31698
-
#23433 Szép este volt ez, jó éjt!
-
#23432 -
#23431 :D:D
áhhh legjobb 32 be a mu megkapja a "félelmetes" klub brűzst-.- és kiesnek majd:D:D:D -
#23430 Emlékszem Tyler kolléga hogy osztotta az észt nyáron (szokásos módon), hogy itt majd minden angol csapat sz*pni fog csak ők nem, meg hogy az Arsenal megy a másodosztályba, mert Wenger nem tud igazolni csak őfelsége SAF :D
Hát most jól visszanyalt a fagyi, de legalább visszavesz már az arcából. Majd nyitunk neki egy Európa Liga topikot :DD Ott jósolgathat magának, meg reménykedhet, hogy nehogy egy erős román csapatot kapjanak
glory mu! -
#23429 :D:D
ilyen harmat gyenge csoportból kiesni
na ez a szégyen:D:D
galati(mi az??),bázel meg benfica:D:D:D -
#23428 :D:D Az a csoport :D
A Galatit két tizenegyessel bírták csak megverni :D Vicc :D -
#23427 Dúrva h a két "lesajnált " Londoni ment csak tovább:P -
#23426 hahahaha
szezon elején ezt senki se gondolta volna, h mi biztosítjuk be elsőként továbbjutást míg a 2 kirakatcsapat kiesik. Chelsea-t i jól lesajnálták mostanában. de Basel, Benfica, Otelul csoportból nem továbbjutni.:DDD -
Balázs 17 #23425 mikor volt utoljára csak 2angol a legjobb 16ban?:O -
Balázs 17 #23424 azt hittem sose fújja már le -
#23423 Micsoda meccsek lesznek itt, szerintem már mindenki nagyon várja. Ki hitte volna, hogy olyan izgalmas meccsek jöhetnek majd össze, mint a Salzburg-MU például. Hazai pályán még lenne is esélye fergiéknek egy x-re. -
#23422 Végül csak sikerült nekik bebiztosítani a továbbjutást (az el-ba) :DDD -
Balázs 17 #23421 lol -
#23420 jaaaj szegény manchester-iek :D:D:D -
#23419 A mu-nak már csak fél óráig kell kihúznia az 1-0-át, és akkor végre sikerül nekik bejutni az európa ligába. Drukkoljunk nekik együtt, hogy legalább ez sikerüljön, ha már a Crystal Palace-t nem tudták legyőzni! -
#23418 ja meg mivel idén lett 125 éves a klub ezért a legendákról szobrokat állítanak. az első 3 Henry, Adams, Chapman amiket pénteken avatnak fel. -
#23417 fél off:
múltkor volt szó erről 'Dench' cuccról. Frimpong meg Lethal Bizzle most már a klubbal is kötött szerződést és a hivatalos boltban lehet majd venni a dench cuccokat. link -
Dean Winchester #23416 wenger egy majom!
ha már leszarja a meccset akkor full tarcsi csapatot kellett volna játszatnia!
viszont leszarja a meccset az egy dolog de a srácok akiknek bizonyítaniuk kéne megint csődöt mondtak! Ezek után pláne nem kell meglepődni 1-2 játékosnak ha a kezdő 11ben nem számítunk rájuk!
Bizonyítsanak már végre de hát szépen besültünk 3-1re :D
első gólnál védők szépen megoldották ! (szkiláccsci , sry ha rosszul írom :D egy pöcs, utálom mint állat! Jenkinsonnal együtt..
