Arsenal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A Daily Mail szerint Arsene Wenger 27 millió fontos ajánlattal csábítaná Londonba a francia válogatott csatárt.
Benzema 2009-ben írt alá hat évre a Real Madridhoz, 81 mérkõzésen 31 gólt szerzett, viszont Mourinho be szeretné vonni a Sergio Agüreróért folyó cserébe.
Az Arsenalnál már biztosra veszik, hogy Nasri követi Clichy példáját (aki 7 millió fontért igazolt a Manchester Cityhez), és hogy Fabregas Spanyolországba igazol.

Wenger problémáit súlyosbítja, hogy Van Persie kijelentette, ha nem érkezik nagy név a klubhoz, akkor õ is elhagyhatja a londoni klubot.

Wenger abban is bízik, ha Fabregas a Barcelonához igazolna, akkor elhozhatja Clichy helyére balhátvédnek Maxwellt a katalánoktól, de az Evertonból is kinézett játékost erre a posztra, Leighton Bainest.

na akkor dobok egy hátast a tízedikrõl ha RVP is elhagyná a klubbot 😄DDDD

Jelen állás szerint a jövõ évi célkitüzés!
Juss be a legjobb 8 közé a bl-ben
Bajnokság végén EL helyezés
OMG bazdmeg hogy ez mindent kimagyaráz...
épp ez a lényeg ,hogy a minõségi játékosokat egybõl elhappolják elõlünk aztán mi marad nekünk??? vagyis mi maradna?? semmi mert mire sor kerülne ,hogy leigazoljunk bárkit is akkor már nem marad normális játékos hiszen a jó játékosokat egybõl leigazolják! Érdekes baszki van olyan csapat amelynek nem lenne életbevágó az igazolás és mégis teszi a dolgát, nekünk erõsíteni kéne és csak ülünk a babérjainkon! Idén is az lesz ,hogy 3 játékos elmegy és jön a helyére 1 , ezzel elõrébb leszünk? Nem!!!!
vonuljon nyugdíjba ez a fax aztán jöjjön vmi normális edzõ aki teszi is a dolgát és nem skótoskodik

Nasrival mivan? mifaszért nem lehet kifizetni már amit kér és lezárni legalább ezt a szálat?

Gervinho akkro orvosnál van már , leigazoltuk , bemutatták????? Jutottunk egyrõl a kettõre?
minimize

No one can stop Death!

minimize
aham. ez a rész meg különösen tetszik:
"Megértem a szurkolók türelmetlenségét. Higgyenek nekem, tudom, hogy a világ összes klubjának ugyanazok a játékosok kellenének ugyanarra a posztra. Ha egyértelmû lenne a választás, már mindenki meghozta volna a döntését. Mi a legmagasabb szinten vagyunk, így kivételes minõségre van szükségünk, hogy erõsödjünk. Megértem, hogy azt mondják, van pénzünk, menjünk, vegyünk. De ez nem ennyibõl áll, olyan minõséget keresünk, amilyenre szükségünk van."
lassan örülök, ha nem valami 19éves szuper tehetség jön, nem hogy "minõséget keresünk"...a minõség neki drága, költeni meg nem nagyon akar. akkor??! ehh...

No one can stop Death!

<#unalmas>
Steve Downie

The awkward moment someone says no one is perfect in front of Heskey.

minimize
örömmel látom, hogy ma sem történt semmi érdekes. remek. lesz egy szép stadionunk, meg egy középcsapatunk jövõre.

No one can stop Death!

A Manchester City legújabb szerzeménye, Gael Clichy szerint Manchester városában csak a kék mezesek hívei az igazi szurkolók.

A francia védõ a napokban igazolt az Arsenaltól a manchesteriekhez, akik a hírek szerint 7 millió fontot fizettek érte.

Clichy nem sokat köntörfalazott, a City-játékosként adott egyik elsõ interjújában máris odaszúrt egyet a városi rivális United drukkereinek.

