Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
Next PC upgrade: 2022
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy tényleg leigazoljunk egy Falcao-t vagy Milito-t 😊
Bendtner viszont nagy kedvencem, annak ellenére, hogy tényleg nem egy gólzsák. Én szeretném, hogy maradjon.
Juhásznak nagyon örülnék, ez a Miyaichi srác meg elég jól kente Hollandiában, ott talán még könnyebben elérheti a potenciálját, mint akárhol máshol.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Természetesen reméljük, hogy meg tudjuk tartani jövõre is a Feyenord-nál. Neki itt van a helye már."
Martin van Geel
No one can stop Death!
"Az Anderlecht reméli, hogy az Arsenal két fiatal játékosát jövõre sikerül kölcsönszerzõdtetni.Szeretné kölcsön venni a fiatal holland Oguzhan Ozyakup-ot, és a brazil Wellington-t, aki épp a Levante-nél van szintén kölcsön."
No one can stop Death!
mert hisz benne. ez az, Chamakh-ot meg eladja, hogy senkit se hozzon-gondolom.<#wilting>#wilting>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Amennyiben a Köln vezetõsége úgy gondolja, hogy Rosicky-re szükségük van, akkor egy 5-8 millió font körüli összegért már biztosan hajlandó elengedni Arsene wenger."
No one can stop Death!
többet én sem tudok róla, állítólag nagyon jó a posztján.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
én csak azt szeretném, ha a vételárán megfelelõ játékost vennénk, nem pedig egy 19éves, jövõbeli szuper nagy tehetséget.
No one can stop Death!
ha itt már nem tud/akar 100%-on pörögni, jobb, ha elmegy, a döntését tiszteletben kell tartani.
remélem jól választ, mert edzõi téren is nagy pörgés lehet a nyáron, nem biztos, hogy adott keretbõl mindenki ugyan azt képes kihozni.
No one can stop Death!
e
A korábbi Arsenal-szélsõvédõ a híres hátsó négyes tagja volt Tony Adams, Steve Bould és Lee Dixon mellett, és a következõt nyilatkozta: "Nem lehet egy szezon alatt a második legkevesebb kapott góllal menetelni, ha rosszul védekezik a csapat."
Winterburn háromszoros bajnok, kétszeres FA Kupagyõztes, egy Ligakupa és egy KEK-gyõzelem van a vitrinjáben, 440 szereplés 13 év alatt a klubnál. "A támadókból és a középpályásokból hiányzik valami, kellene Robin van Persie mellé egy segítõ csatár, és egy igazi erõember a középpályára, és akkor még közelebb lennének a csúcshoz."
<#eljen>#eljen> goal.com
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
No one can stop Death!
<#vigyor5>#vigyor5>
egyszerûen egy életre megutálnám, ha aláírna hozzátok, pláne azért mert nem a szívem csücske a kedvenc csapatod már egy jó ideje. (Titi azért más tészta, õ tett is le bõven az asztalra nálunk, még ha majd meg is szakadt anno a szívem, megértettem a távozását.) ellenben ha a számomra semleges real-hoz írna alá, talán még örülnék is ha sikeres karriert futna be ott.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
No one can stop Death!
Nasri helyére nézzük a srácot, ha esetleg a francia nem hosszabbítana év végén. szokás szerint majd' féláron" nyitunk.vicc.
mondjuk a 22millió is, de...
No one can stop Death!
hisz tudjuk, a "gyökerei"...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
A Real alsó hamgon megadja a 35millió fontot Fabregasért
indulhat a licit, meglátjuk, ki akarja valójában Cesc-et!<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
a "büntetõpont" gagyi, mint sok más is itt, de nem igazán érdekel.
azt hittem, egy fórum a vélemények kifejtésérõl szól, ráadásul a Real-t "védtem" a hozzászólással. moderátorok...(??)
No one can stop Death!