Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

minimize
azért ne felejtsük el, hogy most már mind BL-indulás, mind pedig a pénz megvan náluk, ami csábíthat egy jobb játékost,az igazolási-fizetési dolgokkal viszont tény, hogy "megölik" a futballt a hasonló csapatok.

No one can stop Death!

<#wilting>
ez az egész kezd már nevetségessé válni...
Kaplan
Igazán tekintélyt parancsoló mutatók!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

<#eljen>
2009–2011 Charlton Athletic 8 (0)
2010 → Eastbourne Borough (loan) 4 (0)
2011– Arsenal 0 (0)

National team‡
2008 England U17 1 (0)
2010 Finland U19 3 (1)
2011– Finland U21 1 (0)
arsnl

ez már komolyan undorító amit a m. city mûvel...
arsnl
bezzeg mikor én szidtam a saját "topikomban" az ellenfelet egybõl megjelentek a kis angyalkák😄 amúgy igazad van és ez lenne a normális. aki nem bírja ne olvasson más topikot.
---

Gervinho leigazolásába még közbe szólhat a City, aki 168ezres fizut ajánlott, nálunk biztos h soha életében nem fog ennyit kapni😄

Steve Downie
Értem.

A Besiktas is vinné Bendtnert.

Klose-t akarták, de õ a Lazio-t választotta, így most Bendtner-re vadásznak. Viszont itt is a Bayern kavarhat akkor be nekik, mert õk is szeretnék leigazolni a dánt.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

Kaplan
Sajnos most igazat kell adnom neki, saját topikban szerintem lehet fröcsögni más csapatokra. Aki a házigazda az alakítja a játékszabályokat. Az már más kérdés, hogy hol mennek az eszmecserénk intelligens módon. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
topik címét láttad,ahol írtam a kommentet? nincs mirõl beszélni,ott azt írok amit akarok,itt ti is írhatjátok messit törpének,meg hobbitnak,meg csalózhatjátok busquetset,van jogotok hozzá 😊 ha ide írtam volna,akkor tényleg pampoghatnál,de így nem. szerintem ide még komolyabb sértõ dolgot nem írtam,és nem is fogok,de a saját topikunkban azt írok,amit akarok.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Steve Downie
"ha képes Rosell behódolni ezeknek a szarházi londoniaknak,akkor leírja magát nálam..."

Már megint nem bírsz magaddal, öreg?

minimize
Ez meg az új ajánlat lehet Fabregasért
"But now Spanish newspaper Sport, has revealed that 20-year-old right-back Montoya, who has made two first team appearances since graduating from Barcelona B, could now be offered to Arsenal as part of the deal."
micsoda minõségi emberke lehet. <#nevetes2>..
lassan annak néznek bennünket, amit kifelé tükrözünk 6éve.
fiatal ügyeske megvesz, kicsiszol,elmegy kupákat nyerni máshová.

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

minimize
igaz a hír. újabb szuper tehetség.

No one can stop Death!

azért az szép, hogy 17 évesen 40 mérkõzést játszott 😊
arsnl
viszont igencsak beindultunk ha ezek mind igazak:

Arsenal have won the race to sign Lille striker Gervinho in a deal reportedly worth around £10million.

faszom, megint basszuk ki a pénzt az ablakon ezekért a zsákbamacskákért...
arsnl
"Alex Oxlade-Chamberlain az Arsenalé. 17 éves. 12 milla volt..."
Útwenger facebookjáról. nem tudom igaz-e. korához képest jónak tûnik, de hát egy 17évesért 12m..

Steve Downie
<#eljen>

minimize
nem. gondolom meglep, de számomra létezik klubhûség.
az olyan embert mint Fabregas nem sajnálom, kapitányi karszalaggal a kezén is azon agyal, hogy léphet le, most meg dobják érte megint a "30milliónk van max.,meg 2pléjer"-dumát.
bízom benne, hogy marad Nasri.
abban is, hogy veszünk valakit Fabregas helyére,nem ülünk rá a pénzre.
amúgy a ropi Bojan még annyira sem vinné a PL-ben, mint Chamakh,magyarán nem lennénk idébb a víztõl, sõt...
amúgy a BL-re visszatérve "csak a 16ig vittük", de egyetlenként vertük a Barcát, és messze nem voltunk annyira alárendelt szerepben azon a meccsen, mint a mu a döntõn. rossz volt nézni, komolyan. pedig "szurkoltam" nekik...

