Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
szerintem Rosicky-t helyett belehetne építeni hosszútávra Afellayt nálatok,de szerencsétlen Bojannak nem ajánlanám az angol focit(meg úgy általában ne menjen külföldre),fizikálisan ifi szint a srác,egy Terry,Vidic,vagy Agger megeszi reggelire...nálunk nem tud alapember lenni,pedig a spanyol bajnokságban nincsenek olyan agilis,kemény védõk mint a PL-ben. Szeretem a kicsit,de lassan eljön az ideje annak hogy távozzon tõlünk,de csakis spanyol csapathoz. Afellayt meg nem adnám el,jó lesz széleken jókat játszott idén,remekül illeszkedik a rotációnkba

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minimize
amúgy ez a Krkic-gyerek nem valami PL-erõstriker kinézet, fizikálisan majdnem Chamakh-szintû zéró.szerintem egy vérbeli erõcsatár kell ide, amolyan Hulk-os, nem egy újabb tündi-bündi, abból már van elég.
azzal, ha a 90perc alatt többet hömbölög, mint játszik, elõbbre nem nagyon leszünk!
Affelay meg Arsha v. Walcott helyére, vagy hová jönne? támadó középpályásnak??
egy normális, megbízható középsõ védõ, egy védekezõ középpályás(tapasztalattal, Vieira-féle vki), meg egy vadállat befejezõ csatár kell ide-szerintem.
a nyár végére meg örülhetünk, ha jön max. 1 tapasztalt ember-ez meg a parám...

No one can stop Death!

bakkerman
hidd el Wenger is belemenne,meg úgy az egész Arsenal,Rosellnek elment az esze...már az egy csúnya húzás volt,hogy jövõre lesz mezszponzorunk,de ha még ezt a "bizniszt" is megköti,akkor megnézheti magát

minimize
nso-t mostanában hanyagolom,nem láttam a linkelt cikkben neveket, de ha õket ajánlgatják, asszem én is benne lennék.
mondjuk Krkic nem a liblingem, de....

No one can stop Death!

Affelay??? most igazolták 😄DD
Kaplan
Kövezettek meg de az NSO által lehozott 35 millió euró + Affelay és Krkic duóért én még külön gépet is bérelnék Fabregasnak a London - Barcelona közvetlen útvonalon..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
minimize
Sagna-t vitte volna a Bayern 8m fontért, keveselltük. 15körül állítólag mehet(!!), vinné a Juve is.
azért minden posztról 2-3embert nem kellene eladni...

No one can stop Death!

kedv az van , csak kérdés hogy ( ilyen -> $ )kedvem lesz-e 😄
Kaplan
Gyerekek, jövõre kiszeretnék menni egy hazaira. Valami rangadót céloznék meg. Fõleg a United elleni lenne a legfaszásabb. Van valakinek ötlete, hogy milyen úton induljak el, vannak-e a szurkolói csoportnak útjai stb. Esetleg volna valakinek kedve jönni innen jövõre?

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

minimize
sok mindenkit el lehetne,nem is ezzel van a gond, hanem a vezetõi hozzáállással. évrõl-évre "elég erõsek vagyunk", de május elejére minden kupából,lehetõségbõl kifogyunk. akkor mi a gond? nem mentál, nem fizikai.
csökönyösség, és annak az engedése.ez lett a klub baja az utolsó 6évben, semmi más.

No one can stop Death!

Bastos-t meg a juve viszi... pedig én õt is eltudnám képzelni arsenal mezben
az a baj, hogy ennek a faxnak csak ingyen kell valaki 😄
no meg õ nem akar vagánykodni valami rutinos elismert labdarúgóval -.-
minimize
a Juve vinné Walcott-ot, Arshavin a Chelsea-be kellene(?), Benzemára meg rástartolt a mu, 35milliós nyitóárral.
ja, és Hazard-on rajta van a Pool is, kétlem, hogy idõben tud reagálni a "kihívásokra" Wenger, le vagyunk maradva már most az igazolások terén, úgy érzem.

No one can stop Death!

bakkerman
akkor jah,EL fõtbála

minimize
lehet, hogy ott is a legjobb4 közé kerülünk-hûha!

No one can stop Death!

megmondtam...
ott vagyunk azon a kurva jó kis 4. helyen <#hawaii>
várjuk a selejtezõ ellenfelet 😄D
egyébként ha netán nem bírnánk el az ellenféllel akkor EL indulás lesz? XD
minimize
10éve ezt rendeztem volna én is, mára lenyugodtam.
fiatal keret(?), be kell érniük, aztán majd elviszi õket valami "nagy név", mire...

No one can stop Death!

xD
minimize
"A Mirror értesülései szerint Arsene Wenger, az angol élvonalbeli Arsenal labdarúgócsapatának menedzsere szerzõdtetné a francia elsõosztályú Lorient két játékosát. A hírek szerint az #ágyúsok" már ajánlatot is tettek a 26 éves Morgan Amalfitanónak, aki ingyen igazolható lesz a nyáron, mert lejár a szerzõdése. A középpályást korábban az Aston Villa és a Sevilla is figyelte. Wenger másik kiszemeltje a 23 esztendõs francia válogatott Kévin Gameiro, aki korábban kijelentette, Bajnokok Ligájában szereplõ csapatban szeretne szerepelni. A szakértõk körülbelül 12 millió fontra taksálják az ebben az idényben húsz bajnoki gólnál járó csatár vételárát. Az Arsenal a múlt nyáron épp a Lorient-tól szerzõdtette Laurent Koscielnyt, aki azóta alapemberré vált a londoni gárdában."
Gameiro nem jönne rosszul vPersie mellé.

