Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
"Valóban van egy pár klub, amelyek érdeklõdnek Samir iránt, de teljesen felesleges megnevezni õket. Mielõtt meghallgatjuk az õ ajánlatukat, az Arsenallal akarunk, és kell is tárgyalnunk.
Azt azonban szeretném tisztázni, hogy a tárgyalások nem szakadtak meg köztünk és az Arsenal között a hosszabbítás ügyében, sõt, a közeljövõben újabb egyeztetések lesznek Arséne Wengerrel."
No one can stop Death!
"Nagyon boldog vagyok. Az Arsenal egyik játékosa lehetek. Bár nem beszéltem Wengerrel már hata hete, így nem tudom, hogy mi a jelenlegi álláspontja, hogy el akar-e adni, vagy maradjak. De ezek már mind csak spekulációk.
Természetesen frusztráló, hogy nem sikerül trófeákat nyernünk, én is ambíciózus vagyok. A Barcelona pedig egy remek csapat, a legjobb a világon, náluk játszani egyfajta garancia a sikerre - de én az Arsenal része vagyok.- árulta el.
Ugyanakkor nem fogok elõállni és azt mondani, hogy oda akarok igazolni. Nyolc évet töltöttem el az Arsenalnál, nem akarok kárt okozni a klubnak. Ez a jelenlegi helyzet. - mondta Fabregas, akinek a jelenlegi szerzõdése 2015-ig szól."
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
"Fiatal játékos vagyok, szóval számomra fantasztikus, hogy szóba hoznak egy olyan klubbal, mint az Arsenal" - kezdte a Sky Sportsnak az AS Saint-Étienne francia U21-es válogatott támadója.
"Ha Arséne Wenger érdeklõdik irántad, az azt jelenti, hogy megvan benned a potenciál ahhoz, hogy egy remek futballista legyél. Az emberek gyakran Thierry Henry-hoz hasonlítanak, és ez egy nagy bók. Ha feleannyit elérnék, mint õ, akkor már boldog lennék.""
A holland támadó úgy látja, az igazi klasszisokat nem bolondítja meg a pénz és a hírnév, számára például nagyon fontos, hogy minden reggel a gyermekeivel reggelizzen, ez pedig nem lenne lehetséges, ha egész éjjel diszkóban mulatozna."
<#eljen>#eljen>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Usmanov pedig nem mond hülyeségeket szerintem, lehet, hogy mégis komolyabban részt kellene vennie a klub mindennapi mûködésében. Bár én ebbõl a cikkbõl azt veszem ki, hogy az elnökség nem ad már pénzt Wenger-nek 6 éve, pedig én abban a hitben voltam, hogy Wenger az, aki a felkínált pénzt nem szeretné semmi áron elkölteni. Volt például az a Kroenke-s 40 millió font. Akkor most melyik az igaz?
"A Real Madrid 80 millió fontot fizetett a Manchester Unitednek 2009-ben Cristiano Ronaldo játékjogáért, és úgy hírlik, most ennek a dupláját kasszírozhatja a Manchester City jóvoltából.
Az égszínkékek 150 millióért vinnék az aranylabdást, aki bizonyos feltételek mellett visszatérne Manchesterbe.
Egyik barátja a Sunday Mirror brit lapnak elmondta, Ronaldo néhány megkötéssel igent mondana. Követelései a következõk: heti 400 ezer fontot keressen – egyúttal õ legyen ottléte alatt a csapat legjobban keresõ játékosa –, és kapja meg a 7-es számú mezt, illetve a csapatkapitányi karszalagot.
A City a hírek szerint heti 350 ezer fontig partner lenne, CR7 viszont a spanyolnál kedvezõtlenebb angliai adószabályok miatt 50 ezerrel többet kér – mit kér, követel!
A manchesteriek ugyanakkor tagadják, hogy felvették volna a kapcsolatot 2008 aranylabdásával, és a hivatalos álláspont szerint nem tervezik a játékos szerzõdtetését.