No one can stop Death!

arsnl
ha tisztában lennél a pénzügyekkel tudhatnád h másra nem igazán futotta. az elmúlt 6 évból szvsz csak az idei varrható a nyakába, a többibe hozta azt amit elvártak tõle(15évest sose igazolt😛)

arsnl
3év alatt vmi kötödés kiszokott alakulni a csapattal meg szurkolókkal és nem szoktak lelépni az egyik legnagyobb riválishoz. menjen más bajnokságba de nehogy már a MUba.

limperatore
most hülyeséget mondtál, mert ha wenger nem lenne ekkora pénisz és nem 15 éveseket venne az arsenal simán lehetne bajnokcsapat

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
ha érted jelentkezne az angol bajnok,aki nem mellesleg BL,sé FA kupa döntõs is volt,nem mennél el inkább a csapatodból,aki 4. helyen végzett,trófeákra nincs esély,és BL-ben is csak a 16-ig vitte?

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

arsnl
hát ha Nasri képes lelépni a MUba... mondjuk már kezdem nem felhúzni magam a pletykákon elég lesz akkor idegbetegnek lenni ha hivatalos😄 de az vicc h 8m-t érne, Clichy meg 5-öt (mirror szerint..)

minimize
nem tudom, ez is mennyire profi hozzáállás, sajnálatos, hogy egyeseknek csak ennyi a klub.

No one can stop Death!

Kaplan
Nasri ha elmegy nagyon csalódott leszek és kénytelen leszek elfogadni, hogy jelenleg milyen értéket és presztízst képviselünk..

minimize
egyszerû egyébként, egy Fabregasról olvasott cikk volt az agyamban, miközben írtam a Nasriról a kommentem, aztán összekavarodtam.
Nasri állítólag nagyon gondolkodik, hogy a united-hoz igazoljon, Scholes helyére.

No one can stop Death!

Kaplan
Most nekem nem áll össze, hogy itt kire gondolsz mert nem hallottam a Barcelona érdeklõdését Nasriért. Ettõl függetlenül tök mindegy, hogy mennyire akarunk kibabrálni egy-egy adott játékossal ha õ nem akar oda aláírni.

minimize
Nasrira vonatkozik, sry, neki jár le a szerzõdése majd-Fabregasra a #21537 volt a "hír"...

No one can stop Death!

minimize
ja, amúgy megszívhatja, mert "csak" a télen dönthet saját maga, ha MOST a Real-nak, vagy az Internek adjuk el,-vagy aki kifizeti érte az adott árat- oda megy aranyom, nem a barszába...persze Wenger "túl jó fej" ahhoz, hogy kibabráljon vele gondolom.

No one can stop Death!

minimize
A fizetésemelést már elutasította Fabregas
nem érdemelte meg a kapitányi karszalagot, ebben Denilsonnak igaza volt

No one can stop Death!

minimize
a City is is verseng érte,várjuk meg a befutót. amúgy számomra kérdéses, õ-e a megfelelõ támadó-áll. Falcao is távozna, T'ham&mi hívjuk(?).
elintézhetnék a köv. 2hétben az igazolásokat, nyaraláson nem akarok napilapokat olvasni, ki jön-ki megy...

No one can stop Death!

arsnl
Gervinho egyre közelebb a hírek szerint. kijelentette, h Angliába igazol és hát nem hiszem h a Newcastlebe menne, mikor Lille-el BLbe is nyomhatta volna. még Poolt emlegetik, de õ maga is többször lenyilatkozta h "álmai klubja az Arsenal" még pár éve.

minimize
".....Andrey Arshavin érdekes kijelentése, amit még a brit médiának árult el. Az orosz ugyanis nyilvánosságra hozta, hogy Fabregas mindenkit meglepett kisebb ajándékokkal a szezon végén, s Arshavin azon kérdésére, hogy ezek búcsúajándékok voltak-e, a spanyol nem felelt."
ahogy olvastam, mindösszesen 45millió áll rendelkezésre a spanyoloknál, úgyhogy kezdõdik megint az "adunk két tini tehetséget, és 20milliót érte"-játék. de unom már...<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
"Egy Arsenallal foglalkozó blog - a We are The North Bank - állítása szerint, és Matt Law újságíró szerint az Arsenal tegnap esti 16 millió font fölötti ajánlatát Phil Jonesért elfogadta a Blackburn.
Míg sokan megkérdõjeleznék egy 19 éves, relatíve tapasztalatlan középhátvéd szerzõdtetését, mint megoldás a védõproblémára, addig Wenger kész lett volna csúcsösszeget kifizetni az angol U21-es válogatottért.
Úgy tûnik, hogy Manchester városa, illetve a csapatának a jelenlegi helyzete segítette hozzá Fergusont a játékoshoz. Law ezt mondta:
"Az Arsenal kifizetett volna többet is mint a United. Jones a MU-t választotta a város miatt, illetve karrierje miatt. Wenger megtett mindent, amit megtehetett az ügy érdekében."

