Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
Junius 4.
54 millió fontról indul a licit Fabregasért
A The Sun angol bulvárlap információi szerint az Arsenal hajlandó elengedni Cesc Fabregast a Real Madridhoz, vagy máshova - 54 millió fontról indul a licit.
A lap arról ír, hogy José Ángel Sánchez, a királyiak fõigazgatója felvette a kapcsolatot az "Ágyúsokkal", a blancók készen állnak, hogy kijátsszák az adu ászt a Barcelonával szemben, amely szintén Fabregas aláírásáért versenyzik.
"Az elnök, Florentino Pérez mindenre hajlandó Fabregasért, mert tudja, hogy ezzel tudná a legjobban hátba támadni a Barcelonát - nyilatkozta egy Realhoz közeli forrás. - Mindent meg fog tenni, hogy a Barcával szemben is versenyképes legyen a klub."
Az újság szerint Pérez akár 100 millió fontot is kész áldozni a középpályásra és Sergio Agüeróra, mindenképp meg akarja õket "menteni a katalánok karmaitól". Az említett forrás egyébként állítja, hogy az Arsenal nem fogja eladni a 24 éves játékost egy másik angol klubnak. Maga Fabregas már többször elmondta, hogy a szíve visszahúzza nevelõegyesületéhez Katalóniába, de a gránátvörös-kékek nem hajlandóak emelni tavalyi - elutasított - 30 millió fontos ajánlatukon az Arsenal csapatkapitányáért.
Junius 3.
Wenger szerint a Barcelonát nem is érdekli Fabregas
Az Arsenal francia menedzserének elsõ számú kérése a spanyol középpályás megtartása volt, de védõket is szeretne igazolni Dél-Amerikából.
Arséne Wenger szerint a Barcelona utoljára 2010 nyarán érdeklõdött Cesc Fabregas után.
Az Arsenal menedzsere elmondta, akkor elutasították a katalánok 35 millió fontos ajánlatát, azóta viszont, ellentétben a szóbeszédekkel, nem is keresték õket.
"Idén nem is érdeklõdtek felõle. Az elsõ számú kérésem az volt, hogy tartsuk meg Fabregast. Számomra õ a világ legjobb középpályása, természetes, hogy köré építem a csapatot."
A francia szakember azt is megjegyezte, olyan stílusú védõket szeretne igazolni, mint Tony Adams és Martin Keown voltak.
Ezért szét fog nézni a dél-amerikai piacon, de a Boltonban játszó Gary Cahillrõl sem mondott még le.
Az Arsenal Juhászéknál játszatná EU-n kívüli fiataljait
Együttmûködési szerzõdést kötne egymással az Arsenal és az Anderlecht. A megállapodás értelmében a belga bajnokság bronzérmese megkapná kölcsönbe azokat a nem európai uniós játékosokat a londoniaktól, akikkel az "Ágyúsok" a szigorú angliai munkavállalási szabályrendszer miatt nem tudnak megállapodást kötni.
Az Arsenal 2001-tõl 2006-ig hasonló együttmûködést tartott fenn a szintén belga Beverennel, amelynél több fiatal játékosát is játszatta, és végül Emmanuel Ebouéval profi szerzõdést is kötött. Ez volt a szándéka Yaya Touréval is, aki bátyjához, Kolo Touréhoz csatlakozott volna az Arsenalnál, de õ bevereni évei után sem kapta meg a munkavállalási engedélyt Londonban.
Az Arsenal a spanyol Celta Vigóval és a Salamancával is együttmûködött (Carlos Vela mindkét együttesnél játszott kölcsönben), de különbözõ okok miatt felbontották szerzõdéseket.
Herman Van Holsbeeck, az Anderlecht általános igazgatója jelezte: a mostani szerzõdés nem jelenti azt, hogy az Arsenal elõnyt élvezne a mostani legjobbjaik, Romelu Lukaku csatár és Silvio Proto kapus esetleges eladásakor, viszont Juhász Roland Londonból kapna fiatal csapattársakat.
