Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bayern drukker...
minimize
még egyszer, látom elsõre nem jött át a lényege:
"a "mikiegér-kupa" melyik volt, amelyiknek a közelében sem volt egyik nagy szuper-PL-csapat sem, rajtunk kívül??!"
a vigyor miatt vagy Birmingham-szurkoló vagy, vagy olyan "ellenlábas" csapaté, aki el sem jutott a döntõig. így már dereng valami?
<#heureka>

No one can stop Death!

Effe88
öööö
ligakupa
aztán jött A B'HAM😊

minimize
osztom, hírezünk, erre jönnek az "okosak" non-stop...<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
a "mikiegér-kupa" melyik volt, amelyiknek a közelében sem volt egyik nagy szuper-PL-csapat sem, rajtunk kívül??!
miért, a Chelsea, Pool, City mit nyert? a mu-meg kikönyökölte, szó szerint.
a BL-döntõ Nekem volt égés, nem is nekik, ahhoz túl nagy az arc odaát...akkor??!

No one can stop Death!

mondom 20hsz biztos jött vmi fasza átigazolás, erre értelmetlen kommentek<#levele>
jajj Istenem most ezt senkise mondta ,hogy ezért vagyunk valakik...
olyan gáz ha valaki büszke egy ilyen nehezen megismételhetõ tettre ? 😄DD
lépünk elõre ne félj, csak menjen wenger nyugdíjba 😄D
Effe88
jajj istenem most tényleg ezért vagytok valakik???:S:S:S
7éve volt idén még egy mikiegér kupát se tudtatok nyerni sajnos
azért elõre is léphetnétek néha!!!

minimize
ja, amúgy Wenger nyilatkozott, fixen 60millió font van játékosokra a nyáron.
ebben nincs benne az esetleges eladások értéke, azzal (értelemszerûen)növekedne ez az összeg.
60millió font

No one can stop Death!

minimize
a statisztikákban nem. de jöjjön egy BL-gyõztes a PL-be, és legyen veretlenül bajnok-sok sikert hozzá.

No one can stop Death!

WuFraZselic
valóban nagy tett, nem vitatja senki, de azért 2-3 BL gyõzelemmel nem ér fel 😊

azt nézik, ki lett a bajnok, nem pedig, hogy hogyan (idén pl senki nem érdemelte volna meg kb a PL címet 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

minimize
már ne mtudom linkelni, délelõtti hír volt, pénz akarnak gyûjteni, hétfõn aláír(?)Sanchez, de kell Cesc-re a lóvé-komolyan.

No one can stop Death!

nem ezt mondtam , nem elég ez a veretlen szezon ! csupán azt mondtam hogy nekem - és lehet ezzel egyedül vagy - nekem nagyon nagy dolognak számít veretlenül megnyerni egy angol bajnokságot...
de ha ez lófax akkor hajrá próbálja meg más is véghez vinni 😄 Pl. barca kerete is milyen erõs már és nekik se sikerül ez pedig azért a spanyol bajnokságo jóval gyengébb az angolnál, de mind1 😄 mondom ezzel én vagyok egyedül így más mindenki leszarja a veretlen bajnokságot xD

-----------------------------------------
Lehmann most jött rá a veretlen szezon jelentõségére
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

2011-02-09 16:50 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Jens Lehmann bevallja, hogy pályafutása befejeztéig nem vette észre a veretlen szezon jelentõségét.

A karizmatikus német kapus tagja volt a 2003-2004-ben veretlenül bajnokságot nyerõ csapatnak. 38 mérkõzésen 14-szer nem kapott gólt, és az egész szezonban is csak 26-ot. Ez volt az elsõ szezonja a klubnál.

Lehmann 5 évet töltött az Észak-Londonban, de csak most tudja felfogni igazán a veretlen szezon jelentõségét.

"A veretlen szezon egy nagy eredmény volt, és csak most jöttem rá a nagyszerûségére." - mondta.

"Csak bajnokok akartunk lenni, ezt ráadásul a White Hart Lane-en értük el."

"Akkor mondták, hogy hajtsunk a veretlen szezonért, elõtte senki. Szerencsére sokáig tartott ez a veretlen idõszak."

Lehmann élvezi az életet a közel 20 éves pályafutása után. Annak ellenére, hogy a közelmúltban elutasította egy csapat felkérését, az nem jelenti azt, hogy el akar szakadni a futballtól.

"Egy idõ után unatkozni fogok és akkor elkezdem az edzõi képesítés megszerzését. Majd meglátjuk."