No one can stop Death!

minimize
Arsha 16volt anno, és azóta kicsit megugrottak az árak...

No one can stop Death!

arsnl
elvileg mi is tettünk ajánlatot, amit el is fogadtak, de Jones MU-t választotta (mint Smalling tavaly).

arsnl
stem jobbhátvédnek jött, mivel Sagna-n és Eboue-n kiváló még az akadémiai csapatba sincs rendes jobbhátvéd. Jones meg jó is, hogy nem jött 17mért, fõleg h a legdrágább Arshavin volt a maga 15mjával.

fasz kivan...
Sabcsee
és ugye ez így megnehezíti Samba leigazolását, mert nem hiszem, hogy a Blackburn megválik a 2 alap középhátvédjétõl...de nem baj, most igazoltuk le JENKINSON-t, aki 9 alkalommal(!!!) szerepelt idén a 3.osztályú(-.-) Charlton-ban, és tud belsõ védõt is játszani, szóval egyszerre megoldottuk Clichy(szerintem távozni fog) posztja mellett a belsõ védõ kérdést is<#falbav>

kaka

minimize
amúgy Jones-t kár volt kihagyni. mindegy, majd jön más...gondolom ...

No one can stop Death!

Denilson: Minden ajánlatot elfogadok Spanyol-, Olasz-, vagy Németországból

A középpályás elmondta Wengernek, hogy távozni szeretne az Arsenaltól, és ha nem talál számára megfelelõ ajánlatot Európában, akkor visszatér Brazíliába.

Az Arsenal elégedetlen középpályása, Denilson ismét kifejezte óhaját, hogy el szeretné hagyni az Emirateset, miután ebben a szezonban nem sikerült meghatározó játékossá válnia.

A brazil játékos, aki iránt a hírek szerint a Sevilla és a Wolfsburg is érdeklõdik, elismerte, hogy olyan német, spanyol vagy olasz klubban, akar játszani, amelyik a Bajnokok Ligájában szerepel.

A Daily Mirror idézi Denilson szavait:

"Már kétszer beszéltem Arsene Wengerrel, és a döntésem egyértelmû. Nem vagyok boldog az Arsenalnál, öt év után, amit a klubnál töltöttem, most úgy gondolom, a legjobb az lesz, ha távozok. Még mindig fiatal vagyok. Ha nem találok magamnak csapatot Európában, akkor visszatérek Brazíliába, és ott játszok hat hónapot. Az elképzelésem az, hogy minden olyan klub ajánlatát elfogadom Spanyolországból, Olaszországból vagy Németországból, aki a Bajnokok Ligájában szerepel. Az álmom az, hogy bekerüljek a brazil válogatottba. Nem hibáztatom Wengert. Úgy gondolom, hogy személy szerint az eddigi legjobb szezonomon vagyok túl, de kupákat szeretnék nyerni. A Liga Kupa-döntõ után minden rosszra fordult az Arsenal számára."
arsnl
még jó, hogy nem igazoltuk le 17mért..

Phil Jones MU?😊)))))))))))))))

hát ha igaz akkor Wenger basszad meg a k...anyádat<#boxer>
minimize
"Az Arsenal hivatalosan is megerõsítette Carl Jenkinson érkezését a csapat weboldalán. Rajta kívül pedig Aneke,Afobe és Ozyakup is hosszabbított."
Máris költöttünk 1(!!!!)millió fontot, megvan Carl Jenkinson.
hurrá!
Willian-t nézegetjük a Shakhtar-ból, Denilsont bevonva a bizniszbe kb. 4millió font lenne a fiatal, ballábas cselezõgép.

No one can stop Death!

minimize
azért sok olyan dolgot lehet olvasni, ami aztán(igaz késõbb)bejött

No one can stop Death!

tribalon még az életben nem olvastam olyat ami igaz lett volna, szóval nem aggódom 😄
minimize
ha nem akar megválni Fabregastól Wenger, miért tartanak nyilvános licitet, ami hol ennyirõl, hol annyiról indul??!
ott leszünk a nyár végére az igazolásokat tekintve, ahol eddig, semmi nem fog változni,pár arc hiányán kívül a jelenlegi keretbõl.viszont elõbbre sem jutunk, mert mindenki ERÕSÍT, mi meg max. pótlunk majd-szokás szerint.
ebben az esetben pedig sok gooner hozzáállása meg fog változni szeptembertõl, az tuti...meggyõzõdésem, hogy nem szabadott volna a Fõnökkel hosszabbítani.

No one can stop Death!