A City arab tulajdonosai állítólag már tárgyalni is hívták Abu-Dzabiba Ronaldót, aki viszont ad annyira a külsõségekre, hogy ebbe nem ment bele. "
"...az angolok azonnal 30 milliónál kezdték az alkudozást." 😄
Találtam pár friss hírt:
- Manchester City join the race to sign former United striker Rossi
- Manchester City join the hunt for Tottenham star Luka Modric
- Cristiano Ronaldo is keen to hear from Manchester City - if they're willing to pay him 400000-a-week pounds!
- Manchester City target Sergio Aguero
most meg Ashley Young-ot is :S
A city itt is képbe jön 😄DD - csak ugye itt elõjött "a pénz nem minden" efektus 😛
"Youngért egyébként többek közt a United városi riválisa, a Manchester City is erõsen érdeklõdött, sõt, még a "Vörös Ördögök" által kínált fizetésnél is többet adtak volna a 15-szörös angol válogatottnak, de õ inkább a friss bajnokot választotta."
A hírek szerint a Manchester City kész felüllicitálni a Barcelonát Alexis Sanchez megszerzéséért.
"az olasz híradások szerint azonnal élre állt a versengésben, miután jócskán ráígért a Barca ajánlatára. A spanyolok állítólag 18 millió eurót és Bojan Krkicet ajánlották fel Sanchezért, míg az angolok azonnal 30 milliónál kezdték az alkudozást. Az olasz lapok szerint ezzel az ajánlattal a Manchester City azonnal a legesélyesebb vevõjelöltté lépett elõ, várhatóan a következõ hét folyamán pedig végleg eldõl a labdarúgó sorsa."
benne meg volt minden ami egy tökéletes támadóhoz szükséges<#rinya>#rinya>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Komoly erõsítések miközben csapatunk motorjai lelécelnek a büdös picsába.
Lassan temethetjük magunkat az egész jövõ idényre. Tudom, tudom még csak most kezdõdött az átigazolási szezon..
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
na ez is a különbség köztünk , mi se állunk anyagilag nagyon jól és mi nem költünk a barca meg igen de hát a költésnek legalább megvan az eredménye...
A BL-gyõzelem ellenére is mínuszban áll a Barcelona
komolyan vicc ami itt zajlik , mindenki erõsít normális , jó - tapasztalt játékosokkal mi meg ülünk a babérjainkon és nem teszünk ez ellen semmit 😞
Íme az utolsó felvonás - Fabregas a Barcelonáé lesz
Bár az érdemi tárgyalások még csak most kezdõdnek, szinte biztos, hogy a katalán középpályás ezen a nyáron visszatér Barcelonába. Errõl ír a sport.es.
Két év sikertelen kísérlete után idén már megvalósulhat a transzfer, miután az Arsenal lemondott arról, hogy "horror" összeget kérjen a katalán klubtól. Az új ár 40 millió euró. Errõl Darren Dein tájékoztatta a Barcelonát, ami egyértelmûen azt jelenti, most valóban meg lehet Fabregas, és biztos, hogy nem ennyiért.
Természetesen az sem valószínû, hogy a Barca által kínált 30 millió euró lesz a végsõ ár, de a 10 milliós különbség sokkal kisebb, mint bármikor máskor, és könnyen áthidalható, például egy katalán játékos bevonásával. Eddig ugyan Thiago Alcántara volt a leginkább esélyes erre, ám most - talán sok Barca drukker örömére - elõkerült egy másik név az Arsenal részétõl, Martín Montoya.
De nem csak az ár döntõ jelenleg, hanem azok a részletek, amik különbséget jelentenek a múlt évhez képest.
Az elsõ, hogy Wenger már nem ragaszkodik a játékoshoz. Ezt jelzi az is, hogy ésszerû összeget határozott meg végre.
A második, hogy kijelentette, Fabregas mehet a Barcához vagy a Realhoz, csak a Premier League-be nem. Persze a Real esélytelen, ezt maga Dein mondta a Barca vezetõknek, mivel az Arsenal csak a katalánokkal tárgyal. Az már csak plusz, hogy Fabregas sem akar máshova igazolni, csak haza.
