Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"a "mikiegér-kupa" melyik volt, amelyiknek a közelében sem volt egyik nagy szuper-PL-csapat sem, rajtunk kívül??!"
a vigyor miatt vagy Birmingham-szurkoló vagy, vagy olyan "ellenlábas" csapaté, aki el sem jutott a döntõig. így már dereng valami?
<#heureka>#heureka>
No one can stop Death!
No one can stop Death!
miért, a Chelsea, Pool, City mit nyert? a mu-meg kikönyökölte, szó szerint.
a BL-döntõ Nekem volt égés, nem is nekik, ahhoz túl nagy az arc odaát...akkor??!
No one can stop Death!
olyan gáz ha valaki büszke egy ilyen nehezen megismételhetõ tettre ? 😄DD
lépünk elõre ne félj, csak menjen wenger nyugdíjba 😄D
7éve volt idén még egy mikiegér kupát se tudtatok nyerni sajnos
azért elõre is léphetnétek néha!!!
ebben nincs benne az esetleges eladások értéke, azzal (értelemszerûen)növekedne ez az összeg.
60millió font
No one can stop Death!
No one can stop Death!
azt nézik, ki lett a bajnok, nem pedig, hogy hogyan (idén pl senki nem érdemelte volna meg kb a PL címet 😄)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
No one can stop Death!
de ha ez lófax akkor hajrá próbálja meg más is véghez vinni 😄 Pl. barca kerete is milyen erõs már és nekik se sikerül ez pedig azért a spanyol bajnokságo jóval gyengébb az angolnál, de mind1 😄 mondom ezzel én vagyok egyedül így más mindenki leszarja a veretlen bajnokságot xD
-----------------------------------------
Lehmann most jött rá a veretlen szezon jelentõségére
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
2011-02-09 16:50 | Írta: arsenal1995 | Kategória: Interjúk
Jens Lehmann bevallja, hogy pályafutása befejeztéig nem vette észre a veretlen szezon jelentõségét.
A karizmatikus német kapus tagja volt a 2003-2004-ben veretlenül bajnokságot nyerõ csapatnak. 38 mérkõzésen 14-szer nem kapott gólt, és az egész szezonban is csak 26-ot. Ez volt az elsõ szezonja a klubnál.
Lehmann 5 évet töltött az Észak-Londonban, de csak most tudja felfogni igazán a veretlen szezon jelentõségét.
"A veretlen szezon egy nagy eredmény volt, és csak most jöttem rá a nagyszerûségére." - mondta.
"Csak bajnokok akartunk lenni, ezt ráadásul a White Hart Lane-en értük el."
"Akkor mondták, hogy hajtsunk a veretlen szezonért, elõtte senki. Szerencsére sokáig tartott ez a veretlen idõszak."
Lehmann élvezi az életet a közel 20 éves pályafutása után. Annak ellenére, hogy a közelmúltban elutasította egy csapat felkérését, az nem jelenti azt, hogy el akar szakadni a futballtól.
"Egy idõ után unatkozni fogok és akkor elkezdem az edzõi képesítés megszerzését. Majd meglátjuk."
"Jövõ áprilisban kezdek el tanulni Németországban. Nemcsak a kapusságot, hanem a menedzseri szakmát. Volt egy ajánlatom karácsony elõtt, de egy kicsit távol voltak tõlem, minden nap látni szerettek volna, ezért nem vállaltam."
"Hiányzik a foci, nagyon nehéz találni 10-20 embert, aki játszana velem."
forrás: arsenal.com
nektek akkor már nem kell semmi elég az ami 7 éve volt egy veretlen szezon😄😄😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
meg ez is
Viszont nem mindenki mondhatja el ,hogy játszott egy olyan klubnál amely képes volt több mint egy szezonon keresztül veretlen maradni...
