31698
-
#23513 Azért nem semmi, hogy Mansour-éknál semmi hang, csak a mi szurkolóinkat lehet hallani :) A legjobb, amikor Na$ri-nál van a labda :D:D -
#23512 a középpályát ölik, eddig sikerrel-sajnos -
#23511 Walcott&Dj nálam egyketted
simán kaphatunk gólt Dj oldalán, rettentő lassú ma is -
Dean Winchester #23510 hát lányok szerintem örülhetünk , hogy még 0-0 a mérkőzés állása!
Aguero amiket elhibázott vagy mondhatnám azt is ,hogy seznyi amit védett az nem mindennapi :D
Remélem találunk egy gólt :S
-
Balázs 17 #23509 eddig nálam Kos a legjobb, Walcott meg a legszarabb -
Balázs 17 #23508 mennyire ötlettelen a játékunk -
#23507 Szczesny-Dj,Kos,Merte,Verma-Ramsey,Song,Arteta-Gervinho,v.Persie,Walcott
pad: Alu- Arshavin,Benayoun,Chamakh,Frimpong,Miquek,Rosi
Go Gunners!! -
#23506 ha egy Sagna-Koscielny-Vermaelen-Gibbs védelemmel tudunk kiállni ellenük, akkor idegenben simán hozzuk az x-et, hazain meg elvileg már Wilshere is játszhat, szal simán van esélyünk továbbjutni. Mindkét csapat támadófocit játszik(olasz csapattól meglepő...), tehát én 2 nagyon fasza meccset várok :) -
Dean Winchester #23505 az udinese ellen én se nagyon reménykedtem a bejutásban hiszen akkor még egy tök új-rossz csapatunk volt , most meg már egy össze szokott brutál erős csatárral tudunk kiállni bárki ellen -
#23504 Sőt, már az idei sorozatban is ugyanígy kaptuk az ívet az Udinese ellen, hogy be sem jutunk. Mondjuk ezt ugyanazok hangoztatták, akik szerint idén kiesünk a PL-ből. -
Dean Winchester #23503 te inkább gyűjtsd a pénzed mert tartozol 5000ft-al :))))
basellel tovább mentünk volna???:D na ne röhögtess ,itt már nincs gyenge meg erős csapat max esélyesebb...
esély nincs az picit erős túlzás szerintem...
olasz csapatokat mindig kiejtettük a bl-ből!
a juve ellen is azt mondták esélyünk sincs mégi s mi lett.
pont az ,hogy siman esélyesek vagyunk , ha nem menne az olasz csapatokkal szemben a szekér akkor valóban igazad lenne de így nincs
viszont legalább látunk negatív kritikát ill. olyan hsz-t is aki a szeretett csapata ellen van! -
#23502 Bííííííííp. Rossz válasz!
TOVÁBBMEGYÜNK, kettős győzelemmel, nincs mese! :) -
#23501 Jobban örültem volna egy gyenge Baselnek,mert akkor továbbmentünk volna így sajnos esély nincs:( -
#23500 de legalább februárban visszatér wilshere meg sagna is ami nagy pluszt adhat a csapatnak sztem -
Dean Winchester #23499 az olaszokat mindig verjük ez most se lesz másként!
annak meg nagyon örülök ,hogy idegenben kezdünk! Idegenben gólt kell lőni és 1 góllal kikapunk akkor sincs nagyon gond de én bízom abban ,hogy megint sikerül nyerni és ezzel tovább jutni a negyeddöntőben!
-
#23498 -
#23497 Micsoda véletlen mind2 angol olaszt kapott:P -
#23496 0 - In a knockout situation, no Italian side has ever knocked Arsenal out - in seven two-legged ties & one final. Draw. -
Balázs 17 #23495 jó ez :) -
#23494 Milan. Nem hiszem el. -
#23493 pont most mondta ismerősömnek mikor kihúzták a milant h tuti mi kapjuk őket. hát bejött. nem tom h ez rossz vagy nem. de meglátjuk :) -
#23492 ejj, húzós lesz -
#23491 Milan, szép párosítás. Verni kell őket! -
#23490 elintéztem neked -
#23489 Gyorshír a sorsolás előtt: Bendtner-t letartóztatták
-
#23488 :D -
Balázs 17 #23487 apa kezdődik, remélem milant kapjuk -
#23486 délben -
#23485 hánykor is lesz a sorsolás? -
#23484 Akiket kaphatunk (egy kis leírással, hogy kivel járnánk a legjobban) -
#23483 Mostanában talán már túl sok volt a kárörvendés, annyit viszont muszáj még megjegyezni, hogy a McChicken is többet koncentrálhat innentől a PL-re, hiszen a PAOK és a Rubin Kazan is erősebbnek bizonyult náluk az Európa Ligában. Jó hír lehet számukra, hogy azért a Shamrock Rovers csapatát csak sikerült valahogy megelőzni.
-
#23482 Eurosport -
Balázs 17 #23481 hol lehet majd nézni a sorsolást? -
#23480 másoláskor kimaradt véletlenül a "szerint" szócska, ez kavarta meg a lényeget.:)
amúgy Torres is leárazás alá kerül a télen, 20millió font-és mehet AVB szerint.(de jobban hajlanának egy D.Villa-Torres cserére, ez viszont szerintem bukovári) -
#23479 Zinedine Zidane when asked by a reporter if he was going to join Tottenham Hotspur:
- "Who?" -
#23478 'pedig' helyett 'szerint' és már is értelmes.. -
Balázs 17 #23477 :O -
#23476 Pedig elég egyértelmű: Henry a hétvégén felvette a holland állampolgárságot, utána pedig edzésen egy hatalmas gólt lőtt.
A linket nem találom, majd később megkeresem. -
#23475 Én is úgy olvastam, hogy Higuain az esélyesebb a távozásra, mivel inkább padozik mostanában, azt meg nem hinném, hogy Mourinho mindkét csatárát elengedné egy téli átigazolási időszakban. De ki tudja...
Van Persie-t érthető módon egy Arsenal drukker sem adná el Wenger helyében, viszont Chamakh is minél hamarabb menni akar, a helyére is kell majd valaki. Én olyanokat olvastam, hogy a legjobb megoldás egy Vela recall lenne, akkor nem is kellene venni senkit, de az Eduardo videót is pont azért linkeltem be, mert szóba esett az ő visszavásárlása is.
Én azon vagyok, hogy egy csatárt mindenképp hozzunk, mert be kell vallani, nagy szerencsénk volt eddig, hogy RvP a korábbi tapasztalatokhoz hasonlóan nem sérült le. -
Dean Winchester #23474 jaja eléggé FAIL :D