31698
-
#23754 Lemaradtam a csapatokról, nevezve van Henry? -
#23753 FA-CUP
20.45 Arsenal-Leeds
tv: Digisport hu
streamek: -
#23752 bye fabregas- u will be missed alot
fuck off nasri you adopted cunt
adebayor- not even gonna say anything
henry- the hero jus came back!
-
#23751 bizakodjunk, de a Leeds nem arról híres(anno Spurs,mu-tréfa...)
ne legyen újrajátszás, és menjen szépen a játék.
Henry meg kezdjen ékpárként v.Perse-vel. csoda lenne....:))
Go Gunners!! -
#23750 kezdethetné is szerintem, RvP mellett tökéletesen elférne elöl
na mindegy, remélem az első félidőben lerendezik a Leeds-et aztán könnyed edzőmeccs, már csak a fogadásom miatt is :D -
#23749 Szerintem csak a második félidőre rakja be, akármi is legyen az állás. -
#23748 ma vajon kezdő lesz Henry? -
#23747 így lehet egy rangos összecsapást bohózattá degradálni. -
#23746 A multkor beszeltunk az angol jatekvezetesrol, hat a mai city-mu meccsen lathattunk egy osszefoglalot arrol, h mi mindent lehet egy sporinak elk*rni.
A semmire piros lap, meg nem adott tizenegyesek mindket oldalon, utolso emberes szabalytalansagert csak sarga.
Altalanossagban az egesz meccsre jellemzo volt a kovetkezetesseg hianya, mondhatjuk, h ossze-vissza fujkalva a biro alakitotta ki a vegeredmenyt.
Nem mintha akarmelyik csapatnak drukkoltam volna, csak a meccs vegen, latva h 10 emberrel is h kuzd a shitty, eszembe jutott, h mi is igy kudottunk a barca ellen, miutan kiallitotta RvP-t, es vegul egy ilyen hulyesenek koszonhetoen estunk ki.
Nem jo erzes... -
Dean Winchester #23745 Par eve a juvenak lott golt,remelem most a milannak is fog. Jo ilyesmi hireket olvasni -
#23744 Na mindjárt megnézem én is. Azok alapján, amiket eddig olvastam az érkezéséről, nagyon szimpatikus számomra, ahogy kezeli ezt a visszatérés dolgot. Például mondta, hogy nem hősnek jön vissza, hanem hogy akár csereként is, de segítse a többieket (mondjuk RvP-t), és értékes gólokat és pontokat szerezhessenek.
Egyébként Wenger őt is nevezi a BL keretbe, így az első Milan meccsen még játszhat. -
#23743 Henry friss nyilatkozata
-
#23742 Cahill egy túlértékelt védő. -
#23741 Hát Mata amúgy sincs a nagy keresők között a maga 60k -jával!
De 120k tényleg vicc!
Messze a legtöbb gólt kapták Cahillék ugyh örülhetne h kell egyáltalán vkinek... -
#23740 úgy olvastam, a kért összeg 120k/hét lett volna, ami egy rossz vicc.Mata is "olcsóbb" hetente,pl... -
Balázs 17 #23739 ASD
de azért nevetséges, ha tényleg 7milla körül veszik, nyáron meg 25-30at akartak érte -
#23738 "Gary Cahill's transfer to Chelsea has been delayed because his wife cannot agree personal terms with John Terry." -
#23737 Ez a combig felhúzott sportszár mindig is az ő védjegye volt :) -
#23736 -
remélem "beköszön" nekik is!!! -
#23734 no akkor a Leeds ellen már játszhat? -
#23733 Most már tényleg hivatalos
Ahogy látom, március 10-én csatlakozik a NYRB-hoz, a McChicken elleni meccs pedig február 28-án lesz, akkor valószínűleg sikerült erről is megegyezni. -
#23732 -
#23731 "Henry done - can play for arsenal v leeds - 35 minbs to spare until deadline. Never in doubt!" via MattLawExpress -
#23730 Valakik nagyon unatkozhattak :D
-
#23729 Szerintem Wenger is így gondolja, ezért ilyen fontos az az egy meccs :)
Főleg, hogy - régebben ide is bemásolta valaki - valami olyasmit nyilatkozott Henry: "Nagyobb öröm volt a White Hart Lane-n bajnokságot nyerni, mint a Barcá-val BL-t." -
#23728 De szép is lenne ha legalább egy gólt lőne annak a buzeráns sp*rsnek! -
#23727 Én úgy olvastam az a probléma, hogy mi még szeretnénk, ha a Tottenham ellen játszana, és utána térne vissza a NYRB-hoz, nekik viszont akkor már elkezdődik a felkészülés, onnan pedig nem szeretnék egy napig sem nélkülözni.
Ha minden igaz, ma éjszaka próbálnak majd megegyezni a felek, hogy miként is legyen. -
#23726 jah, módosították Verma tévedésből kapott sárgáját, Kos-é lett, ahogy kell.(QPR) -
#23725 péntek délig le kell adni a hivatalos papírokat, enélkül nem lehet nevezett a meccsen Henry. 9.-én, 20:45kor lesz a mérkőzés. -
#23724 de -
Dean Winchester #23723 Nem hetfon lesz a leeds elleni utkozet? -
#23722 érdekességként:2011ben Arshavin volt a legtöbbször kezdő,(51),aztán v.Persie(48),majd Szczesny jön 47 pályára lépéssel.
Nasri 23,Fabregas 20,Clichy 22.
Gólok: v.Persie 42,Walcott 8(!!!),Nasri 3,Fabregas 3gól. -
#23721 néhány dokumentum még hibázik Henry kölcsönvétele kapcsán, nem biztos, hogy holnap délig megérkeznek a papírok,(biztosítás) ebben az esetben a keddi Leeds ellenin még nem játszhat(na) Titi. -
#23720 Közben látom, hogy nem most történt, csak most derült rá fény. -
#23719 A mi Balotelli-nket Nicklas Bendtner-nek hívják :D
Nicklas Bendtner-t ismét letartóztatták
Ezúttal verekedés egy szállodában, úgy látszik nem volt elég a pizzás balhé meg a kocsirongálás :D -
#23718 Kicsit Balotellis a dolog:DDD -
#23717 Azért az szép.. -
Balázs 17 #23716 hazai pálya:)
Manchester City 10 10 0 0 31:4 -
#23715 Mannone kölcsönben a Hull-nál