Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
tegnap kommentelni merészeltem a Barca-Reálon a Reál-topikba,(a jogos Higuain-gól után) kaptam "flém" miatt 2büntetõpontot.
lassan gagyibb az sg-fórum, mint az nso. pedig az nem kis szó...

No one can stop Death!

minimize
<#nevetes2>

No one can stop Death!

Tyler1

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minimize
Sahin valószínûleg a Real-ban köt ki, helyette jöhetne mondjuk Nene(PSG) Fabregas helyére. gyors, pontos, és rengeteg gólpassz(21)+viszonylag sok lõtt gól(20??) jellemzi ebben az idényben.

No one can stop Death!

inkább Jones + Sakho😄
minimize
nagyobb esély van rá, mert Cahill sok más klub érdeklõdését is felkeltette, vannak, akik 1-2játékostól is megválnának "cserében".

No one can stop Death!

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN!!!!!!!!!!!!!! <#eljen>
ISTENCSÁSZÁR az a játékos fm-ben is. <#szeret>
minimize

No one can stop Death!

minimize
"Az Arsenal menedzsere Arsene Wenger élénken érdeklõdik a Blackburn védõje, Phil Jones iránt, akiért 10 millió fontot fizetne.
A News of the World értesülései szerint Wenger elküldte Steve Rowley-t az Ewood Park-ba szombaton, hogy megfigyelje a 19 éves játékos teljesítményét a Bolton ellen."
arsenalfan.

No one can stop Death!

minimize
A QPR 12millió fontot adna Chamakh-ért.
"A QPR menedzsere, Warnock szeretné megerõsíteni a támadó szekciót, Chamakh pedig boldogan csatlakozna válogatott csapattársához, Adel Taarabt-hoz.
A két barát gyakran látható, együtt Londonban, és szeretnének a pályán is együtt lenni, nem csak azon kívül.
Warnock szerint Chamakh lehet az a csatár, aki bent tarthatja csapatát a Premier League-ben."
kérdés, Taarabt marad-e egyáltalán a QPR-nél, sok kérõje lesz a nyáron...

No one can stop Death!

minimize
még mindig a MU a bajnoki esélyes,tehát rajtunk már "csak" annyi múlik, hogy az utolsó pár fordulóban ne kapjunk ki,hozzuk a 3pontokat, aztán meglátjuk.
persze HA szombaton a T'ham megkapta volna a jogos 3pontot, most más lenne a helyzet, de tudjuk, hogy a PL-ben is sok múlik az ítéleteken...

No one can stop Death!

gratulálok a gyõzelemhez!
meccset nem láttam, tehát no comment.
remélem jövõ héten tudunk segíteni, h 2. helyre legyen esélye az arsenalnak, mert az azt jelentené, h nem kaptunk ki a chelsea-tõl (ebben most sajnos nagyon kételkedek "valamiért")

http://www.powerplaymanager.com/r57633

arsnl
jaigen😄 *kézfejjel😄D

Kaplan
Bárcsak fejjel tisztázott volna..<#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
igazán nagy helyzet talán nem is volt. Vidic pirosat meg 11est úszott meg, miután fejjel tisztázott RvP elõl.. nálunk Clichy taposta meg Owent egy kicsit 16oson belül

köszi.
egyébként kapufa vagy kihagyott büntetõ volt bármelyik oldalon is?
arsnl
gól

szép is lenne , tudod eleinte sokan elkiabálták,hogy bajnok lesz a chelsea aztán egy gödörbe kerültek ami utan sokan azt gondolták ,hogy a negyedik hely sem lesz meg nekik! aztán lám talpra álltak és most ott tartanak hogy bajnoki döntõt játszanak a jövõhéten.
ezt mondtam egyébként ma verjük a mu-t aztán a chelsea is megveri õket majd bajnokok lesznek!
megérdemelnék...
a mu hányszor de hányszor csinálta meg azt,hogy az utolsó percekben (néha bírói segédlettel) nyerte meg a mérkõzéseit????
a chelsea feltudott álni a gödörbõl mi meg nem! és a keretet ne nézzük mert ott van egy torres aki egy kalap sz*rt sem ér xD
szóval szép lesz tõlük ha jövõhéten megvernék a MU-t...
a gólról meg ha valaki tud egy összefoglalót nyomni kérem linkelje 😊
minimize
szerintem meg az legyen a bajnok, aki a legtöbb pontot gyûjti be, nem azon múlik, ki-mikor ereszt le.
a sok xre bukott, simának tûnõ meccset HA behúztuk volna, akkor pontokkal vezetnénk a bajnokságot.
jól rémlik, hogy tavasszal megvertük mind a 2 ellenlábast? sokan ezt is fel szokták dobálni,miszerint megérdemelt (lenne)egy bajnoki cím elérése adott évben.
a meccshez még nem tudok hozzászólni, majd vacsora közben megnézem a felvételt.
gratulálok a fiúknak, ebbõl erõt meríthetnének a végére!