Lehmann-nak szerzõdést kínálhat a Schalke 04
Bár Jens Lehmann csak az Arsenal kapusgondjai miatt és az idény végéig tért vissza eredetileg, de meglehet, hogy mégis folytatja, legalábbis a Schalke 04 ezt szeretné a Stuttgarter Zeitung beszámolója szerint.
A lap azt írja, hogy a 41 éves hálóõrnek egyéves szerzõdést ajánlhatnak a Királykékek, akik úgy érzik, hogy tökéletes helyettese lehetne a csütörtökön az Eintracht Frankfurttól leigazolt Ralf Fährmann-nek (22).
A 61-szeres német válogatott kapuvédõ a Schalke 04-nél kezdte karrierjét 1998-ban, és egészen tíz évig Gelsenkirchenben védett.
A trió egyben...
Fabregas...
Wenger kész megválni a "sztártriótól.
én meg lassan kész vagyok Wengertõl...<#wow3>#wow3>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Bendtnert 12m fontért vinné a Bayern M., a Sevilla meg 8ért Denilsont.
mi 10milliót kinálunk Parkerért a W'Hamnek, Ricardo Alvarez meg kellene a mu-nak(is)...
No one can stop Death!
egyébként Milla, aki tényleg legenda már Kamerunban többször hangoztatta, hogy Eto'o-nak túl nagy a renoméja a válogatottnál, ami nem tesz jót a csapatra nézve.
No one can stop Death!
A beszámolók szerint az Arsenal játékosa egész egyszerûen nem volt hajlandó kezet fogni a válogatott csapatkapitányával, Samuel Eto'o-val, s ezen az Inter csatára annyira megsértõdött, hogy nem volt hajlandó edzeni sem."
ennyit Eto'o-ról...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
amúgy tudja valaki, hogy miért a Pool-lal "versenyzünk" szinte az összes játékosért a nyáron?(biztos zsebre is melózik a játékosmegfigyelõnk)
No one can stop Death!
szerintem jobb választás, mint a mostanában velünk szóba hozott,lehetséges csatárok
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
szóval ja büszke vagyok a csapatra,hogy a bl gyõztes barcát egyedül mi tudtuk elverni, azért ez nem semmi!
Kár hogy ez a legnagyobb öröm idén 😞
amúgy biztos, hogy most még jobban imádja õket.pedig csak mi vertük meg a katalánokat a BL-ben-igaz sokra nem mentünk vele, de engem feldob kissé.
No one can stop Death!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
mondjuk itt csak Samba nevét látom...
No one can stop Death!
amúgy djourou-n nagyot röhögtem 😄
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
<#nemtudom>#nemtudom>
No one can stop Death!
Wenger ismét Barca-tehetségeket vett...
A két fiatal
No one can stop Death!
bízom Nasriban!
Falcao 25millióért léphet le, T'ham& mi megyünk(?)érte, de komolyan beszélnek Benzemáról is.(20millió EUR elviekben az ára, de nagy mu-fan...)
No one can stop Death!
No one can stop Death!
értem én, hogy változások lesznek, de ha lassan a wc-s nénit is vinnék jobbra-balra, jobb, ha a tarcsikat léptetjük feljebb egy szinttel,különben bajban lehetünk.
No one can stop Death!
Angol hírek szerint két csapat, az Arsenal és a Liverpool is megegyezett a West Hammel Parker ügyében. Kérdés, hogy a játékos kit választ.
Denilson iránt a Sevilla, a Roma és a Wolfsburg is érdeklõdik. A brazil elmondta, a következõ hetek nagy hatással lesznek majd a karrierjére.
A Zenit meg 7milliót ajánl Arshavinért.
Clichy meg állítólag az Interé, 7,7millióért.
lesz itt pörgés.
