31698

• báttyó02
    Napok óta nyílt titok volt, most minden korábbinál közelebb került a végkifejlethez: Thierry Henryt két hónapra kölcsönveheti egykori együttese, az Arsenal.

A francia csatár klubja, a New York Red Bulls szóban már áldását adta, és mivel a játékoson végképp nem múlik a megállapodás, csak a papírmunka van hátra.

Arsene Wenger pénteki sajtótájékoztatóján elmondta, Henry érkezése kizárólag pozitív hatással lehet az Ágyúsokra, akik az Afrika-kupa miatt Gervinhóra és Maruan Samahra sem számíthatnak a télen.

„Kivételes tehetség. Tapasztalt, minőségi játékos, aki a pályán kívül is segíthet. Imádja a klubot, de ne várjuk tőle, hogy azonnal húzóember lesz. Nem szabad túlzottan nagy terhet rakni rá” – nyilatkozta a szakember.

A támadó vélhetően a 12-es mezszámot kapja az Emiratesben, ahol a New York-i fizetésével megegyező összeget, heti 70 ezer fontot vághat zsebre.

Henry korábban 1999 és 2007 között erősítette az észak-londoniakat, akiknek színeiben klubrekordot jelentő 226 gólt szerzett tétmeccsen.

A 34 éves játékos magánéleti problémákra hivatkozva szerződött a Barcelonához, majd 2010-ben New Yorkba állt tovább.

A legendát olyannyira tisztelik az Ágyúsoknál, hogy néhány héttel ezelőtt szobrot állítottak neki az Emiratesnél a klub 125 éves évfordulójára.
  • báttyó02
    Bréking: Thierry Henry hazatér!
    Létrehozva: 2011. december 30. 11:24
    Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere megerősítette, Thierry Henry két hónapos kölcsönszerződést ír alá a klubbal. Az Ágyúsoknak immár csupán papírra kell vetniük azt, amiben szóban megállapodtak a New York Red Bullsszal.
  • szucsy89
    :DDDD

mindig jókat nevetek az ilyen írásaidon :D
  • szomferi
    most is nyerhetnének igazán majd :D
  • Dean Winchester
    swansey ellen idegenben toljuk majd de szerintem jan 22-én a MU ellen már pályára fog lépni és Henry vezérletével és RVP segédkezésével (vagy épp fordítva) győzelemre vezeti az ágyús sereget
  • szomferi
    és melyik meccsen léphet pályára először?
  • arsnl
    már szinte 100%, csak a papírmunka van hátra kb
  • Dean Winchester
    ez már egyértelmű ha ezek után nem jönne 2 hónapra akkor felakasztom magam :D
    Henry újra arsenal mezben de jóóóóóó
    csak ugye még 1-2 hétig nem lesz netem meg semmi így nem tudom megnézni a debütálását :(
  • Steve Downie
    Mekkora gólok!
    Hát mindenképpen nyerni fogunk vele, ha visszajön. Ha nem is fogja úgy lövöldözni gólokat, mint régen, de az sokat fog jelenteni a legtöbb játékosnak, hogy a legenda is ott lesz majd mellette a pályán - vagy a padon.
    Egyébként a SkySports szerint 48 órán belül létrejön a transzfer
  • minimize
    Henry az MLS-ben
  • Balázs 17
  • Steve Downie
    Megtettük az ajánlatot
  • Steve Downie
    Szerintem ez az ember annyira balf*sz, hogy 2044-ig minden évben megtippeli majd a győzelmüket. Addigra amputálni kell majd a karját :)
  • Effe88
    most miért???
    a két egyest könnyedén átlehet ütni két 4esre:D:D:D
    2044 talán reális:D:D
  • Steve Downie
  • Steve Downie
    Ez a leghosszabb, amit találtam most hirtelen

• Balázs 17
    egy teljes összefoglalót tud valaki?
  • pilboy

looser
  • Steve Downie
    Hoppá

• Steve Downie

RvP karlengetése óta készülhetett erre.
  • Dean Winchester
    ezért beregisztrálni :DDD

ha valaki tud akkor legyen oly kedves és linkeljen már egy fasza kis összefoglalót a mai meccsről
  • minimize
    azt gondolom, Hennessey 2.félidei védései vettek el 2pontot tőlünk.
    sajna ez néha bejátszik, de term. Go Gunners!!
  • arsnl
    van ilyen, régen volt mindig ilyen meccsünk..
  • Balázs 17
    és egy helyzete volt ellenfélnek:)

hát ez van, szerintem mi megpróbáltunk mindent, de a kapus hiheterlen volt már
  • arsnl
    6perc hosszabítás:O
  • Balázs 17
    csíter
  • arsnl
    hát ezkész
  • Dean Winchester
    az ilyen meccsektől tud elborulni az agyam!
    nem látom a meccset és úgy nyilatkozok!
    hazai pályán nyernénk akkor negyedik helyen lehetnénk és nem tudunk verni egy wolvert????
    emberelőnybe kerülünk és úgy se tudjuk begyűjteni a kurvára fontos 3 pontot??????

remélem megcáfolnak és a 94.percben beverjük azt a kibaszott gólt -.-
  • arsnl
    ez bíró egy fasz. Hennesy meg miket véd már, áá
  • Balázs 17
    sima piroslap Songnak... elég balfasz egy bíró
  • minimize
    elég fogalmatlan egy ba..m...
  • Balázs 17
    bíró adja megint
  • Effe88
    lehet valami táborba járt ő is???

:D:D
  • Balázs 17
    Benayoun úgy néz ki, mint aki nem evett már 2hónapja:D
  • arsnl
    de megint tipikus gólt kapunk, 8emberen megpattan épp h becsorog
  • Balázs 17
    omg, meg is érdemeltük
  • Balázs 17
    kezdődik a túljátszás megint
  • arsnl
    majdnem :D mikor közel került kapushoz szinte biztos voltam h nem lő gólt, szerencsére tévedtem
  • Balázs 17
    azt hittem elszerencsétlenkedi Gervinho:D
  • Balázs 17
    Benayoun:P