31698

• Balázs 17
    Egy nappal később rendezik az Arsenal Wolverhampton elleni hazai bajnokiját a londoni metrósztrájk miatt - írja a SkySports című brit portál. A december 26-ára kiírt találkozót csak 27-én játsszák majd le.
  • minimize
    benn leszünk a top4-ben, de hogy 3.-vagy negyedik helyen....
  • Steve Downie
    when you see it :D

• Steve Downie
    Örülök, hogy a kötelező meccseket eddig szinte mindig sikerült hozni ebben a szezonban. Kellenek is a pontok, nagyon erős idén az élmezőny.
  • arsnl
    3pont zsebben, más nem számít. így a karácsonyi hajsza előtt nem is hajtottuk ki magunkat annyira. Benayoun-t többször is látnám csapatban.
  • Balázs 17
    végre a sok szögletből egy bement:D
  • Balázs 17
    nagyon szarok vagyunk szerintem, de még vezetünk:D
  • Balázs 17
    +1
  • minimize
    Arshavin lehet, hogy már a télen "hazamehet" a Zenitbe
  • Steve Downie
    Statisztikák

• Steve Downie
  • minimize
    engem ez nem mozgat, max. annyira, hogy nem ártott volna az EL nekik,egy kis alázat tanulása.ez magánvélemény,de szerintem(!!)egy-két szurkoló egó-jának is jót tett volna.
    Szczesny "mint egy legenda" énekel
    http://www.youtube.com/watch?v=wDvqiMr9PIU
  • pilboy
    mu-sként én sem örülnék, ha visszatennének minket, viszont ha kizárják a baselt (nem lenne jó), akkor hülyék lennének kihagyni egy bayern-mu és egy mu-bayern rangadót, ami nem kevés pénzt hozhat ide-oda (nem csak a csapatokra gondolok)
  • Dean Winchester
    ja ennyi erővel vissza mehetnénk a bl selejtezőkhöz is , akár...
    egyértelműen a bayern-t kéne tovább juttatni és kész
  • arsnl
    hátha ezt megteszik.. nem az h inkább Bayern jut tovább és kész..
  • Dean Winchester
    :A?S:D?:ASD?:ASD?

"A BBC szerint a Manchester United visszakerülhet a Bajnokok Ligájába. A brit portál úgy véli, ha a FIFA érvénybe lépteti a Svájci Labdarúgó-szövetség felfüggesztését, amely a csoportjából az MU-t megelőzve továbbjutó Baselt is érintheti, a „vörös ördögök” pótolhatják a piros-kékeket a Bayern München elleni nyolcaddöntőben."
  • Dean Winchester
    Szerintem minden ágyús örülne neki ha újra arsenal mezben láthatná Henry-t...
    Remélem ez a pletyka valósággá fog válni.
  • minimize
    lassan ahhoz is hozzászokunk...
  • pilboy
    ütős lenne az henry-rvp páros
  • Balázs 17
    dekurvajó lenne:D
  • báttyó02
    HENRY KÉSZEN ÁLL A VISSZATÉRÉSRE

A The Times értesülései szerint Thierry Henry készen áll arra, hogy visszatérjen az Arsenalba.

Az „ágyúsok" élő legendája négy és fél évvel ezelőtt hagyta el a londoniakat a Barcelona kedvéért. Most a New York Red Bulls alkalmazásában áll, de az amerikai bajnokság (MLS) szünete alatt az Arsenalnál edz. Mivel Maruane Samahnak és Gervinhónak januárban az Afrika-kupán lesz jelenése, a londoniaknak mindenképp szükségük lenne egy bevethető támadóra.

Az angol újság szerint a 34 éves francia szívesen öltené magára ismét az Arsenal szerelését. Henry egy hónapra, kölcsönbe érkezne az „ágyúsokhoz". Beilleszkedési gondjai mindenesetre nem lennének...
  • hedonist
    tiszta tizit nem kaptatok meg azért..
  • Kaplan
    Nem panaszkodok, jelenleg van ennyi különbség a két csapat között. Minden esetre azért nem lettünk begyalázva, nekünk nem a Cityt kell vernünk jelenleg sajna... Az idei PL győzelem már úgyis az elején elúszott.
  • Steve Downie
    De megnéztem volna egy képet, hogy milyen fejet vágtak a szurkolóink, mikor meghallották, hogy Na$rika lett a Man of the Match :D
  • webibebi
    hát bal szélre ott lenne santos meg gibbs, jó volna télen sztem egy m'vila meg egy reus is rvp mögé. meg ugye visszatér wilshere neg sagna is.
  • Steve Downie
    Egyetértek, Oxit többet kellene játszatni. Igaz, hogy még fiatal és messze van a potential ability-jétől, de ő legalább küzd, ahogy ma küzdött RvP, Arteta, Gervinho, Song és Verma.
  • minimize
    jöhetne Baines bal szélre, meg egy kreatívabb tám.kp, előre meg egy befejező ember v.Persie mellé.
    ha nem 20percig fociztunk volna, egy x képben volt.megint a befejezések, Dowd(nem szereti a londoni csapatokat szerintem....),meg Hart. ügyes kapus, taps Szczesny-nek is!!
  • Balázs 17
    Miquelből lehet vmi szerintem, most van lehetőség játszatni is
  • arsnl
    szélső hátvédek nélkül nem is volt ez annyira gáz. majd Emiratesbe megcsapjuk őket. Arshavin igazán elmehetne télen innen, rossz nézni. ezerszer inkább OX...
  • webibebi
    akik csereként jöttek be azok nagy 0ák voltak. chamak labdához sem ért, arshavin 0 miguel meg még fiatal. télen kéne igazolni vkiket:S
  • Dean Winchester
    lehet bármit is mondani de a city sokkal közelebb volt a győzelemhez mint mi a döntetlenhez.
    mekkora kapufát lőttek már te jóég :O
    mi kaphattunk volna büntetőt is de nem kaptunk , tök mind1 gólt kell lőni hiszen gól nélkül nehezen lehet pontot vagy pontokat szerezni
  • webibebi
    hát ez sajna elúszott
  • Balázs 17
    Vermanak tetszik ez az új oldala:D
  • Balázs 17
    mekkora tizi:)
  • Balázs 17
    ha egyáltalán ott van a cserepadon:D
  • Balázs 17
    OX jobb lett volna:D
  • minimize
    a kp.- erősíteni kellene,Walcott végre le,egy x meglehetne, de ma tényleg fejben van gáz...
  • Balázs 17
    de megint Gervinho tisztán fut 18méterre a kaputól és beakarja még játszani, nem sikerül kontra és gól, faszért nem lehet lőni
  • webibebi
    persze mgint szabályos gólt nem adnak meg nekünk
  • webibebi
    ezt bakptuk :S most nagoyn kéne nyomni:S