31698

• grebber
    Már előre dörzsölöm a kezem a sok szeton miatt a BL miatt. Ez a lícseszter kb olyan lesz majd mint a magyarok az EB-n.
    Szegény Hertát sajnálom azok is ilyenek lennének ,de ők nem lesznek ott mert sok zakó lesz az utolsó pár meccsen.
  • cypher
    (Blind 10mp-en belül 2 szabálytalanság,semmi....)
  • cypher
    Wenger nem játssza vissza,milyen rúgást kapott a játékosa,látom,ezen sok múlik a bíróknál.(MC-MU)....
  • grebber
    Ha egy Hertáról lenne szó aki majdnem kiesett 1 éve azt mondom zsírkirály a 4. hely. De egy Arsenalnak akinek éve óta babér nem terem legalább egy szaros 1-2 hely legyen meg mindig (Bár kupák nélkül ez sem ér semmit)

Ibra meg ne jöjjön ide (max ha ő is pénzjátékos és a világ legjobban fizetett playere lesz itt) ,mer itt sikereket nem fog soha elérni.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.14. 11:10:33
  • 6unn3r
    Hát nem hallottátok? Henry is megmondta...jön Ibra.
  • cypher
    topfour meglesz....talán.
    jövőre? .....
  • grebber
    Dzsászt real Arsenal Tényleg a legalja, hogy ezt a szaros kupát megint meg lehetett volna nyerni erre ezektől kikapnak. Az a szégyen , hogy a pofájuk csak a szurkolóknak ég a vezetőségnem meg senki másnak sem.
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.03.13. 19:16:52
  • cypher
    Leszidták DT.-t,hogy kiarakta a transzparenst..... a Hull elleni 0-4után minden babakék volt,most dettó él a szöveg....
    Wenger out please!!!!!!
  • 5w0rdf15h
  • cypher
    Wenger,és a szemét takarodjatok!!!!
  • 5w0rdf15h
    hát ez csodálatos...
  • Balázs 17
    Iwobi-t szeretném látni jövőre a csapatban
    Érzem benne Okocha szellemét :D
  • Chris Lowe
    Ramsey mekkora gólt sarkazott.
  • cypher
    "The Good Morning Britain presenter,Piers Morgan, who obviously has some fantastic contacts in the sporting world, said he was told “on very good authority” that Guardiola wanted to come to the Emirates Stadium with Thierry Henry as his assistant.
    Quite when Guardiola felt this way isn’t made clear - the revered former Barcelona coach agreed to become the new manager of Manchester City earlier this year - but, if true, it suggests the only reason Pep isn’t coming to north London this summer is because Arsene Wenger has no plans to leave the club."
    HA jött volna,Henry asszisztensként,huhh...
  • Balázs 17
    elég sok arsenalos relikviám gyűlt össze az évek alatt (gondolom sokaknak), de azt megfogadtam, ha a Spurs bajnok lesz akkor mindent elégetek

amúgy lehet az kéne tényleg, hogy végre ne legyen meg a 4. hely, akkor talán lenne valami
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    2 hónap múlva meg itt fogunk ünnepelni a bajnoki címnek
  • cypher
    amennyiben ez előfordul,feledve a könnyezve végignézett veretlen szezont is ,abban az esetben manager-váltásig nem nézek Arsenal-meccset. az tényleg az alja lesz.
    nem lepődtem meg,de ez jelenleg a szánalom-szint. disgusting.
    parázni kell egy T'ham elleni meccs előtt???! kié most a 14'-es mez??!
    COYG!!!
  • 6unn3r
    De hát ebben számunkra semmi váratlan és meglepő nincsen. Ezt a szezont sem kezdtük másképpen a West Ham elleni hazai zakó után, hogy a Top 4 idén is a cél. Az, hogy a lehetőség adott volt/lenne a bajnoki cím röhögve történő megnyerésére csak egy dolog. Az, hogy a játékosoknak se önbizalma, se összetartása, se motivációja meg egy másik dolog. Ha nem nyer az Arsenal bajnoki aranyat tény és való, hogy nagyon cink. Az viszont egyenesen megalázó lenne, ha a Sp#rs előttünk végezne. Sőt....én attól félek, hogy míg az Arsenal és a Leicester egymással van elfoglalva, hogy kié lesz végén az arany, addig a csirkék csöndben nevető harmadikként elhappolja mindkettő elől. Na az cumi lenne.
  • cypher