mannone meg ilyen hibát elkövet , hogy 16oson belül nem ér a labdába ??? nb3ban nincs ilyen nem hogy egy bl meccsen ahol azért mutatnia kéne valamit... -
#23415 ezt én se értettem, simán nyomhatta volna Miquel vagy Yennaris vagy akárki. még jó, hogy Vermaelen nem sérült le.. a legjobb h most nincs ép szélső hátvédünk(Sagna, Santos, Gibbs, Jenkinson). jöhet a DJ - Mertesacker - Kos - Vermaelen hátsó alakzat. legalább magasabbak leszünk -
#23414 Nem tudom megérteni, hogy Wenger, hogy lehetett ilyen hülye, a faszért kell játszatni az egyetlen balhátvédünket bazdmeg??? Az Everton ellen tuti nem játszhat Santos és fingjuk nincs mikor térhet vissza...ja, és Gibbs csak 2-3 hét múlva tér vissza -
Balázs 17 #23413 tuti milan-t kapjuk majd -
#23412 eddig valami rossz vígjátékra emlékeztet ez a meccs(Mannone nem érhet kézzel a labdához a 16oson belül :O), azért már pofátlanság ennyire telibe szarni egy meccset, de az öreg meccs előtt lenyilatkozta, hogy mi megtiszteljük a Bajnokok Ligáját...:D
mondjuk én is leszarom ezt a meccset, csak hozza már le Vermaelen-t és Santos-t, mert ezek a vadparaszt görögök már szétrúgták a fél csapatot -
#23411 jaaaj nagyon gyengén játszunk.. :S oké h már továbbjutottunk de hát na. ez a mannona h mit csinált azt nem tudom :S -
#23410 -
Dean Winchester #23409 Mondtam én ,hogy ez a rekordok éve :)
Szép lesz ez az évfordulós szezon!!! Érzem valami nagyot fogunk alkotni :)
Thomas Vermaelen az egyetlen a Premier League történetében, akinek 50 meccs elég volt ahhoz, hogy 10 gólt szerezzen védőként. Egy újabb rekord behúzva, gratulálunk neki! -
#23408 Thomas Vermaelen az egyetlen a Premier League történetében, akinek 50 meccs elég volt ahhoz, hogy 10 gólt szerezzen védőként. -
#23407 Az FA kupában a Leeds-et kaptuk, SAF-nak pedig újra előtörhetnek a rémálmai a 6-os számról -
#23406 Nagy meccs volt, lefociztuk a Wigan-t! Jó hamar feladták szegények. RvP pedig megunta a sok góllövést, ezért most asszisztokat próbált adni, de csak rúgnia kellett egy gólt is :D -
#23405 Utólag is boldog 125. születésnapot! :) -
Dean Winchester #23404 Walcott megmutatta ...
3-0 után simán megpróbálhatott volna rálőni a kapura ,de ő inkább a tutibiztosat választotta így RVP megint közelebb kerül a gólkirálysághoz :D
City 5-1re nyert , remélem hamarosan kipukkannak már :D -
#23403 v.Persie-ben benne volt megint plusz 1-2gól, de Ramsey, Gervinho, vagy Walcott is lőhetett volna(plusz Arteta még 1et távolról).
tényleg lájtos, sima volt!
Go Gunners!!! -
#23402 4-0, Gervinho és RvP rúgott még 1-1 gólt. sima győzelem volt, Olympiacos ellen jöhet tartalék csapat. -
#23401 Arteta majd Vermaelen rövid időn belül, 2-0 ide! -
#23400 -
#23399 Boldog 125. Szülinapot ARSENAL! -
Dean Winchester #23398 sajnálom, hogy kiestünk a liga kupából és pont akkor mikor olyan közel voltunk a végső győzelemhez!
negyeddöntőben :(
viszont pozitívum, hogy mi a ctiytől kaptunk ki míg a MU a crystal palace ellen búcsúzott a kupától xD -
#23397 $amir you're a cunt :DD Mekkora idióta :D
-
#23396 (igazából mostoha bátyja vagy mije, közös az anyjuk[bár sehol se találtam infot róla, de mintha twitteren olvastam volna], mind1 lényegtelen igazából:D) -
#23395 jah, Benayoun :
"Úgy gondolom a Liga Kupa mérkőzéseken nagyon sok fiatal játékost láthatunk, akik kihozzák magukból a legjobbat és azt hiszem, néhányan közülük megmutatták, hony fényes jövő előtt áll az Arsenal.
A Manchester City nem játszott jobban mint mi, de a végén hibáztunk a szögletünknél. Meg voltak rá a játékosaik, hogy megnyerjék ezt a meccset"
- tette hozzá.
"Nyerni akartunk, ez néha izgalomba hoz. Mi meg akartuk nyerni a meccset és kezünkben is tartottuk a játékot. Jött egy szöglet, elfelejtettünk védekezni és gólt kaptunk. Szégyenletes."
"Arsenal, Arsenal, Arsenal......" -
#23394 nem tudtam, h a bátyja. van köztük10év, ok, de a repper Angliában született, Frim meg nem igazán, ez zavart össze.
egyébként nálam ő volt a meccs embere(Agüero-t is hogy szerelte többször...)szorosan utána meg O-Chamber. erőszakos, gyors...jó lesz ő ide,nyugi....