31698

• arsnl
    állítólag Paul Le Guen ajánlotta, aki most éppen Ománok szöv.kap.ja
  • Balázs 17
    wtf:D
  • karajjj

balos
  • Steve Downie
    Hát erre kíváncsi leszek :D
    Egyébként 24 éves a srác :D
    Saad Al-Mukhaini
  • karajjj
    az menő
  • minimize
    ütős fazon lehet az ománi...Coqi-nak örülök.
  • arsnl
    Wenger próbajátékra invitált egy ománi hátvédet az ománi 2. osztályból:DDD
    Coquelin meg közel a szerződés hosszabbításhoz. (Y)
  • minimize
    rendben lenne, de a PL-ben nem mi vagyubk az a csapat, akinek általában bólogatnak...sajna. a Főnök:
    "You want the right decisions in a game of that importance and I do think that we should have had a penalty when Gervinho was tripped by Philippe Senderos in the first half.
    That was frustrating because we could have had penalties in the games against Manchester City, Aston Villa and Queens Park Rangers too."

zanzásítva: rendes döntések helyett Gervinho buktatása miatt büntető járt volna az első félidőben(ami igaz, mert 11es is volt...)
    ami lényegesebb: épp a 4. meccsünk volt zsinórban, ahol nem kaptunk meg jogosan kijáró büntetőt.

saját: Arteta az,akit eddig a legjobban megfigyeltem, mint új érkezőt, az Everton színeiben rendre megkapta a szabadrúgásokat, idén a sérelmére elköv. szabálytalanságok 70%-ban néma marad a síp. fura, na.
  • Steve Downie
    Az írják ő az, de eredetileg nem is volt ott, csak odavarázsolták :D
  • arsnl
    Az nem Hodgson?:D
  • Steve Downie
    Hátul az ürge érzi is a ritmust :DDD
  • Steve Downie
    Fogunk is, ahogy látom, mert Wenger-ből mém lesz :D

• karajjj
    ezen olyat röhögtem meccs közben, hogy lefordultam az ágyról :D
    cseppet fail volt :D
  • Steve Downie

• Steve Downie
    Nagyon kemény ez a szezon. Mondjuk erre lehetett számítani már nyáron is, hatalmas csaták lesznek még itt a BL helyekért. A csirkék leszakadhatnának már végre.
  • arsnl
    érdekes adat:
    Points Won Since Sept 1st: Man City 36, Man U 36, Sp*rs 36, Arsenal 35, Chel$ea 30 & Liverpool 27.
  • Steve Downie
    Én nem vagyok híve annak, hogy minden vereség után kritizáljuk a csapatot, de ez a komment nagyon ott van :D (arsenalfan.hu)

"Nézzük csak ezt a Wenger szerint teljes keretet, amire általában hivatkozik, amikor elutasítja, hogy igazolnánk bárkit is.. Van nekünk egy spanyol bikánk Almunia személyében, logikus döntés lenne szerződést bontani vele, csak úgy Squillaci-val. Van egy Chamakh a csapatban aki csak edzésekre jár meg néha áldogál egy 5-10 percet az épp aktuális meccs végén. Van egy Arshavinunk aki akkora formahanyatlásba van, mintha fejére állt volna a világ, ez igaz Rosickyre is kiegészítve azzal, hogy a cseh esélytelen, hogy végigjátszom egy teljes meccset, nemhogy 1 héten 2 meccset. Van még a korház csapatunk nevesebbnél nevesebb játékosokkal mint Gibbs (mibe, hogy visszatér ép lesz 2 hétig majd megint 3 hónap korház?) és van még 1 Abou Diabynk is aki visszatérése után első meccsén beállt 20 percre majd lesérült megint 1 hónapra. A Park nevü reklámfogásról nem is beszélve. Röpke 8 feles játékos. Írni kéne erről egy blogot lassan, mert sokáig lehetne ragozni ezt. (Patrick)"
  • minimize

• Steve Downie
    Ha nem ismerném és mondaná nekem valaki, hogy S. Laci 21-szeres francia válogatott, halálra röhögném magam.
  • arsnl
    (azt már csak zárójelben jegyzem meg, h 1 db tiszta 11es elmaradt. bezzeg DJ akkora szabálytalanságot csinált...)
  • arsnl
    de az anyjukat h nem nyerték meg ezt. 1.félidő után mi a brémet csináltak? Wenger is elmehet faszba h ezt nyomoronc fasz squillacit hozza be. bárki jobb lett volna nála. bárki.
  • minimize
    mondtam, hogy sok az az egy gól előny...a második félidei valami erre volt elég.
    Top4, mi??! nem sokáig tartott.
  • arsnl
    eddig. Squillaci képtelen kifejelni helyette lekészíti Zamoranak. kurvaéletbe. 2.félidő mia fasz volt?
  • Balázs 17
    gratulálok!
  • Balázs 17
    köszönjük meg a partjelzőnek, hogy nem 2-1 (még)
  • szomferi
    az a vicc hogy TUDTAM hogy megint szögletből szopjuk a faszt, annyira tudtam...
  • Balázs 17
    ez a nevetséges, hogy nekünk 20szöglet se elég egy gólhoz, de mi kapunk elég sokat szögelt után:S
  • szomferi
    vicc bazdmeg, vicc...
  • Balázs 17
    nagyon szarok vagyunk ma, örülhetünk ha lesz legalább egy pont
  • szomferi
    főleg így pirossal...
  • minimize
    látom kezd megint sok lenni az egy gólos vezetés...
  • szomferi
    majdnem beszoptunk egy gólt, jó lenne megrúgni a 2. gólt...
  • Steve Downie
    Ez sajnos tényleg így van. Most néztem az Aston Villa elleni meccset, mert az nekem kimaradt. RvP-be beleszáll oldalról az egyik favágó (az utóbbi időben az AV is ebbe a kategóriába került), és még ő kap sárgát, h feldobta magát. Ha nem látja, h mi történt, akkor ítéljen egy szabadrúgást kifelé, vagy csak menjen tovább a játék, de mi értelme van játszani az agyát, hogy márpedig ő bizony látta, hogy feldobta magát a csatár? (aztán vagy bejön, vagy nem)
  • Balázs 17
    szünetben nézem, ahogy valaki netezik meg twitterezik
  • minimize
    Walcott az utolsó(legalább)2-3meccs alapján vagy fáradt, vagy formán kívül került, de néhol üvöltök, miket csinál
  • minimize
    szerintem 2pirosat-(Cole simán, Lampard neccesen)-de a kommentátorok szerint is. vicc a játékvezetés évek óta a PL-ben-sajnos.
  • Balázs 17
    Gervinho és Walcott eddig nagyon 0
    Walcott nem tud beadni, Gervinho meg hülye megoldásokat választ:S
  • Steve Downie
    Mit nézett el?
  • Steve Downie
  • Balázs 17
    KOS!:)