Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most nem lesz Giroud a kiállítás miatt majd más megmutathatja!<#eplus2>#eplus2>
Next PC upgrade: 2022
szezon előtt megfogadtam, ha kikapunk első fordulóban onnantól nem nézek meccset, nem bántam meg 😊
itt még a 3ik EL-t jelentő helyért is küzdeni kell majd... csodálatos,nem kell csatárt igazolni.. szép,gratulálok wengernek is a kezdőhöz.ospina mintha nem is lenne kapus,hanem csak most küldték volna be először védeni.szégyen,ezek után attól félek a bayerntől akkora zakót fog kapni a csapat hogy azon röhög majd egész germánia.szégyen a mai produktum,és ez nem lesz jobb.rémes szezon elé nézünk.
.:SOLIDUS:.
Mondtam én hogy gyötrelmes lesz a 2. hely megszerzése...
Szeretem amikor megy a gagyi semmi nulla azt kiállítás után éled fel valami.
Legközelebb kezdjék 10 emberrel..
Szeretem amikor megy a gagyi semmi nulla azt kiállítás után éled fel valami.
Legközelebb kezdjék 10 emberrel..
de még mekkora... 2. félidőre csere sincs, azért Walcott bejöhetett volna
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Gratulálok a csapatnak, ássák el magukat! Ennyi volt a meccsnézés. Giroud meg még mindig balfasz!
ARSENAL&POKER
nevetséges
egyik legnagyobb tehetség volt, de sose lesz belőle már semmi
fájó szívvel, de azt kell mondanom mehet diaby után😞(((
egyik legnagyobb tehetség volt, de sose lesz belőle már semmi
fájó szívvel, de azt kell mondanom mehet diaby után😞(((
"Sípcsontsérülése miatt várhatóan további három hónap pihenőre kényszerül Jack Wilshere, az Arsenal futballistája.Jackre műtét vár a következő napokban Londonban" - áll az Arsenal keddi közleményében.
Wilshere július vége óta nem játszott, elméletileg szeptember végére kellett volna felépülnie, viszont az operáció miatt idén már szinte biztosan nem léphet pályára. Még az előszezonban tört el a lábszárcsontja a bokája fölött, de mivel a normálisnál sokkal lassabban gyógyul, végül a beavatkozás mellett döntöttek.
Wilshere sérülés miatt a teljes 2011/12-es szezont kihagyta, a legutóbbi idényben is mindössze 14 mérkőzésen szerepelt. Az utóbbi öt évben ez a 11. sérülése.
...
Wilshere július vége óta nem játszott, elméletileg szeptember végére kellett volna felépülnie, viszont az operáció miatt idén már szinte biztosan nem léphet pályára. Még az előszezonban tört el a lábszárcsontja a bokája fölött, de mivel a normálisnál sokkal lassabban gyógyul, végül a beavatkozás mellett döntöttek.
Wilshere sérülés miatt a teljes 2011/12-es szezont kihagyta, a legutóbbi idényben is mindössze 14 mérkőzésen szerepelt. Az utóbbi öt évben ez a 11. sérülése.
...
elbasztam(szokás szerint, a Chelsea-ről írtam volna term.,nem az általam nem nézett MU-Pool-ról...balf*** agyam,sry.)
ne tegyél rá elsőben... a mai játék(megfelelő befejezéssel...)elég lehet,de ha a ,mutatott játékot hozzuk,verhetőek a " tehenészek".
MA is (!!!!)a Pool jobbnak tűnt,de mégsem oda húzták be a 3pontot.
Nem kell(ene...)beszarni,mi Focizunk,ami döntő lehet a Dinamo ellen. (Vajon megy Naismith-re ajánlat részükről a télen??? 😄DDDD))
MA is (!!!!)a Pool jobbnak tűnt,de mégsem oda húzták be a 3pontot.
Nem kell(ene...)beszarni,mi Focizunk,ami döntő lehet a Dinamo ellen. (Vajon megy Naismith-re ajánlat részükről a télen??? 😄DDDD))
sok mindent vártam a szezon előtt, de azt sose gondoltam volna, hogy a chelsea ennyire szar elsz 😮
de már most látom h jövőhéten azért minket majd elpicsáznak 😊
de már most látom h jövőhéten azért minket majd elpicsáznak 😊
na Welbz kidőlt...
szóval walcott vagy campbell lesz csatár, a francia szupersztár után
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.09.03. 17:38:53
szóval walcott vagy campbell lesz csatár, a francia szupersztár után
Utoljára szerkesztette: Balázs 17, 2015.09.03. 17:38:53
én megnyugodtam,leadták a BL-re a keretet...legjobb 16??! majd kiderül.
