31698

• minimize
    azt lett volna a nyögetem lényege, hogy olyan emberkéktől várja a "csodát" a Főnök, akik nem PL-szintűek, de a keret létszámát gyarapítják, fizujuk innen megy. ezek helyett az emberkék helyett hozzon olyanokat, akik itt akarnak játszani, és minőséget képviselnek!!
    (erre ismét érkezett egy tehetséges fiatal próbajátékra...)
  • Steve Downie
    Az ilyen játékosoknak tényleg nincs itt helye, bár szerencsére nem is kapnak, csak epizódszerepeket. Diaby-t és Gibbs-et sajnálom, nekik csak a sérülések tesznek keresztbe, de nincs mit tenni, ha nem hasznosak, valóban menniük kell(ene).
    Arshavin szintén nem sokat játszik már, sőt még kevesebbet fog: a napokban nyilatkozta azt Wenger, hogy egyre többet dobja majd mélyvízbe Oxit.
    Walcott hanyagolásával viszont nem értek egyet, való igaz, hogy volt mostanában 2-3 meccse, ahol úgy játszott, mintha az első perctől kezdve elfáradt volna, a Swansea ellen lőtt szép gólja viszont bizonyíthatja azt is, hogy kész megerősíteni a saját helyét a csapatban. Ehhez még annyit, nem tudom figyeltétek-e onnantól hogy játszott, mikor bejött Henry. Kis túlzással úgy küzdött, mintha az élete forogna kockán. Tényleg jó hatással van itt pár emberre a Király visszatérése.
    Egyébként szerintem is sor kerülhetne (és kerülni is fog) párszor Oxi játszatására Walcott helyett.
  • minimize
    Arshavin-nal sok a gond edzéseken is állítólag, Wenger a "hosszabbítunk-e vele is,ha lejár a 2013ig szóló szerződése"-kérdésre az "Ő más korban van már, mint v.Persie"-volt a válasz. ergo mehet.
    Walcott erőltetése is vicc,AOC jobb most szerintem.
    persze a menedzser nem én vagyok, ez tény.
  • minimize
    ez frankó. akkor már "csak" azokat kellene elküldeni, akik messze nincsenek az Arsenal szintjén-akár hol is van az most...
    (Alu,Squill,Diaby,Gibbs pl.,hogy csak néhányat említsek)
    a bizalom fontos, de nézni kellene, kiben is fekszik az a bizonyos,mert lehet jó fej+aranyos,ha semmi a pályán.
  • Steve Downie
    Erről beszél Wenger, mikor kemény munkát említ az átigazolási piacon nyáron. Ő tényleg olyan játékosat szeretne igazolni, akik valóban az Arsenal-ban szeretnének játszani

Per Mertesacker
  • Dean Winchester
    köszönöm :D
  • minimize
    Sok sikert neki ott is!!
  • Kaplan
    Komoly, tetszik a grafikon. :D
  • Steve Downie
    Egyébként most nézem újra a meccset, azért ez jó kis jelenet, mikor mondja a riporter, hogy Szczesny sejtheti Sinclair eddigi büntetői alapján, hogy hova fogja lőni, és tényleg majdnem megfogta :)

• Steve Downie
    A kedvenced pedig Indiába igazol, ahol 6 csapat egy új bajnokságot indít, az egyik leigazolhatja majd Pires-t
  • Steve Downie
    Az Arsenal-nak össze kell szednie magát a Man Utd elleni meccsre - mondta Wenger

Arról is beszél, hogy a Fulham és a Swansea elleni meccsekért csakis magunkat okolhatjuk, hogy kiengedtük a kezünkből a 3 pontot. A hátrányt pedig el kell kezdeni ledolgozni végre.
  • minimize
    semmiféle "balhé" nem volt. megkérdezték, hol volt a tűz a csapatból, erre reagált,hogy egy szurkoló legyen szurkoló minden esetben.
    jogos, de ez a 7.vereség volt idén, és messze még a szezon vége...
  • Steve Downie
    Ez a kölcsönjátékosainknál valami kötelező ceremónia, hogy le kell magukat tartóztatni? :D

"AS say troubled Arsenal loanee Pedro Botelho was arrested last night after crashing into a police car and leaving the scene whilst drunk. Botelho does not have a Spanish driving license, so faces a whole host of charges. Just the latest in a long line of incidents."
  • Steve Downie
    Nem örülök, hogy ilyen dolgokkal kell foglalkoznia itt szegénynek. Gondolom nem azért jött vissza, hogy összebalhézzon a szurkolókkal - bár itt csak egy bizonyos szurkolóról van szó.
  • Zenszkij
    Egészen pontosan ez történt :D.
  • Steve Downie
    Thierry Henry said after Swansea match: "No matter what, you should support the team."
  • Steve Downie
    Jó kis logó
  • Dean Winchester
    mit nyertek az elmúlt évben, évtizedben?
    Azért ugye készíted az 5000ft-odat? :DDD vágod a fogadásunkat ugye? XDDDD
    azért ennyire negatív ne legyél már! Vagy mond,hogy te nem is drukkolsz a csapatnak :D
  • grebber
    Ennyit a nagy citynek nincs legendása fikákról.
    Azok legalább nyernek is!Szánalom.
  • Steve Downie
    Facepalm :(
    Az ő idejében nem nagyon történtek ilyen dolgok...
  • minimize

• minimize
    az Ománi meggyőzte Wengert.
    új bal bekkünk van, jelentem.
    folyt.köv.
  • Steve Downie
    Egy ilyen hír most csak olaj a tűzre