No one can stop Death!

minimize
"Annak ellenére, hogy láthattak itt gyõzelmet a Barcelona, a Chelsea és a Manchester United elleni is. A szurkolók - akiknek jövõre 6 %-kal kell többet fizetni a jegyekért - egy ígéretes szezonon vannak túl, amelyben megint nem jött össze a gyõzelem.
Wenger elismeri, hogy szurkolóoknak joguk van kinyilvánítani csalódottságukat.
Van Persie hozzátette: "A szurkolók nagyszerûek voltak, minden mérkõzésen rettenetesen sokat segítettek, és nagyon büszke vagyok, hogy Ágyús vagyok és õk a szurkolóink."<#worship>
forrás: skysports.com

No one can stop Death!

minimize
én már nem is mondok semmit, eddig is itt "pesszimistáskodtam",most már...várom a nyári pihenõt, kifújni ezt a szezont.

No one can stop Death!

bakkerman
azért nehogymár ez a vicc City egyenes ágon bejusson a BL-be...csak bementek 3. helyen

persze,hogy nem lesz meg XD
city holnap elveri a stoke-t aztán elõttünk lesz 1 ponttal!
bolton-city nemtudom mi lesz
de a fulham otthonából mi 3 pontot nem hozunk el ez 100%!
szerintem ott is simán kikapunk
grebber
Nagyon remélem hogy a 3. hely sem lesz meg megérdemelnék!
Vezetõség meg hozhatna már végre mást vezérnek,nem értem mi a céljuk Wengerrel még!

Next PC upgrade: 2022

arsnl
legjobb h a bérlet ára 6%al emelkedik majd. jó az idõzítés..

Kaplan
szerintem az idei év egyszerûen alulmúlhatatlan. ha ez idény után nincs valami radikális változtatás akkor tényleg csak minket - szurkolókat - szopatnak röhögve kényük-kedvük szerint.

arsnl
fejlõdés az van
37 points accrued at home is Arsenal's worst performance in any of Wenger's 14 full seasons.

Kaplan
hát sajnos úgy tûnik gondolkodni sem tudnak igazán ott...

minimize
nekem már oly' mindegy. mindenki gondolkodjon el a nyáron, mit akar.

No one can stop Death!

Kaplan
szánalmas..

arsnl
adná az ég, h a Birmingham kiessen. West Ham nálunk is balfaszabb úgylátszik

és bazdmeg a drukkerek képesek kiteríteni a lepedõt melyen a kövekezõ szöveg található
" We trust Arsene "
😞
minimize
azt nem tudom.csak 30percet fociztak, a többit nem tudom. de az tény, Squillaci nem védõ,meg alapból kellett volna egy Bendõ+vPersie-kettõs.
Walcott-ot a 20percben láttam elõször, Arsha is csak értetlenkedett a passzaival, Gibbs nem elég jó,és elmaradt egy 11es, meg volt egy szabályos gól is. a fél óra játék tetszett,egy x megjárt volna. de így csak a magyarázkodás jön,kit okoljunk,mér.Fabre mutatta Nasrinak a 73.percben, honnan indul a gépe Barcelonába..Nasri meg elgondolkodott...

No one can stop Death!

arsnl
RvP gól, második félévbe ki lõné gólokat ha õ nem lenne?

arsnl
tisztelet körre kíváncsi leszek, hányan maradnak...

utolsó hazai meccsen ennyit tud a csapat<#eljen>

jó lenne ha valami történne már nyáron, mert már kezd elegem lenni ebbõl a foskupacból

teljes leégés ez a szezon
arsnl
már a szabályos gólunkat se adják meg

minimize
Petrovot nem kellett volna pirosozni a 70.percben? volt már egy sárgája azér

No one can stop Death!

omg
minimize
egy 11es megint elmaradt-ide.
kiváncsi vagyok,Wenger fel tudja-e rázni a félidõben õket.
vagy marad az áttitûdös duma a 90x perc után...

No one can stop Death!

minimize
nekik játszani nincs kedvük, nekem meg ahhoz, amit ma nyújtanak.
egyedül Verma miatt nézem még mindig...

No one can stop Death!

minimize
biztos nem megfelelõ ma sem az "áttyityûd"

No one can stop Death!

arsnl
lószar

õszintén nem megmondtam ,hogy köv. 2 fordulóban tuti kikapunk és a 4.helyen fogunk végezni? <#eljen><#eljen><#eljen>
kibaszottul örülök 😄 jeeeeee
szánalmas banda , komolyan a faxom kivan velük -.-
az örülést nehogy vki komolyan gondolja de már méregbõl örülök hogy ennyire balfaxok vagyunk
minimize
hiába Verma, ha ma(is)egy Squill van mellette...

No one can stop Death!

arsnl
najó..

arsnl
semmi kreativitás, normális passz elõre fele sincs..
már nagyon nem akarnak játszani, de hát azért nem kéne 4.re lecsúszni, h aztán vmi fasza csapatot kapjunk selejtezõbe.

arsnl
ezt nézni is rossz..
0-1 oda..

minimize
Sczesny-Sagna,Squill,Verma(!!),Gibbs-Song,Wilshere,Ramsey,Walcott-Arshavin,vPersie a kezdõ.
pad: Lehmann,Miguel,Chamakh,Bendõ,Denilson,Eboue,Henderson
meglátjuk.

No one can stop Death!