Kapusok: David Ospina, Petr Cech, Deyan Ilijev, Matt Macey
Védők: Mathieu Debuchy, Kieran Gibbs, Per Mertesacker, Gabriel, Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Calum Chambers, Héctor Bellerín, Tafari Moore, Stefan O'Connor
Középpályások: Tomás Rosicky, Mikel Arteta, Jack Wilshere, Mesut Özil, Aaron Ramsey, Santi Cazorla, Mathieu Flamini, Francis Coquelin, Glen Kamara, Jeff Reine Adélaide
Támadók: Olivier Giroud, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Alexis Sánchez, Danny Welbeck, Joel Campbell, Alex Iwobi, Chris Willock
ütős névsor,mi??!
Kapusok: David Ospina, Petr Cech, Deyan Ilijev, Matt Macey
Védők: Mathieu Debuchy, Kieran Gibbs, Per Mertesacker, Gabriel, Laurent Koscielny, Nacho Monreal, Calum Chambers, Héctor Bellerín, Tafari Moore, Stefan O'Connor
Középpályások: Tomás Rosicky, Mikel Arteta, Jack Wilshere, Mesut Özil, Aaron Ramsey, Santi Cazorla, Mathieu Flamini, Francis Coquelin, Glen Kamara, Jeff Reine Adélaide
Támadók: Olivier Giroud, Theo Walcott, Alex Oxlade-Chamberlain, Alexis Sánchez, Danny Welbeck, Joel Campbell, Alex Iwobi, Chris Willock
ütős névsor,mi??!
nem edző váltás lesz,ez a klub igazolás politikája.mindig amikor kinyit az átigazolási ablak,ezt csinálják.ha nem júniusban veszi meg az öreg cech-t akkor most utolsó pillanatban tette volna és ennyi.más nem kellett neki,pénz van,de szerinte jó így a csapat.tényleg mr wenger?egy 16ik perctől 10 emberrel játszó newcastle ellen egy öngóllal nyerünk?hát katarzisban vagyok,szerintem pár angol arsenal szurkoló még mindig ott tapsol a pálya szélén.ebből nem lesz PL első 4 hely,nem lesz BL legjobb 16 sem.tessék elmerengeni azon,ha kiesik giroud (aki egy gólfogyatékos,néha mákkal góllövős 2es liga szintű csatár) na akkor mi a picsa lesz?játszon egy walcott éket?akit még a homokozóban is fellöknének a pattanásos képű nyalókás sihederek?vagy sanchez?aki kicsit beszürkült mint özil tavaly?nem kell szűrő középpályás sem,mert aztán ott sincs hiány.. annyian elmentek kölcsönbe vagy végleg,hogy még az arsenal akadémián is üresen kong minden 2ik öltöző szekrény... van 200 millád arsene,vegyél akit akarsz!ó,nem köszönöm,ennyi a keret értéke,minek basszam el még minőségi játékosokkal.tudjátok mi a véleményem az arsenal vezetőségéről?csokoljanak meg ott ahol még az asszony is szégyenli.mostantól visítva nézek majd meg minden meccset,mert igenis megnézem.hogy nyerjünk,és hogy visítsak az öreg arcán amikor giroud lesérül,mert murphy törvénye a franciákat is sújtja te pennyverő - makrancos - nemisfranciahanemskót!
“So am I happy with the investment I make? Yes, every time. I bought Sanchez, I bought Ozil, I bought Cech, I bought Gabriel last year.”
-A.W.-
no comment.
-A.W.-
no comment.
ez a kedvencem a linkelt cikkből: "“Yesterday the deadline elapsed and I spent more money buying a cup of coffee in Starbucks for £2.50 than Arsene Wenger spent in the window after initially buying Cech earlier in the summer." -Piers Morgan-
szerintem a Főnök a szezon végén leköszönve már a következő menedzser számára hagyta meg a rendelkezésre álló(???)pénzt.
ne legyen igazam,de kemény küzdelem lesz a 4-5.hely megszerzése is idén....
ne legyen igazam,de kemény küzdelem lesz a 4-5.hely megszerzése is idén....
fasza. én se akartam h sok játékost igazoljunk csak egy kurva csatárt b*****a meg. egy kib*****t befejező csatárt aki a helyzeteket belövi és nem hagyja ki. ne adj Isten de lesérül 1-2 játékosunk akkor mit csinálunk ? Hihetetlen, azért bíztamaz öregben hogy az utolsó nap húz valami vártalant és bejlenet egy csatárt.
