Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha esetleg kiesünk akkor EL indulás lesz ugye?
ott selejtezõ vagy csoportkörbe jutunk ?
minden esetre Rsociky, Almunia, Denilson mehet amerre akar, és Bendtner is elég esélyes a távozásra.
ha Wenger nem változtat érdemben mind a csapat szerkezetén, mind a játékosállományon, jövõre nem hogy BL-selejtezõ, de a top5 sem lesz meg, erre most van 100k-m.
minden Ágyúsnak jó pihenést, nyarat, miegymást!
No one can stop Death!
ARSENAL&POKER
pad: Lehmann,Arsha,Denilson,Eboue,Miquel,Squill,Walcott
No one can stop Death!
Wenger’s message will be clear: “If you don’t want to play for Arsenal, you can go.”
ez utóbbit nem lehetett volna már tavaly tisztázni??!
No one can stop Death!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
mondjuk az már jó jel, hogy a brazil sztárcsillagunk elmegy...😄
kaka
http://www.powerplaymanager.com/r57633
nem tudom, abban a sztoriban mi volt kerek, de nem egy béna állat, anno Henry-val miket mûveltek...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Angol FA-kupa, nõk - Döntõ
Arsenal W. - Bristol Rovers W.
ha a fiúk nem is de a lányok remélem megnyerik 😊
amúgy mióta "felkapott" lett, minden meccset egyedül akar megnyerni...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
A 188 cm magas argentin játékosra jellemzõ a sokoldalúság, az egész középpályán tud játszani, valamint a csatárszerep sem idegen tõle. Mindemellett nagyon gyots, és kitûnõen tör be az ellenfél tizenhatosán belülre, és ha ez nem lenne elég, nagy lövõereje több látványos találatot is eredményezett jelenlegi csapatában."
No one can stop Death!
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
van pénzük, alakul a keretük...miért ne? mert alapból katalán?
már bocsánat, de "csóriskodik" a klubod, ha õk megadják az árát, vigyék.
szégyen lenne a szememben, de ha most Londonban a pénz az úr, adják, akinek gondolják, vagy aki kifizeti a kért árat érte.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
aztakurva mekkora fikát vágott ASASD:ASFAS 😄DD
"Fiatal vagyok és nehéz lenne bekerülni egy olyan nagy csapatba, mint a Real Madrid. Vannak csapatok, mint például az Arsenal, ahol lehetõséget adnak a fiataloknak az elsõ csapatban és megmutathatják, hogy mit is tudnak."
ergo max. ugródeszka lennénk neki-20millióért??!
hagyjuk is.
No one can stop Death!
gyors, ügyes, de...
No one can stop Death!

Igen, távozni szeretnék. Már elmondtam az érzéseimet Arséne Wengernek is, aki elfogadta ezeket, és elengedett.
Tudom, hogy néhányan õrültnek fog tartani, talán igazuk is van. Egy egy nagyszerû klub, remek felépítéssel, egy fantasztikus menedzserrel és számos tehetséges játékossal. Természetesen nem elhanyagolandó tény, hogy anyagilag nem éltem rosszul az Arsenalnál, de az életben más dolgok is fontosak."
Denilson nyilatkozata a TheSun-nak.
vicc. ha valaki, õ volt az egyik ,aki a legkevesebbet tett hozzá egy esetleges kupagyõzelemhez...
No one can stop Death!
No one can stop Death!