31698

• Steve Downie
    Azért nem semmi, hogy Mansour-éknál semmi hang, csak a mi szurkolóinkat lehet hallani :) A legjobb, amikor Na$ri-nál van a labda :D:D
  • minimize
    a középpályát ölik, eddig sikerrel-sajnos
  • minimize
    Walcott&Dj nálam egyketted
    simán kaphatunk gólt Dj oldalán, rettentő lassú ma is
  • Dean Winchester
    hát lányok szerintem örülhetünk , hogy még 0-0 a mérkőzés állása!

Aguero amiket elhibázott vagy mondhatnám azt is ,hogy seznyi amit védett az nem mindennapi :D
    Remélem találunk egy gólt :S
  • Balázs 17
    eddig nálam Kos a legjobb, Walcott meg a legszarabb
  • Balázs 17
    mennyire ötlettelen a játékunk
  • minimize
    Szczesny-Dj,Kos,Merte,Verma-Ramsey,Song,Arteta-Gervinho,v.Persie,Walcott
    pad: Alu- Arshavin,Benayoun,Chamakh,Frimpong,Miquek,Rosi

Go Gunners!!
  • Sabcsee
    ha egy Sagna-Koscielny-Vermaelen-Gibbs védelemmel tudunk kiállni ellenük, akkor idegenben simán hozzuk az x-et, hazain meg elvileg már Wilshere is játszhat, szal simán van esélyünk továbbjutni. Mindkét csapat támadófocit játszik(olasz csapattól meglepő...), tehát én 2 nagyon fasza meccset várok :)
  • Dean Winchester
    az udinese ellen én se nagyon reménykedtem a bejutásban hiszen akkor még egy tök új-rossz csapatunk volt , most meg már egy össze szokott brutál erős csatárral tudunk kiállni bárki ellen
  • Steve Downie
    Sőt, már az idei sorozatban is ugyanígy kaptuk az ívet az Udinese ellen, hogy be sem jutunk. Mondjuk ezt ugyanazok hangoztatták, akik szerint idén kiesünk a PL-ből.
  • Dean Winchester
    te inkább gyűjtsd a pénzed mert tartozol 5000ft-al :))))

basellel tovább mentünk volna???:D na ne röhögtess ,itt már nincs gyenge meg erős csapat max esélyesebb...
    esély nincs az picit erős túlzás szerintem...
    olasz csapatokat mindig kiejtettük a bl-ből!
    a juve ellen is azt mondták esélyünk sincs mégi s mi lett.
    pont az ,hogy siman esélyesek vagyunk , ha nem menne az olasz csapatokkal szemben a szekér akkor valóban igazad lenne de így nincs
    viszont legalább látunk negatív kritikát ill. olyan hsz-t is aki a szeretett csapata ellen van!
  • Kaplan
    Bííííííííp. Rossz válasz!

TOVÁBBMEGYÜNK, kettős győzelemmel, nincs mese! :)
  • grebber
    Jobban örültem volna egy gyenge Baselnek,mert akkor továbbmentünk volna így sajnos esély nincs:(
  • webibebi
    de legalább februárban visszatér wilshere meg sagna is ami nagy pluszt adhat a csapatnak sztem
  • Dean Winchester
    az olaszokat mindig verjük ez most se lesz másként!
    annak meg nagyon örülök ,hogy idegenben kezdünk! Idegenben gólt kell lőni és 1 góllal kikapunk akkor sincs nagyon gond de én bízom abban ,hogy megint sikerül nyerni és ezzel tovább jutni a negyeddöntőben!

• Steve Downie
  • Oziris666
    Micsoda véletlen mind2 angol olaszt kapott:P
  • arsnl
    0 - In a knockout situation, no Italian side has ever knocked Arsenal out - in seven two-legged ties & one final. Draw.
  • Balázs 17
    jó ez :)
  • Steve Downie
    Milan. Nem hiszem el.
  • webibebi
    pont most mondta ismerősömnek mikor kihúzták a milant h tuti mi kapjuk őket. hát bejött. nem tom h ez rossz vagy nem. de meglátjuk :)
  • arsnl
    ejj, húzós lesz
  • Kaplan
    Milan, szép párosítás. Verni kell őket!
  • Christian88
    elintéztem neked
  • Steve Downie
    Gyorshír a sorsolás előtt: Bendtner-t letartóztatták

• Steve Downie
    :D
  • Balázs 17
    apa kezdődik, remélem milant kapjuk
  • 5w0rdf15h
    délben
  • arsnl
    hánykor is lesz a sorsolás?
  • Steve Downie
    Akiket kaphatunk (egy kis leírással, hogy kivel járnánk a legjobban)
  • Steve Downie
    Mostanában talán már túl sok volt a kárörvendés, annyit viszont muszáj még megjegyezni, hogy a McChicken is többet koncentrálhat innentől a PL-re, hiszen a PAOK és a Rubin Kazan is erősebbnek bizonyult náluk az Európa Ligában. Jó hír lehet számukra, hogy azért a Shamrock Rovers csapatát csak sikerült valahogy megelőzni.

• banok
    Eurosport
  • Balázs 17
    hol lehet majd nézni a sorsolást?
  • minimize
    másoláskor kimaradt véletlenül a "szerint" szócska, ez kavarta meg a lényeget.:)
    amúgy Torres is leárazás alá kerül a télen, 20millió font-és mehet AVB szerint.(de jobban hajlanának egy D.Villa-Torres cserére, ez viszont szerintem bukovári)
  • Steve Downie
    Zinedine Zidane when asked by a reporter if he was going to join Tottenham Hotspur:
    - "Who?"
  • arsnl
    'pedig' helyett 'szerint' és már is értelmes..
  • Balázs 17
    :O
  • Steve Downie
    Pedig elég egyértelmű: Henry a hétvégén felvette a holland állampolgárságot, utána pedig edzésen egy hatalmas gólt lőtt.
    A linket nem találom, majd később megkeresem.
  • Steve Downie
    Én is úgy olvastam, hogy Higuain az esélyesebb a távozásra, mivel inkább padozik mostanában, azt meg nem hinném, hogy Mourinho mindkét csatárát elengedné egy téli átigazolási időszakban. De ki tudja...
    Van Persie-t érthető módon egy Arsenal drukker sem adná el Wenger helyében, viszont Chamakh is minél hamarabb menni akar, a helyére is kell majd valaki. Én olyanokat olvastam, hogy a legjobb megoldás egy Vela recall lenne, akkor nem is kellene venni senkit, de az Eduardo videót is pont azért linkeltem be, mert szóba esett az ő visszavásárlása is.
    Én azon vagyok, hogy egy csatárt mindenképp hozzunk, mert be kell vallani, nagy szerencsénk volt eddig, hogy RvP a korábbi tapasztalatokhoz hasonlóan nem sérült le.
  • Dean Winchester
    jaja eléggé FAIL :D