Cechnek örüljünk ? oké persze örülök neki én is de szerintem Ospina is van olyan jó, megmutatta mit tud az előző szezonban szóval én egy csatárt vártam volna
Cechnek örüljünk ? oké persze örülök neki én is de szerintem Ospina is van olyan jó, megmutatta mit tud az előző szezonban szóval én egy csatárt vártam volna
elvileg 7kor 😄
azt olvastam a top 5 bajnoksagbol mi vagyunk az egyetlen csapat aki nem igazolt mezony jatekost
ahahahhh szegyen
egy whu pedig egy egesz csapatot szerzett.... biztos elegedettek ezzel hogy lott golunk fele ongol😄
azt olvastam a top 5 bajnoksagbol mi vagyunk az egyetlen csapat aki nem igazolt mezony jatekost
ahahahhh szegyen
egy whu pedig egy egesz csapatot szerzett.... biztos elegedettek ezzel hogy lott golunk fele ongol😄
éjfélkor zár a piac ugye?
hah,bukott a united is,ezt a Gomis gyereket le kéne igazolni.. de a semmi sem fog történni,tuti nem igazolnak senkit,pedig kéne egy klasszis befejező csatár mint egy falat kenyér.megint küzdelem lesz így a szezon...
City 10-0 😄 biztos majd megzuhannak ahogy szokták 😊
amúgy tényleg elképesztően gyenge, Walcott ismét megmutatta, hogy mekkora egy semmirekellő
legutóbbi 2 meccs pozitív szereplője Gabriel, remélem most már fog játszani és beleszokik angliába, aztán alapember lesz
Nekem Merte nem is hiányzik
Amúgy meg idő kérdése szerintem és majd jönnek a simább meccsek. vhogy most ez a szezon start nem sikerült , de ahogy elnézzük eddig a középcsapatok dominálnak😄
majd átig után beindulunk!
amúgy tényleg elképesztően gyenge, Walcott ismét megmutatta, hogy mekkora egy semmirekellő
legutóbbi 2 meccs pozitív szereplője Gabriel, remélem most már fog játszani és beleszokik angliába, aztán alapember lesz
Nekem Merte nem is hiányzik
Amúgy meg idő kérdése szerintem és majd jönnek a simább meccsek. vhogy most ez a szezon start nem sikerült , de ahogy elnézzük eddig a középcsapatok dominálnak😄
majd átig után beindulunk!
ezért vagyok bosszús hogy miért nem igazolnak már csatár posztra... a chelsea és a liverpool is kikapott,érdekes szezon lesz ez,a city fölényes PL győzelmével.
Majdnem az egész meccsen 10 emberrel játszó csapatot sikerült egy öngóllal megverni<#falbav>#falbav>
Szerintem
1.Bayern (toronymagasan)
2. Arsenal (gyötrelmesen éppen hogy)
3.Olympiacos
4. Zagreb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.29. 00:38:59
1.Bayern (toronymagasan)
2. Arsenal (gyötrelmesen éppen hogy)
3.Olympiacos
4. Zagreb
Utoljára szerkesztette: grebber, 2015.08.29. 00:38:59
én meg azt érzem,hogy a bayernt idén (is) megfoghatjuk ! Nem hiszem el,hogy sorozatban harmadik évben is ők ejtsenek ki minket 😄
Szóval a csoport végeredménye:
Arsenal,Bayern,Zagreb,Olympiacos
Szóval a csoport végeredménye:
Arsenal,Bayern,Zagreb,Olympiacos
bayern ellen 2 vereség tuti,talán itthon döntetlen,olympiacos 1 győzelem egy döntetlen idegenben,dinamo szintén,és még becsúszhat egy váratlan vereség a 2 "gyengébb ellen".ha sürgősen nem vesznek egy védekező középpályást és egy klasszis csatárt akkor nagyon nagy bajban lesz a csapat...
Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.08.28. 13:00:26
Utoljára szerkesztette: Solidus, 2015.08.28. 13:00:26
sztem meg sima 2. hely lesz 😉
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Bayer München, Arsenal, Olympiacos, Dinamo
ARSENAL&POKER
áá,biztosan nem jön benzema,majd ide hozzák kokorint.... nem lesz már igazolás,attól nem félek.jön a bla-bla hogy így is erős a keret,meg a többi magyarázat.kezdjük csak az idényt csatár nélkül.akkor már inkább tolja fel alexist,walcott a helyére,vagy ox(inkább ox),és giroud meg takarodjon.már 3 éve szapulom,nem véletlenül.nem neki való a PL,inkább a championship,vagy a francia liga...
Mindenki tagad Benzema ügyében, aztán majd lesünk mikor egyik nap meg bemutatják!!
ARSENAL&POKER
az öreg húzni fog valamit tuti, nem hiszem el, hogy az elmúlt évek után ne csináljon semmit...