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

bakkerman
hát igen,õszi formájukat elnézve akkor örültek volna egy fix BL fõtáblás helynek. mondjuk nem õk erõsödtek,a MU eresztett le

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

év poénja lenne, ha a chelsea lenne bajnok =)
arsnl
megsérült. szép gyõzelem, matematikai esély megmaradt😄😄

bakkerman
na ezt még Alves is megirigyelné

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kaplan
Ezt igencsak benéztem. 😄D

Szóval RAMSEEEEY

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Kaplan
WILSHEEEEER

hedonist
IGEN!😄

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

azthittem nem adja le persie

ARSENAL&POKER

hedonist
Miért kapta le Nasrit?

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

arsnl
csupán 3szor akasztotta meg a támadásunkat, pedig nincs az a húde nagy tempó...

ez a bíró ma nagyon útban van 😄
Marci0115
nah ez a meccs is le van zsirozva, semmi büntetõ vagy piroslap

arsnl
ja h kezezni is lehet...

banok
15.00 Manchester United-Arsenal tv: Digisport hu/ro/sk/cz
streamek itt : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=77&mforum=stream

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

arsnl
Szczesny, Sagna, Koscielny, Djourou, Clichy, Song, Wilshere, Walcott, Ramsey, Nasri, Van Persie
Cesc megsérült szombati tréning alkalmával

*ünnepe 😄
én meg dolgozni... éljen a munka napja<#levele>
Steve Downie
Én sem tudom nézni, pókerversenyre megyek, de GO GUNNERS!

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

senki nem nézi a meccset? 😄
én is mindjart kinézek ebben az esõs idõben vajon hányan jönnek ki majálisozni xD
hajrá arsenal 😄
bár hernandez 1 gólt tuti bevállal
minimize
oda is, és sok sikert a meccshez!

No one can stop Death!

nekünk meg van persie-t kell vhogy megfogni. sajnos nem látom egyébként a meccset, mert nekem is meccsem lesz (talán jobb is, nem feszülöm szét magam 😊 )
jó szurkolást mindenkinek!

minimize
Hernandez-re, és Rooney-ra kell odafigyelnünk, remélem nem Song-ra bízza a Fõnök Rooney-t, vagy lap lesz az elsõ félidõ végére.
jó meccset, és igazságos eredményt várok!

No one can stop Death!

minimize
ha szarul játszunk, és kikapunk, megérdemeljük, és elismerem magam is, de ne adódjon a maihoz hasonló eset, mert ez tényleg bosszantó, még "pártatlanként" is. simán jó volt egy x-re a T'ham.

No one can stop Death!

abban bízok, h a holnapi meccsen egyik csapat szurkolóinak sem kell ilyen döntéseken bosszankodni. inkább azon, h gyenge volt a vesztes csapat, vagy hasonlók

minimize
nem sokat változtat a a tényen, kapufára, meg helyzetekre nem kapott volna 3pontot a chelsea, ezt láttam "magunktól" is nem egy meccsen.
gondolom izgalmassá akarják tenni a bajnokság végét. röhejes.

No one can stop Death!

az az egy partjelzõ inkább 2 volt 😊

minimize
sajna a chelsea ma egy partjelzõvel jobb volt(egy megadott, meg egy lesgól(Che-T'ham 2-1)), holnap szorítok a csapatnak, de most muszáj lépnie a mu-nak is. otthon xarok vagyunk, kellene egy x legalább...

No one can stop Death!

minimize
hogy mi miért nem kapunk ilyen gólokat ajándékba!

No one can stop Death!

minimize
aztaq'va, ez a Sandro mekkora gólt lõtt!(Che-T'ham)

No one can stop Death!

minimize
ja, állítólag Benzema ügynökével "beszélgetünk"...

No one can stop Death!