nyerni az ilyen meccseket is.(20ból kettő gól??)
tavasszal(sérülések nélkül...)sima legjobb 4 lehet.
de ennél szerintem jobbak vagyunk, ha TÉNYLEG játszunk. -
#23343 A sok helyzetkihasználás aggasztó(mondjuk Martin 3-at mentett a gólvonalról...), de évek óta nem láttam ilyen higgadt, nyugodt és néhol szép focit a fiúktól, látszik a sok tapasztalt játékos érkezése.
Santos az eddigi legjobb meccsét játszotta, Robin-ra megint nehéz szavakat találni, de szerintem Walcott a meccs embere: küzdött, ott szopatta a Norwich-ot ahol akarta, kapufát rúgott, még egy gecizett is, szóval jól tolta. -
#23342 Gratula, jók voltunk nagyon!
Tényleg szimpatikus ez a Norwich, de az a csatáruk, amelyik folyamatosan dobálta magát, mehetne a Barcába, a színészi tehetsége mindenképp megvan hozzá. -
geo91 #23341 szimpatikus csapat, remélem bentmaradnak -
#23340 megnyerte nekünk. mondjuk ahány helyzetünk volt... Norwich-nak meg respekt, h nem a Stoke-szintű "focit" mutatták be. -
Balázs 17 #23339 RvP -
#23338 pont amikor kezdett jó lenni Jenkinson lesérült több hétre...valszeg Djourou lesz helyette, Gibbs-et sérvvel műtötték=3-4 hét OFF, asszem Coquelin is megsérült a válogatottban. :/
jó "hírecske" talán az, hogy Diaby újra edzhet a csapattal... -
#23337 Ezeket a felszereléseket használja egy ideig ő is :)
-
Balázs 17 #23336
-
#23335 :D
-
#23334 „Nem tudom, megtartják-e. Ez az ő döntése. Az ő korában, ha el akar menni, ez az utolsó esélye erre, és ha maradni akar, az Arsenalból fog visszavonulni. Meglátjuk, hogyan dönt, de évek óta nagyon lojális az Arsenalhoz. Kulcsjátékosa a csapatnak, a szurkolók imádják” – nyilatkozta Fabregas
Sajnos igaza van Fabregas-nak, nyáron már 29 lesz, a szerződéshosszabbítást nagyon halogatja, idén nem sok esélyünk van az bajnoki címre, ezek mind amellett szólnak, hogy elfog menni...de idén megkapta a kapitányi karszalagot, a hátán viszi a csapatot, és ha megnyernénk az FA vagy a Ligakupát, a BL-ben sokáig eljutnánk, akkor szerintem belátná, hogy neki innen kell visszavonulnia:)
BL-ben szerintem tovább fogunk menetelni, mint tavaly, a siker kulcsa egyértelműen Robin és a Koscielny-Vermaelen párosa lesznek. Nagy formában van a 2 bekk, Koscielny-nek nagy lökést adhat, hogy már ő is válogatott, Vermaelen-t meg nem kell ecsetelni, ő az aki gatyába tudja rázni a védelmet, nagyon jó, hogy visszatért. Továbbá ne feledjük, hogy ha minden jól megy, akkor az egyenes kieséses szakaszra, már ott lesz nekünk Wilshere is és végre összeállhat az Arteta-Song-Wilshere középpálya(bár lehet, hogy addigra Ramsey nagyon belelendül és ő lesz Arteta helyett). :) go gunners! -
#23333 Oxi parádézik -
#23332 Ezt kötelező megnézni :D A kapusunk egy beteg ember :D
Milyen szöveget nyom a meccs alatt, hihetetlen :D
-
Dean Winchester #23331 az utolsót azt a kezemen se tudom megszámolni, hogy hányszor láttam :DDD
viszont ilyenkor az emlékek is előtörnek .. :(
fabregas góljáról meg henry realnak lőtt gólja (kedvencem) jut az eszembe!
régi henry gól -
#23330 Az utolsó egyszerűen gyönyörű, de nekem nagy kedvencem Arshavin Liverpool-nak lőtt gólja. -
#23329 Jó kis videó!
Theo Walcott - Top 20 assists
-
#23328 holtverseny hülyeségben a Blikk-el, és nso-val.
Aranycsapat is csak egy volt... -
#23327 Agüero jobb, mint Bergkamp:DDDDDDDDDDDD ilyet leírni is bűn, komolyan. Vicc az a cikk, több helyen még a mostani Barcánál is jobbnak tartják az Unbeaten Arsenal-t... -
pilboy #23326 azt nem tudom, h hogyan hasonlíthatják össze??? hiszen a shity nem játszott még sem veletek, sem a chelsea-vel, sem a pool-lal 1x szer sem!!!
akár veszíthetnek azösszes maradék rangadón, semmi sem dőlt még el! nemhogy veretlenség... pff -
#23325 A nap szennylapja díj nyertese a talksport! Gratulálunk! (Szerintük) a jelenlegi Manchester Shitty jobb az Arsenal's Invincibles-nél -
Balázs 17 #23324 -
#23323 kicsit epic a kép:O(Y)
-
Balázs 17 #23322 -
#23321 angoltudás
-
karajjj #23320 -
geo91 #23319 :/ -
#23318 Így sérült meg Miyaichi
-
Dean Winchester #23317 Tizenöt éves tehetség a Manchester United első téli igazolása
hogyhogy nem mi igazoltuk le? :O -
#23316 nov. 11.-én lesz az emléknapja, szerintem már csak ebben a fordulóban. -
Dean Winchester #23315 ezt nem is tudtam , köszönöm!
a múlt héten is volt ilyen kitűző rajtuk , mennyi ideig fogják hordani ? -
#23314 pipacs. az I. világháború végeztével azzal szórták be a csatamezőket, ami jelképpé nőtte ki magát az ott elesettek tiszteletére. Angliában mai napig nagyra becsülik a háborús halottakat, ezért van kitűzve a pipacs sok edzőre, és a mezekre, és ezért tisztelegtek ma 1 perces csenddel a mérkőzések előtt.