A díszletek tehát a helyükön vannak, a szereplõk is lassan készen állnak - már csak Sandro Rosellre várnak a felek, aki a napokban tér vissza Brazíliából - így hamarosan egy nagyon hosszúra nyúlt történet végére tehetnek pontot Barcelonában és Londonban.
A nagy rivális sztárját, Nasrit happolhatja el a Manchester United
A skysports.com értesülései szerint Samir Nasri a Manchester United elsõ számú célpontja a nyárra. A francia középpályás a nagy rivális londoni Arsenal játékosa.
Az algériai származású Samir Nasri 2008-ban igazolt Marseille-bõl az Arsenalhoz, ahol alapemberré vált. Eddig összesen 85 bajnokin lépett pályára az "Ágyúsok" színeiben és ezeken 18 gólt szerzett, valamint 8 asszisztot is kiosztott. A 23 éves játékos összesen 22 alkalommal szerepelt a francia válogatottban és két gólt szerzett.
A Manchester United a visszavonuló legenda, Paul Scholes utódját keresi. Sokáig Wesley Sneijder érkezésérõl lehetett hallani, aki nem érzi jól magát az Internazionale csapatánál a hírek szerint, de könnyen lehet, hogy a hollandot végül a Chelsea viszi el Milánóból. Így került a képbe Nasri, akinek még egy év van hátra a szerzõdésébõl, a napokban elakadtak a tárgyalások közte és az ágyúsok között a hosszabbításról, így elképzelhetõ, hogy ha még pénzt akarnak érte látni, gyorsan el kell adniuk a támadó középpályásként és szélsõként is bevethetõ, technikás és kreatív játékost, akinek stílusát csodálói egyenesen egy igazán kitûnõ algériai származású francia irányítóhoz, a legendás Zinedine Zidane-hoz hasonlítják.
Arséne Wenger, az Arsenal vezetõedzõje azonban nem valószínû, hogy elengedné egyik legjobb játékosát. A spanyol sajtóban megjelent értesülések szerint ugyanis igent mondott arra, hogy Cesc Fábregas, a gárda legértékesebb játékosa és a csapat kapitánya távozzon, amennyiben Spanyolországba tenné ezt és nem Angliába. Fábregas hiányában azonban még nagyobb feladatok hárulhatnak Nasrira is az angol futball trónjára törõ Arsenal csapatából.
bohócok.))
No one can stop Death!
az utánpótlás-nevelésünk(nem véletlenül)világhírû, ezt nagyrészt Wengernek köszönhetjük, mint ahogy Fabregas az emelt bérezésû, új szerzõdését is, a belé vetett hitet pedig a kapitányi karszalag(amit véleményem szerint nem érdemelt meg)jelképezi részünkrõl.
amit Õ ad az utóbbi idõszakban az a siránkozás, a visszavágyás a "gyökereihez", értsd, ahogy akarod.
a címercsókolgatás lejárt lemez, az árak megugrottak minden szinten,a hozzáállás pedig nem egy profi játékost sugall, ami azt illeti.
azt sem értem, miért fáj lassan az összes klub szimpatizánsának, hogy itt milyen módon "várjuk a kupákat"...örömködjetek/nek, egyel kevesebb ellenfél a placcon, nem??!akkor??!
a "jópofizást" meg az egyes-velünk kapcsolatos-hírekhez címzett hozzászólásokra értem, mert visszaolvasva sokszor próbáltál "segíteni" egész emberi modorban, de ez csak képmutatás, még egyszer is leírom...
No one can stop Death!
ebben(bárki bármit mond)nagy szerepe van annak, hogy megint a szokásos tökölõdés, meg fiatal tehetség vásárlása zajlik, nem hisznek(a távozni akarók)Wenger játékosvásárlási szisztéma-változásában.Pool, MU már erõsítenek gõzerõvel, mi meg toporgunk, pedig "rengeteg játékos levele van az asztalon,akik az Arsenal-hoz szerzõdnének".
vajon kik lehetnek õk??!
No one can stop Death!