Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
minimize
én sem a mu-ra gondoltam.(FA-kupa)

No one can stop Death!

grebber
MU nem érdekel.Csak azért írtam,hogy nem nyer az Arsenal,mert az a megszokott ha rájuk teszek tippmixen 😞

Next PC upgrade: 2022

minimize
most már felszabadultan tolhatnák, én bízom minimum egy x-ben, de szerintem nyerhetõ a meccs. készüljenek a döntõre inkább...😊

No one can stop Death!

grebber
Sajnos elúszik a 2 hely reménye stoke 1x 😞

Next PC upgrade: 2022

Kaplan
Felejtsd el. Chamakh-t meg megérte elhozni, használhatatlan. Szeretném ha lennének értelmes igazolások idén nyáron.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
majd írok Wengernek.<#eljen>

No one can stop Death!

Juhásznak sztem mindenki örülne 😊 egyrészt jó játékos másrészt meg magyar 😄 azért nagy szó lenne ha az arsenalba bekerülne egy magyar játékos !
Steve Downie
Ez lesz szerintem is 😄
Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy tényleg leigazoljunk egy Falcao-t vagy Milito-t 😊
Bendtner viszont nagy kedvencem, annak ellenére, hogy tényleg nem egy gólzsák. Én szeretném, hogy maradjon.
Juhásznak nagyon örülnék, ez a Miyaichi srác meg elég jól kente Hollandiában, ott talán még könnyebben elérheti a potenciálját, mint akárhol máshol.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
max. még egy szezont maradjon. jó lesz õ nagyon késõbb(is)!

No one can stop Death!

minimize
"Az Arsenal fogja eldönteni, hogy Ryo hol tölti az elõszezont. Tiszteletben kell tartanunk a döntésüket. Valószínûleg nem játszik az Arsenal-ban a következõ szezonban se az angol szabályok és rendeletek miatt. Azonban lehet, hogy egy másik európai csapathoz fog majd csatlakozni.
Természetesen reméljük, hogy meg tudjuk tartani jövõre is a Feyenord-nál. Neki itt van a helye már."
Martin van Geel

No one can stop Death!

minimize
cserébe pénz+ Juhász a nyáron? én elnézegetném Squillaci helyett.
"Az Anderlecht reméli, hogy az Arsenal két fiatal játékosát jövõre sikerül kölcsönszerzõdtetni.Szeretné kölcsön venni a fiatal holland Oguzhan Ozyakup-ot, és a brazil Wellington-t, aki épp a Levante-nél van szintén kölcsön."

No one can stop Death!

minimize
Wenger még elbeszélget Bendtnerrel a nyáron
mert hisz benne. ez az, Chamakh-ot meg eladja, hogy senkit se hozzon-gondolom.<#wilting>

No one can stop Death!

minimize
a hétvégén Nasri,Diaby és Fabregas tutira nem lesz, Clichy, és Djourou kérdéses-ha Dj nem megy át az orvosin, Verminátor a keretben újra!!<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
"Dél-németországi jelentések megerõsítették, hogy a Bundesliga csapata, az FC Köln érdeklõdik a jelenlegi Arsenal játékos, Rosicky iránt.
Amennyiben a Köln vezetõsége úgy gondolja, hogy Rosicky-re szükségük van, akkor egy 5-8 millió font körüli összegért már biztosan hajlandó elengedni Arsene wenger."

No one can stop Death!

minimize
angol születésû U-19-es finn válogatott, Sagna(és Eboue) oldalán védõsködik, a Charlton-ban-akik hosszabbítanának vele a nyáron.
többet én sem tudok róla, állítólag nagyon jó a posztján.

No one can stop Death!

Steve Downie
minimize
jó, ott "el volt varázsolva", de a bajnokikon sem az igazi, max. nagy ritkán, ez a baj.

No one can stop Death!

Steve Downie
Egyetértek. A Barca elleni visszavágón nyújtott teljesítménye mutatta, hogy hol is szeretne játszani igazán.

Kaplan
Én már úgy vagyok vele, hogy tõlem aztán bõven mehet Cesc, nagyon leeresztett, hogy ez most azért van mert már nincs itt fejben, vagy csak egyszerûen kipukkadt... Nem tudom. De el kell adni jó áron, és helyette két hasznos embert két posztra vehetünk.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
ha oda vágyik, menjen. majd eldõl, kezdõ lesz-e, vagy padozik nagyrészt.
én csak azt szeretném, ha a vételárán megfelelõ játékost vennénk, nem pedig egy 19éves, jövõbeli szuper nagy tehetséget.

No one can stop Death!

minimize
nem vagy vele egyedül. én is megértem,haverok,kupák,katalán vér,ilyesmi.
ha itt már nem tud/akar 100%-on pörögni, jobb, ha elmegy, a döntését tiszteletben kell tartani.
remélem jól választ, mert edzõi téren is nagy pörgés lehet a nyáron, nem biztos, hogy adott keretbõl mindenki ugyan azt képes kihozni.

No one can stop Death!