• Dean Winchester
    gyerekkori élményeim jutnak eszembe erről a vízipisztolyról xD
  • Steve Downie
    Nagyon el van túlozva a dolog :D
    Az arsenalfan-on már arról megy a vita, hogy RvP és Song hova igazol nyáron :D
    Meg PS-al szerkesztgetik a címerünket :D:D
    Az ilyen meccsek után én néha felteszem magamnak a kérdést, hogy ezek az emberek tényleg az Arsenal-nak drukkolnak? :)

• Dean Winchester
    én is azt bírom sok barom írásában, hogy pl. Yossi gólt lőtt 1-2 fordulóval ezelőtt akkor egyből mindenki a kezdőbe akarta őt látni! Most nem játszott valami jól akkor egyből kivennék belőle xD
    Wenger szintén! Bajnokság elején mindenki küldte volna őt a fenébe, jöttek az eredmények (nem mellesleg Robin érdeme,persze a csapaté is) akkor Wenger a király...stb
    Én még most is tartom,hogy az ő ideje lejárt neki mennie kell ha nyerünk idén valamit ha nem. A Wenger korszak véget ért.

A mai nap nálam a legrosszabb Djorou volt. SOk labdát eladott ,nem harcolt eléggé, egyszerűen rossz volt nézni.

• Steve Downie
    Útwengeren jó írások szoktak lenni, azt én is olvasom gyakran :D
    Ebben is igaza van. Nekem csak az a gondom ilyenkor, hogy megjelenik a nálunk szokásos "radikális változást" dolog, és rögtön küldenénk el mindenkit. Tényleg van benne igazság, hogy erősíteni kellene, de nyáron is kellett volna még, aztán valahogy csak örülhettünk, hogy továbbmentünk a BL-ben, meg a TOP4-ért is harcban állunk. Én egy-egy vereség után nem szeretek ennyire pesszimista lenni, inkább azt mondom, hogy leszünk még újra jó formában.
  • Balázs 17
  • Kaplan
    Engedelmetekkel bemásolom az Útwengeres facebook profilra írt kommentem.

"Egy dolgot mondjatok meg nekem! Mi a retkes faszért kell addig forgolódnunk a labdával a saját térfelünkön amíg elveszik azt tőlünk és lekontráznak minket? Ez a jelenet nagyjából tizenötször játszódott le a szemem előtt csak a második félidőben. Be kell látni, hogy a szép foci a PL-ben lehetetlen, ez nem a spanyol pontvadászat. Lehet stílusosan játszani, de legyen már ott mellette az erő, a motiváció és a küzdeni akarás.. Na meg talán egy-két poszton a kvalitás sem ártana. Én kifejezetten haragszom már Wengerre mert rengeteg tévhite van szerintem, oda kell most már baszni egyet az asztalra! Azon gondolkoztam az utóbbi hetekben, hogy lesüllyedtünk-e már a Liverpool szintjére? Egy színtelen, szagtalan csapat nagy tradíciókkal, nem szeretném ha ez válna a hőn szeretett klubomból!"
  • minimize
    örülök egy iksznek, a mai hozzáállás,kezdő mellett.
    vagy Chamb kellett volna pl. Walcott helyett, Bena helyett meg Rosi. még benne is több tűz van. simán lemaradunk mindenkiről, és megint "loholni" már tudjuk, milyen xar...
  • minimize
    nem a meccs végén, a kézfogáskor kellett volna tisztelni őket, hanem az elejétől. az összeállításnál tudtam, h bukó lesz a mai nap. 0-1után főleg.
    akad egy gól, aztán utána nem megrúgjuk a másodikat,hanem minimum ikszre hozzuk le. mert az első után mindenki góltrúgni, meg tökélyre tenni akar,nem befejezni...ez mi??!
  • Dean Winchester
    a swansey egyeszerűen jobb volt tőlünk, sokkal jobb!!!!
    egyenlítés után alig hiszem el ,hogy nem voltunk képesek megnyugodni és elbaszni az lehetőséget.
    Jogos a vereség! Ha nem tudnám,hogy melyik mezben ki játszik meg tök hülye lettem volna akkor azt mondtam volna,hogy a fehér mezes az arsenal! Úgy játszott a swansey ahogyan azt nekünk kellett volna...
    MIndegy kikaptunk és kész. ez van, következő meccsen nyerni kell! MU-t verni kéne, vissza kell vágni a 8:2ért!
  • Balázs 17
    hát gratulálok a mai teljesítményhez
  • Steve Downie
    ez hihetetlen
  • Balázs 17
    nevetséges eddig, főleg ha kikapunk
  • Christian88
    Megint Henry-ra marad a "piszkos" munka?:)
  • Steve Downie
    Tényleg jó lenne. Rossz ránézni a tabellára, hogy ki csücsül a harmadik helyen. Ki kellene használni, hogy hibáztak a farkasok ellen.
    Így viszont nehéz lesz:
    "38.5%-ban volt nálunk a labda, ilyen nem történt a 2006/07-es szezon óta."
  • minimize
    nyomon követem,tudom, hogy az utolsó 4meccsükön pl. veretlenek-de ez nem vigasztal.
    ez az Arsenal, nyerni kell itt is!!
  • Dean Winchester
    annyira amatőr hibákat követünk el :S
    az egyenlítés óta szart se csináltunk :S 1 momentum volt amikor Robin a kapusba lőtte a labdát és kész.
  • Christian88
    Azért itt sokan megszenvedtek. Egyelőre csak az MU nyert itt.