😄 etoo elmondhatja h egymást követõ két évben 2x nyert bl-t bajnokságot kupát 😄
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
nem adnak érte trófeát de nekem egy veretlen bajnokság felér 2-3 bl gyõzelemmel is mert szerintem kurva nagy teljesítmény egy angol bajnokságot veretlenül megnyerni - és ugye ez még senkinek sem sikerült , pedig tudjuk a többi csapat is milyen erõs kerettel rendelkezett és rendelkezik -
amúgy Eto'o nem hiszem, hogy elmenne a Citybe (MU, Pool, Arsenalt tartom "esélyesnek" > esélyes szó alatt maximum 15%ot értek), szerintem neki nem számít a fizetés, ellenben az, hogy egy jelentõs csapatban játsszon. ugyanakkor csak a City tudná megfizetni az árát, mert ha Cesc 35-40, akkor jelenleg Eto'o inkább 45-50
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
No one can stop Death!
No one can stop Death!
"Ha Arséne még igazol egy pár játékost, biztos vagyok abban, hogy nagyon hamar FOGUNK valamit nyerni." -Samir Nasri-
No one can stop Death!
Trófeákra vágyik, leginkább ezért kívánkozik el Cesc Fabregas az Arsenal labdarúgócsapatából, amely már hat éve nem nyert semmit.
"Az a játékos, amelyik azt mondja, hogy nem zavarja, ha nem nyer kupákat, hazudik" - mondta a 24 éves világbajnok középpályás, akirõl ezen a nyáron is "megszellõztették", hogy visszatér nevelõegyesületéhez, a Bajnokok Ligája-gyõztes FC Barcelonához.
"A Barca a világ legjobb csapata, ez pedig garancia a trófeákra" - tette hozzá a játékos.
Gyere Eto'o 😄
Az Inter labdarúgója nem tagadja, hogy elgondolkodott egy kalandon a Premier League-ben.
Az Inter kameruni támadója egyelõre bizonytalan a jövõjét illetõen, Samuel Eto’o már nem annyira elhivatott az Inter iránt. A labdarúgó eddig még nem beszélt konkrétumról, most viszont elárulta, hogy gondolataiba befészkelõdött a Premier League.
"Még nem döntöttem, egy hónapot adok magamnak az elhatározásra. Ha nem maradok az Internél, akkor Angliában folytatom. 30 éves vagyok, szóval most nagyon fontos gondolnom a jövõmre. Könnyen lehet, hogy már csak egy szerzõdés fér bele a karrierembe, és azután, hogy bizonyítottam Olaszországban, megtenném ugyanezt Angliában is" - jelentette ki Eto’o.
most már 20m fölött kacsintgat az ára, tavaly 8-ért vitte a Shaktar asszem.
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Gooner Forever! \"Az okos ember megoldja a problémákat, a zseni megelőzi őket.\" \"Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal...\"
senki nem mondta, hogy egy szint,ha kell, Denilsont saját kocsin viszem a köv. klubjához. majd leírom az adómból...
No one can stop Death!
No one can stop Death!
Douglas Costa&Gervinho oké, meg a védelembe jön sztem valaki, aztán ennyi...
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
fasza kezdés lesz... ha 9 pont meglesz akkor nagyon boldog leszek ^^
2011/2012-es szezon Premier League menetrendje.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Samba bejelentése vagy holnap, vagy hétfõn.
Bendtner 12millió alatt nem mehet el. fontban.Besiktas,Bayern is vinné többek közt.
No one can stop Death!
Nasri.:
többet kér akkor simán kikell fizetni! Igaza van ,ha valaki jobban dolgozik akkor a minõségi munkáját díjazni kell és ha ennek ára van akkor megkell fizetni!
Hétköznapi szar példa.. ha van egy kocsamtöltelék munkás 400ft órabérért de van egy minõségi megbízható ember aki a szívét is odateszi az elvégzett feladatért 600ft-os órabérért akkor melyiket éri meg választani? Azt aki 400ért ellébecel és ellazsálja a napot vagy aki 600ért minõségi , mennyiségi munkát végez ?! Szerintem egyértelmû ,hogy nasri megéri a pénzét és most meg fõleg amikor így is kevés a minõségi jó játékosunk! Ne adjuk el mert õrá nagy szükség van!
Fabregas meg menjen máááááááááááááááááááááááááááááááár
Gunners legend talks transfer strategies
Arsenal - Ray Parlour believes Gary Cahill would be a top signing for the London club