"Jövõ áprilisban kezdek el tanulni Németországban. Nemcsak a kapusságot, hanem a menedzseri szakmát. Volt egy ajánlatom karácsony elõtt, de egy kicsit távol voltak tõlem, minden nap látni szerettek volna, ezért nem vállaltam."

"Hiányzik a foci, nagyon nehéz találni 10-20 embert, aki játszana velem."

forrás: arsenal.com

Effe88
hát akkor ezt tartatok ott ahol😄😄
nektek akkor már nem kell semmi elég az ami 7 éve volt egy veretlen szezon😄😄😄

bakkerman
lehet veretlenül 2. is a csapat,vagy nyerhet egy szezonban blt bajnokságot 5-6 vereséggel 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

limperatore
😄SAD:ASDAS:: hallod ekkora baromságot ne írjál már dean 😄 azt hittem komolyodtál kicsit de látom semmi 😄

meg ez is
Viszont nem mindenki mondhatja el ,hogy játszott egy olyan klubnál amely képes volt több mint egy szezonon keresztül veretlen maradni...

😄 etoo elmondhatja h egymást követõ két évben 2x nyert bl-t bajnokságot kupát 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

nem vettem kötekedésnek 😄
nem adnak érte trófeát de nekem egy veretlen bajnokság felér 2-3 bl gyõzelemmel is mert szerintem kurva nagy teljesítmény egy angol bajnokságot veretlenül megnyerni - és ugye ez még senkinek sem sikerült , pedig tudjuk a többi csapat is milyen erõs kerettel rendelkezett és rendelkezik -
WuFraZselic
nem kötekedésbõl, de veretlenségért nem osztanak trófeát 😊

amúgy Eto'o nem hiszem, hogy elmenne a Citybe (MU, Pool, Arsenalt tartom "esélyesnek" > esélyes szó alatt maximum 15%ot értek), szerintem neki nem számít a fizetés, ellenben az, hogy egy jelentõs csapatban játsszon. ugyanakkor csak a City tudná megfizetni az árát, mert ha Cesc 35-40, akkor jelenleg Eto'o inkább 45-50

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

egyszer a trófea nyerés is elkezdõdik és lehet pont jókor csatlakozik... talán tagja lehet egy veretlen csapatnak? 😊 Viszont nem mindenki mondhatja el ,hogy játszott egy olyan klubnál amely képes volt több mint egy szezonon keresztül veretlen maradni...
Effe88
😄😄
hát ha trófeákat szeretne nyerni akkkor nyílván az arsenalba megy😄😄😄😄

ha ide jön majd akkor nyomok erre egy faxa postot ASD
limperatore
biztos arsenalba menne amúgy :ASD😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

bakkerman
na ehhez kaphatok egy linket mielõtt kétszer összefosom magam? <#wow1>

egyértelmû ,hogy cesc elmegy 😄DD én ezt 99.99%-ra veszem... azon fogok meglepõdni ha marad :S
minimize
borulhat Cesc maradása, Villa-t ajánlgatják a Citynek, ill. a Chelsea-nek a katalánok 40millióért, hogy legyen pénzük az igazolásokra.

No one can stop Death!

minimize
örülök a híreknek, hogy áll. Fabregas marad, jövõre tutira kileheli a lelkét, hogy megmutassa!<#eljen>

No one can stop Death!

minimize
Eto'o a Cityhez kerülhet, Tevezt adnák cserébe.
"Ha Arséne még igazol egy pár játékost, biztos vagyok abban, hogy nagyon hamar FOGUNK valamit nyerni." -Samir Nasri-

No one can stop Death!

pici szokásos hírecske...

Trófeákra vágyik, leginkább ezért kívánkozik el Cesc Fabregas az Arsenal labdarúgócsapatából, amely már hat éve nem nyert semmit.
"Az a játékos, amelyik azt mondja, hogy nem zavarja, ha nem nyer kupákat, hazudik" - mondta a 24 éves világbajnok középpályás, akirõl ezen a nyáron is "megszellõztették", hogy visszatér nevelõegyesületéhez, a Bajnokok Ligája-gyõztes FC Barcelonához.
"A Barca a világ legjobb csapata, ez pedig garancia a trófeákra" - tette hozzá a játékos.

Gyere Eto'o 😄

Az Inter labdarúgója nem tagadja, hogy elgondolkodott egy kalandon a Premier League-ben.

Az Inter kameruni támadója egyelõre bizonytalan a jövõjét illetõen, Samuel Eto’o már nem annyira elhivatott az Inter iránt. A labdarúgó eddig még nem beszélt konkrétumról, most viszont elárulta, hogy gondolataiba befészkelõdött a Premier League.

