31698

• Christian88
    Lemaradtam a csapatokról, nevezve van Henry?
  • banok
    FA-CUP
    20.45 Arsenal-Leeds
    tv: Digisport hu
    streamek:
  • minimize
    bye fabregas- u will be missed alot
    fuck off nasri you adopted cunt
    adebayor- not even gonna say anything
    henry- the hero jus came back!

• minimize
    bizakodjunk, de a Leeds nem arról híres(anno Spurs,mu-tréfa...)
    ne legyen újrajátszás, és menjen szépen a játék.
    Henry meg kezdjen ékpárként v.Perse-vel. csoda lenne....:))
    Go Gunners!!
  • szomferi
    kezdethetné is szerintem, RvP mellett tökéletesen elférne elöl
    na mindegy, remélem az első félidőben lerendezik a Leeds-et aztán könnyed edzőmeccs, már csak a fogadásom miatt is :D
  • Christian88
    Szerintem csak a második félidőre rakja be, akármi is legyen az állás.
  • szomferi
    ma vajon kezdő lesz Henry?
  • minimize
    így lehet egy rangos összecsapást bohózattá degradálni.
  • Steve Downie
    A multkor beszeltunk az angol jatekvezetesrol, hat a mai city-mu meccsen lathattunk egy osszefoglalot arrol, h mi mindent lehet egy sporinak elk*rni.
    A semmire piros lap, meg nem adott tizenegyesek mindket oldalon, utolso emberes szabalytalansagert csak sarga.
    Altalanossagban az egesz meccsre jellemzo volt a kovetkezetesseg hianya, mondhatjuk, h ossze-vissza fujkalva a biro alakitotta ki a vegeredmenyt.
    Nem mintha akarmelyik csapatnak drukkoltam volna, csak a meccs vegen, latva h 10 emberrel is h kuzd a shitty, eszembe jutott, h mi is igy kudottunk a barca ellen, miutan kiallitotta RvP-t, es vegul egy ilyen hulyesenek koszonhetoen estunk ki.
    Nem jo erzes...
  • Dean Winchester
    Par eve a juvenak lott golt,remelem most a milannak is fog. Jo ilyesmi hireket olvasni
  • Steve Downie
    Na mindjárt megnézem én is. Azok alapján, amiket eddig olvastam az érkezéséről, nagyon szimpatikus számomra, ahogy kezeli ezt a visszatérés dolgot. Például mondta, hogy nem hősnek jön vissza, hanem hogy akár csereként is, de segítse a többieket (mondjuk RvP-t), és értékes gólokat és pontokat szerezhessenek.
    Egyébként Wenger őt is nevezi a BL keretbe, így az első Milan meccsen még játszhat.
  • minimize
    Henry friss nyilatkozata
  • minimize
    Cahill egy túlértékelt védő.
  • Oziris666
    Hát Mata amúgy sincs a nagy keresők között a maga 60k -jával!
    De 120k tényleg vicc!
    Messze a legtöbb gólt kapták Cahillék ugyh örülhetne h kell egyáltalán vkinek...
  • minimize
    úgy olvastam, a kért összeg 120k/hét lett volna, ami egy rossz vicc.Mata is "olcsóbb" hetente,pl...
  • Balázs 17
    ASD

de azért nevetséges, ha tényleg 7milla körül veszik, nyáron meg 25-30at akartak érte
  • Steve Downie
    "Gary Cahill's transfer to Chelsea has been delayed because his wife cannot agree personal terms with John Terry."
  • Steve Downie
    Ez a combig felhúzott sportszár mindig is az ő védjegye volt :)
  • minimize
  • minimize

remélem "beköszön" nekik is!!!
  • szomferi
    no akkor a Leeds ellen már játszhat?
  • Steve Downie
    Most már tényleg hivatalos
    Ahogy látom, március 10-én csatlakozik a NYRB-hoz, a McChicken elleni meccs pedig február 28-án lesz, akkor valószínűleg sikerült erről is megegyezni.
  • Steve Downie
  • arsnl
    "Henry done - can play for arsenal v leeds - 35 minbs to spare until deadline. Never in doubt!" via MattLawExpress
  • Steve Downie
    Valakik nagyon unatkozhattak :D

• Steve Downie
    Szerintem Wenger is így gondolja, ezért ilyen fontos az az egy meccs :)
    Főleg, hogy - régebben ide is bemásolta valaki - valami olyasmit nyilatkozott Henry: "Nagyobb öröm volt a White Hart Lane-n bajnokságot nyerni, mint a Barcá-val BL-t."
  • Kaplan
    De szép is lenne ha legalább egy gólt lőne annak a buzeráns sp*rsnek!
  • Steve Downie
    Én úgy olvastam az a probléma, hogy mi még szeretnénk, ha a Tottenham ellen játszana, és utána térne vissza a NYRB-hoz, nekik viszont akkor már elkezdődik a felkészülés, onnan pedig nem szeretnék egy napig sem nélkülözni.
    Ha minden igaz, ma éjszaka próbálnak majd megegyezni a felek, hogy miként is legyen.
  • minimize
    jah, módosították Verma tévedésből kapott sárgáját, Kos-é lett, ahogy kell.(QPR)
  • minimize
    péntek délig le kell adni a hivatalos papírokat, enélkül nem lehet nevezett a meccsen Henry. 9.-én, 20:45kor lesz a mérkőzés.
  • banok
    de
  • Dean Winchester
    Nem hetfon lesz a leeds elleni utkozet?
  • minimize
    érdekességként:2011ben Arshavin volt a legtöbbször kezdő,(51),aztán v.Persie(48),majd Szczesny jön 47 pályára lépéssel.
    Nasri 23,Fabregas 20,Clichy 22.
    Gólok: v.Persie 42,Walcott 8(!!!),Nasri 3,Fabregas 3gól.
  • minimize
    néhány dokumentum még hibázik Henry kölcsönvétele kapcsán, nem biztos, hogy holnap délig megérkeznek a papírok,(biztosítás) ebben az esetben a keddi Leeds ellenin még nem játszhat(na) Titi.
  • Steve Downie
    Közben látom, hogy nem most történt, csak most derült rá fény.
  • Steve Downie
    A mi Balotelli-nket Nicklas Bendtner-nek hívják :D

Nicklas Bendtner-t ismét letartóztatták

Ezúttal verekedés egy szállodában, úgy látszik nem volt elég a pizzás balhé meg a kocsirongálás :D
  • Oziris666
    Kicsit Balotellis a dolog:DDD
  • Kaplan
    Azért az szép..
  • Balázs 17
    hazai pálya:)

Manchester City 10 10 0 0 31:4
  • Steve Downie
    Mannone kölcsönben a Hull-nál