top4 meglehet.
  • grebber
    Nem baj ,most a Totenham jól szétver minket az viszlát.
  • Chris Lowe
    Egy vicc az idei PL. Leszter döntetlen na gondoltam most közel kerülhetünk. Erre kikapunk, de a totenham és a city is.
  • cypher
    "We were unlucky" -A.W. a tegnapi meccs után....(is)
  • Balázs 17
    Nevetséges
  • Chris Lowe
    Azért két fa kupa volt az elmúlt két évben...
    Roppant bosszantó egy ilyen vereség, különösen, mert tényleg esély volt a pl-re és tudtuk, hogy játéktudás alapján nem lehetne meg, de mivel idén az egész pl kalap kaki így becsúszhat. Hát nem fog. Vártam, hogy körmük szakadtáig küzdenek....na ez az ami zavar.
  • grebber
    Akkor első körben olyan tulaj kéne mint minden más top csapatnál aki nem az állandó szart akarják ,hanem kupákat nyerni sikereket elérni.Ki se tudom mondani hány éve már ,hogy itt nincs más csak LÓSZAR.

Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.02.28. 18:12:09
  • pLau
    Edzőbuktatás itt nem lesz jövőre is marad Wenger és a remények. Ennyit tud a keret, ide kellene valaki aki kiszórja a selejtet és feltölti értelmes játékosokkal a csapatot.
  • 6unn3r
    Ezek vagy edzőt akarnak buktatni vagy a kurvaanyjukat. Most már én is ezt mondom.
  • pLau
    És mi lesz a legnagyobb gáz idén? A csirkék megelőznek minket remélem még meg is nyerik a bajnokságot...
  • Chris Lowe
    Szóval a keddi meccs még érthető volt, jóval minőségibb játékosok ellen nem ment, elfogadom, hogy botlás volt a hull city ellen az fa kupában, azt gondoltam most apait-anyait beleadnak és lesöprik a unitedet! Erre egy 18 éves srác megver....
    Ráadásul a Tottenham fordított, szóval minden fasza meglesz a harmadik-negyedik hely indulunk jövőre is a bl-ben csak, hogy legyen kit lealázni.
  • grebber
    Legalja again. Örök vesztes csapat ez az Arsenal mese nincs
  • Balázs 17
    nem tudom sírjak vagy nevessek
  • cypher
    látod,ott mindig találnak "kvalityit",csak a Főnöknek nem megy-azaz de-16évest kinevelni,hogy jó zsetonért máshol kupákat nyerhessen később aranyom...de tényleg,vergődő chelsea,nem éppen acélos kezdős-pados mu-tök mindegy.
    ezeknek tele van a gatyájuk a rangadókon,mint jópár éve már.
    Ushmanov vett újabb részvényeket,kiváncsi leszek,történik-e változás a nyáron.
  • Balázs 17
    én nem tudom mi történt a cspattal, de 2016 jan 1-től mintha egy más csapatot látnék

egy szinte már c cspattal felálló MU-t se fogunk tudni megverni... itt volt idén a lehetőség, hogy bajnoki címet nyerjünk, mert minden nagy csapat fos, erre besül az egész szar team

gratula a leszternek :)

JAH HOGY MIRE LEÍROM MÁR 2-0, ÚRISTEN!!!!!!!4
    Gyerek első Premier L meccse és két gól :DDD gg
    Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2016.02.28. 15:38:28
  • cypher
    Our Strikers Couldn't Score In A Brothel
  • Chris Lowe
    Nem a cserék miatt kaptunk ki,hanem mert jóval erősebb volt az ellen. El kell fogadni, hogy ez a keret erre képes. Amúgy egyetértek amit írsz. Sajnos az 5-6 passz már ritkán pontos(visszasírom az Henry/Bergkamp időket) , nem értik egymást a játékosok. Ettől függetlenül én a barca ellen nem vártam mást, szvsz a 0:2 - ismerve a két csapatot- még hízelgő is. Sőt a védekezésünk kiváló volt a gólig. Viszont a hull city ellen folyamatos nyomás alatt sem tudtunk gólt lőni. Na az kiábrándító.
  • 6unn3r
    Az a baj, hogy Wenger ért a focihoz, csak a motiváláshoz nem. Taktikai zseni, tehetségkinevelő és játékos transzformátor, de nem vezér. Nincs meg benne a tűz, a láng. Érdemes nézni hogyan viselkedik a kispadon is. Többnyire ücsörög Bould mellett, ráncolja a homlokát azt annyi. Kíváncsi lennék, milyen nála egy félidei beszélgetés az öltözőben akár egy ilyen meccsen, vagy éppen egy vesztésre állón. Úgy érzem öregszik. Menthetetlenül. Elfáradt. Éveken keresztül tartó kritikai hadjárat, kupák nélküli idények, alapemberek elvesztése és az ezek miatt érezhető konstans nyomás elég fullasztó lehet, akármennyire szilárdnak tűnik a helye a padon. Bele lehet ebbe mentálisan és lelkileg is fáradni. Ha az Arsenalnak és neki van egy kis realitás érzéke, akkor már javában keresik az utódját és nem a szerződéshosszabbítás részletein agyalnak. Függetlenül az idény eredményeitől, én a helyében nem biztos, hogy megvárnám a következő idényt Pep Cityjével, Allegri/Conte/Simeone/akárki más Chelseajével vagy éppen Mou MU-jával.

