Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
csoportkör

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

faxa
ha esetleg kiesünk akkor EL indulás lesz ugye?
ott selejtezõ vagy csoportkörbe jutunk ?
arsnl
lehetséges BL selejtezõs ellenfelek: Udinese, D Kiev, Rubin Kazan, Timisoara, Twente, Trabzonspor, St. Liege or Swiss, Greek or Danish Runners Up

arsnl
na ahogy látom 4-ek lettünk. 1 hónapja még bajnokesélyes volt a csapat. ez nem tudom, h Wenger vagy a játékosok hibája, de vállalhatatlan. azt mondjuk nem hiszem h RvPn kívül mindenki elfejtett focizni.

minden esetre Rsociky, Almunia, Denilson mehet amerre akar, és Bendtner is elég esélyes a távozásra.

minimize
a felkészülés végéig nem vagyok hajlandó foglalkozni ezzel a "csapattal".
ha Wenger nem változtat érdemben mind a csapat szerkezetén, mind a játékosállományon, jövõre nem hogy BL-selejtezõ, de a top5 sem lesz meg, erre most van 100k-m.
minden Ágyúsnak jó pihenést, nyarat, miegymást!

No one can stop Death!

minimize
látom Verma is asszimilálódott a csapathoz
:/

No one can stop Death!

minimize
egyenlõre úgy tûnik

No one can stop Death!

én megraktam hogy nyerünk😄 lehet merész húzás volt

ARSENAL&POKER

minimize
Szczesny-Gibbs,Verma,Dj,Sagna-Diaby,Wilshere,Ramsey,Nasri-Chamakh,vPersie
pad: Lehmann,Arsha,Denilson,Eboue,Miquel,Squill,Walcott

No one can stop Death!

minimize
tippek mára? x-es, vagy fix 1es meccs lesz?!

No one can stop Death!

<#taps>
minimize
a Fõnök megmondta a frankót, kiket ad el a nyáron: Nicklas Bendtner, ­Emmanuel Eboue, Denilson and Carlos Vela will be allowed to leave, plus Samir Nasri and Gael Clichy if they fail to agree terms.

Wenger’s message will be clear: “If you don’t want to play for ­Arsenal, you can go.”
ez utóbbit nem lehetett volna már tavaly tisztázni??!

No one can stop Death!

xD
na itt a videó, csak véletlen rossz gombbal illesztettem be...

újra rátaláltam erre a tavalyi videóra, még mindig szakadok mekkora forma ez az eboué 😄DD

limperatore
jah de nem õk nyerték meg hanem az inter bukta el 😄 ez a milan még mindig max egy 2. helyre jó meg 1 8ad döntõre 😊

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Sabcsee
nevetséges, h MÉG MINDIG CSAK ilyen Ricky Alvarezeket igazolunk(tudom még nem hivatalos) érett, kész játékosok helyett, a Milan a legjobb példa arra, hogy igen is igazolni kell 2-3 minõségibb játékost a sikerekért, és láss csodát bajnokok lettek...
mondjuk az már jó jel, hogy a brazil sztárcsillagunk elmegy...😄

kaka

sztem öntörvényû... talán ezért nem kellett wengernek

http://www.powerplaymanager.com/r57633

minimize
(halkan jegyzem meg, hogy Adebayor mesterhármast rúgott az Almeria-nak)
nem tudom, abban a sztoriban mi volt kerek, de nem egy béna állat, anno Henry-val miket mûveltek...

No one can stop Death!

minimize
vagy a betclick szart be elsõre, vagy én nem látok, mert a 70.percben 2-0, és a gólok az elsõ félidõben estek...:/

No one can stop Death!

minimize
ezen meccselemzésekkor röhögtek, vagy sírtak vajon a megbeszéléseken??!

No one can stop Death!

arsnl
mazochistáknak

minimize
remélem õket jobban összekapják egy gól nélküli elsõ félidõ után!

No one can stop Death!

azért tudjátok ,hogy a csajok most játszák az FA kupa döntõt?

Angol FA-kupa, nõk - Döntõ
Arsenal W. - Bristol Rovers W.

ha a fiúk nem is de a lányok remélem megnyerik 😊
minimize
nem is gondolkodnék Hazard-on, oké, nagy ász, de inkább egy Ryo-munkavállalásinak örülnék, mint egy spanyol ligába vágyó tehetségnek.
amúgy mióta "felkapott" lett, minden meccset egyedül akar megnyerni...

No one can stop Death!

minimize
Gervinho is jöhet(9millió körül), a T'ham-et visszautasította már, francia lapok szerint szeretne hozzánk jönni a nyáron.kérdés, Afrika-kupa idõszaka alatt (Elefántcsontparti aranyom)ki pótolná, mert elvileg Bendõ helyére jönne.

No one can stop Death!

minimize
"A FoxSports szerint a 23 éves középpályás az Arsenalhoz érkezhet, és a jelenlegi szerzõdésének lejártával lenne véglegesen Ágyús, amely a Clausura-idény végén következik be. Ricky 2008 óta a Velez játékosa, azonban ugyanabban az évben egy komoly térdszalag-sérülés miatt akkor még nem tudott betörni az elsõ csapatba.
A 188 cm magas argentin játékosra jellemzõ a sokoldalúság, az egész középpályán tud játszani, valamint a csatárszerep sem idegen tõle. Mindemellett nagyon gyots, és kitûnõen tör be az ellenfél tizenhatosán belülre, és ha ez nem lenne elég, nagy lövõereje több látványos találatot is eredményezett jelenlegi csapatában."

