Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
azzal, ha a 90perc alatt többet hömbölög, mint játszik, elõbbre nem nagyon leszünk!
Affelay meg Arsha v. Walcott helyére, vagy hová jönne? támadó középpályásnak??
egy normális, megbízható középsõ védõ, egy védekezõ középpályás(tapasztalattal, Vieira-féle vki), meg egy vadállat befejezõ csatár kell ide-szerintem.
a nyár végére meg örülhetünk, ha jön max. 1 tapasztalt ember-ez meg a parám...
No one can stop Death!
mondjuk Krkic nem a liblingem, de....
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
azért minden posztról 2-3embert nem kellene eladni...
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
csökönyösség, és annak az engedése.ez lett a klub baja az utolsó 6évben, semmi más.
No one can stop Death!
no meg õ nem akar vagánykodni valami rutinos elismert labdarúgóval -.-
ja, és Hazard-on rajta van a Pool is, kétlem, hogy idõben tud reagálni a "kihívásokra" Wenger, le vagyunk maradva már most az igazolások terén, úgy érzem.
No one can stop Death!
ott vagyunk azon a kurva jó kis 4. helyen <#hawaii>#hawaii>
várjuk a selejtezõ ellenfelet 😄D
egyébként ha netán nem bírnánk el az ellenféllel akkor EL indulás lesz? XD
fiatal keret(?), be kell érniük, aztán majd elviszi õket valami "nagy név", mire...
No one can stop Death!
Gameiro nem jönne rosszul vPersie mellé.
No one can stop Death!
Wenger elismeri, hogy szurkolóoknak joguk van kinyilvánítani csalódottságukat.
Van Persie hozzátette: "A szurkolók nagyszerûek voltak, minden mérkõzésen rettenetesen sokat segítettek, és nagyon büszke vagyok, hogy Ágyús vagyok és õk a szurkolóink."<#worship>#worship>
forrás: skysports.com
No one can stop Death!
No one can stop Death!
city holnap elveri a stoke-t aztán elõttünk lesz 1 ponttal!
bolton-city nemtudom mi lesz
de a fulham otthonából mi 3 pontot nem hozunk el ez 100%!
szerintem ott is simán kikapunk
Vezetõség meg hozhatna már végre mást vezérnek,nem értem mi a céljuk Wengerrel még!
Next PC upgrade: 2022
37 points accrued at home is Arsenal's worst performance in any of Wenger's 14 full seasons.
" We trust Arsene "
😞
Walcott-ot a 20percben láttam elõször, Arsha is csak értetlenkedett a passzaival, Gibbs nem elég jó,és elmaradt egy 11es, meg volt egy szabályos gól is. a fél óra játék tetszett,egy x megjárt volna. de így csak a magyarázkodás jön,kit okoljunk,mér.Fabre mutatta Nasrinak a 73.percben, honnan indul a gépe Barcelonába..Nasri meg elgondolkodott...
No one can stop Death!
jó lenne ha valami történne már nyáron, mert már kezd elegem lenni ebbõl a foskupacból
teljes leégés ez a szezon
No one can stop Death!
kiváncsi vagyok,Wenger fel tudja-e rázni a félidõben õket.
vagy marad az áttitûdös duma a 90x perc után...
No one can stop Death!
egyedül Verma miatt nézem még mindig...
No one can stop Death!
kibaszottul örülök 😄 jeeeeee
szánalmas banda , komolyan a faxom kivan velük -.-
az örülést nehogy vki komolyan gondolja de már méregbõl örülök hogy ennyire balfaxok vagyunk
már nagyon nem akarnak játszani, de hát azért nem kéne 4.re lecsúszni, h aztán vmi fasza csapatot kapjunk selejtezõbe.