"Tudom, hogy a manchesteriek igazi, szenvedélyes szurkolók, legalábbis, akik a Cityért szorítanak. Ez így van, nem érdekel, mit gondolnak a United-drukkerek - mondta Clichy. - A Manchester Citynél nincs határ, ezzel a csapattal bármit elérhetek. Elképesztõ, milyen messzire jutottak az elmúlt három évben, azért jöttem ide, mert itt jó esélyem van nyerni valamit."

A dolog érdekessége, hogy a gall bekk nemrég arra utalt egy nyilatkozatában, hogy a City csak a pénzéhes játékosok számára vonzó.
Steve Downie
A mai nap is a spórolásé:

"Championship outfit Southampton have "laughed off" Arsenal's £6m bid for posh winger Alex Oxlade-Chamberlain."

Nasri:
"Arsenal have come up with a new contract worth £90,000 a week – Wenger is not prepared to break his rigid pay structure."

Steve Downie
Jaja, én is örülnék, meg valószínûleg tényleg megindulnának az igazolások.
Az a gond, hogy ez még nagyon az elsõ lépés csak, mert sok mindent nem fog tudni kezdeni a 30%-ával, hiszen az amerikai 67%-ot birtokol a részvényekbõl. Mondjuk Kroenke is jó sok pénzt biztosít Wenger-nek a nyárra, úgyhogy igazán jöhetne már valaki. Ennek ellenére nekem gyanús az, hogy az amerikai nem akar tárgyalni Usmanov-val, feltételezem mégiscsak más tervei vannak. Bár Glazer-éknél csak jobb lehet 😄

webibebi
jó volna ha, megjönne az orosz emberke egyrészt mer ha télleg adna pénzt azt talán elköltené wenger bácsi plusz nem hiszem h õ maga se nyúlna bele az igazolásokba mer nem hiába fektet ennyi pénzt ebbe a csapatba. plusz õ is szeretne nyerni vmi kupát sztem

msn:[email protected] bárki felvehet

Steve Downie
Usmanov egyre közelebb a 30%-hoz.

"A 30 percent stake would give Usmanov the same access to management accounts as any Arsenal director."

Ez nekünk jó lehet, mert nagyobb reformokat szeretne, mint Kroenke, például a jelentõsebb összegekért történõ játékosvásárlásokat támogatná.

Steve Downie
<#eljen>

minimize
engem igazából nem hat meg a nyilatkozata. ez nem RÓLUNK, hanem RÓLA állít ki képet. ami eddig is megvolt, most max. megerõsítette.

No one can stop Death!

bakkerman
"Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy Cesc csatlakozni fog hozzánk. Az Arsenal egy turistaosztály, a Barcelona meg az üzleti osztály és minden játékos hozzánk akar igazolni."

ha tényleg ezt mondta,és nem félrefordítás,akkor én szégyellem magam a helyében. ilyet nem nyilatkozhat egy profi futballista,egyszer fent,egyszer lent,mi is leszünk lent,és akkor neki sem esne jól,ha akárki úgy nyilatkozna a csapatáról,hogy turistaosztály hozzá képest...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

minimize
"Eközben Dani Alves tovább szította a haragot az Arsenallal, amikor kijelentette, hogy a Bajnokok Ligája címvédõje nincs egy osztályban az Arsenallal.
A brazil válogatott játékos elmondta, hogy a tehetséges középpályás a katalán óriáshoz fog igazolni a nyáron és az észak-lonodoni klubnak még fejlõdnie kell.
"Meg vagyok róla gyõzõdve, hogy Cesc csatlakozni fog hozzánk. Az Arsenal egy turistaosztály, a Barcelona meg az üzleti osztály és minden játékos hozzánk akar igazolni."
nem semmi, mekkora arcuk van, tény, van benne igazság, de ezt ki lehet jelenteni kevésbé bunkó módon is. persze, akkor nem õ mondta volna...<#puszis>

No one can stop Death!

minimize

No one can stop Death!

grebber
Hát igen már csak ez maradt az Arsenalból a múlt semmi más jövõje nincs!

