31698
-
#23674 Walton bíró úr se' az adott(Wolves-Che)meccset nézte,az tuti.
-
#23673 Coquelin a bal hátvéd -
Balázs 17 #23672 ááááááá:@@@@ -
Balázs 17 #23671 go farkasok:D -
#23670 Főleg, hogy már most is milyen jól játszik, jó belegondolni, hogy hova fejlődhet még. Biztos jót fog neki tenni a játéklehetőség, viszont ahogy olvasom, a bemutatkozó meccsén eddig nem teljesít úgy, ahogy nálunk szokott. -
Balázs 17 #23669 Frimpong máris kezdő, azért ha így telne el a tavasz az nagy fejlődés lenne neki:) -
#23668 -
#23667 Official :D
-
Balázs 17 #23666 jóóóóóóóó lenne -
#23665 Henry lehet Rice utodja
Mekkora lenne! -
Dean Winchester #23664 jaj :D bentdner várjuk vissza de mikor itt volt és balfaszkodott akkor meg elküldtük a halál f***ra :D
wengert is mikor a 17.helyen voltuk akkor küldtük , most meg pár helyen fb-n is olvasom ,hogy példaképezik! Annak fényében ,hogy az őszi szezont mindig jól zárjuk szerintem egyáltalán nem állja meg a helyét az ,hogy AW-t dicsőítsük. OK, hoztuk a pontokat és PONT!. Ha már valaki nevét kell mondani akkor egyértelműen RVP nek köszönhető mindenez (plusz persze a csapatnak) mert ugye ha egy Bendtnerünk lett volna RVP helyett akkor lehet fele ennyi gólt lőttünk volna a szezonban és fele ennyi olyan gólt ami pontot vagy pontokat ért.
A tavalyi évet faszán zártuk - botlottak a nagyok - és nagyon faszán kezdődik - botlott a city -
mini: örüljünk neki ,hogy most nem megy nekik a gól lövés , személy szerint én kívánom ,hogy ez a széria jó pár mérkőzés erejéig még tartson. -
#23663 ott se lőtte be a nagy helyzetét a dán királyfi...Mancini meg gondolom a télen vesz még 3-4támadót, mert a meglévőkkel sem lőttek gólt 216perce... -
#23662 Boldog uj evet! :)
Botlott a $hitty is, egyre csokken a kulonbseg. Nagy edzo ez a Martin O'Neill, mar tobbszor bizonyitotta. Jol jart vele a Sunderland.
Egyebkent sztem Bendo is jol jatszott, en meg mindig visszavarnam :D -
#23661 lassan alámerülünk mi is, úgyhogy még most:
BUÉK!!! -
#23660 BUÉK mindenkinek!! -
Balázs 17 #23659 igen tényleg:
BÚÉK!
2011 -
#23658 MU szopás, Chelse szopás, spurs nyögés, Arsenal győzelem. jól jöttünk ki ebből:D még több ilyet 2012re!
BÚÉK minden Ágyúsnak és ide tévedő vetélytársnak(vagy kötözködő Barca-snak:P)!! -
Dean Winchester #23657 4.hely baszki
végre egy olyan hétvége ahol hoztuk a pontokat akkor mikor a vetélytársaink pontokat hullajtottak (otthon XD)
go gunners!!!
szép lett ez az év , remélem a srácok jól fogják indítani az új esztendőt is!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
RVP megint gólt lőtt :DD Isten ez a csávó!!!444 -
#23656 És máris negyedikek vagyunk, voálá! :) Tottenham is csak egy pontra van, bár két meccsel kevesebbet játszottak sajnos de nincs még itt lefutva semmi. -
Balázs 17 #23655 ez az Tottenham se nyert :))) -
Balázs 17 #23654 chealset gyorsan elintézték:D
ejj de jó évzáró lehet ez, ha nyerünk -
Balázs 17 #23653 gól óta qpr támad, labda sincs nálunk mi ez? -
#23652 RvP!! Arshacin értelmes megmozdulása kb a szezonban először -
Balázs 17 #23651 nah végreeeee -
#23650 ez mi volt Theo? -
#23649 mert összekeverte Koscielny-vel ez a maki, azért. a 11es meg a 3. az utolsó 3fordulóban, amit "elnéznek"...vicces.
pontosabb átadások, és befejezés-remélem ez a félidei dumája a Főnöknek! -
Balázs 17 #23648 bíró elég nevetséges megint, Verma miért kapott sárgát?:O -
#23647 ez mi ha nem 11es? -
Balázs 17 #23646 walcott??????????? -
#23645 legalább láttak 5gólt. attól tartok, nyögve-nyelős győzelem lesz a mai is, ha meglesz... -
#23644 :DDD
Vegulis semmi nem motivalta oket csak az hogy ma van SAF szulinapja -
Dean Winchester #23643 Srácok kikapott a mU hazai pályán??? :DDD
ennél jobb hírt nem is kaphattam volna!!!! -
#23642 16.00 Arsenal-QPR
tv: Digisport Plus hu
streamek: -
Balázs 17 #23641 -
#23640 Frimpong a Wolves-hoz került kölcsönbe. -
Dean Winchester #23639 kb. erre gondoltam én is! most majd elmegy vissza az idény végéig aztán az utolsó szezonjára vissza igazolhatna ide :D
mondjuk én azt is el tudom képzelni ,hogy majd ő lesz a csapat edzője...
gondolom január 2-án még nem fogják bevetni..
melyik csatorna adja a meccsünket? Ha tv adja akkor bepofátlankodom valahova mert a debütálását látnom kell!!!
baszki olyan jó látni Henry-t arsenal mezben és pont a 125.szülinapon.. hát apám kell ennél nagyobb ajándék egy arsenal fannak mint Henry érkezése a klubhoz?! -
#23638 Nem bánnám ha végleg visszakerülne és innen vonulna vissza :) -
Balázs 17 #23637 WELCOME HOME! -
#23636 Wenger olyan elismerően néz rá, mint egy apa a fiára valami kemény küzdelem árán elvégzett feladat után :D -