Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Steve Downie
Wow, errõl nem is tudtam 😊 Ez így tényleg érdekes 😄

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

arsnl
mondjuk hivatalosan még senki se ment el. amúgy érdekes, h Clichynek, Nasrina, Cescnek is ugyanaz az ügynöke(aki mellesleg David Dein fia). nem rég RvPnek is õ lett, jött egybõl az elmegy innen cikk, ami amúgy egy nagy faszság.

kb elmegy 5 játékos és jön ide 3 😄DDD
banok
na... XD

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Steve Downie
Nem kell izgulni, Wenger megnyugtatott minket, szurkolókat, hogy lesznek igazolások, legyünk türelemmel 😊
Csak mire eljön a július vége, addigra a fél csapat lelép tõle 😄

Steve Downie

minimize
Baines nem ér meg(nekünk)15milliót,úgyhogy J.Enrique a következõ célpont-adnánk is érte kemény 6millió fontot.középre Cahill kérdéses, az új menedzser a kékeknél dettó vágyik rá-állítólag.
más: "R.vPersie is considering his future at Arsenal and could force a MOVE AWAY this summer.He is deeply worried at the prospect of the club’s big players being sold and promising prospects – rather than star names – being signed to fill their places."
<#taps> ez nem egy sima átigazolási szezon lesz számunkra, hanem meghatározza a következõ pár évet, ha ezek a balf***ok gy folytatják Londonban.

No one can stop Death!

minimize
Arshavin szerzõdése is lejár jövõre,jött is a Galata, 13,5millió fontot adnának érte.

No one can stop Death!

minimize
Nasri visszatért Las Vegas-i nyaralásából, állítólag most az Inter érdekli.
HA ez igaz, akkor mára megint kész vagyok: áll. a barsza 34milliójából a nyáron csak 8,5millió lesz elérhetõ, a többi késõbb-részletekben...<#nevetes2>
Gervinho papírok rendben,12Mkörül(euro)jön jövõ 7en.
Az Atletico vinné Almuniát, deGea helyére. nagy váltás, az tuti...

No one can stop Death!

ebbõl egy José Enrique jó lenne, szerintem védekezésben jobb mint Clichy

persze úgy se lesz semmmi, majd Gibbs<#buck>
minimize
Clichy a hétvégén orvosin lesz, 7millió fontért távozik a M'Cityhez.
a 3lehetséges távozóból az egyik már lelépett.

No one can stop Death!

5w0rdf15h
Stekelenburg jöhetne a kapuba, végre megoldódna a kapusgond.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

minimize
ez Cég, nem klub. a részvényeseknek jó, a jegyárakat emeljük, a jövõ csapata meg épül...pár éve.
el kell gondolkozni, Vieira miért marad ott inkább, mint hogy "hazajönne" a stábba.

No one can stop Death!

Kaplan
ELMEGY A BÜDÖS TETVES REDVÁS KURVA ANYJÁBA AZ EGÉSZ KLUBVEZETÉS!

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie
Igaz 😊

minimize
max. megtoldják, lesz kispad is...😊)

No one can stop Death!

Steve Downie
Jaja, én is. Bár szerintem két csatár lesz, és abban biztos vagyok, hogy Henry-t megszavazzák a drukkerek, viszont Bergkamp-nak például Ian Wright-ot kellene lenyomnia, aki azért egy legenda 😊
Meg kíváncsi leszek a bal középpályára is, Petit vs. Pires.

<#worship>

Remélem bergkamp is jön...
Steve Downie

pont egyszerre 😄DDD

"Az angol SkySports és a francia Infosport+ is úgy értesült, hogy az Arsenal francia középpályása, Samir Nasri a Manchester Cityben folytathatja.
A manchesteri egyesület Nasriért tett 22 millió eurós ajánlatára rábólinthatnak az Ágyusoknál, már csak azért is, mert a futballista szerzõdése a jövõ nyáron lejár.
A középpályás ügynöke korábban elmondta, hogy tárgyalnak az Arsenallal a hosszabbításról, de az általa kért heti 111 ezer eurós fizetésre a klub elsõ körben nemet mondott. "

meg a jó kurva anyját a klubnak ha nem adják meg neki a kért összeget -.-
Solidus

.:SOLIDUS:.

minimize
Rosicky-nek is egy éve van a szerzõdésébõl, de marad, kivetette a manduláit, ez lehetett a sérülékenységének oka, beszélt Fabregas-szal, de:
"Beszéltem vele telefonon, de nem tudom."
"Ha tudnám sem mondanám el."
"Szeretném, ha maradna, mert jó társ és kiváló futballista."

No one can stop Death!

minimize
Denilson állítólag keresett lett végre, vagy Villareal, vagy Sao Paulo lehet a végállomás.
Clichy-4évre a City-é állítólag, ma meg megyünk(?)tárgyalni Benzemáért(?).
ez csak egy twitter-üzenet(FootballAgent-ITK's Twitter)

No one can stop Death!

minimize
Coyle meg visszadobta a Bendtner+cash=Cahill-ajánlatunk, Bendõ idegbeteg lett egybõl...

No one can stop Death!

minimize
egyébként a MCity nem csak a fizu miatt lehet nagy csáberõ, ha figyelembe vesszük, hogy tudnak költeni, van ambíció(PL&BL-gyõzelmi vágyak).oké, hogy össze-vissza vásárolgatnak, de ki akarnak alakítani egy nyerõ team-et, és ehhez megvan mindenük.nem írták alapok, de volt Fabregas felé is egy ajánlatuk, heti 170k-s fizuval, és magán jet-tel, amit elutasított-gondolom a hazatérése miatt.
nálunk ígérgetés van, fizuk úgy-ahogy, távlati célok? biztos akadnak, de nincs látszata akkor, amikor tenni is lehetne érte.