"Még nem döntöttem, egy hónapot adok magamnak az elhatározásra. Ha nem maradok az Internél, akkor Angliában folytatom. 30 éves vagyok, szóval most nagyon fontos gondolnom a jövõmre. Könnyen lehet, hogy már csak egy szerzõdés fér bele a karrierembe, és azután, hogy bizonyítottam Olaszországban, megtenném ugyanezt Angliában is" - jelentette ki Eto’o.
minimize
a második mondat nem neked szólt természetesen.<#smile>

No one can stop Death!

ja értem
green6k
2:15-nél nagyon lecsúszott neki (amúgy nagy gól).De nagyon jó kis játékos.Kérdés az 160 cm-vel mit tudna Angliában(nem tudom milyen magas de a videóbol ennyit saccolnék)

Tyler1
Costa qrva jó, tavaly még mi akartuk elhozni a Grémioból, nem engedték, erre feleannyiért odaadták Shaktarnak...

most már 20m fölött kacsintgat az ára, tavaly 8-ért vitte a Shaktar asszem.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

penge96
Randall, Cruise, Deacon----> Free agent, azaz nem hosszabítottak, elhagyták a klubbot.

Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"

minimize
arról volt szó alapból, Denilson+4 millió.
senki nem mondta, hogy egy szint,ha kell, Denilsont saját kocsin viszem a köv. klubjához. majd leírom az adómból...

No one can stop Death!

nem kéne szarozi, hozzácsapni denihez még pár millát aztán ég vele 😄
bakkerman
azért denilson meg douglas costa nem egy szint valljuk be

minimize
"A Daily Mail értesülései szerint a Shaktar visszautasította az Arsenal csere ajánlatát, amely a következõ lett volna: Denílson Ukrajnába, míg Douglas Costa Londonba költözik."<#rolleyes>

No one can stop Death!

minimize
...ez meg nem az igazolásainkon múlik...

No one can stop Death!

minimize
30éves paliért 2-3évre nem fog kiadni 18milliót a Fõnök.
Douglas Costa&Gervinho oké, meg a védelembe jön sztem valaki, aztán ennyi...

No one can stop Death!

Steve Downie
Meg akkor talán te sem szarháziznál minket a Barca topikban.

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

bakkerman
na akkor lenne súlya az arsenalnak a MU meg a Che szemében

arsnl
+ BL selejtezõ köztük. fasza😄D

newcastle-liverpool-mu
fasza kezdés lesz... ha 9 pont meglesz akkor nagyon boldog leszek ^^

2011/2012-es szezon Premier League menetrendje.
ne máááárr én örülnék Eto'o-nak , mekkora lenne már :S Nasri maradna , gervinho , eto meg jönne ááááhhhh , erre mondják " túl szép hogy igaz legyen"
Kaplan
Eto - RVP csatár duó, úristen. De jó lenne..

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
Gervinho jön, Nasri,& Fabregas maradnak egy évet. erõsítés is lesz, odaérhetünk.
Samba bejelentése vagy holnap, vagy hétfõn.
Bendtner 12millió alatt nem mehet el. fontban.Besiktas,Bayern is vinné többek közt.

No one can stop Death!

ja ilyenkor azt a nyilatkozatot adják amit hallani akarnak az emberek 😄 erre én nem adok semmit mert simán eltudom képzelni,hogy akár már holnap barca mezben fog játszani és akkor jöhet a következõ nyilatkozat....

Nasri.:
többet kér akkor simán kikell fizetni! Igaza van ,ha valaki jobban dolgozik akkor a minõségi munkáját díjazni kell és ha ennek ára van akkor megkell fizetni!
Hétköznapi szar példa.. ha van egy kocsamtöltelék munkás 400ft órabérért de van egy minõségi megbízható ember aki a szívét is odateszi az elvégzett feladatért 600ft-os órabérért akkor melyiket éri meg választani? Azt aki 400ért ellébecel és ellazsálja a napot vagy aki 600ért minõségi , mennyiségi munkát végez ?! Szerintem egyértelmû ,hogy nasri megéri a pénzét és most meg fõleg amikor így is kevés a minõségi jó játékosunk! Ne adjuk el mert õrá nagy szükség van!

Fabregas meg menjen máááááááááááááááááááááááááááááááár

Gunners legend talks transfer strategies
Arsenal - Ray Parlour believes Gary Cahill would be a top signing for the London club
minimize
egyértelmû, Fabregas&Nasri is maradjon, fizut megadni, és erõsíteni a kívánatos posztokon, mint mindenki teszi. a lelépõk árából, és a Kroenke által adott plusz 40millió fontból lehet egy szép keretet összerakni, és bizakodni, nekünk már volt veretlen csapatunk...

No one can stop Death!