Next PC upgrade: 2022

Steve Downie
Kész a csapat!

Thierry Henry

Nicklas Bendtner apja és ügynöke szerint a Borussia Dortmund szeretné leigazolni az Arsenal csatárát.
A dán torony egy nagyon frusztráló szezont tudhat maga mögött, mivel sokszor csak csereként számítottak rá, éppen ezért valószínûleg távozni fog az Emirates stadionból.
Bendtner távozása nem lenne nagy veszteség, de Cesc Fabregas vagy Samir Nasri hiányát az Arsenal biztosan megérezné.
A top ligákból a Dortmund, a Bayern München és a Sporting Lisabon is érdeklõdik a csatár iránt.
"Érdeklõdik néhány német klub. Meg tudom erõsíteni, hogy a Dortmund szeretné megvenni õt."-mondta Thomas Bendtner, aki a fia ügynöke.

"Sajnos nem tudom kommentálni, hogy elkezdõdtek-e már a tárgyalások a Dortmund és Nicklas, vagy a Dortmund és az Arsenal között."

Alex Song, az Arsenal 23 éves középpályása állítólag megütött egy diákot Doulában egy szórakozóhelyen június 7-én, miközben szabadságát töltötte odahaza, Kamerunban, írja a The Sun.

A játékost nem tartóztatták le, de augusztus 18-án meg kell jelennie az ügyészségen, hogy beszámoljon a történtekrõl.

Song állítja, nem ért az egyetemistához:

"Ludovic Achille Mouaha robbantotta ki a perpatvart az autogramvadász rajongók között, a testõrök csak a rendet próbáltak fenntartani."

A megütött diák viszont azt állítja, a barátnõje miatt került bajba:

"Kiment a mosdóba, de negyedóra múlva sem tért vissza. Utánamentem, két testõr állta az utamat, nem engedtek be a mosdóba, mert Song is ott volt, aki utána kijött, és láthatóan mérges volt. Váratlanul megtámadtak, végül a kórházban kötöttem ki."
Steve Downie
😄DDD

Kaplan
Wenger csúszkál.. a jégen. <#idiota>

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

Steve Downie
#21891 & #21895
😄DD
Mégiscsak jöhetne az a fotó 😄

minimize
minimize
...."Wenger azonban minderre fittyet hányva Korzikán(Calvi) nyaral párjával, és mint arról a képek tanúskodnak, „szexi" fürdõnadrágjában vidáman csúszdázott az igazán beszédesnek tûnõ Vedd könnyedén! nevû jacht oldaláról a Földközi-tenger hullámai közé.
– Wenger igazán jókedvûnek, önfeledtnek tûnt – mesélte egy szemtanú. – Látszott, nem nagyon foglalkoztatja az a gondolat, hogy az Arsenal a szakadék szélén táncol.
a fotót inkább nem linkelem be...szóval no para, lehet, hogy haza sem ér 10napon belül, nem hogy ajánlatot tenne Cahill-re.

No one can stop Death!

minimize
szégyen, hogy a Bolton ad 10napot arra, hogy ajánlatot tegyünk 17millió font értékben Cahill-ér...<#fejvakaras>

No one can stop Death!

minimize
mer' az Internek is jól jönne? hiszen nem ér annyit, mint tavaly, Rossel is megmondta...inkább Alvarez-nek örülnék helyettük+30milliónak.

No one can stop Death!

WuFraZselic
Thiago Mottát is szeretnétek, állítólag õt, Vivianot és 25-30 millió eurót tervez kínálni a vezetõség Cescért

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

minimize
minimize
ja, Gervinho-nak megvan az orvosi is.

No one can stop Death!

minimize
Taarabt jönne, de egyenlõre a PSG kínál 12milliót érte, Nasri marad(muszáj neki...)Fabregas meg elõbb megy a Real-ba, mintsem hagynának 7-8milliót a levegõben, legalábbis a klubvezetés ezt mondja.
Gourcuff&Ganso még, akiket emlegetnek,az Inter meg az új kapusát adná(Viviano...)Nasriért némi kp-val együtt.

