31698

• grebber
    Ej már a sehol nem jegyzett osztálybelieket se tudjuk megverni :(
  • grebber
    Uh ez nagyon csúfos lesz, még jó hogy nem nézzek meccset.
  • Chris Lowe
    Ejj de jól esett ez az utolsó pillanatos győzelem! Jó iramú meccs volt, pár bírói bakival meg egész meccs alatt bénázó Özillel. Aztán a végén helyrehozta a szabadrúgásnál. Sajna nem lett döntetlen a másik meccs, de legalább 2 fronton nagyon is esélyesek vagyunk (pl és fa kupa. bl esélytelen, realista vagyok).
  • 6unn3r
    Amennyi ziccer kimaradt, úgy kötelező volt a legutolsó helyzetből megnyerni a meccset.
  • Balázs 17
    ekkora mákot bazz :D
  • Jim Morrison
    Na, itt a nagy lehetőség.
  • cypher
    Nem is értem....Alapból Lara Croft egy örök túlélő. Nem mindig tuti nyertes,de ott van.
    Ezt a negatívságot nem értem.Persze,holnap is max iksz,de....ez az Arsenal most.Volt-lesz jobb is.
  • grebber
    Hogy is volt az a szimuláció Epic fail. Ha maradunk az első 4-be csoda lesz.
  • 6unn3r
    Hát de miért cserélt Wenger középpályára? Világtalanok voltak, azért. Amit az első félidőben leműveltek az nem bajnok aspiráns csapatra vall. Rengeteg eladott labda, pontatlan passzok, szinten aluli megoldások, lassú és fantázia nélküli játék. Bellerin Sagna-t meghazudtoló módon adogatta be a labdát úgy, hogy egy kibaszott labdája sem találta meg Giroud-t. Rendre Sancheznek kellett megmásznia a Soton védőket, hogy valaki belefejeljen már a beadásokba. A szögletek többsége a kapuig alig jutott el. Walcott megint kihagyta a kihagyhatatlant, hogy utána a nevét se lehessen hallani. Hiába pörögtek fel a végére, Özil egymaga rúghatott volna 3 gólt. Alexis is tanácstalan volt, csak forgolódott jobbra-balra, még egy lövést sem eresztett. Flamini meccsről meccsre azt se tudja milyen rendezvényen van, Ramsey is nagyon halovány volt. Hát én is azt vártam, hogy Coq mikor jön már be. Azt meg végképp nem értettem, hogy Elneny mi a faszért nem került még a kispadra sem. Theo helyett Oxot kellett volna behozni, mert neki legalább el tud borulni az agya és megy mint a gőzös. De Walcott már egy ideje minden lehetőséget megragad arra, hogy egy túlfizetett, tehetségtelen labdarúgó képében tündököljön. Katasztrófa mennyire súlytalan a mérkőzéseken.
  • csocso14
    Én csak azt nem értem, hogy míg southampton támadókat cserélt be mi meg védekező középpályás helyett védekező középpályást hoztunk be, ezt a chelsea ellen se értettem miért nem a nyanvadt vk-t áldozzuk be a támadó helyett, az mindig ott van, pedig mind két meccsen gól kellett volna, felfoghatatlan. Remélem miután a Barca kiver minket a bl-ből jobban ráállunk a bajnokságra.
  • pLau
    Ugyérzem idén a csirkék fognak rajtunk röhögni...
  • grebber
    Mindenki gálázik mi meg a vakokat se tudjuk megverni.
  • grebber
    Az év meglepetése lenne mindenki számára az biztos. Jó lesz ha bent maradnak az első 4-be!

Ezt max Wenger szimulálta és halucinálta be
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2016.01.29. 09:12:00
  • 5w0rdf15h
    Remélem jól szimuláltak :)
  • 6unn3r
    Nacho hosszabbított
  • Balázs 17
    6 éve nem vertük meg Stoke-t idegenben pff, mondjuk én vereséget vártam ma, szinte "jó" eredmény :D
    jól van szép lassan azért elbasszuk a lehetőséget megint, majd jön a bl+fa kupa aztán a szokásos mélyrepülés
    de remélem nem lesz igazam :)
  • LasDen #30880
  • grebber
    Nem baj majd Wenger megdicséri őket így is hiszen a 2. hely még megvan.
    Ezért kéne ide Murinhó aki szarrá alázná őket hogy mit képzelnek magukról ilyen köpedelem után.
  • Balázs 17
    gyalázat
  • Balázs 17
    mintha 11 ismeretlen lenne a pályán, kettőt nem tudunk passzolni
    Mané meg élete meccsét játssza kb
  • grebber
    Csak a tipikus arsenal. Amikor előzni lehetne akkor a megye 76-os csapat is leveri őket.

A nagy CSelziről meg ennyit hogy murinnyó miatt voltak csak szarok....
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.26. 21:36:59
  • Balázs 17
    ereztem hogy ez a fos szar formaban levo csapat fog szopatni mindket
    remelem masodikban forditunk
  • cypher
    legnagyobbat ütne,ha ma összejönne a 3pont,aztán top on the table,Boldog Karajcsont!
    kiegészülhetne a zenekar Rosi-val is,többek közt.
  • Balázs 17
    én Cech ellen voltam nyáron, hogy mi az istennek kell, de be kellett látnom, hogy kurva nagy vétel volt. rosszul indult neki az eleje, de amiket leművel és a rutinja... nah meg úgy látszik jó hangulatot is tud csinálni :)
  • cypher
    https://www.youtube.com/watch?v=oIZ2_3bm2PQ
  • cypher
    "Mathieu Flamini soha nem veszített bajnoki meccset az Arsenal-lal az Emirates Stadionban. A francia középpályás 51 mérkőzésen lépett pályára, s ezeken 35 győzelmet és 16 döntetlent számlál."

