Arsenal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kaka
Wenger bá' meg keménykedik, hogy marad Nasri...<#felkialtas>#felkialtas>
No one can stop Death!
megvan az elsõ (nekem)fájó veszteség.
No one can stop Death!
The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.
Nem vagyok boldog mert nincs jövõképe a klubnak.
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
u19es csapat alapembere volt??? valaki tud róla valamit? tényleg ennyire jó volt a srác?
"
Egyéves szerzõdést kötött az Arsenaltól az idény végén elküldött Roarie Deaconnel a Premier League-et a 10. helyen záró Sunderland.
A 19 éves angol csatárt az idény végén tették ki az "ágyúsok", pedig az U19-es csapat egyik alapembere volt.
Steve Bruce menedzser még lát fantáziát a támadóban, akinek ad egy esélyt, hogy bemutatkozhasson a Premier League-ben.
Angol lapértesülések szerint az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger nem viccelt, amikor azt mondta, hogy Cesc Fabregas távozása esetén szívesen látná csapatában a Newcastle United középpályását, Joey Bartont.
Az angol futball fenegyereke, a 28 éves Joey Barton most éppen elégedetlen klubjával, a Newcastle-vel, mert új szerzõdésében csökkentenék bérét.
Bartonon kívül a spanyol balhátvédet, Jose Enriquét is kiszemelte magának Arsene Wenger a "Szarkák" közül, akár csak a kõkemény védekezõ középpályást, az elefántcsontparti Cheik Tiotét.
Az Arsenal francia középpályásnak, Samir Nasrinak ügynöke ugyanakkor kijelentette, hogy védence a Manchester Unitednél folytathatja 28 millió euró ellenében. Az ügy hátterében az állhat, hogy Nasri kontraktusa jövõre lejár, és az általa kért heti 111 ezer eurós fizetésre az Arsenal elsõ körben nemet mondott.
jött a jenki , kivácsi vagyok mit fog nyujtani 😄 félek tõle õ lesz az új KOS aki miatt elbukunk valami faxa kupát...
we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!
és amúgy is 3-4éve folyamatosan mondják, h nem leszünk 4be, érdekes módon mindig benne voltunk. még veszélybe se forgott soha. na jó egyszer mikor BL döntõsök voltunk. de egyszerû a képlet, aki nem akar itt játszani az nyugodtan mehet, inkább nézek gyengébb játékosokat akik 100%ot adnak mindig.
A Benfica és a Fulham a két új érdeklõdõ
miért játsszuk minden évben azt, hogy hogyan lehet minél gyengébb kerettel a top 4-ben maradni?
még mindig inkább látnálak titeket az elsõ 4-ben, mint a rohadt cityt
http://www.powerplaymanager.com/r57633
szokásos és már most elkezdhetjük hogy majd jövõre igazolunk rendesen jövõre lesz valami 😮
<#gun>#gun>
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Elege lett az Arsenal játékospolitikájából Robin Van Persienek, ezért a holland csatár elképzelhetõ, hogy elhagyja Arséne Wenger csapatát. A holland válogatott gólvágó úgy tûnik megelégelte ami jelenlegi csapatánál, az angol Arsenalnál az utóbbi hetekben folyik, ugyanis a 27 éves támadót a távozás gondolata foglakoztatja.
Robin Van Persie-t 2004-ben igazolta le a Feyenoord csapatától Arséne Wenger,ahol érkezésének elsõ évében az FA-kupát valamint az angol Ligakupát is sikerült megnyernie az "ágyúsokkal". Az azóta eltelt idõszakban azonban az Arsenal nem tudott egyetlen trófeát sem nyerni, ráadásul a londoniak játékospolitikája miatt erre idén sem mutatkozik valami sok esély.
Az már biztos, hogy a francia Gael Clichy a Manchester City kedvéért elhagyja az Arsenalt, de honfitársa, Samir Nasri távozása is borítékolható. A fent említett két alapember mellett a spanyol Cesc Fabregas sorsa is igencsak kérdéses - az Arsenal csapatkapitányáért, a Barcelona mellett a Real Madrid is harcot indít - de a pletykák szerint a dán Nicklas Bendtner és az orosz Andrej Arshavin maradását sem vehetik biztosra a szurkolók.
Mivel az idei átigazolási szezonban - az elmúlt évekhez hasonlóan - inkább gyengülni látszik az Arsenal, mint sem erõsödne, a holland csatár besokalt. Az angol Daily Star információi szerint a Hollandiával a dél-afrikai világbajnokságon ezüstérmet szerzett csatár ezért a távozás mellett dönthet.
<#wow3>#wow3><#wow1>#wow1><#ijedt>#ijedt><#kuss>#kuss><#wilting>#wilting><#nemtudom>#nemtudom>
No one can stop Death!
"You must be joking. We don't need any more technically good softies who too often fail to deliver." 😄
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
közben meg Walcott iránt érdeklõdik a Chelsea, remélem lelép õ is...
No one can stop Death!
„Sohasem a pénzt motivált, mindig a futball szempontjából hoztam meg a döntéseimet. Nem akarok olyan klubba igazolni, ahol nem olyan focit játszanak, amit szeretek, nem lennék boldog, csak azért mert sok pénzt kapok.”
„Így is rengeteget keresünk. A karrier és a trófeák élveznek prioritást. Ez fontosabb mindennél, bár tudom, hogy mit jelent a pénz, és mi annak az értéke.”
„Ha nem nyersz címeket, nem neveznek majd az Aranylabdára. Azért jöttem Angliába, hogy címeket szerezzek, ugyanis ez a karrierem során még nem történt meg kivéve az U-17-es EB-t 2004-ben.”
„Mindannyiunknak ki kell lépnünk a komfortzónánkból, hogy felnõhessük és tesztelhessük magunkat. Még ha nem is nyertem kupákat, úgy érzem már felnõttem. Ki vagyok éhezve a trófeákra. Azért focizom, mert imádom ezt a sportot, és szeretném érezni a gyõzelem izét.”
„Együtt felemelni a kupát. Ez a szépsége és az értelme egy csapatjátéknak.”
<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
cesc fábregas
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
errõl ennyit 😄
az átig. idõszak mikor zárul le?
cesc fábregas
cesc fábregas
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
cesc fábregas
Cesc Fabregast, az Arsenal labdarúgócsapatának világbajnok spanyol futballistáját.
A katalánok gyakorlatilag egy éve próbálják megszerezni a 24 éves középpályást - aki náluk kezdte pályafutását -, ám nem tudnak megegyezni a londoniakkal a vételárban.
Ezzel szemben a Sky Sport honlapja arról számolt be, hogy a madridiak hajlandóak lennének kifizetni a futballistáért az 50 millió eurót is.
Fabregas 2003 óta több mint 200 mérkõzésen szerepelt az Ágyúsoknál.
😄 😄 😄