No one can stop Death!

minimize
mi nem bántjuk Õt, de azt hittük, Isten másfelé tereli...de tudjuk, az õ útjai kifürkészhetetlenek...

No one can stop Death!

+ közben rájött ,hogy egy leépítésben levõ csapathoz inkább nem éri meg igazolni 😄DDD
WuFraZselic
egy millió euróval többet ajánlottatok érte, de többek közt a sok argentin miatt minket választott, és ezt tiszteletben tartotta az elnök, ezért nem tárgyalt veletek. szóval EZÉRT ne bántsátok Wengert, a többi miatt szabad 😄

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

betelni látszik a pohár nálam
na te is wenger ellen nyomulsz ? 😄DD pedig hogy védted mindig...
minimize
ahh, majdnem lemaradt, Fabre,Gazidis és Wenger most este ülnek le beszélni a spanyol jövõjérõl.remélem õt meg nyolc-félért dobjuk oda a barszának. meg se lepne!

No one can stop Death!

nem tartogatom tovább magamban: wenger egy töketlen vén balfasz, húzzon a picsába
minimize
R.vPersie helyére 17millióért(???) most éppen Lavezzi-t hajtjuk.
persze csak ha távozna.<#csodalk>

No one can stop Death!

minimize
nem, mi csak szerettük volna leigazolni, ha ingyen adták volna õt, meg még 2embert a Velez-bõl. kabaré a vezetõség, és egyben Wenger is.
csak nem hagyják, hogy nyugodtan menjek nyaralni-ill. már megnyugodtam, hogy jövõre a sörös kupára hajtunk,az talán meglehet.
talán.

No one can stop Death!

minimize
<#duhos2>komolyan kezdek dühös lenni Wengerre.

No one can stop Death!

Facepalm
Kaplan
Na jól igazolunk, lehet azonnal továbbadtuk az Internek 😄DD

we all follow the arsenal over land and sea... we all follow the arsenal on to victory!

bakkerman
idézet a #21776 hsz-ból

Alvarez az Arsenal-t választja:
""I'd love to play for the Arsenal. It's a dream for me. I wish to God it can be realised."

szóval lehet úgy volt 😄D

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kaplan
"Ricky Álvarez
Vélez Sársfield > Inter
12m euró"

Átigazolások topikból.

Nem úgy volt, hogy mi vettük meg a srácot? 😊

minimize
“Usmanov would be willing to write out a £100m interest-free cheque and hand it over tomorrow but the club won’t even acknowledge or speak to him,” added the source.
<#kocsog><#lama>k.

No one can stop Death!

édes- Istenem ...
nem jó jel ha ennyi cikk jelenik meg RVP távozásáról :S

Amennyiben a holland támadó távozik az "Ágyúsoktól", Arsene Wenger honfitársát igazolná le helyette. Ahogy arról beszámoltunk, könnyen lehet, hogy Robin van Persie látva az Arsenal keretének folyamatos gyengülését a távozás mellett dönt. Erre jó esély van, hiszen a holland mindenképpen trófeákat szeretne nyerni, de ezzel a kerettel ez lehetetlen küldetésnek tûnik az "Ágyúsoktól".

A holland vb-ezüstérmes támadó eligazolása esetére megvan Arsene Wenger vészforgatókönyve, a francia menedzser ugyanis honfitársát, Karim Benzemát (képünkön) nézte ki helyettesnek. A spanyol AS szerint a 23 éves csatár a Real Madridban könnyen létszám fölöttivé válhat, így nyár végén akár Londonban is kiköthet.

(Forrás: angol-foci.hu, Simonyi András - foci24.com)
Steve Downie
És tényleg jött 😊

Dennis Bergkamp

Steve Downie

Kaplan
Gyerekek, sír a lelkem. Komolyan. Ennek az alagútnak nincs fény a végén..