Ezt a meccset meg lehetett volna nyerni. A Barca nem pörgött fullon, de pont ez az egyik gyengeségük, mert tudatosan fékezik önmaguk tempóját és ebbe bele tudnak kényelmesedni. Ebben a szezonban volt jópár olyan meccsük, amiben igenis benne volt a pontvesztés, akár a vereség szele is. Csak megint a fránya helyzetkihasználás, ami már vagy 2 hónapja tart a csapatnál. Egy Hull ellen azt mondom oké, mert már mindenki fejben a BL-re koncentrált, de egy Barca ellen luxus nem belőni azt a 1-2-3 igenis nagy ziccert.
    Másik dolog az, ahogy a sztárjaink játszottak. Enerváltan, pontatlanul, összhang nélkül. Giroud a fejesén kívül semmit nem csinált. Özil megint alig akart labdás emberre menni, segíteni a védekezésben vagy éppen futni. Egész meccsen kritizálta a csapattársait és veszekedett. Alexis mint egy búgócsiga, csak forgolódott a labdával, cipelte feleslegesen, többször el is veszítette azt és semmiféle veszélyt nem jelentett Ter Stegen kapujára. Ox jól játszott, sajnálom a cseréjét, de behozni egy hetek óta világtalan Walcottot, akinek a nevét nem mondták a második félidőben....pedig ott van Campbell, aki elég gyors a szélhez és emellé kifejezetten jól védekezik, hajt, ráadásul Özilt megszégyenítő körömpasszai vannak. Welbeck szerintem jól szállt be, a visszavágón megkockáztatnám az ő játékát, ha nem is Giroud helyett, de legalább egyik szélre betenni. Flamini meg....már az is érthetetlen mit keres még a keretben, az meg pláne dühítő, hogy a Barca ellen becserélik, mikor tisztában van vele a leghülyébb focidrukker is, hogy megye II-es szinten játszik. De végülis ezért vettünk egy olyan univerzális fiatal, erős és gyors játékost egy zsák pénzért, hogy a padról végignézze Flamini ámofutását (Chambers). Néha úgy érzem Wenger a cseréivel saját magát öli meg.
  • cypher
    ez nem csodálkozás,és csodára sem számított szerintem senki.mindössze unalmas már az állandó magyarázkodás a keret,helyzetkihasználás,átigazolások,miegymás körül.
    jelentős változásig semmi extrára nem számítok részemről,"elleszünk" a top4-ben,BL-indulással,töltelékembereket favorizálva,mert a Főnök hisz...örökkön-örökké??!
  • Chris Lowe
    De hát ez várható volt, mit csodálkoztok? Barcelona egy másik szint, ráadásul a mi játékstílusunk totál ellentétes azzal amit tegnap mutattunkl. 70-30-as labdabirtoklásnál és egy olyan gólerős hármas mint az msn... Ez a hsz a hull city után kellett volna, na őket meg kellett volna verni! nem egy barca után. Hétvégén United ellen kell nyerni, pl-t be lehet húzni idén! Henry, Bergkamp korszak elmúlt, ezek az arsenal játékosok messze nem topkategória, nincs igazi összhang, el kell fogadni ugy se tudsz mit tenni. Barca bayern most a csúcs.
  • cypher
    minden idei kripli arra hajt,hogy meglehet...nem lesz itt semmi,amíg a Főnök itt van.
    a mai cseréi pont a vereséget hazain,és a kiesést jelentették-nem először.persze,tudom,BL,mindíg megvan az első 4....de a régi Wenger arcán Látszott a gondolkodás,a mai arcon az elgyötörtség,ötlettelenség látszik.
    sajnos.hozzáteszem,41éves, 16éves kora óta Ágyús vagyok. láttam eleget,beleroppantunk a stadion+közgazdász menedzser+alattomos tulajdonosi csoport-->Arsenal? "majd jövőre".
    lehet jönni,h nem vagyok igazi Arsenal-os...Ó,dehogynem. 8meccsen voltam élőben,valami eszméletlen,ami ott van,ez tény.
    kár,hogy erre ráment pár évünk "kinevelgetésben",most meg elvagyunk pár sztárral.
    de "till i die" !
  • grebber
    Legalább lehet a szottyos FA Cupára koncentrálni már csak az maradt megint!
  • Balázs 17
    ez nagyon amatőr gól volt
    minek ment fel megint mindenki