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Azt nem értem ,hogy miért kell erõltetni azt amivel a csapat javát nemtudod szolgálni?
De ha egyszer õ nem akar itt maradni akkor miért kell erõltetni, miért nem lehet elengedni jó pénzért és az árán venni egy jó játékost?
Bár szerintem tuti elmegy és ez kacsa, viszont az igaz lehet h AW itt akarja tartani...
Az Arsenal hátvédjének, Bacary Sagnának a menedzsere cáfolta, hogy ajánlatot kaptak volna a Bayern Münchentõl.
A francia válogatott védõ is áldozatul eshet Arséne Wenger nyári átalakításának, a menedzser állítólag nagyobb összeget is hajlandó az idén nyáron a csapat megerõsítésére áldozni, miután sorozatban hat egymás utáni esztendõben maradtak a londoniak trófea nélkül.
"Jelen pillanatban nem tudok beszámolni semmirõl sem, Bacary Sagna az Arsenal játékosa - ez a helyzet most!. Nem állok kapcsolatban senkivel sem a Bayerntõl, ez is tény."- nyilatkozta Christophe Mogai, a játékos menedzsere.
Wenger szerint Fábregas nem fog eligazolni
Arséne Wenger, az Arsenal menedzsere nem számol spanyol világ-és Európa bajnok középpályása elvesztésével.
Cesc Fábregast tavaly az FC Barcelona és a Real Madrid is vitte volna, és a hírek szerint elõbbi megint megpróbálja majd szerzõdtetni õt a nyáron.
"Arra számítok, hogy itt marad - idézi a Sky Sports az Ágyúsok francia mesterét.
-Nagyon keményen küzdeni fogok azért, hogy itt tartsam. Ha egy ilyen szintû játékosod van, akkor az az alap, hogy mindent megteszel a megtartásáért."
Big Brothert játszik Wenger az Arsenalnál
Arséne Wenger nem tréfál: az Arsenal labdarúgócsapatának francia menedzsere szó szerint mindent tudni akar arról, hogy mi történik játékosaival, és ennek érdekében minden lehetséges eszközt bevet. Wenger képes volt keresztülvinni a klubvezetésen, hogy a futballistáknak kötelezõ speciális mellényt viselniük az edzõközpontban, melyet GPS-szel szereltek fel.
"Abszolút mindent tudnak rólunk!" - fakadt ki Robin van Persie egy interjúban. A holland elmesélt egy történetet, mely egy csapattársával esett meg: a focista közölte a szakmai stábbal, hogy valamit otthon felejtett, majd engedélyt kapott arra, hogy hazaugorjon. Csakhogy a GPS-es mellényét otthon felejtette, az elöljárók pedig árgus szemekkel figyelték, hová megy, nem hazudott-e. "Nincs már semmi magánéletünk!" - dühöngött Van Persie.
Chelsea-Arsenal csata Willianért
Roman Abramovics a nyáron mindenképpen szeretné megerõsíteni csapatát, az egyik kiszemelt a Sahtar Donyeck támadó középpályása.
A Daily Mail úgy tudja, a 22 éves brazil játékosért a Chelsea kész 13 millió fontot fizetni. A korábban a Corinthiansban játszó Willianért akkor is harcba szállna a londoni klub, ha Carlo Ancelottit menesztik. Az angolok nem tétlenkednek, Abramovics jobbkeze, Marina Granovskaia a héten Ukrajnába utazott, hogy megkezdje a tárgyalásokat. A lehetséges átigazolás létrejöttének esélyét növeli, hogy a Sahtar leigazolta Dentinhót - szintén a Corinthiansból -, mint Willian helyettesét. Azonban nem csak a Chelsea szeretné soraiban tudni a játékost, hanem a városi rivális Arsenal is. Az "Ágyúsok" abban az esetben szerzõdtetnék a brazilt, ha Samir Nasri elutasítja a szerzõdéshosszabbítási ajánlatukat.