özil-alexis és most jön vki úgyis, nem hiszem h csak Cech leigazolása lenne a durrantás itt
özil-alexis és most jön vki úgyis, nem hiszem h csak Cech leigazolása lenne a durrantás itt
tudod,erre jönnek a "szakértői válaszok",miszerint ott meg volt 2kapufa,pl...Giroud sem véletlenül "külsőzőtt" a 73'ban Skrtel mellett,Mignolet így is csak bravúrral...cserélni-szerkezetet váltani-ha kell-a szünetben, meg mindenkit a helyére.!
Paulista másodszor nézve is parádés volt,a Pool ellen tavasszal 2támadóval kell játszani.Giroud elől kevés volt egyedül,így-ketten darálták.
Cavani-Giroud páros-ellenük-,meg Bender a középpályára. nekem ennyi elég is lenne szept.2- 00:00-ra.
(talán még Kurzawa...))
Paulista másodszor nézve is parádés volt,a Pool ellen tavasszal 2támadóval kell játszani.Giroud elől kevés volt egyedül,így-ketten darálták.
Cavani-Giroud páros-ellenük-,meg Bender a középpályára. nekem ennyi elég is lenne szept.2- 00:00-ra.
(talán még Kurzawa...))
Walcottot és Zsirut páros lábbal rúgnám ki innen
főleg Walcott, túlfieztett sz_rházi
főleg Walcott, túlfieztett sz_rházi
hát restellem,de kibuktam tegnap.ahány helyzetet elpuskázott a csoda csatárunk... ha lett volna egy klasszis befejező csatár 3al is nyerhettek volna.ha nincs Cech sima égés lett volna.imádom hogy agyon pátyolgat ilyen tehetségtelen barmokat,aztán meg nagy nehezen fillérekért lemond róluk,itt van példának djorou - diaby - senderos - adebayor - welbeck és még sorolhatnám... kéne egy klasszis befejező csatár és pont.de amíg ez a pojáca az edző addig nem is lesz.
Az már régen bűn rossz egy csapat ahol azt akarjuk ,hogy a csatár lőjön gólokat.
Ez megint egy rakás szar úgy ahogy van. De nem is gond első 10-be mindig ott lesznek ezzel a Wengerrel. Remélem ,hogy megélem amikor már nem ő lesz és végre lesznek világklasszis arcok is a csapatban akik képesek meccseket is nyerni.
Ez megint egy rakás szar úgy ahogy van. De nem is gond első 10-be mindig ott lesznek ezzel a Wengerrel. Remélem ,hogy megélem amikor már nem ő lesz és végre lesznek világklasszis arcok is a csapatban akik képesek meccseket is nyerni.
abszolut nem érezni hogy kéne már egy kibaszott csatár!!!!!!!!!!!!!giroud meg mehet a francia liga 2-be.3 mecs,megszerezhető 9 pontból 4... mint tavaly,meg azelött meg azelött,csak így tovább.egy darabig nem nézek arsenal meccset.CSATÁRT MÁR a rohadt életbe!
pl.Ghoulam-ot épp az Inter nézegeti,10m EUR-os ajánlattal. ezt arra,h a Főnök megint "kevés minőségi,elérhető playa"-ra hivatkozik.
mindenki talál,Ő meg bízik.néha totál feleslegesen,de makacs.
mindenki talál,Ő meg bízik.néha totál feleslegesen,de makacs.
hjah 😄 ha már a bl bajnokság annyira nem jöhet össze akkor legalább ez az örömünk legyen már meg! aztán meg persze a cs-t is kérném!!!
ha összejön valami akkr meg örülünk 😄 pl a kisebb csapatok akiknek kb esélyük sincs nyerni trófeát, csak a játék a lényeg meg a bentmaradás 😄D
én azért egy fa kupa győzelmet nagyon szeretnék 😄
én azért egy fa kupa győzelmet nagyon szeretnék 😄
ugyanaz lesz mint tavaly... 😄 de már nem is idegesít,annyira megszoktam,nem vágyok trófeára,nem kellenek a rivális verések,már elszoktam tőle.lesz majd egy-két bravúr,de a történet a tavalyi forgatókönyv szerint lesz majd.a bl-t ismét a legjobb 16ig nézem,nekem már áprilisban vége a PL-nek,de jó ez így,a csapatot ugyanúgy szeretem,de már nincsenek elvárásaim.
az nevet ki utoljára nevet 😄
legalább kaptak egy pofont, hogy hé elkezdődött a bajnokság ideje felébredni....
majd jönnek a meccsek mostmár szép sorjában 😊
legalább kaptak egy pofont, hogy hé elkezdődött a bajnokság ideje felébredni....
majd jönnek a meccsek mostmár szép sorjában 😊
Sesnyi most biztos nagyokat röhög 😊
Borzasztó... Gondoltam meccs előtt sima 3 góllal verjük őket. Erre Cech is ilyen gólokat kap.... Nagy 0 az egész!
ARSENAL&POKER