31698
-
#23834 megint a "kiscsapatos" szenvedés... -
#23833 1-1 sajna, na nem baj, tovább!! -
#23832 RvP 2012-ben is folytatja, 1-0 ide!!! -
Dean Winchester #23831 örülök, hogy Henry csere! Jobb majd hallani a tapsvihart amikor beáll. NO meg ugye egész meccset amúgysem bírna még játszani. Múltkor 20 perc után is eléggé lihegett..
bőven jó ez így, plusz ugye ne kockáztassuk ,nehogy megsérüljön..
MU ellen talán már a kezdőbe raknám!!! Esetleg ott is a 2.félidőbe állítanám be de tuti a 50.perc körül -
#23830 Kezdő: Szczesny - Djourou, Mertesacker, Koscielny, Miquel - Song, Ramsey, Benayoun - Walcott, Arshavin - Van Persie
Cserék: Almunia, Yennaris, Squillaci, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Henry, Park. -
#23829 Jaja :DD Igy torolt allapotban az igazi hallgatni :D -
Balázs 17 #23828 miket hallgatsz -
#23827 -
#23826 A McChicken detto. Frimpong nem felejti el, honnan jott :-D
-
#23825 amit pénzért nem lehet kapni! -
-
pilboy #23823 Henry scored for Arsenal.
Gerrard scored for Liverpool.
Lampard scored for Chelsea.
Scholes scored for Manchester United.
WHERES CITY?
Nowhere because they don't have legends. -
#23822 Remélem holnap megint leixelünk a vakokkal.
Biztos vagyok benne hogy ez lesz mert Arsenal győzelmet raktam! -
#23821 Nem tudom, de én valahogy nem látok rá esélyt. Csak, ha kell a gól a meccshez. -
#23820 Osszejohet a dolog!
Wenger egyszerre jatszatna RvP-t es Henry-t is -
#23819 Gerrard is ritka sokat szabálytalankodott-lap nélkül.
ez van, minden bíró más itt, és kevés a jó bíró. -
#23818 Glen Johnson vs Lescott -
Balázs 17 #23817 elsőn az ki a fsz?:OO -
#23816 Sárga lapot sem ért...
Kompany becsúszása azonnali piros lap a 10. percben, továbbá 4 meccs eltiltás.
Érti valaki?
-
#23815 vasárnap remélem megnyerik Persie-vel a meccset -
Dean Winchester #23814 -
#23813 Azt hittem már rég lezajlott a dolog, és hazaküldték a másodosztályba :)
Kár, hogy Coquelin is lesérült, ő jó lett volna oda, amíg a többiek fel nem épülnek. Hihetetlenül jól játszott a Fulham és a Leeds ellen azon a poszton. -
#23812 Én annyit értek belőle, hogy félig rájuk hagyja, helyesel, valami olyasmit mond, hogy hajtsanak tovább. A végén elvileg elhangzik a szájából az “I am top of the league” mondat. -
#23811 Nasri lehet tudni mit válaszolt? Mert azt már nem lehet nagyon hallani.. -
#23810 utolsó kérdésedre a válasz, egyenesen Angliából:
"a Wigan ománi kapusa, Ali Al-Habsi ugyanis megerősítette, hogy honfitársa, Saad Al-Mukhaini egyhetes próbajátékon vesz részt az Arsenallal a jövő hét folyamán."
szerintem ő lesz a befutó... -
Balázs 17 #23809 apafiába is jól meglehetne csinálni:D -
#23808 True Story :D
-
#23807 Nekem már most ilyenekkel jönnek mu-s ismerőseim, hogy hiába mentünk tovább a BL-ben, úgysem nyerünk semmit idén sem, míg ők legalább bezsebelnek egy EL-t. Lassan már kezdem azt hinni, hogy direkt estek ki :D
Ha még így is történne, számomra akkor is csak az lenne a mérvadó, hogy több mint egy évtizede mindig kijutottunk a csoportból, és nagy csaták árán tudtak csak kiejteni minket. Hosszú ideje tudjuk tartani ezt a szintet, ahogy Wenger mondaná franciás akcentussal, megvan a "bálánsz". Olyan szégyent meg sosem szeretnék megélni, amit megélt most a mu, hogy egy rémgyenge csoportból ne legyünk képesek továbbjutni. Előbb-utóbb össze fog jönni a trófea is, remélem, hogy idén.
2 hét múlva pedig revansot kell venni a 8-2-ért, ez az egyetlen eredmény, amibe kapaszkodni tudtak egész szezonban, azóta csak lefelé vezetett számukra az út. -
enart #23806 Eladó ez az ÚJ! 07-08-as a mez nyakában Herbert Chapmanről van egy pár sor (az igazi arsenalosoknak gondolom mond valamit ez a név :) )
http://www.vatera.hu/arsenal_fc_eredeti_nike_m_es_vendeg_mez_2007_2008_1534205939.html -
#23805 remélem elhiszed, de Én dettó "telibe **arom", mit tesznek.
azt tudom, "arccal" bőven jól állnak,erről szólt a komm. lényege. -
#23804 SAF telibe fogja szarni az EL-t,ahogy Mancini is,nincsen az EL-ben akkora pénz,amiért érdemes megkockáztatni esetleges sérüléseket a bajnokság kárára -
#23803 majd HA a mu megnyeri(esetleg...),megtudod, milyen fontos az a kupa is.
addig persze s*art se' ér, naná... -
#23802 Jah jól van, nem tudtam, hogy ilyen kisebb versenyeken is jár trófea -
Balázs 17 #23801 ott van még az EL -
#23800 Hatalmas videó arról, ahogy a Pool szurkolók Na$rikát sz*patják a tegnapi City meccs után :D Szóba kerülünk mi is :D
-
#23799 szuper, jól keni a srác
-
#23798 Nasrika - a pénz mellett - a trófeák miatt igazolt az Oil City-hez.
Most már csak egy trófeára kell szegénynek koncentrálnia.
Persze még van rá esély, hogy idegenben elverik a Pool-t... -
#23797 És hozzánk hasonlóan szeretnek fiatalokból építkezni.
Kíváncsi leszek a srácra :)
Omán másodosztályról nincs még semmi hír amúgy? :D -
#23796 "A transzfer hivatalosan csak a szezon későbbi szakaszában fog befejeződni, mivel van még pár részlet melyeket tisztázni kell. Az Arsenal szerette volna a januári igazolások idején megszerezni a játékost, ám jelenleg azzal is megelégedtek, hogy sikerült olyan megegyezésre jutniuk, mely alapján szinte biztosan ők szerzik meg a támadót. Suarez maga is bevallotta nekünk, hogy aláírt egy 'nem is annyira titkos' előszerződést az Arsenallal a nyári átigazolási időszakra."
Matías Suarez-Anderlecht
egyébként a csapat(Anderlecht) is Arsenal-szerű támadó focit játszik. -
Dean Winchester #23795 még most is kiráz a hideg ha megnézem henry gólját :D
basszus jobban várom a hétvégi meccset,hogy lássam Henry-t játszani mint egy bl döntőt xDD