No one can stop Death!

Steve Downie
😄

minimize
tök mind1, merre csavarjuk, SEMMI nem változik az átigazolások terén, mert a vezetõség, és Wenger sem AKAR változtatni a hozzáálláson.
ez pedig elszomorító, és roppant bosszantó.
megyek, rendelek egy Pool-mezt, hátha jövõre egalizálnak a 19.-re.<#idiota>

No one can stop Death!

arsnl
az sok(k) lenne ha Cesc és Nasri is menne.. de nem hiszem ezt el, mert nem az van h Nasri kijelentette, h elmegy hanem egy nyomorék szerzõdés hosszabbítást is képtelenek vagyunk gyorsan intézni. már rég alá kellett volna vele íratni aztán akkor nem lenne semmi probléma

minimize
Nem kapkodunk az igazolásokkal
ezen behidaltam, az asszony most szed össze...

No one can stop Death!

minimize
most komolyan, ha 20ezer/hét pluszon múlik Nasri, és Fabregas elmegy, de Nasrit eladjuk a City-nek, én végeztem Wenger-rel,és amíg itt van, nem várok semmiféle kupát, maximum az Emirates-t aug.-ban.<#gonosz3>
talán az összejön.

No one can stop Death!

Steve Downie
Liam Brady is az Álomcsapatban:

Liam Brady

Tyler1
gádzsi? nõ a tulaj?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

bakkerman
õk legalább ésszel teszik,és nem rögtön a nagyhalakra mennek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
manszúr geci virágról virágra száll,alexis sanchez lekoptatta õt,mondván csak a pénz miatt nem igazolna a cityhez,most jöhet a nasri ügy...undorító

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

azért figyeltiek ,hogy a malaga is kiket igazolt 😄D (az arab gádzsi belenyúlt a tárcájába 😮)
arsnl
Nasri is City lehet...

#City offer #Arsenal £20m + and Samir Nasri £180k per week. Goodbye Samir, you traitorous snake.

minimize
a hír igaz, de Wilshere "csak" kikezdett a lánnyal, a balhénál inkább csitította a haverjait. nem lesz ebbõl semmi a részére szerintem.
friss hír, h Nasri az ügynöke szerint 25millió font körül mehet(ne).
engedjük el Fabregast, aztán adjuk el Nasrit is...hurrá.

No one can stop Death!

minimize
mond meg a Fõnöknek.

No one can stop Death!

Steve Downie
Én úgy látom, igaz... link
Ha tényleg van felvétel a térfigyelõ kamerák által, a kiscsaj meg tényleg nem csinált semmit és mégis maradandó sérülést szenvedett, akkor ebbõl komoly gondok lehetnek azért... bár nem vagyok jogász 😊

Steve Downie
Végre jó hírek. Tényleg jó lenne pontot tenni az ügy végére addig, amíg a többiek nyaralnak, hogy teljesen tiszta lappal, és már egy új kapitánnyal kezdhessük meg a felkészülést, a nyafogókat pedig elengedni, ami a csapatmorál szempontjából fontos lenne.
Gervinho szegény meg minden nap bejelenti, hogy nagyon szeretne jönni már, igazoljuk már le végre 😄

Lansburyt nem kéne elpasszolni inkább játszatni kéne
minimize
ja, hétfõn kezdõdik a felkészülés, addigra pontot tenne egy-két ügy végére Wenger. elmehet Nasri,de kap egy új, 100ezres ajánlatot(Fabregas fizuja után),ha mégis menne, NEM angol klubnak adja el a Fõnök.<#eljen>
a Cahill-bizniszbe bevonna 2fiatalt(Lansbury&Miquel), és lehet, hogy Bendõ is Coyle csapatában köt ki, mert Elmander eligazolt tõlük.

No one can stop Death!

minimize
Alvarez az Arsenal-t választja:
""I'd love to play for the Arsenal. It's a dream for me. I wish to God it can be realised."
A PSG 15milliót ajánl(eur) Clichy-ért;Fabregas "calm&optimistic";közben új ajánlatot tettek érte a katalányok, 32millió font+add-ons(37millió font össz.);holnap bejelenthetik az átigazolást.
"cserébe" jön nagy valószínûséggel Gervinho, és Alvarez-egyenlõre.
Diaby-t a Galata vitte volna 10millióért.

No one can stop Death!

linkben kaptam én nem követem ezt az alja hírportált, de errõl tavaly nem hallottam:S

ez most igaz?😄
Steve Downie
Megvan az Arsenal álomcsapat elsõ középpályása:

Patrick Vieira

Steve Downie
Az nem jó, mert Denilson-ért nekünk kellene fizetni 😄

minimize
ahogy telik az idõ, és jönnek-mennek mindenféle hírek, rájöttem, hogy egy, azaz 1embert tisztelek igazán az idõsebbek közül a keretben, vPersie-t.
sérülékeny(sajnos), de igazi Ágyús, nem nyafog, hol lenne jobb, meg a "gyökerek", meg kupák, bérezés siratása...dolgozik, küzd, és bízik.
a sok nyáladzó fiatal nyugodtan példát vehetne tõle, nálam õ a ríl csk...

No one can stop Death!

minimize
amúgy ha az 50milliót ajánló Real vihetné el, akkor??!
élõ szerzõdése van, vagy marad, vagy Real-lehet, hogy bunkóság, de...az új szerzõdése is az volt ezek szerint, már akkor is ment volna, de a 90/hét jobban hangzik, mint a 60...?!

No one can stop Death!

minimize
<#nevetes2>vigyék Denilsont, meg Bendõt Fabregassal egy csomagban 60millióért.

No one can stop Death!