Bendtner mindenképpen távozna az Arsenaltól
A többnyire kispados dán támadó több játéklehetõségre vágyik, ezért nyáron feltétlen klubot szeretne váltani.
Nicklas Bendtner távozni szeretne az Arsenaltól. Apja, Thoman Bendtner legalábbis ezt mondta a Fulham elleni 2-2-re végzõdõ döntetlen után.
"Nicklas 100%-ig nyitott a klubváltásra, õ meghozta ezt a döntést, és közölte már a klubbal is. Játékra van szüksége, így sajnos távoznia kell. Azért várt ezzel a bejelentéssel, mert elõbb be akarta fejezni a szezont, hogy senki ne mondhassa, hogy nem küzdött meg a helyéért."
Kérdés, hova igazol a dán futballista, akit korábban többször is szóba hoztak az Aston Villával.
"Többen is érdeklõdnek iránta angol és német klubok, korábban a Bayern München is szerzõdtette volna. Az Aston Villáról szóló híresztelések azonban nem igazak" - nyilatkozta Thoman Bendtner.
Denílsonnak elege van
Denílson megelégelte, hogy az Arsenal ebben a szezonban sem nyert semmit, ezért szeretne Olaszországba vagy Spanyolországba igazolni.
A brazil középpályás 32 alkalommal lépett pályára az Ágyúsok színeiben ebben az idényben, de õ sem tudott segíteni a londoniaknak, hogy megtörjék lassan hat éve tartó trófeaínségüket.
A 23 éves játékosnak már elege van az Arsenalból, de nem tudná elképzelni magát egy másik angol csapatban, ezért külföldre távozna. Elsõsorban az olasz és a spanyol élcsapatok érdekelnék.
“Ez volt életem eddigi legrosszabb szezonja. Gyõztes típus vagyok, azért jöttem ide, hogy kupákat nyerjek, de már öt éve itt vagyok és semmi. Elegem van, a szezon végén távozom a csapattól" - mondta Denílson.
Az Arsenal kölcsönjátékosa, Bartley szeretne visszatérni Skóciába
Kyle Bartley kommentálta azokat a pletykákat, miszerint klubja az Arsenal és a Rangers arról tárgyal, hogy a következõ szezont a skótoknál töltse.
A fiatal védõ januárban csatlakozott a Rangers csapatához kölcsönjátékosként, azonban egy márciusi térdsérülés miatt a szezonja véget ért. Azalatt a rövid idõ alatt, amíg Skóciában volt, jó benyomást tett a glasgowi klub vezetésére.
Bartley Skóciában járt a hétvégén és megnézte, amint a Rangers megnyerte a bajnokságot. Ekkor nyilatkozott a csapat hivatalos honlapjának:
"A tárgyalások folynak az Arsenallal, most már csak várnunk kell az eredményre, de ha engem kérdeznek, akkor fantasztikus lenne visszatérni a következõ szezonban a Rangers-höz. Azok a tapasztalatok, amiket idén szereztem, felbecsülhetetlenek, és nagyon jól is éreztem magam, szóval fantasztikus lenne visszatérni. Az összes csapattársammal jól kijöttem, és most velük ünnepelhetjük a sikert."
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Jenkinson meg biztosan, jön miután a finn szövetség megerõsítette, h aláírt hozzánk (félig finn).
"You are not happy, I am not happy, and we have to accept that. But we should not go overboard. Even if people say we have to spend money, we have to be realistic. We cannot buy players for £50 million and, even if we try to strengthen our team and spend money if needed, that is a fact.
Thanks for your support."
Arsène Wenger
HA valóban nem tudunk 50milliót költeni/playa, remélem ennyi alatt nem adják el Fabregast sem.
nyugi, a selejtezõt hozzuk két 5-0al, aztán huss a BL-be!
Gooner till i die.
No one can stop Death!