No one can stop Death!

minimize
<#worship>
minden idõk legjobbja.

No one can stop Death!

minimize
sajnálom is mindkettõt rendesen...betöltik a 23at, aztán sehol egy BL-vagy bajnoki cím. hová megy ez a világ. régen, ha 27-28éves korukra volt egy VB-cím, vagy bajnoki cím, megfelelt, örültek, manapság 19évesen 600milliót akarnak évente,meg szezononként 4-5kupát.ez röhejes azért valahol,nem?!

No one can stop Death!

Henry 8meccsen 5gól 2gp egy évre még jó lenne =)
Kaplan
Majdnem az utolsó mondatig én is úgy éreztem, aztán láttam, hogy Denilson. De szerintem kb. valami ugyanilyet mondana Cesc is ha szavakba öntené amit gondol.

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

azt hittem fabregas nyilatkozata ez 😄
minimize
a videó alapján jó biznisz volt(?), gyors, pontos, oda lövi, ahová kell...😊

No one can stop Death!

minimize
persze.Sokkal nagyobb múltunk van annál, mint ahol mostanság vegetálunk.

No one can stop Death!

Kaplan
Ez most kurva szarul esett, és az eredményeink miatt sajnos talán jogos is az az ugródeszka. Kellene javítani a renoménkon..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

arsnl
According to @ArgentinaFW ; Alvarez can play as a second striker or playmaker and has also been used deeper as a number 5.

arsnl

arsnl
ÁLLÍTÓLAG megvan az elsõ igazolás. Ricardo Alvarez a Velezbõl. lejárt a szerzõdése, elvileg egy gyors, technikás argentin balszélsõ, aki félig olasz, tehát nem kell munkavállalási. én soha nem halottam róla, de argentinok szerint jó igazolás.

minimize
a Citynek idén már van egy trófeája(FA), jövõre ki tudja, hol állnak meg.
van pénzük, alakul a keretük...miért ne? mert alapból katalán?
már bocsánat, de "csóriskodik" a klubod, ha õk megadják az árát, vigyék.
szégyen lenne a szememben, de ha most Londonban a pénz az úr, adják, akinek gondolják, vagy aki kifizeti a kért árat érte.

No one can stop Death!

minimize
ezért nem kell ide. menjen a barcába. ha szerencséje van, jövõre nem õt ajánlják Fabregasért cserébe némi kp mellé.

No one can stop Death!

bakkerman
akkor vigye a city,biztos sok trófeával lesz dolga amíg ott lesz 😄D

bakkerman
"Fiatal vagyok és nehéz lenne bekerülni egy olyan nagy csapatba, mint a Real Madrid. Vannak csapatok, mint például az Arsenal, ahol lehetõséget adnak a fiataloknak az elsõ csapatban és megmutathatják, hogy mit is tudnak."

aztakurva mekkora fikát vágott ASASD:ASFAS 😄DD

minimize
A belga Eden Hazard arról nyilatkozott, hogy hol folytatná szívesen a következõ szezonban pályafutását.
"Fiatal vagyok és nehéz lenne bekerülni egy olyan nagy csapatba, mint a Real Madrid. Vannak csapatok, mint például az Arsenal, ahol lehetõséget adnak a fiataloknak az elsõ csapatban és megmutathatják, hogy mit is tudnak."
ergo max. ugródeszka lennénk neki-20millióért??!
hagyjuk is.

No one can stop Death!

minimize
nem vagyok benne bizti, hogy Theo valaha legenda lesz itt-sajnos.
gyors, ügyes, de...

No one can stop Death!

a múlt és jövõ legendái. 😊 nagyon remélem, hogy a pletykákkal ellentétben nem adjunk el semmi áron walcott-ot.

Kaplan
Van igazsááááááág!!! 😊

minimize
"Egy játékos karrierje nagyon gyorsan halad, az idõ pedig csak egyre telik. Meghoztam a döntésemet, ami nem egy gyors döntés volt, hanem nyolc hónapon át érlett. Ezzel kapcsolatban semmit nem mondtam ezidáig. mert nem akartam bomlasztani a csapatot, fõleg a szezon alatt.
Igen, távozni szeretnék. Már elmondtam az érzéseimet Arséne Wengernek is, aki elfogadta ezeket, és elengedett.
Tudom, hogy néhányan õrültnek fog tartani, talán igazuk is van. Egy egy nagyszerû klub, remek felépítéssel, egy fantasztikus menedzserrel és számos tehetséges játékossal. Természetesen nem elhanyagolandó tény, hogy anyagilag nem éltem rosszul az Arsenalnál, de az életben más dolgok is fontosak."
Denilson nyilatkozata a TheSun-nak.
vicc. ha valaki, õ volt az egyik ,aki a legkevesebbet tett hozzá egy esetleges kupagyõzelemhez...

No one can stop Death!

minimize
közben a 35 "mihály" 60lett, (a friss ára Cesc-neklehet, hogy a gazdag City elõbb viheti, mint a barca...nem mellesleg mostanában vicc árakkal dobálóznak egyes játékosokat illetõen mind ki-mind sima vásárlás esetén,és ebben nem csak egy csapat a ludas...

No one can stop Death!

bakkerman
mondjuk azért 35 mihállyal belehetne foltozni az arsenal lyukas részeit,úgy hogy jövõre ütõs legyen a csapatotok!(tavasszal IS)

minimize
szerintem Rosicky helyett(ennyi erõvel)bárkit.
mondjuk Affelayt is pl., de csapatszinten többet ér most itt Fabre,mint amit hozzátennének a jelenhez ketten-összesen.

No one can stop Death!