Cabell
de ezmár az õ gondja nem?😊

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

na ez az! helye nem lenne ott állandó kezdõként... tényleg kurva jól járna ha visszamenne...
lehet csak én érteném meg fabreagast? és nem tudnám utálni azért mert "hazamegy", visszamegy oda ahova szeretne a pálya futása kezdetének a helyszínére? egyébként a barcában szerintem nemtudna kiemelkedni...
e
<#eljen><#eljen>
Cabell
ez már biztos

minimize
"A korábbi Arsenal-védõ Nigel Winterburn szerint az Arsenal legnagyobb erõssége a védelme volt az idén - és szerinte a nyáron a középpályát és a támadósort kellene megerõsíteni.
A korábbi Arsenal-szélsõvédõ a híres hátsó négyes tagja volt Tony Adams, Steve Bould és Lee Dixon mellett, és a következõt nyilatkozta: "Nem lehet egy szezon alatt a második legkevesebb kapott góllal menetelni, ha rosszul védekezik a csapat."
Winterburn háromszoros bajnok, kétszeres FA Kupagyõztes, egy Ligakupa és egy KEK-gyõzelem van a vitrinjáben, 440 szereplés 13 év alatt a klubnál. "A támadókból és a középpályásokból hiányzik valami, kellene Robin van Persie mellé egy segítõ csatár, és egy igazi erõember a középpályára, és akkor még közelebb lennének a csúcshoz."
<#eljen> goal.com

No one can stop Death!

minimize
ahogy elnézem, így is-úgy is valamelyik kedvenc csapatodban köt ki-vagy marad.

No one can stop Death!

Cabell
szerintem elég gáz lenne ha a Realba menne, bár ha mindenképp el akar menni és a Barcának meg nem kell akkor...

minimize
csóri Fabregas, mindenki vágyja otthon, hogy hazatérjen, a szurkolók meg megkérdõjelezik az értékét...<#nevetes2>

No one can stop Death!

minimize
<#eljen>

No one can stop Death!

"2x annyit,mint amennyit ér"
<#vigyor5>
bakkerman
értem

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

semmi gond, íme a válasz:

egyszerûen egy életre megutálnám, ha aláírna hozzátok, pláne azért mert nem a szívem csücske a kedvenc csapatod már egy jó ideje. (Titi azért más tészta, õ tett is le bõven az asztalra nálunk, még ha majd meg is szakadt anno a szívem, megértettem a távozását.) ellenben ha a számomra semleges real-hoz írna alá, talán még örülnék is ha sikeres karriert futna be ott.
bakkerman
igen,ez valóban bennevan a pakliban. na erre nem gondoltam 😊

arsnl
mert akkor a REal hiába ajánl pl 50m-t ha nem akar menni nem is fog. így kénytelenek leszünk a Barca kisebb ajánlatát elfogadni, ha elakarjuk adni. ha meg nem akkor tökmind1 úgyis marad

bakkerman
ezzel nem támadlak,félre ne érts,csak érdekel.

bakkerman
és az neked miért fájna,ha inkább a "barszába" menne,mint a real-ba? kaptok érte egy rakás casht,kb 2x annyit,mint amennyit ér,szerintem wengernek,vagy hill wood-nak is kurvára mind1,aki kifizeti a kiszabott árat,onnantól nekik simaliba az ügy.

minimize
minimize
Megint vicces számokkal dobálózunk
Nasri helyére nézzük a srácot, ha esetleg a francia nem hosszabbítana év végén. szokás szerint majd' féláron" nyitunk.vicc.
mondjuk a 22millió is, de...

No one can stop Death!

igen, ettõl én is félek, hogy szívesebben menne vissza vissza a barszába, mint el a real-ba...
minimize
alig várom, ki mindenki licitál,kérdés-menne-e a Realba??!
hisz tudjuk, a "gyökerei"...

No one can stop Death!

ha elmegy, remélem a real-ba
minimize
Gervinho pedig a Lille hosszabbítási ajánlatát utasította el, mi, és a Pool figyeljük(többek közt).

No one can stop Death!

minimize
akkor itt egy friss, reggelire:
A Real alsó hamgon megadja a 35millió fontot Fabregasért
indulhat a licit, meglátjuk, ki akarja valójában Cesc-et!<#eljen>

No one can stop Death!

a baj,hogy ez mind hír de legalább van cikk róla,hogy kik jöhetnek és ez már haladás 😄 több ilyen cikket és akkor ha fele megvalósul már örülhetünk is xD
<#eljen> jó lenne +még a fél porto
minimize
Falcao célkeresztben
a "büntetõpont" gagyi, mint sok más is itt, de nem igazán érdekel.
azt hittem, egy fórum a vélemények kifejtésérõl szól, ráadásul a Real-t "védtem" a hozzászólással. moderátorok...(??)

No one can stop Death!

Steve Downie
Ebben az évben az a két topik igazi darázsfészek volt, nem érdemes belenyúlni sem 😊
Én egyébként a saját meccseinkre tartalékolom a büntetõpontokat, remélem jövõre bõven lesznek ilyenek, mondjuk a Tottenham ellen 😊