Utoljára szerkesztette: cypher, 2015.12.22. 19:43:36
  • Dean Winchester
    teljes mértékben egyetértek !

Özilt tavaly pl mindenki leírta,hogy mehet a francba, és tessék rekordokat döntöget :D
  • 6unn3r
    És állítólag a kis kedvence, Eden Hazard, volt az egyik aljadék. A másik meg a duplán áruló Fabregas.

Más. Tegnap meccs? Azért a City-n ki lehet fogni az ilyen taktikával. Kicsit Mourinho-s a dolog, de nem nagyon tudnak vele mit kezdeni. Nem volt szép győzelem, mert azért az a tény, hogy az első kapura lövésre több, mint fél órát kell várni, szúrja az ember szemét. De kétségtelenül nagyon hasznos és fontos 3 pont ez. És azért azt se lehet mondani, hogy nem fejlődik a csapat. Bár képes kihagyni rendesen a fejük és belerohanni "Arsenal Way" stílusban buta eredményekbe (idei BL kezdés), de legalább már nyerünk rangadókat. Vertük a két manchesteri csapatot, a Crystal Palace-t és a Leicestert (igen, akármilyen fura, idén ezek számítanak rengadóknak), valamint a Bayern-t. Kiejtettük a le se szart Liga Kupában a Sp?rst is. Lélektanilag fontos meccseket is tudhatnak maguk mögött, amibe szintén ide sorolható a Bayern elleni hazai BL győzelem, az Olympiacos elleni továbbjutást érő 3 pont, a tegnapi diadal. Nem beszélve arról, hogy egyes meccseket mennyire összetákolt kerettel sikerült megnyerni.
    Továbbá ott vannak olyan játékosok, akik Wenger keze által futballoznak életük formájában. Giroud-t mindenki leírta anno, hogy nem lesz sose igazi PL csatár. Holott elképesztő technikai fejlődésen ment keresztül. Rendkívül érti a rövid passzos játékot, briliáns, apró mozdulatokkal szerez gyönyörű gólokat, labdatartásban az egyik legjobb világszinten, a fejjátéka szinte tökéletes és végigküzdi a meccset.
    Vagy Özil, aki jobb formában van, mint valaha is a Real Madridban. Aki szintén megtanult szívvel játszani és minden mondható rá, csak az nem, hogy lusta.
    Monreal, aki lassan olyan biztos a bal szélen, mint a Merte-Kos páros.
    Bellerin, aki ha támadónak születik, akkor nekünk is van egy "Messink". Bámulatos a kölyök, annak ellenére, hogy védekezésben még bőven van mit tanulnia.
    Elismerem, hogy mai napig képesek idegesítő, lúzer meccseket lehozni, de melyik csapat nem? Van hová fejlődni, de a potenciál óriási. És aki ezt nem veszi észre az vak, aki nem ismeri el, az meg hülye.
  • grebber
    Magukkal basztak csak ki ha igen. Annyi a hátrányuk és látva az első 6ost nehéz lesz befogni őket. Így ha nem indulnak semmilyen kupában szép summától esnek el (bár még nagyon messze a vége akármi is lehet)
    Mondjuk nem hiszem hogy bármelyikük is bajba lenne anyagilag
    Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.12.19. 16:50:57
  • Balázs 17
    Lehet tényleg megakarták buktatni Murinnyót.. de ha így van akkor ez egy elég szánalmas és aljas húzás profi játékosoktól!
  • 6unn3r
    Az a baj, hogy az Arsenalnak látszólag nem az ellenfelekkel van a baja. Mert sírtunk a Barcelona miatt, sírtunk éveken át a Bayern München miatt. Tavaly viszont megkaptuk talán a lehető legjobb ellenfelet, azt ugyanolyan eredményt értünk el, mint egy Bayern vagy Barca ellen. Szerintem meg az idei BL szezonból kiindulva kurvára mindegy kit kapunk a nyolcaddöntőben, mert ha olyan pöcs nélküli punci játékot fognak produkálni az első mérkőzéseken, mint azt általában szokták, akkor a Zenit vagy a Wolfsburg is átugrik az Arsenalon.
    Nem beszélve arról, hogy addig még sok víz lefolyik a Tiszán meg a Dunán, lehet, hogy elkapja a Barcát is egy rossz széria vagy egy sérüléshullám, azt oda a nagy támadósor.
  • cypher
    sajnos,nagyjából osztom.am. tényleg vicces,h öt év alatt 2ellenfelünk volt nagyjából....
  • grebber
    Oda vissza zakó. A kérdés csak annyi, hogy emelt fővel vagy megalázva esünk ki a vérbe
  • Kaplan
    Barca, mit szóltok srácok? Én azt gondolom, hogy most van keresnivalónk.
  • Balázs 17
    ma gála lesz!! érzem!
  • cypher
    (am. Atletico Madrid védelme??! 14forduló-6(!!!)kapott gól??! (Bárka 15, Real 12...)
  • cypher
    3at lövünk holnap a Villa-nak,aztán "Top on the Table",és a gólarány sem olyan szar....:)
  • cypher
    azt a MU-nyeri meg,olvastam....
  • Chris Lowe
    Látom az optimizmus a fő erényed. :-D
  • grebber
    De jó lesz megint kiesni .... inkább mentek volna europa ligába azt végre nyernének valami fostos kupát már. Bár ott is szétverték volna őket a vakok.