Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
No one can stop Death!
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
2009–2011 Charlton Athletic 8 (0)
2010 → Eastbourne Borough (loan) 4 (0)
2011– Arsenal 0 (0)
National team‡
2008 England U17 1 (0)
2010 Finland U19 3 (1)
2011– Finland U21 1 (0)
---
Gervinho leigazolásába még közbe szólhat a City, aki 168ezres fizut ajánlott, nálunk biztos h soha életében nem fog ennyit kapni😄
A Besiktas is vinné Bendtnert.
Klose-t akarták, de õ a Lazio-t választotta, így most Bendtner-re vadásznak. Viszont itt is a Bayern kavarhat akkor be nekik, mert õk is szeretnék leigazolni a dánt.
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Már megint nem bírsz magaddal, öreg?
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
"But now Spanish newspaper Sport, has revealed that 20-year-old right-back Montoya, who has made two first team appearances since graduating from Barcelona B, could now be offered to Arsenal as part of the deal."
micsoda minõségi emberke lehet. <#nevetes2>#nevetes2>..
lassan annak néznek bennünket, amit kifelé tükrözünk 6éve.
fiatal ügyeske megvesz, kicsiszol,elmegy kupákat nyerni máshová.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Arsenal have won the race to sign Lille striker Gervinho in a deal reportedly worth around £10million.
Útwenger facebookjáról. nem tudom igaz-e. korához képest jónak tûnik, de hát egy 17évesért 12m..
az olyan embert mint Fabregas nem sajnálom, kapitányi karszalaggal a kezén is azon agyal, hogy léphet le, most meg dobják érte megint a "30milliónk van max.,meg 2pléjer"-dumát.
bízom benne, hogy marad Nasri.
abban is, hogy veszünk valakit Fabregas helyére,nem ülünk rá a pénzre.
amúgy a ropi Bojan még annyira sem vinné a PL-ben, mint Chamakh,magyarán nem lennénk idébb a víztõl, sõt...
amúgy a BL-re visszatérve "csak a 16ig vittük", de egyetlenként vertük a Barcát, és messze nem voltunk annyira alárendelt szerepben azon a meccsen, mint a mu a döntõn. rossz volt nézni, komolyan. pedig "szurkoltam" nekik...
No one can stop Death!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
No one can stop Death!
Nasri állítólag nagyon gondolkodik, hogy a united-hoz igazoljon, Scholes helyére.
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
nem érdemelte meg a kapitányi karszalagot, ebben Denilsonnak igaza volt
No one can stop Death!
elintézhetnék a köv. 2hétben az igazolásokat, nyaraláson nem akarok napilapokat olvasni, ki jön-ki megy...
No one can stop Death!
ahogy olvastam, mindösszesen 45millió áll rendelkezésre a spanyoloknál, úgyhogy kezdõdik megint az "adunk két tini tehetséget, és 20milliót érte"-játék. de unom már...<#rolleyes>#rolleyes>
No one can stop Death!
Míg sokan megkérdõjeleznék egy 19 éves, relatíve tapasztalatlan középhátvéd szerzõdtetését, mint megoldás a védõproblémára, addig Wenger kész lett volna csúcsösszeget kifizetni az angol U21-es válogatottért.
Úgy tûnik, hogy Manchester városa, illetve a csapatának a jelenlegi helyzete segítette hozzá Fergusont a játékoshoz. Law ezt mondta:
"Az Arsenal kifizetett volna többet is mint a United. Jones a MU-t választotta a város miatt, illetve karrierje miatt. Wenger megtett mindent, amit megtehetett az ügy érdekében."
No one can stop Death!
kaka
amúgy Jones-t kár volt kihagyni. mindegy, majd jön más...gondolom ...
No one can stop Death!
A középpályás elmondta Wengernek, hogy távozni szeretne az Arsenaltól, és ha nem talál számára megfelelõ ajánlatot Európában, akkor visszatér Brazíliába.
Az Arsenal elégedetlen középpályása, Denilson ismét kifejezte óhaját, hogy el szeretné hagyni az Emirateset, miután ebben a szezonban nem sikerült meghatározó játékossá válnia.
A brazil játékos, aki iránt a hírek szerint a Sevilla és a Wolfsburg is érdeklõdik, elismerte, hogy olyan német, spanyol vagy olasz klubban, akar játszani, amelyik a Bajnokok Ligájában szerepel.
A Daily Mirror idézi Denilson szavait:
"Már kétszer beszéltem Arsene Wengerrel, és a döntésem egyértelmû. Nem vagyok boldog az Arsenalnál, öt év után, amit a klubnál töltöttem, most úgy gondolom, a legjobb az lesz, ha távozok. Még mindig fiatal vagyok. Ha nem találok magamnak csapatot Európában, akkor visszatérek Brazíliába, és ott játszok hat hónapot. Az elképzelésem az, hogy minden olyan klub ajánlatát elfogadom Spanyolországból, Olaszországból vagy Németországból, aki a Bajnokok Ligájában szerepel. Az álmom az, hogy bekerüljek a brazil válogatottba. Nem hibáztatom Wengert. Úgy gondolom, hogy személy szerint az eddigi legjobb szezonomon vagyok túl, de kupákat szeretnék nyerni. A Liga Kupa-döntõ után minden rosszra fordult az Arsenal számára."
hát ha igaz akkor Wenger basszad meg a k...anyádat<#boxer>#boxer>
Máris költöttünk 1(!!!!)millió fontot, megvan Carl Jenkinson.
hurrá!
Willian-t nézegetjük a Shakhtar-ból, Denilsont bevonva a bizniszbe kb. 4millió font lenne a fiatal, ballábas cselezõgép.
No one can stop Death!
ott leszünk a nyár végére az igazolásokat tekintve, ahol eddig, semmi nem fog változni,pár arc hiányán kívül a jelenlegi keretbõl.viszont elõbbre sem jutunk, mert mindenki ERÕSÍT, mi meg max. pótlunk majd-szokás szerint.
ebben az esetben pedig sok gooner hozzáállása meg fog változni szeptembertõl, az tuti...meggyõzõdésem, hogy nem szabadott volna a Fõnökkel hosszabbítani.
No one can stop Death!